Hirdetés
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na most nézzétek meg megvan-e mindenki ?!
-
Nico Bellic
csendes tag
Sziasztok.
Ha lehet én is szeretnék csatlakozni a PH-s crew-hez.
Social Club nevem: NorbooHUN
Békés vagyok nem sok vizet zavarok
Eddig egyedül toltam vagy randomokkal de valahogy nem az igazi. -
zozyk
addikt
~450ezret kerestem ma (kb déltől) a kokóbizniszen,úgy,hogy 2 szállítmányomat is szétlőtték a jóarcok...
Úgy érzem a kocsilopkodás ~20k-ért nem az én bizniszem lesz.

(Lesz esetleg felvétel a crew-be?)

-
sqpp
őstag
Ma valaki Heist? Kellene egy kis pénz
-
-
bryant56
aktív tag
Ha jól látom az R végre kitakarította a teljesíthetetlen award-okat SC-n. Bár nem siették el a dolgot.

-
Mike
veterán
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
belépsz egy crew-ba. tudsz zárt csak crew tagok számára elérhető sessiont indítani. Be tudod aállítani, gogfy csak crew tagok ülhetnek be a kocsidba. És tudsz crew tagokkal együtt heistelni. Ha végigicsinálsz egy teljes heist sort, azonos tagokkal, akik veled egy crew-ban vannak akkor kapsz bónuszként 2 milliót.
Ha belépsz egy public sessionbe, és azt látod, hogy mindenki PHHU-s (y gomb), akkor békén fognak hagyni a többiekJa igen, és akinek kell, van arany dubstam, ha szeretné, megpróbálhatunk egyet spawnolni, de elég sokat kell vele kinlódni, szóval nem igazán éri meg vele tömegesen foglalkozni
Ja és van egy halottaskocsim is, ha valaki olyat szeretne -
Mike
veterán
Már 6 házad, garázsod lehet, csak annak írom akinek még nem tűnt fel
Ha alacsony szintű vagy az Alta streeten vegyél lakást, abban a barna épületben. Ne a legolcsóbbat mert az egy sötét luk, hanem a 42-est 270-ért. Minden közel van hozzá, a metrólejárat ahol el tudsz a rendőrök elöl bújni, Lester, LSC, a kikötő, a helipadok. Védett a garázskijárata, senki nem fog ott rádlőni.
Ha a Sandking XL eladásra akarsz ráállni, pár ezerért lehet kapni a 68-os út mentén egy 2-es garázst. Én a Buzz helikopteremre a pénzt Sandking eladásból csináltam
konkrétan 48 percenként eladtam egyet, aztán vissza story módba, majd újra online. csak állítsd be az M menübe, hogy hova tegyen le újra.Másik jó autó a Sentinel, ahhoz meg érdemes megvenni a Tinsel Tower egyik lakását, oda nagyon kényelmesen lehet a kocsikat gyűjteni
-
Rockstone
tag
Sziasztok!

Kérhetnék invet a PH csoportba ?
Social Club nevem: "HELLFIRE_MA"
Rank 61 -
L-e-f-i-e
senior tag
A Crew-ok működéséről, lehetőségeiről egy alaposabb leírást tud valaki linkelni? nagyon megköszönném
vagy ha ingame valaki ráér és megmutatja azt is 
-
rup1u5
nagyúr
-
gyugyo79
addikt
Köszi, hát nem vettem észere amikor vettem meg ezek szerint senki nem élt ezzel akiknél jártam és ha jól értem ezek is csak a berendezésen változtatnak mint a Club háznál meg a CEO irodánál de a házak felépítése az marad.
De jó tudni majd megnézem, de nagy eséllyel már nem élek vele
rup1u5
Ha a ruhára gondolsz akkor bemész egy ruha boltba és outfit heavy team vagy heist heavy combat résznél egybe megveheted ha már valami megvan azt leveszi az árból. Ja és hogy csak kicsit segítsek
Bocs de rákerestem és ezt, nem hagyhattam ki fel is adtam de kb jól írtam emlékezetből is szerintem
A sapit meg ahol a bukósisakok is vannak ha az kell külön -
gyugyo79
addikt
lol, hogy ? De nehogy valami mod legyen mert az nem érdekel.
Van 3 legnagyobb házam és direkt vettem azért 3.-at hogy megnézzem a dombon lévőkből aminél a garázs kinézetre nincs külön annál sem lehet a házból rögtön átmenni a garázsba. Mondjuk a dombon is azért vettem házat mert volt mellette medence, és ez volt a legdrágább gondoltam hátha lehet használni aztán nem és csont olyan volt kinézetre is mint a többi amibe jártam.
Különbséget csak a felhőkarcolóban lévő és a dombon lévő ház közt láttam és ugye az egyikbe rögtön "le" / át is tudok menni a garázsba míg a másikba még azt sem.A kicsikből is vettem tesztből minden hol, mert amikor akciós az nem tétel és azok is csont ugyan úgy néztek ki belülről.
De Heist miatt jártam egy kát felhőkarcolóban és mind egyforma volt abból is (ugyan úgy nézett ki mint az enyém) -
gyugyo79
addikt
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Szerintem a sorrend:
1. Egy hely ahol tartod a kocsid (az eladásra valókat is)
2. bulletproof helmet + heavy combat outfit
3.KurumaIgen vedd meg majd az RPG nagyon sokára van, a fegyver kezeléshez a skillt nagyon könnyen lehet növelni a Survival -el ami jó pénz és RP és akár egyedül lehet tolni őket viszont a helikopterekhez kell amiken ha tovább jutsz több lóvét kapsz.
Én szólózni szoktam néha a könnyebeket és ha bekerülsz valaki hasonló mellé akkor meg egy kör 30 000 ...
Amikor kicsi voltam nekem volt szerencsém bekerülni jó csapatokba vagy olyan mellé aki egyedül tolta így 3 körből megvolt az ára igaz a végét szinte az elejétől csak néztem
A ház akció nehéz kérdés, szerintem elég sűrűn van. Aztán lehet hogy ez olyan, hogyha várod akkor sokára ha meg vettél házat másnap ...
Igazából ahogy telik az idő egyre jobban jön a pénz lesz az a pont, hogy már nem számít egy ház ára.
Jobban fog érdekelni, hogy pld. a Heist különböző helyszíneihez közel legyen stb. Kinézetre belülről sajnos nem egyediek ezért valamelyik típusból látsz egyet belülről ugyan olyan lesz a többi is ...Kis szinten a fentebb írt kocsikat lopva nagyon jól össze lehet szedni egy induló tőkét. Keres rá you tubon hol és hogyan jelenik meg. Privát szerveren is működik és ott nyugi van

-
KubanitoS
veterán

-
L-e-f-i-e
senior tag
-
gyugyo79
addikt
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
1 medium házat érdemes csak megvenni azt amelyik jó PS hez később. Amúgy inkább vegyél 10-es csak garázst. Semmi hasznos nincs a medium házban. Várj amíg akciósak lesznek a házak és akkor vegyél inkább egy nagyot.
Nagy garázs előnye, hogy be tudsz tárazni értékesebb kocsikat ( sentinel ami 14 000+) amit utána 40 percenként el tudsz passzolni, így gyorsan vissza is jön az ára.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Tegnap sikerült onlineozni végül, össze is markoltunk 300k-t

Viszont a crew küldetést még nem teljesen értem elvileg egy crewban voltunk de tök ellentétes feladatot kaptunk mint aki a küldit indította.
Barátom vett valami Gas stationt ott próbáltunk érvényesülni több de inkább kevesebb sikerrel, aztán elmentünk inkább shoppingolni meg teniszezni

Házat szeretnék venni de fogalmam sincs milyet egy medium házban gondolkozom azok viszonylag jó helyen vannak és nincs is a világ végén..az hogy nem indítható onnan küldi gondolom nem gáz mert minden második utcasarkon lehet amúgy is küldetéseket csinálni...6 garázs meg kezdésnek bőven jó gondolom..

-
zozyk
addikt
A motoros klubházaknál van különbség az ár miatt,vagy csak az elhelyezkedés?
-
Nyethuszar
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A hangja valami borzalmas sajnos.. Olyan mint a rozsdás VW furgonnak. afféle boxermotor hang..

De tuningra egészen jó azt láthatod,ja hátul van egy pótkerék az ajtón az pont nem látszik a képen
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Lenne már elérhető ez a Youga...

-
GrG1210
aktív tag
Hali , tegnap óta nem akar elindulni a játék , "a program helyes hiba működés miatt leáll" már ujra raktam a játékot , de ugyan az a hiba SAFE mode-ban elindul , de miután visszaállítom a grafikát már nem megy . Tudtok megoldást előre is kösz.
-
gabo91
aktív tag
Reklamálni hol lehet? Napok óta a Jacht-on jár az agyam, hogy akciós... erre nézem most és rohadtul nem akciós....
-
zozyk
addikt
Remélem az összefoglaló alján lévő ingatlantipp még aktuális,megvettem mindkettőt.

-
Benir8
senior tag
Azta, ma járt volna le az akció, de kibővítették November 1.-ig
Steam
Megéri ezt megvenni, pár forinttal drágáibb mint csak maga a GTA V,Grand Theft Auto V & Great White Shark Cash Card ? Benne van az alap GTA V meg 1,25 millió dollár pénz. -
morfondőr
addikt
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Én is 2 napja kezdtem, meg egy másik fórumtárs is pár hozzászólással feljebb, jelölj barátnak, nick: racka_hun
Discord-on talán jobban tudunk egymásnak segíteni, megbeszélni dolgokat! -
ProgenXL
őstag
Angyalok és Démonok csapnak össze. A napszak percenként változik. Nappal az angyalok kapnak lőfegyvereket a démonoknak csak közelharci. Éjszaka a démonoknak lőfegyver, az angyaloknak közelharci.
Az csapat nyer amelyik x idő alatt többször öli meg a másikat vagyis több pontja van.Valóban új területekkel bővül a GTA Online?
L-e-f-i-e valamit lehet kihagytál. Sokan már lvl1-en másokkal játszanak.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok még a gta világában tegnap töltöttem le és pár dolog nem tiszta pedig próbáltam utána nézni

A legfontosabb talán..hogy honnan lehet azt megtudni, hogy végeztem-e már a tutoriallal? (GTA5 online).
Már csináltam Lamaros küldetést, ruhát is vettem, saját autóm is van ami mindenhová követ o.O
Tegnap még nem tudtam ismerőssel játszani, mert akkor azt írta, be kell fejeznem a tutorialt...de nekem már nem úgy tűnik mintha abban lennék...level 7-es szintű vagyok...

-
ProgenXL
őstag
Amíg dupla pénzt ad, egész jó az új mod.
és ez csak 2 menet volt. Persze nemárt a győztes oldalon lenni.

-
Laraxior
titán
válasz
rup1u5
üzenetére
A drága eladásnál most szerencsém volt, mert egy hátizsákkal kellett szétszórni a cuccot. Pontosan 4-et. Tehát saját motorral mentünk, vagy kinek milyen járműve volt. Ez volt a kokain.
A meth-et, meg postásautóval vittük, kettővel, 10 helyre, azt békénhagyták kivételesen.
Persze előtte meggyűlt a bajunk a másik bandával...de kiléptek.
amúgy nem szoktam eladni én sem másokkal, de most olyan jól feltöltötték a gyárat, hát megkockáztattam, bejött
-
morfondőr
addikt
Akit esetleg érdekel, létre hoztam egy Discord csatornát! Itt egyszerűen össze lehet hozni partikat.
GTAV PH -
ProgenXL
őstag
-
Kiskokó
veterán
Hát napi szinten fent vagyok de van hogy csak 1 órára.. de van hogy fent hagyom a Karaktert a TV elött és nem dob ki addig meg terlmel.
Nekem nem egyszeri tapasztalatom hogy termel Heist alatt is.
A meth az sajnos tényleg lassú.. még a Meth labor teli lesz addig egy Teli kokot eladok plusz félig újra termel.
Upgradeket érdemes megvenni sztem.Hálistennek nekem razzia se volt még sok.. eddig volt 3 a koko és 1 razzia a meth gyárnál azt ennyi.
Pendre :
Pedig elég ha lelövöd, elütöd vagy bármi módon meghal... nem tom mi a probléma nálad. -
Mike
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
én nem játszom kurva sokat. te minden nap fentvagy
tehát még költsek rá 1,1 milliót minimum, hogy aztán nemtom mennyi idő alatt bejöjjön az ára
idáig amit ki bírtam várni az 2 egység volt, nem a full. mennyi idő kell ahhoz?
és persze heist alatt nem termelt egy dekát sem
-
Kiskokó
veterán
A meth gyár se rossz de a kokó a legjobb..
A Koko fullba 420K-t termel.
1 hét után vettem egy Meth gyárat is, igaz csak 380K körül ad teli a Meth és sajnos lassabban és több alapanyag kell neki mint a Kokosnak de még ígyis a legjobb a koko után. A többi nem ad valami jól (talán még a pénzhamisító) nem éri meg az időt csak a koko meg a meth.Nekem a koko gyár volt 3.8 milla a meth gyár pedig 2.8 milla. ( a kokó kb 1-2 napra rá vettem hogy kijött a DLC a Meth-et kb 6-7 napja.)
Koko total : 6.8 milla , 20 körüli eladás
Meth total : 1.6 milla 5 körüli eladás.Már így is pluszban vagyok pedig nem játszok egy húúúde sokat.
Sokkal jobb mint a CEO. -
rup1u5
nagyúr
Tegnap furcsa dolog történt velem. Publicban volt egy kölcsönös lövöldözés és anyázás néhány ismeretlen játékossal. Utána egyszerűen nem tudtam többet elővenni a telefonom. Kénytelen voltam kilépni. Ez most valami mod, trainer, cheater, "hacker" dolog lehetett?
-
Üdv!
Sajna most sok időm nincs a GTA-ra, de azért vettem egy hamisító üzemet, meg néha el is látogatok oda, hogy dolgoznak-e ott a csozék.
Legutóbb úgy jártam, hogy elmentem alapanyagot beszerezni, és egy csókát kellett volna leütni a motorról, de nem sikerült a feszítővassal, mert nem tudtam ,hogy miként kell hadonászni a motoron.
Szóval röviden, mit kell nyomkodni, hogy letudjak csapni valakit a motoron ülve? -
sqpp
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az a baj, hogy asszem pont múltkor vitték el a legutolsó kulcsot nagyjából, mivel égen földön kerestem és már csak egy embernek volt meg steames giftben a mafia

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legutóbb úgy jártam, hogy elmentem alapanyagot beszerezni, és egy csókát kellett volna leütni a motorról, de nem sikerült a feszítővassal, mert nem tudtam ,hogy miként kell hadonászni a motoron.