Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Köszi a válaszokat.

Akkor már csak 1 kérdés,steamen aktiválható verziót szeretnék venni megbízható forrásból,tudtok valakit? -
zozyk
addikt
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy az elvileg holnap megjelenő magyarítás is bannolást hozhat az online részben?
(még nincs meg a játék,csak a **** verzió,de akkor addig nem is veszem meg,amíg a story-t nem tolom végig magyarul)
Még 1 kérdés:
Steam-es verziót hol kaphatok legolcsóbban,ami nem banveszélyes... (pl:G2A)
Láttam itt az aprón steam gift-et,az is annyiba kerül mint a G2A-s,vélemény? -
Laraxior
titán
Sorry akikkel a PS ment. Total lehalt a net. A szomszedé is ugyanilyen szolgaltato, de az ő wifije is hulla.

-
Dtomka
veterán
Tedd fel az MSI afterburner-t, azzal simán ok lesz. (Majd steamet is felteszem és kipróbálom, de ez 1xűbb volt....)
-
Laraxior
titán
válasz
Dtomka
üzenetére
MSi Afterburner, tetszőleges gomb beállít.
Nekem F9 a video, F10 a screenshot.(#41086) Kiskokó: Nem követem azt a topikot, nem tudtam róla, csak ez a motorozás adott ihletet. Csináltam is egy külön garázst a motorjaimnak.
Hálistennek, elment az összes pénzem, nem maradt a motoros DLCre

-
Kiskokó
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
KERESŐT használjátok már!
Ezerszer le lett írva én is kérdeztem annó amikro beszóltak hogy Fraps-et használok hogy akkor mit?Steambe hozzá leeht adni a dobozost is és rögötn tudsz képet menteni... steamből kell inditani természetesen.
Telós képet GTA-n Belül feltöltöd és akkor Social-on eléred! Az is le van írva a játékba hogy működik.
szerk : TG - szerintem összefoglalóba mehetne ez is!
Meg az Online játékosokat is össze lehetne szedni mert ami benne van az összefoglalóban azzal a 15 emberrel az elég gyér ..Larax : Ha már te nem veszel fel friendnek akkor mond már mi a Social neved.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Mostanában sok a képes elmesélő
csak nem az én képes gta fórumba tett képeim hozták meg a kedvet ? 
-
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Én steammel csinálom, F12.
-
Laraxior
titán
Hol máshol futottam össze egy másik motorossal, a lámpánál, nincs is ennél jobb alkalom, hogy meghajtsuk a gépeket...

...irány az autópálya...

...elfáradtunk a száguldozásban, megálltunk pihenni, nézelődni...

... hogy mennyire sikerült összesározni a motort

... aztán szépen lassan a nap is lefelé indult, így mi is elindultunk hazafelé

(A képek, kis méretűek (~100kB/db), így a közvetlen link sem okoz gondot a mobilnetnek sem
) -
Kardos.N
tag
moddololásbol lehet problémám ?

-
Dtomka
veterán
A snapshot képekkel mit lehet kezdeni, hogy használhatóak legyenek?
Köszi annak aki válaszol
-
rwin5
őstag
Üdv skacok!
Beszereztem a gta V-öt autómatikus beállítások mellett kb mindent ultra high-ra húzott a gép, de hirtelen képváltásnál, pl egy éles kanyarnál kicsit beszaggat a pálya frissítés, vagy nem tudom minek nevezzem, nem volt zavaró mértékű. Ettől független levettem mindent high-ra és most jobban szaggat az egész játék, valami ötlet, vagy tanács, hogy mik az optimális beállítások ami mellett még élvezetes a játék?
-
Laraxior
titán
Publicban lvl16-ossal megcsinaltuk a PS-t.
Egy fillert nem vesztettunk 
-
Wiz Khalifa
veterán
Egyszer még meg veszem a GTA-t majd steam-en. Akkor egy új profillal kezdek. De ha ott kapok valami miatt bannt akkor én elküldöm őket olyan meleg éghajlatra hogy tuti bannolnak egy életre. De már akkor nem fog érdekelni, mert elegem van belőlük...

Ha az az elvük hogy azért bennolnak embereket mert "van úgy is helyette más aki tolja" akkor ez elégé köcsög megoldás.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
ProgenXL
üzenetére
Igen, de feltételezem, hogy kiszervezték a supportot - legalábbis olyan bénán ír némelyik vagy nem érti a kérdést, hogy tuti, hogy nem amerikai/angol anyanyelvű -, így nekik nem hiszem, hogy rálátásuk lenne a technikai háttérre vagy akár a logokra. Kb. mint amikor az internet szolgáltatónál hívod a sima supportot: "Router van? Húzd ki, szedd ki, indítsd újra." stb, stb.
pokers: az eula tiltja a file-ok módosítását, pont az idióta modmenüsök miatt, így biztosan bele lehet futni miatt egy pofonba. Kár, hogy a tiltás pont őket nem érdekli.

-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Azért arra kíváncsi lennék, hogy honnan szedtétek ezt a 100GB+ dolgot...
Amikor a Redux letöltése mindössze 3,36GB.
Még 10GB-al sem lesz nagyobb a mappa, nemhogy 100-al...
65,5GB a game, nekem egy 86,3GB-os partíción van, és vígan ráfért a redux.
Megjegyzem, azért 100GB plusz, mert lemásoljátok a játékot, hogy a redux után vissza lehessen másolni, de az nem azt jelenti, hogy a Redux 100GB+
-
ProgenXL
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Feltételezem a szűrőjük nem random bannolgat és van valami log ahol pontosan leírja hogy ki, mikor, miért lett tiltva amihez hozzáférnek az illetékesek.
Persze sok közünk/fogalmunk nincs hozzá hogyan működik ez. Lehet úgy gondolják van elég játékos a bannoltak helyére..
-
CactuS
Arcképgyáros
-
pokers
senior tag
Ha felteszem a redux-ot, kapni fogom online a banánt?
-
ProgenXL
őstag
Régen én is bekaptam pár zsákot akaratom ellenére. Összesen kb 2 milliót. Estem már csalók áldozatául
pl: rám raktak valami cuccot, feldobtak az égbe, kiszedtek az autóból, elteleportáltak, felrobbantottak, az én nevemben öltek meg a szerveren mindenkit stb.
lvl 359 vagyok se bann se semmi. Persze oda kell figyelni. Aki nem keresi az efféle bajt annak nem lesz gondja szerintem.
De ilyet hogy bannolnak valakit és nem tudják megmondani miért. Ez elég szemét dolog.. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Laraxior
üzenetére
Azt nem tudom, hogy mikortól van. Az biztos, hogy volt olyan, aki a patchkor adott el a T20-asokból párat és kb azonnal kapta is a bant. Nekem olyan ismerősöm még nem kapott bant, aki teljesen tiszta volt - igazából olyan se, akiről tudom, hogy jutott "néhány" extra milla régebbről.
Aki szórja a pénzt az nagyon hülye, mert azt ~CEO patch óta szerver oldalon figyelik és azonnal megy az automata ban. Ahogy elvileg már a cheatengine-ért is.
-
CactuS
Arcképgyáros
Pörögnek rendesen a Rockstarnál. Ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy csak 2 nagyobb DLC lesz, ez már a 3. amiben nem csak új járgányok érkeznek. Ráéreztek, hogy mitől dől a lé nekik.
A bannolásra: amikor jött a CEO, akkor állítólag mindenféle overlay program miatt bannolt a R*, de ezt ők azóta sem ismerték el, ahogy a hotfixet sem. A másik, hogy azóta jelentősen fejlődött a védelem - már ami a hamis pénz detektálását illeti - és a különböző forrásból származó fekete/szürke bevételek elköltése után pár órán/napon belül érkezik a kitiltás. Két forrást biztosan felismernek: dupe-olt autókból és a pénzesőből származó dodó. Az impromtu race-ből jött jövedelemről nincs infóm.
Volt egy kis radír, kérek mindenkit, hogy ne legyen folytatása. Köszönöm.
-
Wiz Khalifa
veterán
22-én oldották fel (ami a valóságban 23 volt) de mivel a pénzem elvették írtam nekik. És erre elkezdtek pattogni hogy mivel csaltam nem adják vissza. Mikor kérdem hogy mit is tettem pontosan akkor azt a választ adják hogy nem tudják sajnos megmondani.
Ha ők nem tudják akkor mire fel bannoltak? Meg akkor ki tudja?

-
Plata
félisten
Egyébként az a kocsi nem túl nagy szám,hasonlót tudsz venni,ha van régi konzolos GTA V-öd és összekötöd a Pc-s accoddal,vagy hogy a fenébe van,szokott itt valaki ilyesmit csinálni szívességből.
Nekem például a Valentin napi cuccok jobban bejöttek,a tommy gun meg csaj karinak volt sok szép fehérnemű és pár 30-as évekbeli ruha.Telefonon tudod lehívni,Liberator a neve.

Na persze pont a város másik részébe teszi.
Lehet vele rosszalkodni a városban.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Még mindig bannolva vagy?

Azt hittem már levették avagy rájöttek hogy hülyeséget csináltak. -
Wiz Khalifa
veterán
Jövőre GTA V tuti lesz de Online nem biztos. De ami ennyire megy nekik az tuti lesz.
De tőlem már ne várják azt hogy nap mint nap tolom megint és gyűjtöm a zsetont. Azt még lenyelném hogy kicsapnak, és nem indokolják meg miért, pedig többször is direkt kérdeztem. De hogy az hogy a zsém is elveszik ($17M) és nem adják vissza mert azt mondják csaltam, és mikor kérdem hogy mégis mit vagy mivel, arra megint egy szarrágó válasz jön az már kezd felbaszni kicsit. Oké hogy a ShakeCard-ot jobban kell az emberekre tuszkolni mert nem igen fogy de hogy ennyire elvigyék magukat az már kezd sok lenni...

-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ha lesz még jövőre,és ha lesz még jövőre GTA V.

-
-
ProgenXL
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ott a Lamaros
Jó ötlet de nem az igazi. Egy hiba és bukta a missio. Valamint nem fizet annyit hogy megérje csinálni.
Egyszer végig a story miatt és elég is volt. -
laceszgamer
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
Lehet túl sok munka lenne benne, vagy nem tudom. Shark cardokat gondolom veszik az emberek, ahhoz meg hogy költsék a pénzt csak oylan cuccokat érdemes betenni amit ingame megvehetnek. Új heist nem érné meg nekik, mert abból mégiscsak tudnának az emberek pénzt szedni jobban.
-
ProgenXL
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mindenki ezt szeretné. Csak a Rockstar gondolkodik máshogy.

-
laceszgamer
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
Hát az már kevésbé hangzik jól... Legalábbis nálam multiban a kedvenc rész a heistek és a contact missionok, ha felmegyek 90%-ban azokkal szoktam szórakozni, a maradékban meg autókat tuningolgatok vagy épp csak elvagyok a nagyvilágban.

Igazán jó lenne egy nagy adag küldi, vagy akár 4-5 újabb heist is, bár szerintem iylenre várhatunk.
-
ProgenXL
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem heists de még csak nem is contact missio félét kell elképzelni. Ez is hasonlo lehet majd mind a vip küldetések. Tehát szabad modban lesz public sessionba szerintem.
-
Kiskokó
veterán
Na jelentem azt hiszem kész vagyok

Elfáradt a paszta a procin és 80-85 fok körül játszottam...na mondom jó újrapasztázom... felrakom minden fasza indítom a gépet. király. inditom a GTA-t aj aj valami baj van már a lobbyban 92-98 fokon ment le is léptem még bajt nem okozok...
szétszedem hát jól láttam hogy a rögzítő keret elvan törve... Megragasztottam (persze alaplap ki meg minden éljen) összeraktam és msot végre jónak tűnik. Aida teszt maxon 76fokon megfogja. GTA-t este megnézem de most megyek el csak 10 után tudok jönni.
Bocsi aki várt rám heistbe negyed 7re kész lettem... csak nem számoltam a töréssel
-
ProgenXL
őstag
Kedden érkezik a Bikers kiegészítő!
"Már a jövő héten rivalizálhatnak egymással a motoros bandák a GTA Online-ban. A Rockstar Games elárulta, hogy október 4-től lesz elérhető a Bikers ingyenes frissítés, valamint négy képet is mutatott az újdonságokról.
A fejlesztők gyakorlatilag az egykori a The Lost and Damned nóvumaiból implementálnak párat a GTA V többjátékos módjába, például érdemes lesz távolságot tartani a többi játékostól, mert visszatér a motorokon történő közelharc.
Ellentétben a maffia típusú bűnszervezetekkel a motoros bandákon belül már nem csak egy vezető és annak testőrei lesznek. A tagok különböző rangokat szerezhetnek, melyekhez ki kell vívniuk a vezető tiszteletét.
A kiegészítővel új kooperatív és kompetetív játékmódok, fegyverek és járművek érkeznek. Az egyik új motor a Western Rat lesz, mely a harmadik képen látható."
-
Már csak a negyedik embert várjuk a lobbyban.
Ki is fagytunk egy szep buggal mar indulas elott...
-
Modst3R
senior tag
-
Mindegyik elmehet a pics@ba!

-
Kiskokó
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Jaaa persze a hosszú fekete képernyőt én se a CPU miatt írom.. azt ICE-hoz kötöm
csak akkor vannak ilyen gubancok ha ő is ott van egy Heistben
Veled amikor előfordult nem volt ő is ott? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ráveszem magam megbontom a gépet munka után rögtön.. én is leszek 6 felétől olyan 8ig de szerintem nem tudunk Heistezni nem lesz meg az ember rá. de majd meglátjuk
Vegyél fel friendnek mert te még sztem mindig nem vagy azSaabe60
-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Tegnapelőtt nélküled is ugyanez volt heistben... 9 percig töltött fekete képernyőn, a többiek már újraindítottak inkább, de én kivártam

Utána meg storyba dobott ki a végén mindig, onnan kellett visszamászni...
Szerintem ennek pont semmi köze a CPU-dhoz...Amúgy én is leszek ma elvileg 6-8 között egy heist erejéig szerintem.
-
Kiskokó
veterán
Ácsi ácsi a GTA-nak tegnap se volt baja. Nem lépett ki meg semmi.
Kidobott Storyba (amit nagyon ritkán csinált már) de az hogy 3-4-5 percig töltött sessionbe eddig nem volt... azt se értettem.. azért léptem ki egyszer és vissza hátha megjavul..
Meg mondom azért van most baj nálam mert sztem elfáradt a paszta a CPU-n és sajnos 80fokon üzemel játék közbe.. :S -
Dtomka
veterán
Olvasom, hogy vannak DLC-k a játékhoz. Azok fizetősek? Silngle rész vagy csak multiban jelenik meg?
-
Kiskokó
veterán
Hááááááát hallod... nem szoktam felhúzni magam ha ez meg az van... de ez a tegnapi PS-ezés eléggé felkúrt már a végére

Most komolyan ne vedd fel
de ha Veled heistezek akkor mindig van valami technikai anomália
vagy balszerencse... haha
én jövök sztem 6-fél7 felé is 8ig. aztán 10 körül megint. -
Kiskokó
veterán
Azok mi voltunk fiam! XD
Dawe, gyimger, doktordevil meg én
Motoros DLC... hagyuk már.. szarok a motorok nem is értem mi a fasznak ennek külön DLC... teli lesz a játék bal oldala "xy dies"- al mindenki megfog pusztulni motorozás közben...
semmi értelme nincs nem is értem... -
Plata
félisten
válasz
ProgenXL
üzenetére
Vannak néha fura dolgok,hacker ha akar gondolom be tud jutni,viszont már én is kerültem privát sessionba akaratom ellenére,amikor pár PH-s csinálta a CM-et privát sessionban voltak és én még is bekerültem hozzájuk még hozzá bele a heistbe.

Ők is csodálkoztak meg én is.nem ti voltatok épp? -
Laraxior
titán
Invite only sessionbe hogy lephet be valaki anélkül h hivtam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak nem az én képes 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)