Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam ez eddig így nézett ki:
Eddig minden este újra csinálhattam a karaktert, és csak az első nap írt ki hibát. Tegnap semmi hiba, alap küldetések elvégezve, pár kisbolt kirámolva, 1-2 ember szaladgált a pályán, gondoltam kellene egy race vagy valami izgalmasabb. Join-nál 10 perc várakozás madártávlatba 0 kiírással, majd közli, hogy no other players available. Host-nál csak töltést jelezte, majd visszadobott a játékba. Gondoltam kilépek szabályosan, ahogy írta, na erre még a PS3 is belefagyott
Persze túlélem
Amúgy akinek működött: ha megvan az első pár dolog (ruházkodás, kisbolt rablás, saját autó), akkor normál esetben utána ad küldetést vagy menni kell race/dm másokkal? Egy kocsit el bírtam adni a Los Santos Customs-nál, meg kirámoltam úgy 5-6 boltot, csak valami jövedelmezőbb nem ártana. Bár már majdnem vehettem volna egy faviskót Sandy Shores-ban 
Másik találós kérdés: csak voice chat van a játékban, vagy ha USB-s billentyűzetet bedugom, lehet írkálni? Csak mert BT fülesem nincs, de egy minimális kommunikáció jól jönne, főleg olyanokkal, akik nem egyből lepuffantani akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy akinek működött: ha megvan az első pár dolog (ruházkodás, kisbolt rablás, saját autó), akkor normál esetben utána ad küldetést vagy menni kell race/dm másokkal? Egy kocsit el bírtam adni a Los Santos Customs-nál, meg kirámoltam úgy 5-6 boltot, csak valami jövedelmezőbb nem ártana. Bár már majdnem vehettem volna egy faviskót Sandy Shores-ban 
CactuS