Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jossua
tag
Akinek a gépe ellenére szaggatna,droppolna a játék ... : Video nekem bevált !

-
INMOTEP
őstag
Hello ,nagyon rég jártam erre sőt még a gta ban is .Van valami újjitás azóta ?
-
ProgenXL
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Az alábbi linken lehet ilyet keresni
[link]
Majd hozzáadni a játékhoz. -
dragon1993
addikt
Öcsém GTA-zik, sokszor lát olyan versenyesek amiket az userek csináltak pl repülő vs motor összecsapás. Ezeket el tudja menteni ha 1x játszott már vele, viszont szererne ő is új pályákat letölteni a GTA-ba. Erről merre találok leírást, hogy keressek rá?
-
Plata
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Lehet nem is figyeltem,épp csak lazultam a hajón,mikor láttam hogy téged lőnek bőszen,majd jönnek felém is.
Az meg külön poén volt hogy valami idióta a partról lőtte valamivel a hajódat,de nem tudott addig ellőni.
(#40785) Ciccuka
Nem tudom már,nagyon rég volt,valahol még meg van a CD-je egy tartóban,mert az eredeti doboza elrohadt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Fönt van nekem a BeamNG és időnként szórakozok vele. Teljesen más dimenzió komplexitást tekintve.
Az újabb verzión sokat optimalizáltak. Az előzőben 8 jármű egy üres felületen már 50%-ra terhelte a 12 szálas Xeonomat.
Felejtsd el azt, hogy majd ilyet fogsz látni GTA-ban! -
Ciccuka
veterán
Szerintem a Viper Racing-re gondoltál.
-
Kiskokó
veterán
-
Plata
félisten
válasz
Modst3R
üzenetére
Passz,ott álltam a hajómon asszem Saabe-t próbálták elkapni,aki a hajóm mellett parkolt.
Én passzív voltam Saabe és Dawee meg CEO.Jöttek hydrás köcsögök és a hajóm szépen lekapta őket.
Az egyikért 2500 dolcsi meg valami RP járt.
Az egyik balfék volt nagyon,nem fogta fel hogy passzív vagyok,visszajött hydrával és rátámadott a hajóra,én a hajó tetején álltam,gondolhatod passzívban mit tudott nekem ártani a gépágyúval,semmit,én meg újra lelőttem.
-
Plata
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Majd ma este meghívlak PS-re cserébe.

De egyébként jót baromkodtunk,de még mindig nem értem miért kaptam 2500 dolcsit amikor a yachtom lelőtte az egyik idióta trollt repülőjével.(#40774) Mike
Nem tudom de biztos lesz valami értelme,elvileg tán abban lehet az új verdákat majd átszabni.
Remélem lesznek szép új ruhák csaj karinak is.
-
-
-
ProgenXL
őstag
"Hamarosan újabb tartalommal bővül a GTA Online. Még júliusban írtunk róla, hogy motoros tartalmakra bukkantak az éppen aktuális utolsó frissítés fájljaiban, most pedig hivatalos megerősítést kaptunk az új kiegészítőről.
A spekulációk szinte teljesen beigazolódtak. Saját motoros klubokat lesz lehetőségünk üzemeltetni, melyekbe legfeljebb 8 fő csatlakozhat. Érkeznek új motorok és ingatlanok. Utóbbiak a kluboknak adnak helyszínt, itt pimpelhetjük például az új járgányokat. Érkeznek természetesen új küldések is, valamint várhatóak a frissítéssel kapcsolatos speciális hetek is az ősz során."
forrásHát a motor pont az a kategória ami különösebben nem izgat de mégis csak jön valami.
-
Mike
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
igaz. 7 év alatt játszottam végig, szóval játszottam vele egy keveset

de ha csak salátával etetted, akkor nem hízott el.
kedvencem cj után pedig a jakuza vak főnök volt. -
Plata
félisten
PS-re kéne pár bátor jelentkező.
-
gabo91
aktív tag
Van lehetőség valahol megnézni a lakásokat megvásárlás előtt?
kíváncsi vagyok hogy mit adnak azért a pénzért.... Még egy lakást vehetek, jó lenne az ideálisat megtalálni 
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
üzenetére
Update, azaz ingyenes tartalom. Ez is hoz be új funkciót (saját motoros klub). Viszont félek, hogy a custom garázs az gyakorlatilag ez lesz, így nem adnak majd új garázshelyet.
Mike: a mostani grafikával már az V-öt is vissza kellett butítani, hogy elfusson a konzolokon, ezért bénább a törés, mint a IV-ben. Ilyen töréshez még a következő félgenerációs konzol is bőven kevés.
-
Mike
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
gondolom a GTA-t nem a törésmodellezésért írták. és a játszhatóság rovására menne, ha reálisan törnének az autók, és egy ugratást nem tudnál megcsinálni. De ha már realitás, akkor legyen benne az is, hogy autómentőt kell hívni, enni és inni kelljen, aludni, stb
de akkor az már a GTA sims lenne -
negyven2
nagyúr
-
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Grafika nagyon elavult.Törésmodelltől nem ájultam el.
Ha se sztori se grafika akkor mitől jó?
Volt régen egy Dodge Viper játék,vagy 20 éve.Szerintem ezt a szintet az is hozta. -
cyberkind
félisten
válasz
Locutus
üzenetére
Ez inkább a rossz PC portnak köszönhető mint a hűde király fizikának (ami amúgy sokkal jobb is lehetne mert nem hajókat vezetünk tudtommal de minden mégis olyan, mintha a tengeren zötykölődnénk), vsync nélkül egész normális eredményeket lehet elérni, az én konfigom már tudja a 70fps-t is tartani.

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nyilván jó okuk volt rá, hogy nem ilyen szintű törésmodell meg fizika van a GTA5-ben.
Gondolom a 20 fps-nek is örülhetnénk FHD-ben, ha mindezt kombinálnák a GTA5 "élő" városával.Egyébként szerintem az a beamng egy fos. Se a fizika, se a törésmodell nem kifejezetten élethű. Inkább csak más. Ráadásul az egésznek az irányítása vér szar. Maximum a jól beállított megrendezett videók néznek jól ki vele.
Volt Bugbearnak is a Next Car Game alpha, na abban pl fele ennyi fizika meg törés volt mint a BeamNG-ben, mégis több mint a GTA5-ben. És az egy élvezetes techdemo volt az elején. Aztán játékot csináltak belőle Wreckfest néven, ami meg kalap szar lett szintén, olyan unalmas.
Valójában a fizika meg a törés a GTA IV-ben is jobb volt, mint az 5-ben. De meg lehet nézni hogy teljesít az
A mai napig művészet vele 60fps-t elérni BÁRMILYEN hardveren... -
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Minden bizonnyal egy rétegjátékot ami nem is lehet(ne) AAA cím, tökéletes és épp annyira logikus összehasonlítani egy Gta-val.

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az a "játék" évek óta alfa....
-
Ciccuka
veterán
Rockstar miért nem vásárolja fel a BeamNG Drive készítő csapatot?
-
vitaro
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég sikerült beszereznem a játékot, eddig tetszik is, viszont nagyon idegesít, hogy beállításoktól függetlenül 40 és 60 között ugrál az fps. Tök mindegy, hogy éppen hol vagyok, mit csinálok, száguldozok-e épp a városban vagy csak egy szobában álldogálok. A gépem tudtommal elég hozzá. VGA driver-t a BF1 open beta idején frissítettem. Hogy lehet ezen segíteni?
-
Źşë'
addikt
válasz
rup1u5
üzenetére
frankó lett, ezért szeretem a pc-t végeláthatatlan moddolási lehetőségek, ahogy nézem totál átszabták a játékot
legnagyobb örömömre az irányítást!! olyan gta4 stílusú lett, még egy a fejlesztők által engedélyezett mod futtatási lehetőséget belerakhatnának, külön mappák külön indítási paraméterekkel... mennyire egyszerűen meg lehetett volna csinálni, ha már eleve belekalkulálják ezt :/ -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Egyébként nem tudom mennyire megbízható a rivatuner memória használat mérésére.
Most singleben ír pl 9400MB-ot miközben a task manager csupán 3792MB-ot mutat. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Én GTA 4-nél használok DSR-t. 3840*2400-ban már nincsenek recék a fullhd kijelzőmön.
csak sajnos oda már kevés a 970. -
Laraxior
titán
válasz
Devilstudio
üzenetére
Gyári benchmark

-
Laraxior
titán
Frame Scaling (1920x1080) 2,5x:
Frame Scaling OFF:
Érdemes mind a két képet lementeni és görgővel oda-vissza léptetni... a különbségek végett.
Szűrők OFFon voltak, hogy játszható is maradjon
2,5x Frame Scaling mellett, 1920x1080-ban, szűrők OFF, Motion Blur OFF.
Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 10.131755, 65.491241, 54.039089
Pass 1, 15.560074, 66.269615, 56.310368
Pass 2, 14.793667, 94.364815, 51.370480
Pass 3, 17.363503, 65.258667, 57.792709
Pass 4, 13.895954, 71.983406, 56.425869 -
Laraxior
titán
válasz
CactuS
üzenetére
Jó kérdés. Adott hozzá egy kupac fájlt a könyvtárhoz, csak a másik topikban írták, hogyha a leírás szerint teszem fel akkor megy az online is. Mondjuk azt nem írta az arc, hogy meddig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát maradjunk annyiban, hogy inkább csak story mód.
De én nem voltam elájulva tőle. Beállítottam a frame scalingot 2,5-re. Meg is dobta a kinézetet. -
Atish19
őstag
Arra van valami opció, hogy ha beszállok egy járműbe akkor ne dobjon át first person nézetbe? Egyre inkább idegesít
Minden játék indítás után az első járműnél játsza el utána azon marad amire állítom. -
Laraxior
titán
Kipróbáltam, olyan telepítője van, hogy ne zavarja az online részt.
Nekem eddig se volt gondom a grafikával, igazából oké, kicsit szebb lett tőle, de ezt el tudom érni úgyis, hogy felskálázom magasabb felbontásra.
Kicsit csicsásabbak az autók, és ennyi.
VGA kelleni fog hozzá
-
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Csak story modban? Online gondolom nem valami nyerő.
-
ProgenXL
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, én megértem a problémát, hogy ennyi pénzt bukik az ember az nagyon nem jó érzés, azt is, hogy eredetileg a R* rontotta el, hogy keverte a PvP-t a PvE grinddolással, de próbáljunk meg a beszélgetést kulturált keretek között tartani.
Köszi.
-
ProgenXL
őstag
-
törölt tag
xbox kontrolleren a bal analógot kell megnyomni, hogy a kerekeket ki-be húzza. a dpad jobb iránnyal váltasz heli/vadászgép mód között.
amúgy nekem egy kicsit csalódás volt a hydra, a katonaságról lopott vadászgép mintha gyorsabb lenne, és az irányítása is jobbnak tűnt. solo küldetésekkel és dubsta klónozással farmoltam ki rá a lóvét, és így első körben nem érte meg. heli módban 1:1-ben buzzard tűzereje van, az meg amúgy is megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

WoW fontosabb mint a GTA 
![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/160918/GTA5_2016_09_18_13_18_52_528_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/160918/GTA5_2016_09_18_13_19_15_196_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Nálam soha nem csinált ilyet.