Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz HoldChore #42741 üzenetére

    Pedig akkor pont a lényegi részeket hagyod ki... Helikoptert, repülőt mondjuk nem sokat találsz és azok is marha egyszerűek venni meg piszok jó dolgokat lehet.
    Nem a rendőrök támadnak meg hanem a többi játékos és azért mert pénzt és rp-t ajánl fel nekik a játék érte. Nem minden járművet lehet ám 1 rpg-vel felrobbantani az insurget pl hármat is kibír...
    Nem nagyon most lesz neked gyárad ha nincs pénzed mert előtte venni kell egy Club házat ez alsó hangon 250k de van lényegesen drágább is és csak ezután tudsz gyárat venni ahol meg 650k környékétől indulnak a gyárak de vannak millió felettiek is. Tehát minimum 900k egy gyár és erre még költhetsz kb 2 milliót ha ugredelni is szeretnéd... Venni viszont bármikor vehetsz nincs időhöz kötve csak pénzhez.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák