Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Steames verziónál másnak felajánlotta a cloud mentést? Nekem még mindig nem dobta fel ezt a lehetőséget.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Laraxior
titán
Van egy pár frankó autó story módban, amihez hozzá se kell nyúlni... csak lenyúlni
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
CactuS
Arcképgyáros
Szerintem az nem járható út, plusz a virágbolti óta nagyon sok tartalom jött, így amúgy is töltene még. Feltöltött eredeti verzió lehet jó lenne, de nekem steames van és nincs közel sem akkora tárhelyem, mint amekkora ehhez kéne.
Sajnos ez a sima változat gyengéje.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bbmt
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
Még, hogy nem! Szinte minden nap csalókba botlok.
Most is passive-ban voltam és kidobott valaki a saját kurumámból aztán felrobbantotta a kocsimat.
Ki is léptem inkább.
Ez a mai nap is egy katasztrófa volt ami a multit illeti.
Mentem két stunt versenyt amiben 3-an voltunk és ennyi....(#40886) Dr. Akula:
Mostanában visszatértem a single-be inkább én is.
Ma családi napot tartottam.
(tennék ide képeket de szaraxik a ph)[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Laraxior #40878 üzenetére
Odaértem a bankhoz és annyit látok, hogy nagyon megy az anyázás a cseten. Tényleg mintha kb a valóságban törte volna össze valaki az autóját. Meg is kérdeztem, hogy mi történt? mert el nem tudtam képzelni mire fel ez a nagy szitkozódás. Akkor láttam, hogy ott lökdös téged a kocsijával és írtad te is a magadét aztán kiléptél.
Utána még annyit írt a szerencsétlen, hogy lökdösted az autóját.
Ekkor még mindig nem tudtam elhinni, hogy valóban ennyire hülye szerencsétlen kisgyerek.
Annyit láttam csak jónak közölni vele, hogy ez egy játék.
Többet nem kommunikáltunk.(#40881) ucli:
Ő volt az.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Tavaly már lemezesen kitoltam xbox One-on a játékot,majd eladtam,de most megvettem PC-re.
Viszont a Social Club-os letöltő kb 20 percenként leáll 217 vagy 216-os hibával.
Ez egyedi eset,vagy végig ilyen lesz?A kanál a gyengék villája
-
ucli
senior tag
Valaki esetleg erre?
Laraxior: véletlenül nem BigMatt392 (lvl 500+, teljesen legálisan) volt?[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Valami Matt...
Nem tudom pontosan.
Meglepodtem...
Amig irtam, addig folyamatosan lokdoste az automat, gondolom megtorlaskeppen Jujjj... Jól megtorolta...
Aztan kitoroltem amit irtam beirtam, h huzd bele a f***os a jatekba. Pedig elsore kulturaltan fogalmaztam... volna*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Remélem itt van az az agytröszt akinek PS alkalmaval a szallodatol a bankig tarto uton nekimentem az autommal.
Még el se kezdődött az egész, ugy fel volt haborodva a kollega, hogy ilyet nem tűr senkitől... Mintha a valo eletbe zuztam volna le az autojat.
Ahogy bemegyunk a bankba az a jarmu amivel erkeztunk visszakerul a garazsba, megjavitva.
Megjegyzem egy kupacba kötött ki egy halom auto
Ki is leptem a 'csába... Gyermekekkel nem bohockodom.
rup1u5 te ott voltal... Mit láttál? Hány éves az a gyermek?[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Dtomka
veterán
Ez remek hír
Megnéztem 1-2 videót és ezt találtam:
GTA5 Redux - R9 280XNem tudom, nekem túl színesnek tűnik, bár az eredeti autók miatt lehet majd ki fogom próbálni. A GTA IV -hez is leszedtem pár carpackot
GTA 5 – Vanilla vs. Redux Mod Graphics Comparison @1080p
Azért van különbség az eredetihez képest de ezáltal gondolom a gépigény is jóval nagyobb lett.
-
Dr. Akula
félisten
Ha megveszek egy üzemet ami termeli a lóvét, általában mindig basztatnak valami piszlicsáré küldetéssel hogy ide menjek, oda menjek... Ha már 3 üzletem van, akkor 3x annyit fognak basztatni, vagy akkor is csak heti 1 lesz, és random kisorsolják egymást közt mikor melyik ad nekem melót?
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Azta K*** 150 gb?
Reggel csináltam ~120gb helyet a c:\ -n (SSD), mert most rakom újra (elég hosszú idő után) a játékot.
A BF4-et már unom, a BF1 megjelenéséig gondoltam elleszek vele.Még mindig sok a csaló? Anno azért is hagytam abba, mert még passive módban is ki tudtak nyírni, nagyon idegesítő volt.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Racer77 #40868 üzenetére
Szánalmas a videó panaszkodó szövege, hogy ők "csak" 20 motor közül tudnak választani és hasonlók. Én úgy érzem már eddig is túltengés van felesleges, sose használt járművekből, a legtöbb alig különbözik egymástól, max a kinézet, igazából azt se tudja az ember hogy miért lenne értelme használni. Erre még kérnek. És erre megy el a drága programozói erőforrás, nem tartalomra. :S
-
.LnB
titán
Kipróbáltam a Redux modot. Nem rossz, de azért durva, hogy 150giga lrsz tőle a játék mappája. Lehet ennyit nem ér.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
iceQ!
addikt
válasz gyimger #40865 üzenetére
19TomiXX volt az asszem. Kutyák ezek a gyerekek.
Locotus:
Jött nekem is mail! Elég jó árban van minden.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Locutus
veterán
Rockstar Games weekend sale Steamen.
Mindenből van kedvezmény bőven, még shark cardokból is...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
gyimger
őstag
Én azon pörögtem, hogy valami Peti19xxHUN gyerek azt írta rám, hogy "noob" én meg azt, hogy ne okoskodjon, mire jött egy "dikk, ez magyar!", mire én, hogy "dikk, ez cigány". És jött az anyázás
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #40861 üzenetére
Hát én se hittem volna... az első hülyesége után még jólvan... egye fene.. én is buziskodok néha... igaz nem végig Aközben hogy a másik Ládázik hanem ha nem csinál senki semmit.. aztán jött ezzel a nem jelöljük vissza dologgal.. aztán megint öldöklésbe kezdett... jött Gabo majd leállt aztán bele is beléállt...
Mondjuk neki írjon ide a fórumra... ő nem tudja hova kell irni.. de ő amugy PH-s...
Közbe ugy ládázunk és nem irtál vissza 2 percig akkor rögtön "nekem senki nem segit... mondjatok mááá valamit" stb stb... poénkodok vele hogy citromos vizet igyon jó a mensire de arra is csak beszólogat...
bezzeg ő segített (bevettem CEO-ba és még az első láda leszállítás közben kilépett mert felhozta a CM-et és mondtuk hogy az nem ugy megy ám és már ki is lépett alólam)Mondom segitenék de előreláthatólag nincs annyi szabad időm egybe ami a CM-hez kell... aztmondja.. "és szonbat?"
mondom az előrelátható időn belül nálam az hetek-hónapok.. erre és Vasárnap?
meg szoNbat mért nem jó? neki miért nem segít senki...Plata : 3-an voltunk Dkotordevil meg én... kickelhettük volna.. de előszsör még csak nevettünk rajta... aztán nem tetszett neki hogy nem érünk rá és ládázás közbe elösször rámlött stb.. mind1 is
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #40860 üzenetére
Az első hülyesége után kickeltem volna,ha ilyen agyatlan hülye barom minek foglalkoztatok vele.Ha meg PH-s akkor meg szerintem alap hogy nem lősz rá másik PH-sra,nem lövöd le a ládáit.Én is lőttem rá már PH-sra véletlen,mikor helivel kisértem valakinek a ládáit,de az a játék hibája volt,mert ellenségnek nézte a PH-s játékost,és az nem szándékos volt,hanem véletlen,és szerintem bocsánatot is kértem.
CM nem tudom hogy gondolta hogy gyorsan meg lesz,mi négy este toltuk le,Rinyálás meg autórobbantgatás tényleg gyerekes,kár is vele foglalkozni. -
iceQ!
addikt
válasz Kiskokó #40860 üzenetére
Vannak ilyen kis mihaszna gyerekek. PS-el végeztünk aztán visszatértünk publicba. Elkezdtünk beszélgetni, h kinek mennyi pénze van és két kis taknyos(gondolom azok voltak ahogy írtak) elkezdett úgy ócsárolni( engem vagy a többieket nem tudom), hogy a percen leléptem míg fel nem húzom magam rajta. Hihetetlen.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Kiskokó
veterán
Én nem akarok itt senkinek rosszat de ne haragudjatok, tegnap amit a Zozoka (nemtom a pontos nevét)
nevezetű játékos leművelt ez nálam kritikán aluli volt... értelmi beszélgetésre nehezen kapatos, sír, rinyál mint valami kisgyerek, ha olyan kedve támadt ládázás közben leölt, meg semmisített 2 ládámat, 2szer felrobbantotta a kurumámat... mindezt azért mert "nekem nem segit senki , meg nincs egy barátom se" mindezt úgy hogy nem volt képes felfogni hogy a CM-az nem csak úgy megy lazán fél órában... és a friendlistáról kitörölt minket... aztán azért sírt hogy nem jelöljük vissza... ezután bejött Tgabo akinek egy vicces beszólására rögtön rakétával válaszolt és megint öldöklésbe ment át a téma...Elvileg PH-s de a Crewja nem az volt és attól függetlenül, hogy PH-s nem tudja hogy kell ide írni a fórumra mikor mondtuk neki hogy CM-re talán itt kereshetne embert..
Szóval a lényeg, hogy nálam Block-olva lett mert minősíthetetlen volt a viselkedése és értelmi szintje
Gondoltam tájékoztatásképp megosztom.
Zozoka - Ha ezt olvasod - nagyon rég friendem voltál kb most voltunk egy sessionbe másodszor eddig... lehet tudsz normális is lenne, de ne haragudj a mit tegnap műveltél az szimplán gáz, mint valami 12 éves.
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
válasz Dr. Akula #40855 üzenetére
Termeli az online a lóvét. Tudtommal na meg az itt olvasottak alapján sok bejön a Shark Card vásárlással.
Külső szemlélőként szerintem nagyon keveset látunk az egészből. Nem ma kezdték nyilván tudják mit csinálnak. Szerintem ha lehetne mindent dupla annyiért áraznának be online. Dehát a földön kell maradni az átlag felhasználók miatt.
Persze véleménye mindenkinek van. Legyen is. Ez az enyém volt.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
törölt tag
válasz Dr. Akula #40855 üzenetére
shark card-ról többször volt szó, és hatalmasat kaszál rajta rockstar. 1 év alatt 500 millió dollár hoztak össze így. csak pár havonta kell 1-2 kocsi modellt csinálni, és csak egy kicsit gyorsabbra belőni az aktuális bestof kocsinál. nem kell színészek gázsiját fizetni, stb, stb, stb.
persze én is szeretnék még új single részeket, de sok reményt nem fűzök hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz rup1u5 #40854 üzenetére
Nem is értem a Rokksztárt így üzletileg. Megcsinál egy GTA-t, új engine, új pálya, aztán csinál hozzá 1 küldetés sorozatot (a játék maga), aztán hagyja a picsába, ennyi volt. Ha megint új sztorit akar, akkor ír egy új enginet, új térképet heggeszt hozzá, mindent újra modellez. Hát nem pazarlás? Simán elbírna egy GTA verzió 2-3 játékot is. Egy csomó erőforrást megspórolnának vele, csak új küldetések, meg némi karakteranimáció az átvezető videókhoz kellenének. Évente jöhetnének a (teljes játékhosszú) kiegészítő lemezek, pörögne a kassza. Miközben a júzerek tűkön ülnek évekig hogy megint elkölthessék a pénzüket náluk, de ők nem teremtenek alkalmat rá. Ehelyett ráfekszenek az onlinera, ami szintén nem termel több lóvét, mert azok is csak 1x vették meg a játékot, ugyanazt, ugyanannyiért, mint mi offlineosok. Nem irigylem, csak üzleti modellként nem tudom értelmezni. Nincs véletlenül üresedés náluk marketingfőnöki poszton? Jópénzért elvállalnám.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Akula #40853 üzenetére
Tényleg jó lenne valami story DLC mint pl az EFLC volt a IV után de nem hiszem hogy lesz bármi is. Kezdem unni már én is a multit. Singleben meg mintha most gyorsabban eltűnnének az autók. Elég ha elfordulok és másik irányba nézek egy kicsit és eltűnnek kocsik az orrom elől. Nem emlékszem, hogy ennyire gáz lett volna régebben.
-
Dr. Akula
félisten
válasz rup1u5 #40850 üzenetére
Hát csak annyi hogy a felhőset meg feleslegesnek tartom. Nem probléma, mert nem érint, de ha már ennyi szabadidejük van hogy ilyen lényegtelen dolgokra is el tudják pazarolni, akkor akár arra is fordíthatnák hogy az offlineosok is kapjanak már végre valamit. Extra küldetésekről már letettem, de ami fegyvert, kocsit belepakolnak az onlineba, azt mennyiből tartana offlineban is elérhetővé tenni? 1 kattintás?
-
ProgenXL
őstag
válasz Ciccuka #40851 üzenetére
"Hatalmas nyomás nehezedik ránk, hogy adjuk ki a fordítást, én szívem szerint még nem adnék ki semmit.... Tekintsétek ezt egy "Demo magyaritás 2.0-nak.
Amennyire lehet hibamentesre csiszoljuk a kiadásig, utána pedig elkezdjük tökéletesre faragni, nem tudom ez mennyi időt fog igénybe venni, jóslatokba nem bocsájtkoznék. "
Nekem abból az jön le hogy kiadáskor magyar lesz teljesen a story. Csak vélhetően sok hibával.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Ciccuka
veterán
Azt írják, hogy a magyarítás 10.01-én jön, de nem lesz teljes.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Akula #40846 üzenetére
Továbbra sem értelek.
A gépeden lévő mentéseid attól nem kerülnek veszélybe, hogy engedélyezed a felhőbe mentést.
Ez nem vagy ez-vagy az hanem is-is szitu.Tehát attól, hogy ment felhőbe is, te még ugyan úgy elrakhatod a mentett állásaidat a gépeden egy backup mappába Win reistall esetén.
Fogalmam sincs miért problémának látod ezt mint inkább egy plusz kényelmi szolgáltatásnak de ismerve az un-ortodox szokásaidat nem lepődtem meg rajta.(#40842) iceq9999:
Én ráérek most 1-2 órát.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz rup1u5 #40824 üzenetére
No, ez kimaradt, akkor kicsit később frissítem az összefoglalóban is.
Modster: már neked is? Mi van mostanában? Már ketten írták, ha jól emlékszem, hogy GTA szünet van, mert eldurrant a VGA.
-
iceQ!
addikt
Jelentkezem! Esetleg van olyan köztetek aki jönne mai heistre? Le vagyok nullázva és kellene a pénz, meg igen rég voltam a játékban.
-
Kiskokó
veterán
válasz rup1u5 #40838 üzenetére
Ja én is mikor írták itt beszéltük pont pár hete hogy ingyenes lesz... hát megnéztem róla pár videót meg egy magyar gameplay-t háát felőlem lehet ingyen is... max kipróbálom de előre látom nem fog tettszeni.
Az utolsó Autós játékok amik tettszettek az kb az : Asetto Corsa (a szimulátor miatt. bár nincs elég jó kormányom hozzá) amúgy meg kb a TDU - TDU2 ami bejött...
Csomó nagy játékot letöltök kipróbálásra mert Muszáj! De kb fél órát ha játszok velük és uninstall.
Project Cars is kuka volt fél óra után vagy lenne még pár ilyen nagy cím.
Ezért van az hogy csak az ilyen GTA feelingű játékokat veszem meg előre kipróbálás nélkül.Plata : dettó.
Ezért nem jön be csomó más olyan autós játék ami tök jó meg szuper lenne de egyszerűen halálom a kötött pályás versenyzés stb..[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Megoszlanak a vélemények. Én a mellett vagyok hogy végigjátszom aztán lesz ami lesz. Az irányítást szokni kellett de most már egész jó. A bejárható terület felér pár GTA mappal. Valamint nagyon változatos.
A kamerával nincs bajom. Controllerrel simán körbetudom nézni az autót.GTA-t letettem egy hétre de szerintem sokat nem vesztettem.
A DLC érkezéséhez van 5 milla ami szerintem elég lesz de majd még szedek hozzá.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Plata
félisten
válasz rup1u5 #40838 üzenetére
Nem tudok másik olyan autós játékot amiben be lehet utazni szabadon ekkor a területet,mert a játékterület hatalmas.Nem igazán az autók érdekelnek benne hanem a szabad császkálás a ,marha nagy világban.Csak hát azt sem lehet teljesen szabadon mert idióta szar a kamera.
GTA-ban legalább tudsz nézelődni és bámészkodni.De ebben oldalra sem tudsz nézni,max előre.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz cyberkind #40835 üzenetére
10ből 9 játék ilyen manapság. "Senkiháziak kezében van a játékipar!"
(#40836) Laraxior + (#40837) Plata:
Leragadtatok egy lényegtelen dolgon. A fos az fos marad még ha ingyen adják akkor is! Akkor sem engednék ilyen hulladékot a gépemre ha nekem fizetnének érte.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
rup1u5
nagyúr
Nem mintha ingyen kellene de én itt €30-t látok.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Akula #40826 üzenetére
A saját mentéseid mellette még ugyan úgy meg lesznek. Ez inkább csak egy plusz biztonsági mentés. Szerintem jó, hogy bevezették.
(#40828) ProgenXL:
Arra a kupac gőzölgő végtermékre én egy percet nem fecsérelnék, nemhogy €30-t.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Plata
félisten
válasz Laraxior #40830 üzenetére
Aha,ingyenes autós MMO.Nem rossz,csak a kamera iszonyatosan gáz.Nem tudod mozgatni sem,mert egyből visszavág.Viszont hatalmas a területe,egész amerika bejárható,én még csak chicago-ig jutottam,de az is vagy fél nap volt.Ha nem lenne olyan atom szar a kamera jó lenne,de kanyarokban brutál rossz a cső kamera,semerre sem lehet elnézni,ha oldalra néznél egyből visszavág középre,olyan mintha csőlátásod lenne.De nagyon szép,csak épp nem lehet szabadon nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Kicsit eltűntem a játékból a The Crew miatt. De jövőhéten ismét fent.
Gunner for life
-
rup1u5
nagyúr
válasz CactuS #40823 üzenetére
GTAV PC Cloud Saves
Nálam már felhőbe ment a single is.(#40821) ko-ko82:
Ha kiválasztottad a felhőt mikor kérdezte akkor elméletileg menni fog.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
BullKoxa
őstag
Egy ideje nem játszom, és sajna nem is fogok, míg nem lesz keret egy másik Vga-ra. Remélem csak pár hónapról lesz szó. Jó itt a társaság !!
Üdv : KosszaHUN , Kornél
MÁS : Most ha netán az OP-t újra tenném akkor a felhőből leszedné a mentéseimet ? mikor belehetett állítani a felhőt választottam.
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
Csak nekem írja azt hogy nem elérhetőek a rockstar szerverei?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #40814 üzenetére
Ha módosítja vagy plusz fileokat tesz a GTA könyvtárba, akkor van rá esély. De ugye hivatalosan sosem ismerték el, hogy turkálnak a felhasználók gépén.
Zool1981: Legalább egyszer be kell jelentkezned SCbe, hogy tudj játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Zool1981
tag
Sziasztok.Tud valaki segíteni,hogy miért kapom ezt a hibaüzenetet?Már több órája próbálkozom,millió fórumot megnéztem,semmi eremény.Csöppet el vagyok keseredve...
"Offline mode not available
Offline play is only available for accounts that have previously signed in on this machine (with "remember me" ticked) while connected to the internet and while social club services are available. You have not previously signed in on this machine so offline play is not available." -
Plata
félisten
Én nem a jacuzziban voltam,hanem hajó tetején,figyeltem a balfékeket.Valami agyhalott a partról lőtte Saabe hajóját,meg pár vadászgép is le akarta őt lőni.Ott leskelődtem amikor vadmarhák odatévedtek repülőkkel,nem kell őket sajnálni balfékek voltak.
Én nem szeretem a havat,tök irányíthatatlanná válnak a kocsik,és tavaly megdobtam egy nőt hógolyóval mire meghótt,utána meg a rendőrök üldöztek.(#40808) .LnB Október elsején jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
na ezért nem is megyek publicba repkedni. köcsög jachtosok ott döglenek a jakuzziban, aztán a hajója meg lelő mert arra repültem
Dawee, karácsony körül illetve szilveszterkor, de csak pár napig
de jól nézett ki nagyon, meg vicces volt, mert csak lerakták a havat, de mást nem változtattak, se turisták, se a parton fürdőzők
nekem még az is tetszik, hogy a sivatagban minden délelőtt esik az eső[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Végre jövőhét szombattól én is megkezdhetem a GTAV-öt végigjátszani ráadásul magyarul Hála a fordítóknak! Már tülkön ülök
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Karácsonykor 3-4 napra meg szilveszterkor 2 napra asszem. Fogalmunk sincs miért csak ennyi időre teszik be. Amúgy nagyon jól megvan csinálva. szép is. Hógolyóval embert ölni. Az autók is jobban csúsznak. Szóval tényleg jó de kevés ideig van bent. Hiába volt a sok felháborodás.
Szerintem logikus hogy karácsonykor nem a gép előtt ül az ember hanem a családdal van... Ezek meg pont akkorra teszik be a havazást. Szilveszterkor is otthon se voltam az alatt amikor visszakerült a hó 2 napra.. mire géphez ültem már sehol semmi
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Daw93
senior tag
Télen szokott lenni hó a játékban? láttam pár olyan videót meg képet.. vagy csak mod volt? még csak fél éve játszom online, szóval azóta még nem volt tél hogy megnézzem magamnak
GTA Online: Daweee93
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest