Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wolf111126
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy Franklin-el csinálnék egy küldetést, de nem ül fel a biciklire, de akivel versenyeznék ő sem.
Ezt kellene lehetne orvosolni, mert így most 2 küldetésem van függőben emiatt
Valaki legyen kedves segíteni.
Probléma pontosan -
Dr. Akula
félisten
-
kozi71
senior tag
Megvásároltam a Ceo kéglimet. De most meg eltűnt a MC, és a pénzhamisító üzemem. Kettő együtt nem működik? Biztos fárasztó vagyok a sok kérdésemmel, ne haragudjatok.
high tech, low life
-
Kiskokó
veterán
teeeeeeeee vagy az irrelevánns fiam haha
A yachtos Vipről nem is beszélve amivel kb amióta megvan a hajó (3hó) olyan 2 Millát szedtem már össze 10 perc semmit tevéssel!De hát na Kinek mi... a Hondát is kell hogy vegyék...
Plata : jó tudni hogy jacuból se dob ki IDLE.
To all :
Amúgy észrevettétek hogy hogy minden nagyobb DLC amit megcsináltak a Rockstarék azokat előzőleg "kérték" a játékosok... lásd a Motoros DLC peticiót... vagy a Tuning kiegészítős Fanvideót... és hoppáá meg is lettek...vagy hülyeség ?
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz gyugyo79 #43385 üzenetére
Mondjuk annak a buzi hajónak tényleg nem látom értelmét...
Bár, ha azt veszem alapul, hogy helivel hamarabb eljuthatok bárhova, mint akármelyik garázsból...
Mindenesetre felé se néztem a hajónak, kár, hogy ingatlan vásárlásnál nem lehet "beszámíttatni" egy másikba.
Bár még a 6. ingatlanom is empty, mert nem tudtam melyiket vegyem meg.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
ProgenXL
őstag
Ízlés kérdése hisz ha mindent azzal a feltétellel vennénk meg hogy van e értelme akkor elég kevés dolgot vennénk meg a játékban.
Gunner for life
-
Daw93
senior tag
válasz gyugyo79 #43385 üzenetére
Ház azért kell mert kell autó, autó meg azért kell mert autóbuzi vagyok, meg mert valahogy el kell jutni A-ból B-be. És igen, amit lehet lopni is azt lopom, mert fölösleges rá elkölteni pl 80 k-t ha ingyen is meg lehet szerezni.
Nem azt mondom hogy mindenkinek utálnia kell a yachtot, ez csak a saját véleményem hogy semmire se való. Ha lenne rajta egy 10es garázs mint a TDU2-ben akkor nem panaszkodnék, de így csak porfogó. NEKEM. Akinek kell nyugodtan vegye, engem nem zavar hogy ki mire költi a pénzét, csak azért írtam le, mert a kedves kolléga aki kérdezett róla, lehet elkölt rá 10 misit úgy, hogy ellenérvet nem is hallott (tehát lehet nem is kell neki, csak nem tud róla). És 10 misi az kurva sok pénz.
Na mindegy. Részemről ennyi, így is túlbeszéltük a témát.GTA Online: Daweee93
-
gyugyo79
addikt
De így nézve semmi értelme a játékba a tartalom 90% -nak .
Ház minek mással is lehet Heistre menni, a karakter meg nem fog panaszkodni, hogy nincs hol aludnia, kocsi minek lopni is lehet stb stb.
Nem a hasznosság miatt vesszük a 3. kocsit sem mint ahogy a ladikot sem amihez adnak egy halom szintén így nézve haszontalan dolgot. -
Segal
veterán
válasz kozi71 #43379 üzenetére
Telefonon a web reszbol az dynasty8 executive lehetoseg alol.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
Én mindig passzív vagyok,mindig a hajón spawnol a karim,a hajó meg szinte mindig a strand mellett áll,pont a gyáramnál.
A légvédelem irtó jó móka,főleg ha betéved az ember olyan publicba ahol sok az agyatlan barom.
De én általában két eladás közt is a hajón lazítok.Ha Jacuzziban hagyom a karimat nem dob ki,de tegnap tévénézés közben is kidobott Ph sessionból. -
zozyk
addikt
Gyerekek,ez a Los Santos (LA) élőben odabasz...igaz,még nem lövöldöznek helikopterből ,de 10 nap alatt bármi lehet.
És ami a legjobb,végre számhoz méretezett a dobozos sör. (1 pint 9.4 fl oz)
[ Szerkesztve ]
-
Poki
újonc
Sziasztok! Az interaktív menü kezelésével van egy kis problémám...Lehet,hogy én vagyok hülye,de hogy tudok olyan játékosokat magam mellé hívni CEO vagy MC-ba,akik munkát keresnek? A map felett megjelenik az üzenet,hogy valaki melót keres,bemegyek az interaktív menü ezen részébe,de nem látom.Ugyan így MC-nál nem tudok előléptetni senkit,kitudom választani a rangját,de hogy okézom le? Megköszönném,ha valaki felhomályosítana erről.Nem tudom mennyire volt ez érthető,de azért köszi!
-
kozi71
senior tag
Hol tudom megvásárolni a ceo irodát?
high tech, low life
-
Daw93
senior tag
válasz Kiskokó #43363 üzenetére
Jó, lehet szépíteni, hogy van hozzá heli meg 6 jetski meg stb, csak kb semmit nem tudsz velük kezdeni, maximum ha a yachton kezdesz akkor annyira jó hogy bemész vele a városba. De mivel én egyrészt sose megyek a yachtomra, másrészt ott kezdek ahol kiléptem előzőleg, nekem ez a "sok plusz" a yachthoz teljesen irreleváns. Nem bántam meg hogy megvettem, de tényleg semmire nem jó
A légvédelem nem orssz ötlet amúgy, de ha publicban basztatnak, és idegesít, akkor fogom és átmegyek másik sessionba vagy betolom a passzív módot, tehát azt se nagyon lehet kihasználni.GTA Online: Daweee93
-
MutantZombie
tag
Mindenkinek köszi a választ.
A dubsta-t rendelni az MC-ben csak a Road... tud. Ha egyedül vagyok, akkor viszont magam nem tudom azzá varázsolni :-(
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
msi afterburnerrel figyelem a cuccot, hogy fut..
beállításokban már 900mbnál jár a kártya, de a progi 600mb-ot, ftw?
25%-on megy a kártya :\ erre van valami megoldás h 100%-on pörögjön?
cpu se megy 100%-on -
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cyberkind #43373 üzenetére
Mondjuk a nextgen 2019 körüli dátum még az előtt volt, hogy kijött, hogy 500 millát, majd 700 millát hozott az online. Lehet azóta rájöttek, hogy olcsóbb az onlinet fejleszteni, mint a storyt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
cyberkind
félisten
válasz CactuS #43370 üzenetére
Azért a Pro már megint sokszor erősebb mint a sima, így ez annyira nem lehet hátrány, de ezzel tisztában vagyok, viszont amit írtam nem pár évre értettem hanem sokra, mert ugyebár ott vannak a sziget pletykák, ha azok jönnek 2020-ig akkor bőven nem lesz itt még majdnem 10 évig Gta 6, az biztos, hogy ezek a városok az alapjátékba lettek volna rakva ha bírja a 360-PS3 páros, de nem, a multi meg nagyon kézenfekvő lenne (sajnos). Ha ezekből valami lesz az E3-on mutatni kell valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
A Bullpup Rifle melyik küldetés után érhető el GTA5-ben? Itt azt hazudják hogy a "Franklin and Lamar" után, ami nyilvánvalóan full kamu. A Marksman Riflere is ugyanezt írják, az meg vagy a Blitz Play vagy a Paleto Scoretól érhető el. Szóval mi a valós helyzet?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cyberkind #43358 üzenetére
Majd ha jön a következő konzol generáció, akkor majd lesz Gta VI is. Ezt már elmondták, hogy a mostani generációra eszük ágában sincsen egy új részt kiadni. Így az még legálabb 2-3 év minimum.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
jossua
tag
válasz Bjørgersson #43368 üzenetére
aham... nem figyeltem a szöveget meg amugy se vok perfekt p
kár ,hogy rajongói video csupán
Alias : Magyarbetyar
-
Bjørgersson
félisten
válasz jossua #43367 üzenetére
"This is a fanmade trailer and not representative of the works of Rockstar Games."
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
jossua
tag
Ez a video tényleg kamu vagy real ?
Alias : Magyarbetyar
-
Segal
veterán
válasz cyberkind #43360 üzenetére
Most jobb lenne ha ezeket az ujdonsagokat gta6 neven adnak ki es ujra vehetned meg?
Szerintem ritka korrekt modon allnak a jatek frissitesehez a sracok hogy mar most eszmeletlen menyisegu plusz tartalmat kaptunk readasul ingyen es nem fizetos dlc formalyaba...
Biztos lesz majd 6 is de szerintem 2020 elott erre esely sincs."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ProgenXL
őstag
Van az a film amikor 2 embert üldöznek a rendőrök. Majd amikor rájönnek hogy nem tudnak elmenekülni, leugranak a hegyről és meghalnak. Ezt berakták a játékba easter egg formában
Pont láttam amikor leugratnak. Odamentem és a csávó túlélte elszaladt. A kocsit bevittem a szervizbe de nem lehet tuningolni csak eladni.
Találtam róla videót is.Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
Szerintem meg ne igyál annyit megárt!!!
Miket beszélsz? Elfeküdted a szádat?Én is akcióba fél áron vettem na és annyit megért nagyon!
5.2milla volt ... a heli am jár hozzá 3,3M a nagy csónak meg vagy 700K... + a jetskik stb..
durván számolva is max 1,5 Milla volt igy a hajó... mi ez ha nem megéri?..
Full árba már más a helyzet.. de őszintén szólva akkor is megvettem volna| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
cyberkind
félisten
Ez az új garázsos téma mi is lenne pontosan?
Ha így halad a Gta 5 multija akkor tényleg nem lesz 6 egy jó darabig, jön elvileg majd a 2 nagy város és ahhoz tartozó tartalmak, szia Gta 6, 10 év múlva jó leszel talán.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Akkor gondolom most lenne ertelme gyorsan megvennem a ceo irodahazat a heten amig 50%-os leertekeles van ra. Piszok mod gondolkodtam mit kene lassan vennem uj kocsit egyelore nem szeretnek mert igy is lassan 2 garazs de ez az uj autoloposdi tetszik meg ugye nagy valoszinuseggel ti is fogjatok csinalni igy jo lenne nekem is felkeszulni. Mondjuk feleslegesen nem dobnek ki 500k-t ceo irodara mert a lada resze viszont nem erdekel. Szerintetek megvegyem?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
rup1u5
nagyúr
válasz Geryson #43352 üzenetére
Hát persze, hogy emlékszem!
Azóta sem volt olyan jó. V-ben csak a pénz-farmolás megy online. Nincs olyan mint anno IV-ben, hogy összejövünk néhányan és cross-motorokkal megmásszuk a lépcsőházakat meg hasonló random őrültségek.
V-ben nem is nagyon van olyan toronyház amibe be lehet csak úgy menni.Vegyél fel! Ugyan ezen a néven megtalálsz. Mostanában ritkán vagyok fent de vagyok ahogy tudok.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Geryson
addikt
Hogyan tudok venni? Nem látom azokat a "klasszikus" ikonokat a házzal és a dollárjellel.
Valami olyasmire is emlékszem, hogy a pénzt mindig be kell tenni bankba, hogy ne raboljanak ki. Ezt hogyan kell érteni?
Most elkezdtem egy embert figyelni és egyszer csak az ikonja átváltozott "supplies" feliratra. Gondoltam utánamegyek, de ő nem úgy gondolta és megölt gránáttal. Tudom-tudom, elég noob halál, de mégis mit vitt, mit tudtam volna tőle elszedni?
rup1u5: Hát csak nem a jó öreg rup1u5-t látják a szemeim. Emlékszel még a IV-es mókákra?
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
rup1u5
nagyúr
válasz Geryson #43348 üzenetére
...leülsz TV-zni, vagy előveszed a telefonod és fölmész az internetre vagy bemész egy boltba és nyomsz egy "E"-t valamin mintha vásárolni akarnál, vagy beállsz kocsival a customsba tuningolni....ezek jutottak eszembe. Engem így még nem dobott le IDLE miatt.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
steam failed to initialize. please exit and try again.
mit kezdjek vele? -
Segal
veterán
válasz Geryson #43348 üzenetére
Ingatlant kell venned es akkor le tudod ultetni tv-zni a karaktered akkor nem dob ki. Tehat eloszor ingatlant vegyel mert abba van garazs is es akkor akar az utcarol is vihetsz be kocsit vagy tudsz venni sajatot is.
-
Geryson
addikt
Túl sokáig idle maradtam és kivágott. Mi a módja, hogy a szobába maradhassak ha kicsit AFK-olok? A házakba hogyan tudok bemenni? Ott látok nem mozgó játékosokat.
A bal oldali felugró ablakokra kezdek rájönni. Nagyon fain kis versenyt találtam. Azt hiszem van hova fejlődnöm 2.-ik szintről.
-
ProgenXL
őstag
Ha jól vettem ki a szövegből akkor CEO iroda kelleni fog az új DLC-hez.
"New Vehicle Warehouses will store the results of your importing and exporting operations, while CEOs can also reap the fruits of their labor with expansions to the Executive Office buildings. Add massive Executive Office Garages with up to three floors of showroom quality storage for as many as 60 vehicles, complete with customizable décor and a Custom Auto Shop."
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Benir8
senior tag
válasz WhiteHawk24 #43328 üzenetére
Nekem nem vált be.
Valakinek van más ötlete gyár bebugoltatáshoz?
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Dtomka #43333 üzenetére
"A képekből készítek 1 videót melyben látható pontosan mi történt akkor ott!"
Mivel az ígéretem mindig betartom, íme a videó:
GTA V (GOD MODE)radi8tor Köszönöm szépen a szerkesztést!
-
Daw93
senior tag
válasz kozi71 #43325 üzenetére
Én a yachtot fölöslegesnek tartom, féláron vettem a legfullosabbat, de szerintem annyit se ért.
A reális áta kb 2-3 milla lenne, én csak azért vettem meg, hogy legyen nekem is , meg mert féláron volt és annál olcsóbb úgy sem lesz sose (ja, meg akkor lett meg a cm). Vannak akiknek a yacht a fétise, meg a légvédelem, de szerintem egy nagy nulla. Voltam a yachtomon vagy 3x mióta megvan. Szerintem mielőtt megveszed alaposan gondold meg, és tájékozódj, mert mivel nem vagyunk egyformák, vagy tetszik majd vagy nem, és ez azért nem százezres tétel.GTA Online: Daweee93
-
Plata
félisten
Felmentem kicsit online-ba hátha van privát Ph-s session,de nem volt.Rá csatlakoztam Saabe-ra de asszem épp afkolt,erre valami idióta session volt sok gyökérrel.
Bementem a városba passzívban megnézni a gyáram,utána meg csak furikáztam kicsit,amikor nagy lövöldözést láttam,két gyökér ölte a zsarukat.Leálltam út szélére és néztem a ramazurit,erre az egyik helikopterből vagy az égből egy zsaru rám esett,vagyis a kocsimra és egyből kaptam 3 csillagos körözést.(#43333) Dtomka
Egynél több képet ne rakj be mert jön valami kedves emberke akinek abból áll az élete hogy másokat feljelentget és téged is felnyom.
Utána meg le leszel tolva vagy rosszabb. -
Dtomka
veterán
Tegnap én is találkoztam 1 csalóval.
A helim leállt miközben valaki ellen harcoltam. Közben a haverom is harcolt egy sráccal aki korábban 1x megölt engem. Mondja, hogy ez tuti csal mert hiába lővi a fejét nem hal meg. (sárga karika)
Én ezalatt fedezékben voltam és bújtam a térképet. Azt vettem észre, hogy 1 halálfejjel jelölt játékos 2-3 m van tőlem. Előkaptam a snipert és 3x fejbelőttem...semmi.
Ekkor kezdtem kétségbe esni, és közben odaért az a srác (sárga karika) aki engem korábban megölt (igen ezzel harcolt a haverom).
És most megosztok pár képet veletek, (átélni sajnos nem fogjátok azt amit én) de remélem látjátok:
(a baloldali srác amikor lőtt olyan becsapódása volt a töltényeknek mint amikor a HIDRA lő. Azért tudom mert haverom kért meg 1 nappal korábban rá a parton, hogy száljak ki a verdából és figyeljem milyen brutálisan lő ez a gép )És kezdődik a harc...
Többi kép:
gta5_2016_12_02_22_14_04_968.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_05_148.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_05_326.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_05_504.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_05_663.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_05_824.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_06_005.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_06_180.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_06_378.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_06_538.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_06_718.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_06_876.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_07_038.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_07_213.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_07_379.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_07_555.jpg
gta5_2016_12_02_22_14_07_733.jpgAnnyira figyeltem a harcukat, hogy csak az F1-et nyomkodtam (msi afterburner)...sajnos 1 kosza lővedék becsapódása engem is megölt.
DE! Én mindig szidtam a csalókat, de ez a srác szimpi volt annak ellenére, hogy csalt
(100x megölhetett volna, jó 3 halál után alt+f4 -et nyomtam volna)A képekből készítek 1 videót melyben látható pontosan mi történt akkor ott! SRY a sok képért remélem nem gond! De gondoltam megosztom veletek.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Plata
félisten
Kurumát visszakapod a biztosítótól,mi a fenének újat venni?
A Yacht nagyon jó és nincs szinthez kötve,de a fullos yacht 9.75 millió.
És szerintem csak a fullost szabad megvenni.
Nekem már vagy 100 alkalommal robbantották fel a kocsim,de simán vissza adja a biztosító,ha mindig újat vettem volna még levegőre se lenne pénzem. -
Logitech
aktív tag
Amikor kiírta hogy sold, akkor bementem esc-el a menübe, és onnan léptem ki, LJT telefonhívását nem vártam meg.
-
Segal
veterán
Van akinek meg sem kellett várni míg megtellik a product de azt mondjuk ajánlott. Aztán feltölteni a supply-t és a ha megérkezik akkor eladni. Kiléphetsz a gyárból. Piszok nagy mázli kell viszont hozzá mert van akinek mindegyik sikerül és van olyan is mint én akinek több próbálkozásból egyszer sem sikerült...
-
WhiteHawk24
tag
Üdv mindenkinek!
Tudom, hogy már lerágott csont a gyárak bebuggoltatása, de sajnos még mindig nem tudom teljesen, hogyan kell csinálni. Leírom ami az én fejemben van, aztán kijavítotok ha kell:
-Megvárni még a production 100%
-Rendelni pénzért egy supply feltöltést és megvárni míg megérkezik (kiléphetek közben a gyárból vagy nem?)
-Ha vége az eladásnak rögtön alt+f4 (Nem kell oszlatni csapatot)
-Visszalépni és kb 15 perc múlva a motorclubbos laptopon megnézni hogy áll a dolog.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Segal
veterán
Igen magyar Asuska.
A megvett autókra alapból jár a biztosítás az utcáróllopottakra meg köthetsz az autószerelőnél. Nehogy 1 gta$-t is költs a saját autód megjavítására egyszerűen hazaviszed a garázsba és újra tökéletes állapotba van. Ha nincs szükséged a második kurumára add el nyugodtan mert abból legalább lesz pénzed míg ellenklező esetben csak fölöslegesen foglalja a helyet egy másik autó elöl a garázsba. Mondanám hogy majd egy második garázsba átviheted de mivel bárhol lekérhető bármelyik garázsból bármelyik autó ezért tényleg fölösleges 1 tipusból többet tartani.
Szerintem 26-os szinten ne luxushajót vegyél de ez csak szimpla jótanács. Ha ennyire tele vagy pénzel sokkal jobban megéri egy második gyár teljesen felfejlesztve mint egy hajó amire ugyan el fogsz menni pár alkalommal meg tény hogy poén beülni a jakuzziba de szerintem ilyesmit akkor vegyél amikor már nagyon nem tudod mire költeni a pénzed."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kozi71
senior tag
Asuska Te magyar vagy? Máskor szóljál valamit, mert nekem jöttél vagy háromszor azt gondoltam valaki prédát akar belőlem megint.
Előtted vesztettem el a kurumát, azt írta a szerelő javíthatatlan roncs. Vettem egy másikat.
Kiléptem a tuning műhelyből, és ott az ajtó előtt az is szétrobbantották még melegében.
Aztán ki is léptem a játékból mert nagyon el voltam keseredve. Egésznap güriztem erre kidobtam másfél milkót az ablakon. Aztán elkezdtem olvasni a fórumot, és kiderült a biztosító visszaszerzi az autómat.
Meg is lett mindkettő. De így is buktam több mint háromszáz ezret, mert eladni már nem lehet 500 feletti áron a második masinát ami felesleges volt akkor már.A yachtot ha megveszem jár vele valami plusz kiadás? Egyáltalán 26-os szinten megvehetem? Nem szeretnék annyit kiadni potyára, vagy egy félkész hajóra.
Privát szervert hogyan tudok létrehozni? Ott tudnám működtetni esetleg a pénzhamisító gyáram, mindenféle gyilkolászós emberek nélkül is?
Köszöntem a válaszokat!high tech, low life
-
Segal
veterán
Gabo te vagy ma a legszerencsésebb gta online játékos Kb 1 percel azután dobott ki az online közületek egy másik sessionba egyedül hogy végeztem a repcsis küldetésedbe való segítséggel. (és talán 40mp-el azután hogy a harmadik tag is elkészült) Így szerencsére te is megkaptad utánam a pénzt meg én is a segítségért Utána 3x is próbáltam visszamenni online-ba de egyszer sem engedett vissza szóval jelezte a játék hogy inkább aludj b*zzeg Megfogadom a tanácsát ma este találkozunk.
Ja még egy kép a mai leparkolásomról
KÉPGeryson: Valakit vegyél fel barátnak innen vagy ha nagyon nem megy hogy kell írd ki a GTA-s nicked és valaki felvesz téged. Utána a barátlistából kiválasztod és rácsatlakozol és akkor abba a sessionba rak ahol az adott játékos tartózkodik és ugye ott lesz a többi PH-s is
Eszméletlen menyíségű lehetőség van az online-ba felsorolni is sok idő lenne hogy miket lenne csinálni. A bal oldalon felugró dolgok pont ezeknek a listája hogy ki mit indítana éppen és a telefonodon tudsz becsatlakozni ezekbe. Kikapcsolni nem lehet meg semmi értelme sem lenne mert enélkül nem is tudnál fejlődni.[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz ProgenXL #43321 üzenetére
Hallod, 2.6 giga volt a patch, picit azért elcsodálkoztam. Még szerencse, hogy van combos netem.
Viszont akkor már hagy kérdezzek. 2 magyar playert megláttam, velük voltam kb. 5 percet mert léptek. Hogyan tudok még embert keresni? Pl. magyarokat? Kérdezek egyet publikusan és ha jön válasz, akkor ők az embereim? Utána találtam még kettőt, de mire odamentem, leléptek.
Elkezdődött egy jópofa tolatási ügyességi "verseny". Tolom-tolom harmadik helyen, erre egy faszi kilő. Csak ilyen idióta nyitott public szerverek vannak és minden eszetlen (és nem eszetlen) itt tolja? Az egyik dm, a másik free mode, a harmadik heist?
GTA IV-ben eszméletlen sokat toltam, baromi jó csapat volt a PH-n. Este megbeszéltük, zárt szerver és csak mi voltunk, ilyenek itt nincsennek?
Apropó, mi ez a rohadt sok felugró izé bal oldalon? Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?
-
ProgenXL
őstag
Gunner for life
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #43313 üzenetére
Bocsi elirtam melohelyrol d2x de a lenyegen nem valtoztat a lenyeg hogy neked oromet okoz
-
Geryson
addikt
Ja, valami latest patch hiányzik. Mindjárt ráguglizom!
-
Geryson
addikt
Nu, valaki egy kis gurulás, nézelődés?
-
Kiskokó
veterán
Hár figyu... a hangkártyás topicban és a Hifis topicban (mivel inkabb hifi miatt vettem)
Mindenki ezt ajánlotta inkább az Xonar U7-el szemben...
szal most már akkor végképp nem tom
Sok rosszat (kompatibiltást és hibásodást olvastam) Sőt ez a DGX amit mondasz a legolcsóbb Xonar...
Értem én hogy SB ről mit mondasz de ez nem egy 10K-s hangkari. Keress rá.
:S| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #43309 üzenetére
A fene ez nalam is telitalalat otletnek bizonyult. Mehetek kemenyen gyujtogetni mert az epulet lesz vagy 2 millio szerintem ha nem tobb plusz a tobbi kiadas. Meg a kocsik
Mas
Szerintem hiba volt az sb hangkartya. En is sokaig hasznaltam eleg sok felet toluk aztan egyszer volt lehetosegem hasznaltan venni egy asus xonar dgx-et. Megprobalak finoman fogalmazni szanaszet alazza az sb hangkarikat a cucc."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #43304 üzenetére
Igen, olvastam. Hát ez már jóval közelebb áll a szívemhez mint az MC-- legalábbis a motorozás részével mert a gyárazás amúgy jobb mint a CEO-zás sztem.
Fasza lesz ez és jobban is a stilusom, mint sokaknak. Tudták ezt ők is jól nem hiába jön egy ilyen kiegészítő.
Abszolút várom!
Ui.: Nagyon fasza az SB X-FI HD a régi panasonic hifimbe visszatért az élet. A hangerőről nem is beszélve.
Végre a fülesem is szól rendesen.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Geryson
addikt
válasz ProgenXL #43301 üzenetére
Na ezt a következőnél kipróbálom. Most fellöktem a grafikát, simán újraindítottam és azóta nincs gond.
Más: van ez a misszó, amikor a Hen Housbe kell vinni sört, mert elfogyott a pia. Ezt hogyan lehet megcsinálni? Anno egyszer elbuktam (mentem körbe-karikába a hegyi úton a teherautóval), most megint bekaptam ezt a misszót, de leestem a vasúti hídról. Jól sejtem, hogy a vasúti pályán lehet csak levágni, hogy odaérj?
-
Laraxior
titán
válasz CactuS #43305 üzenetére
Meg ugye egyre drágábbak a szekerek, motorok...
Nem csodálkoznék, ha most már jönne olyan ami alapkivitelben 3M felett lenne.Én pl. mostanában elkezdtem behordani az utcán talált autókat, és azokat használom, tuninggal. Teljesen jók.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest