Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
GTA-ban nem lehet afkolni,mert vagy ki vág a játék vagy modder be talál.
Így nappal a játék felejtős,mert valaki úgyis akar valamit és megzavarna.
Ha még egyedül vagyok nem nagy gáz,de más eladása közben az már ciki.
Így én csak este GTA-zom ha már nagyjából nyugi van,napközben max olyannal ami közben lehet félórákat afkolni.Mert nem gond. -
Mbru
tag
Nekem is nagyban függ, hogy délelőttös vagy délutános vagyok. Na meg asszony és a gyerek, hogy enged a gép elé. Bár ha bent is vagyok és nincsenek ismerősök, akkor mindig csinálok üreset és ott szoktam tevékenykedni
-
bluuzia
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Az a baj, hogy kevesen vagyunk, akik még játszanak. Főleg publikban.
Én szinte minden reggel fent vagyok kb. fél órát, de kizárólag invite onlyban. Ez a Perico óta jellemző szinte mindenkire.
Francnak sincs kedve harcolni mindenféle vérpistikével.
Sajnos már nincs az a régi csoportosulás, amikor nem tudtunk csatlakozni ismerősre, mert fullos volt a szerver. Ennek a régi videonak az elején látható egy 28-as lista
Szóval felesleges ebbe időt ölni, mert nincs már jelentősége.
Ettől függetlenül, az aktívak megnézhetik a listájukat és jelezhetik, hogy ki az aki átment IGN-be. Simán ki kell tenni PH-ból.
Ez benne van a szabályzatban: ”A rossz Social Club szabályozhatóság miatt mostantól a crew tagok NEM lehetnek IGN crew tagok, illetve a barát listán NEM lehet IGN crew tag, ezt ellenőrizzük. Ennek megszegése kizárást jelent. Nem szeretjük a több ezres létszámú crew-kat.”
Én átnéztem a listámat, nem volt benne IGN-es. -
ledgeri
nagyúr
Na gondoltam megnézem mi az akuális kezdőképes-mód...
1. kör : azt sem tudom hova menjek, majdnem leesek a lyukba, emiatt megelőznek a társak, ők blokkolnak, és később érek oda, jön a futó, rólam bepattan a lyukba.
1.kör kontrája: én vagyok a futó, kicselezem a blokkolókat, nem tudnának befogni, modderesen kifagy a game...Ha a "next GTA" is ilyen hálózatos lesz, akkor abból is lehúzom a story-t, amint lehet, utána meg amikor ingyen adják, jó lesz a multi...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Ha senki más sem vállalja, én előre egyeztetett, vállalt megkötésekkel, és kapott, egy hónapig (vagy amíg türelmiidőt kapnak, ha kapnak) élő alkalmi alkalmas crew-jog ellenében megcsinálom!
(Kb 2 óra végigmenni mindenkin egyszer, kiszűrni a nem szabályszerűeket, figyelmeztetést ctrl+v-zni, feljegyezni nevet a későbbi ellenőrzés végett, vagy kidobni búcsúüzivel...)#89880 Morris Ami MOC exclusive, az a régebbi speciális járművek olcsóbb megvételének lehetősége, és az MOC hardver része (kamion, utánfutó, azoknak az ellenállása [30 lockos rakétát kibír a vontató), és fegyverezhetősége) ellenben a Kosatka kell a Cayo-hoz, ha megvan akkor meht bele a sparrow (heli egyből melléd spawnol), és opció a cruising missle, ami még jól jöhet. Ha MOC-n gondolkozol akkor annak a valósabb ellenfele az Avanger, bár azzal nem kapsz későbbi kedvezményt. Mindháromban van opcióként a speciális fegyverpult, vagy mifene, MK2- fegyókhoz, de az a legjobb, ha az agency-ben van, a többiben felejtős! Terrorbite is megemlítendő: az meg az Opressor mk2 tuning miatt lesz hasznos.
(oké mióta új desing van itt ph-n utálom a válaszhsz-szerkesztési lehetőségeket [nem láttam, hogy minden le lett írva már... de marad])

-
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts 3/3 to 3/9

Podium Vehicle - Vapid Flash GT
Prize Ride Challenge - Place Top 3 In Pursuit Series Race 5 Days In A Row
Prize Ride Vehicle - Dinka SugoiDiscounts:
- Free Supply Stash from Franklin
30% Off
- Heavy Rifle ($315,000)
- Grenades (+Smoke)
- Sticky Bombs - Pipe Bomb
- Proximity Mines
- The Contract Weapons Finishes
- Ammo (+Mk II)
- Armor
25% Off
- Compact EMP Launcher ($298,125)
- Stun Gun ($281,250)Bonuses:
3x GTA$ & RP
- Business Battles
- Criminal Damage Freemode Event
2x GTA$ & RP
- Running Back (Remix)
- Last Play Contact Missions
1.5x GTA$ & RP
- Payphone Hits
Prime Gaming:
$100k login bonus -
Plata
félisten
válasz
Morris
üzenetére
Ha kell egy rohadt nagy porfogó és sok a lóvéd vedd meg,egyébként meg egy rakás ló citrom.

Elavult cucc,jöttek ki jobbak nála.MOC mk 2 az kb az Avenger,ugyanazt tudja mint MOC,csak nem egy szarkupac,hanem egy klassz repülő és helikopter,ráadásul van benne robotpilóta,plusz ha lezuhansz nem robban fel.
De pénzt egyikkel sem tudsz keresni rendesen,Kosatka-val viszont igen.
Kosatka az MOC sokkal fejlettebb változata.Na és lóvét is lehet keresni vele.
Csak Kosatka-ban van hárommásik jármű is,egy kocsi,egy tengeralattjáró egy helikopter,plusz ballisztikus rakéta.Na meg van benne lakás is.
Ui:nekem már ballisztikus rakétával is sikerült lezuhanni.
-
Morris
veterán
Érdemes megvenni a mobile op centert vagy inkább vegyem a kosatka-t?
-
-
Morris
veterán
Na lassan csak kiismerem a játékot. Köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat.
Sikerült összegyűjteni a zsetont az agency-re.
Minden ok. Már ott tartok, hogy csinálnám a vip contract-ot.El is kezdtem az utolsóval. (south central leak)
De ahogy menekültünk a furgonnal, valamelyik nyomorult kilőtte a kocsit. Kezdeném újra a mission-t de nem tudom.
Jelenleg Pending státuszban van, de a térkép nem mutat semmit, hogy esetleg hova kéne menni vagy ilyesmi. Ilyenkor hogyan tovább? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Morris
üzenetére
Ha versenyezni akarsz, és nem úgy végezni, hogy te megtettél mindent, csak az autód lassabb, akkor itt a listád: [link] kiegészítőként meg [link] [link] (persze gyakorlás, meg szórakozás végett bármikor bármit!!! Pici megkötés, hogy milyen az aktuális pálya. És ajánlom, hogy amíg nincs "veszem amint akarom" tőkéd, hátfőtől csütörtökig ne vegyél kocsit
, hátha az lesz akciós.
És ha teheted, nézd át az online rész beállításait, mert van benne egy opció hogy maradj a verseny host, be tudod állítani, hogy kövi versenynél nálad maradjon a host-ság. Ez azért jó, mert ha még jó saját autó nélkül akarnál egy osztályban versenyezni, akkor fixálni tudod, hogy más se használhassa a tuningolt verzióját.Egyébként meg vedd ami tetszik!
én is csak olyan autókat adtam el eddig, amikkel véletleg mentem garázsba
van 250-280 hely összesen a játékban! Nem kell sajnálni
Az utóbbi 2 update során is jött 30 helynyi garázs... hetente egy esik a carmeet-en (fenti beállítással és jó vezetéssel mindegyik megszerezhető) 
-
negyven2
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ha a Standard FPS kiosztást választod ki a menüből, akkor a bal analóg kar nyomva tartásával tudsz gyorsan futni, úszni. Illetve van egy másik ahol talán az R1-re (jobb ravasz fölötti gomb) lehet rápakolni a futást. Úszás esetén lehet kicsit zavaró, de én akkor átkapcsolok FPS nézetre.
-
Gawamatsu
senior tag
Mivel nem emlékeztem teljesen rá, jött a toldalék.
A neve Shitzu Hakuchou.
-
Plata
félisten
válasz
Morris
üzenetére
Gondolom ez a vortex valamiféle kocsi lehet és nem khitomer amire én gondolok.

Ami azt illeti én nagyon keveset versenyeztem mert nem izgat,bár a sumo jó poén de ott nem a sebesség a lényeg hanem hogy a másikat kitoljuk a pályáról.
Másik kocsival nem lehet meg próbálni? -
Morris
veterán
Van egy vortex-em és az istenért nem tudom megcsinálni a time trial challenge-eket
-
Plata
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
Én meg mc-vel vagyok úgy hogy nem adom el,van ami legalább 2 éve várja hogy eladjam.
Másnak eladni szívesen megyek bármikor mert az poén,sajátot eladni az nem poén.
A diszkóból bármikor eladok egyedül,mert az megint poén.
Cayo perico-t meg szeretem,egyedül a scope gázos.
Tovább tart a scope mint az összes prep meg heist,mert el marháskodom az időt.
Volt hogy egy este két cayo-t is le toltam,de csak azért volt kettő mert a scope-al elcsesztem vagy egy órát. -
satee76
aktív tag
válasz
Morris
üzenetére
Ha rámész a cayo-s pénzszerzésre gyorsan kiégsz....Nekem is ahogy a többieknek szinte mindenem meg van, nem is nagyon játszok vele...Nekem a legnagyobb fun akkor volt, amikor mindenféle ingyen küldikkel szedtem össze 600 k-t az első olyan verdára, amit nagyon akartam...Eltartott vagy 1 hétig
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Morris
üzenetére
Ha gyorsan kell a pénz és nem baj, hogy hamar lapossá válhat a játék, akkor legyen a célod a Cayo Perico lehetőségének megszerzése (Kosatka alapáron, majd heli hozzá ha nincs egyéb hasonló), mert utána mindennek az ára (és árának beszerzési ideje) e szerint a képlet szerint alakul: A kiszemelt cucc ára / Cayo átlag bevétel1,2-1,5milla) kerekítve azátlag cayo idődre (kb 1 óra). Kéne egy 2 millás ház? > 1,3 cayo > 2 óra körül megvan. 500k-s kocsi? harmad, negyed cayo bevétel, de legalább 1 óra, mert egy cayo kell hozzá.
Ha viszont végig játszanád amit mindenki játszott valaha, akkor szépen sorban ahogy tetszik, vagy ahogy kijött régen, vagy ahogy épp vétel nélküli promós 2-3x-es dolgok elérhetőek, nem kell sietni, a játék megvár... sőtt, arra vár hogy élvezd ki! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ilyet kétszer kaptam én is, headshoot with double action... és a maradék meg olyan volt amit alapból megcsináltam és jött a pop-up..
-
homerhamm
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dupla esély.

-
szTotyy
őstag
válasz
Morris
üzenetére
Asszem azt írtad, hogy cargozol, azt nyomasd akkor(a heist mellett), úgyis lehet egyedül is. Lopni és eladni is. Ha épp tele van a session (nem PH-sokkal), akkor itt egy hasznos program üres sessiont csinálni (tökéletesen és veszélytelenül működik a mai napig), ez még sokszor fog jól jönni.
Agencyt akarsz venni, azt írtad korábban. Ha megvan az Agency, akkor most éri meg Secu Contractokat csinálni, amíg duplás. Pár perces küldik csak. Ha ezekből eljutsz 200-ig, gta naponta kapsz 20ezret a széfbe.
Az Agencyhez kapcsolódó Payphone is nagyon jól fizet amiről már volt szó.
Ez csak egy apró töredéke a pénzszerzésnekl, youtube-on kismillió videó van, melyik éri meg legjobban. Az viszont biztos, hogy hiába háromszoros ezen a héte, a hangárral nem gazdagodsz meg. Ne csábítson el a heti akció
Aztán ha van pénz, jöhet a többi biznisz..., de az még kicsit odébb van.
-
szTotyy
őstag
válasz
Morris
üzenetére
Játékon belül tudsz csatlakozni crew tagra (menüben Join crew member). Lehet, hogy több sessionben is vannak tagok elszóródva, de általában egyben próbálunk gyülekezni. Vegyél fel minél több embert friendnek, azután rájuk is tudsz csatlakozni. Az, hogy mit szeretnél csinálni (farmolni pénzt vagy csak hülyülni, tengeni-lengeni) meg majd alakul úgyis közben.
Esténként keresd Saabe-t (itt fórumon Kiskokó), szeret beszélni, majd elnavigál.
-
Morris
veterán
No, akkor ott vagyok a clubban. Köszönöm a meghívót.
Hogyan tovább? -
szTotyy
őstag
válasz
Morris
üzenetére
Persze, már nem olyan az aktivitás, mint korábban, de esténként mindig vannak fent többen is -segítőkész tagok-, olykor egész sokan.
Szabályzat
Itt tudsz jelentkezni -
Morris
veterán
Érdemes egyébként crew tag lenni?
Van csoport amihez lehetne csatlakozni?
Délután estefelé jövök játszani kicsit -
Plata
félisten
Ha lusta vagyok scope-olni a másodlagost akkor rablás közben azért ott van?
Általában el ragya kecóját scope-olom és kész.
-
Krystal_s
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Sajnos GTA alatt már nem működik a billentyűzet.

Ezt a motoros ugratást azon a részen nem ismertem, csak csónakkal. Ő is érdekesen érkezett meg.
-
Krystal_s
addikt
és ledgeri:
És nincs lassú és gyors úszás? Kontrolleren X-et nyomva lassan úszik, lassan kocog és az X-et nyomkodva amennyire gyorsan nyomod annyira gyorsan tud úszni, futni. Menekülésnél kikészül a hüvelykujj. 2 napja nem tudok játszani annyira fáj.... :\ Sorozatos Deathmatch-ek is nagyon megerőltetik a kezet. Kompressziós kesztyűt próbálok venni hátha segít. 🙂
Közben most a PS-re csatlakoztattam egy wireless billentyűzetet és azt próbálom. Jaj, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe.

-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nem, gépen olyan a konzol-port irányítás, hogy áttérés van a kamera felé úszol vagy a kamerátol el között, emellett a w és az s magasságot módosít. Szóval ha beakadsz magadfelé(kamerafelé) úszva nem tudsz távolodni csak úgy, mert ha a az A-t nyomod akkor csak balra megy (a monitoron, 3d-ben meg kamera kürül körbe körbe), és nem fordul tovább magána az emberke (körből kifelé), ha meg egyből jobbrát utána, akkor meg valamiért 50%-nál nagyobb az esély hogy kamera felé fordul karakterünk...
így boldog a túlélés!De akkor ha már téma: 2 Cayo menetem, sajna pont nem adott úgy másodlagost, hogy longfinnel mehessek 2 helyre kint,bemutatván, hogy mennyire gyors is az. Emellett persze, hogy a egyiknél, ami hard is, nem lett meg az alsó ajtót nyitó kulcs, emiatt túlcsúsztam a 10 percen, és kb 1 arany volt bent, minden más rosszabb, mint amit hoztam.
Egyik verzió a hajóval, Másik verzió a hajóval, és a bónusz mindig magyarázandó scope-kori ugratás
-
Krystal_s
addikt
"csobbanok a tengerbe és már itthon is vagyok"
PC-n is olyan kényelmetlen az úszás, hogy egy gombot kell nyomogatni nagyon gyorsan? PS4-en az X-et kell és nem kis távot kell leúszni, ami kikészíti az ujjam, volt amikor inkább kiléptem. Hát miért nem lehet egy csónakot fogni? 🙃 Kár, hogy ezt az okosságot kitalálta valaki, mert sajnos már mindenki így csinálja, ami sokat elvesz a játékélményből.
-
Kiskokó
veterán
Valakinél kur* jó a grafika!! Putyinka élőben tolja a GTA Online-t! XD
https://9gag.com/gag/a81qzg3 -
Plata
félisten
válasz
Morris
üzenetére
Vagyis az alap heist.
Az nehéz hosszú unalmas és fárasztó.
Ahhoz képest a cayo perico kb annyi hogy napszemcsibe meg strandpapucsban be slattyogsz a rosszarcú makaróni kecójába és ellopod a drágaságait.Ha ügyi vagy azt se veszi észre hogy ott voltál.
Az alap heist keveset fizet sok prep van hozzá,mind 4 fős.
Mondom keress valami tapasztalt nagyobb szintű társat aki be venne cayo perico-ba.
Prison break-en vért fogsz pisilni.Prison break finálétól most is égnek áll a parókám.Pedig hányszor le toltam.Annak idején.Sőt még a Criminal Mastermind is meg lett elsőre,de akkor is,egy prison break-től félévet öregszel.
-
Plata
félisten
válasz
Morris
üzenetére
Milyen heist-re jársz?
Mert ami igazán jól fizet az az el sutyerák heist.
Cayo perico heist rövid,laza,bulis és hard fokozaton is hülyére unod magad annyira könnyű.
Én egyedül szoktam csinálni,mert egyedül is tökre megfelel,de mostanában nem csinálom mert nincs mire költeni.
Bevétel legalább 1 milla,akkor is ha csak a lusta disznó opciót csinálod mint én.
Vagyis belopódzom,lenyúlom el balfék széfét oszt csók köcsögök köszönéssel csobbanok a tengerbe és már itthon is vagyok.
Néha szoktam társakkal is menni,ha van valakinek kedve potya pénzhez.
Általában 45%-ot szoktam adni társnak,azért 45 mert az 50%-ot nem tudom megcsinálni,mivel bugos a játékom.Egyszer csinálok is róla videót.
Na szóval szerintem keress valaki olyan társat aki tolja cayo perico-t és társulj be hozzá.
Fullos csapattal hat milla fölött is van a loot szerintem. -
szTotyy
őstag
A payphone már csak $50k-t ad
...túl jól fizetett...
-
szTotyy
őstag
Podium Vehicle - Retinue
Prize Ride Vehicle - Rapid GT Classic
Prize Ride Challenge - Place Top 3 In 5 Street Race Series RacesDiscounts:
30% Off
- Cheetah Classic ($605,500)
- Cinquemila ($1,218,000)
- Visione ($1,575,000)
- Weevil ($609,000 - $456,750)
- Seabreeze ($791,350 - $595,000)
- Tula ($3,621,590 - $2,723,000)
- Velum 5-Seater ($926,345 - $696,500)
15% Off
- Hydra ($3,391,500 - $2,550,000)
40% Off
- Alpha Z1 ($1,272,810 - $957,000)
- Ultralight ($399,000 - $300,000)
- Sea Sparrow ($1,089,000)Bonuses:
3x GTA$ & RP
- Air Races
- Air Freight Cargo
2x GTA$ & RP
- Security Contracts
- Flight School
- Trap Door Adversary ModeClothing unlock:
Bravado Tee (Complete a Security Contract)Prime Gaming:
$100k login bonus
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Hardcore café
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AutoCAD
- Viccrovat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Kb 2 óra végigmenni mindenkin egyszer, kiszűrni a nem szabályszerűeket, figyelmeztetést ctrl+v-zni, feljegyezni nevet a későbbi ellenőrzés végett, vagy kidobni búcsúüzivel...)
Esetleg bemenni egy plázába?

6.9 Milliósra