Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
Mindegyiket el lehet adni. Ezt az új updete-el hozták be. Az ingyenes Elegy-t is eladhatod. A ráköltött tuning 50%-át adja vissza pénzben, ha meg semmi tuning nincs rajta, akkor nem kapsz érte semmit, de attól még eltudod adni.
Egyébként nekem volt, hogy 3 autót is lefoglalt a rendőrség, ami Mors-hoz került és egyik sem tűnt el. Ez szerintem valami régi bug volt, hogy eltűnik, de már gondolom javították.
-
törölt tag
valamelyik nap eladásnál csörrent meg a telefon, és reflexből nyomtam a felvevő gombot. annyi kellemetlenség volt a dologban, hogy épp emelkedni kezdtem attack buzzarddal...
kontrolleren a lövés és a telefont felvevő gomb egy és ugyanaz, és egyszerre funkcionál. szóval szegény kolléga bukta a lóvé felét a reflexem miatt. mindig nyomom a felvevő gombot és egyből a letevő gombot is ha megcsörren a telefon... -
Segal
veterán
válasz
kozi71
üzenetére
Akar fel is robbanthatod a kocsit es nem kered le a biztositotol. Nem kell ezt tulragozni.
Motorosclubbol valo kilepes m menu motorosclub azon belul disband.
Hidd el ahogy fejlodsz es egyre tobb mindened lesz a jatekba oruletes menyisegu telefonhivast fogsz kapni. Kib@szott idegesito tud lenni amikor egymas utan jon 3... -
kozi71
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Szuper! Akkor bezsákolok még 22-04 autókat,azzal megtelik hamar.
Csak egy van ami nem kell végül is.
Csatlakoztam valami motoros klubhoz. Abból ki lehet lépni, vagy ha leölik a főnököt én is kiesek automatikusan?
Amikor belépek a játékba, kapok egy email-t attól a cégtől akitől a kecót vettem. Ezt miért küldik mindig el nekem? -
Plata
félisten
válasz
kozi71
üzenetére
Rossz gombot nyomtál,a tábla előtt e gomb az ha saját heist-et indítasz,g gomb gondolom a random heistre csatlakozás.
Boltban vásárolt kocsid soha többé nem tűnik el.Még ha fel is robban akkor is visszakapod,felhívod biztosítót és meg is kapod,utána magadhoz hívhatod,ha olyan lusta vagy mint én.
-
Kelecar
aktív tag
A kurumát megvenni kell majd. A heist ahhoz kell, hogy feloldódjon a kereskedésben. 500k $-al kell számolni+tuning. Vásárolt autókban alapból van nyomkövető és biztosítás (elveszni nem fog).
Ha volt valami félreértés remélem eloszlattam
-
kozi71
senior tag
Remélem ezekben minden benne van ami egy magamfajta zöldfülesnek jól fog jönni.
-
-
Plata
félisten
válasz
kozi71
üzenetére
Tévedés,az armored Kuruma alapból full páncélozott,arra már nem kell semmi páncél.
A sima Kurumára vehetsz páncélt,de az annyi mint halottnak a csók.
Armored Kuruma volt az első kocsim asszem második karakterrel,mivel az első kari pénzét lenyúlta.
Igaz a tuningoláshoz magasabb szint kell,de páncélozottabb nem lesz,max raksz rá két emeletes papírsárkány spoiler-t meg egyéb baromságot.
Meg régen azt mondták off road gumi kell rá mert azzal gyorsabb.
Menj a házadba be,ott van egy szoba aminek a falán van egy bazi nagy tábla meg fegyver szekrények és a térképen H betű jelöli,onnan indíthatod fleeca job-ot.
Ha keresel egy tapasztalt társat akkor jobban jársz,ő eleve kurumával fog jönni és lazán letoljátok az egészet.
A minijáték idegesítő de nem nehéz,a fúrás meg szimplán kurva szar,ha ráérzel akkor rájössz mi a jó móüdszer. -
kozi71
senior tag
15 szinten vagyok „már”. Mikor belépek a szobába azt mondja feloldva a lvl tiltás.
Viszont nem jöttem rá hogyan tudom indítani pont azt a heist.
Csak az jön be ami a telefonnal is. Ellenben ma már voltam abban a küldetésben,csak elszúrtam elsőre. Nem fenyegettem eléggé a pultos fickót, így aztán megnyomta a segélygombot. Akivel játszottam meg ezek után kivágott a társulásból. Közben megnéztem egy videót a rablásról. Most már tudom, hogy lődözni kellett volna mindenre körülötte. A fúrás részt nem értem, melyik két gombot kell nyomogatni? Tudom nem szabad túlmelegedni mint az életben. Aztán a pac man-ra hajazó kódtöréshez csak a négy iránybillentyű kell, hogy mozgásba lendüljön?
Most van időm, végig nézem összes heis-t mit hogyan kell művelni, akkor már nem kell kapkodnom mikor odakerülök. Mindig akkor magyarázza el valaki amikor vezetek, olyankor meg nem tudok olvasni is, fülszövegből meg nem érteni angolt.
Az is eszembe jutott ha meglesz a kocsi, páncélozása megint csak szinthez van kötve…
Autómat, amiben benne van a jelző, el tudom adni? Rájöttem nem kell nekem saját autó. Van az a egy ingyenes,másik lesz ez a kuruma. Plusz még ott van most is vagy négy egyforma a jól eladható kék sárga házkörül (22-04 órakor) keringőből. Inkább ezeknek tartom fent a helyet. Vagy veszek még garázst.
L-e-f-i-e : Köszi, holnap reggel meglesem akkor Lester bácsit.
-
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
Segal
veterán
válasz
kozi71
üzenetére
A Fleeca 2 emberes meló. Utána jönnek a 4 emberes melók. Egy jótanács ha egy tapasztalt ember bemegy melléd cseréld fel a 2 játékos munkáját. Ha te indítod alapból tiéd a hackelés és a fúrás ami sokkal nehezebb (elsőre) mint a vezetés. Én is szívesen segítek ha sikerül összehozni valamikor.
Dtomka: Persze hogy megkérdezheted szakács vagyok. Ez az az hely amit csak úgy szoktam hívni hogy állatkert. Senkinek sem tudom nyugodt szívvel ajánlani mert se hétvége, se fizetett szabi se ünnepnap se 8 óra munka viszont cserébe piszok jól lehet vele keresni...
A legtökéletesebben megalkotott cikk amit megírtak erről az egészről!!! Minden szava igaz!! KATT
A Coco nak 420 a vége a meth-et nem tudom pontosan de én mindenképp a coco-t ajánlom. A meth az rettentő supply igényes. -
morfondőr
addikt
válasz
kozi71
üzenetére
Nekem sincs még kurumám, és heist-eket sem csináltam, ha gondolod vegyél fel social club-on és összehozzuk őket! (a nevem az aláírásomban) Discordra is bejelentkezhetsz és ott könnyebben tudunk időpontot egyeztetni, van 1-2 kolléga ott is, akik nemrég kezdték a játékot!
-
-
kozi71
senior tag
Na, már elérhetőek a heist küldetések. Voltam is vagy háromfélén. De egyik sem a Fleeca bank -féle kurkuma szerzési lehetőség volt. Az a kérdésem hogyan tudok egy ilyenben részt venni? Várnom kell míg valaki ezt csinálja és betársulni, vagy magam is tudom indítani. Bár az utóbbi nem lesz könnyű mert a többi három társ biztos bénának fog nézni engem. Végül is az is vagyok, nehéz néha követnem a dolgokat. (45 évesen nem olyanok a reflexeim mint süldő koromban voltak)

Csak azért kéne egy ilyen masina mert unom már hogy folyton kilőnek saját dolgaim intézvén a kocsikból. -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jah közben megtaláltam wikin és már nem lehet szerkeszteni.
Házak listája. -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Baromság,az luxus apartman nem high end.
High end apartman az ami rendelkezik heist szobával,és az már 200 ezerért kapható.
(#43162) gtamate2 Ha van benne heist szoba high end,nekem is 205 ezer volt az első high end házam az első karimmal.
A második karival már eleve 500 ezrest vettem,mert az első kari pénzét költöttem.
-
gtamate2
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A neten ezt is high endnek írta.
-
gtamate2
veterán
válasz
kozi71
üzenetére
Én is szintén most vettem meg meg az első high end apartmanom (200k), viszont én 0-ról kezdtem pár napja. A fleeca bank melót megcsináltam, akinek van kedve további heisteket megcsinálni együtt az felvehetne nyugodtan! Jelenleg lvl 18 vagyok.
SC: gtamate
Steam:[link]Rohadt jó ez a játék, imádom!

btw, akit érdekel streamelni is szoktam.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Yoga is idegesítő,és csak akkor csináltam amikor kellett,de az a kukacos játék is fos.

-
Plata
félisten
válasz
kozi71
üzenetére
Kár volt elköltened a pénzed luxus házra,sokkal fontosabb dolgokra kellene a pénz,205 ezres ház elég a Heist-ekhez,azt megvetted volna,utána a pénzt félre rakod páncélozott kocsira,vagy MC-be fekteted ami vissza is hozná.
Luxus lakás jó dolog,ha már túl sok milliód van,de a 10 milliós yacht bármelyik háznál jobb szerintem.Bár nincs garázsa.De van 6 garázzsal rendelkező kecóm így nyugodtan lakhatok a luxus yachton.
Kis szinten még kevés dolog áll nyitva előtted,12-es szinten nyílik meg a heist,de ahhoz kell páncélozott kocsi,mivel kis szintű vagy szinte null az életed és az armorod,a páncélozott Kuruma az életedet menti meg.És még rendes fegyvered sincs.Javaslom próbálj csatlakozni munkákba,vagy gyere MC-zni velünk.
De Ph sessionban tilos egymásra lövöldözni. -
Laraxior
titán
válasz
kozi71
üzenetére
Rosszhir: Online nincs tőzsde

De van kokain, bankrablas, repülőgép tolvajlás, autolopas...
Amikkel tudsz penzt szerezni.
Mondjuk lvl6 körül ne nagyon melyedj el még semmiben.
Javaslom inkabb a munkák egyedüli elvegzeset.
De mindenekelott meg kellene csinalni a Fleeca bank kirablasat, hogy tudj venni pancelozott jarmuvet.
Ha az megvan, utana mehetsz dolgozni. -
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Tőzsdézés az online játékban hányas szinttől kezdhető?
Most vagyok hatos szinten. Végre megvehettem a luxus kéglit. (három milkós kártyával vettem meg a játékot steam-n végül)
Már majdnem feladtam a játékot annyira unalmas 5- szintig.
Mindenki csak a másik skalpjára hajt…
Nem vehettem semmit, mert túl alacsony volt a szintem.
Amikor elértem a szintet, akkor meg nem hívott a muksó akinek kocsikat kellett lopni.
Eladni meg szintén nem lehet addig kocsikat amíg ezek meg nem történnek.
Végül belekeveredtem valami csapatjátékba, ott nyomtam három négy küldetést és meg is volt a szintugrás. Most kezd megint érdekelni a játék. Kicsit több minden van a térképen is.
Köszöntem szépen! -
CactuS
Arcképgyáros
Aki kérdezte a dual monitort sessionben: szerintem hiába borderless window, ha nem az az aktív ablak akkor ugyanúgy alt+tabnak érzi majd a GTA. De ez nem 100%, melóban 2 monitorral tolom, de ott a GTA nem indul el.

-
Kiskokó
veterán
Én szarok a csalókra amíg engem békén hagynak. Azt csinál mindenki amit akar.
Megdolgoztam érte én is sose csaltam online, nem is élvezném akkor.
Storyt is vagy más játékot is kijátszok rendesen aztán ha nyújt többet akkor néha használtam Cheatet vagy modot de ennyi.
Online sose csaltam még semmiben!Érdekes hogy auto modot nem vették észre amúgy...
To ALL :
Akit érdekel keressen rá a Steam mappámra, van jó pár új kép de nem volt időm betenni őket. -
Plata
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tudom mi volt egy évvel ezelőtt,másfél éve játszom vele.
Tele volt szánalmas buzi köcsög csalóval,de egyet sem ismertem,pedig elég sok ismerősöm van.
Mindig passzív voltam a sok féreg csaló miatt,de nem zavart,mert akkoriban főleg Heist-re jártunk.
Vagy haverokkal privátban.de nem volt köztünk csaló,inkább sokat melóztunk a pénzért. -
Plata
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sosem csaltam,mindent amit megszereztem rendesen szereztem meg,yachtot,luxus heliket,luxus apartmanokat házakat,marha sok verdát,tankot,fullos CEO irodát raktárakat MC klubházat gyárat.Meg a franc tudja még mit.A csalás gáz,és szégyen akkor is ha mindenki csinálja.
Bár én nem emlékszem hogy akármelyik ismerős is csalt volna,akár már az elején. -
Plata
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát akkor jobb is ha nem játszol online.
Csalókat meg egyéb állatféléket nem szeressük.
-
Plata
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Magyarításért is bannolnak,autó modért is.
De engem nem izgat egy mod sem,mert sztori kb nulla, az Online ezerszer nagyobb élmény,főleg PH-sokkal(#43134) L-e-f-i-eTe leárazva vetted nem?
Mert a pénzhamisító 1.6 milla volt,és marha sok az upgrade. -
Laraxior
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem nagyon használunk itt modot, mert online nem engedélyezett semmiféle módosítás.
-
IntelKiller7
nagyúr
Police modot használja valaki? Még mindig nagyon kezdetleges? :/ Anno GTA4-en tök jól meg volt csinálva.
-
rup1u5
nagyúr
Azt hiszem Tgabo segített nekem most épp supply-ban mikor kifagyott a játék...
Ezúton akkor köszi!
-
Kiskokó
veterán
Vedd meg nyugodtan a kokost.
Városi Full upgrades 3.2 milla asszem.
Napi egy eladással kb 1 hét alatt visszajön... ha gyűjtöd fullon 420K olyan 4-5 óra alatt van teli ha esetleg tudsz AFK lenni...
nekem nagyon hamar behozták a gyárak.. msot meghogy volt 1 hét +50%... mindjárt 20 millám van. és a pénzt meg csak költöm és költöm
-
-
ProgenXL
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Full supply, full product.
A full product eladása után alt+f4 és kiléptem a játékból. (nem oszlattam az mc-t)
Visszalépéskor pedig nem rohantam egyből a gyárba, hanem 10-15perc után a clubba mentem elsőnek és ott ellenőriztem.Nincs rá garancia hogy mindenkinek működni fog. Saabe javasolta, neki is igy sikerült elmondása szerint.
-
Plata
félisten
válasz
gabo91
üzenetére
Hát napi félórát sem vagyok fent.

Az a baj ha lesz is valami a villás dlc-ből az nem 3 millás lesz hanem 10-20.
Igaz a yachtra és ceo-ra Mc-re is meglett pénz,de mostanában nincs időm játszani.és karácsony felé még kevesebb,hülye ünnepekkel csak több dolgom lesz,takarítás meg egyéb szarság. -
gabo91
aktív tag
Minden alapja a pénz... amiből egyre több kell.... ha napi 3-4 órát fent vagy lemegy egy termelés. Délután-este sokan vannak fent, ha kéred mindig lesznek emberek akik tudnak segíteni akár eladni, akár tölteni. Vedd meg a városban lévő Cocaine gyárat, berendezést fejleszd fel, ha kicsit gyűjtesz utána mehet a személyzet is. Aztán segítünk, karácsonyra megduplázod azt a 3millát

-
Plata
félisten
Nem tudom mit csináljak,lassan lesz 3 misim,vegyek egy új gyárat vagy ne vegyek és maradjak a pénzhamisítómnál?Ha most veszek még egy gyárat melyik az amelyik leggyorsabban többet termel?
Attól félek ha elcseszem a pénzt gyárra és nem lesz időm gyárazni,akkor ráfázok és semmi lóvém nem lesz,ha meg ne adj isten tényleg jön új DLC karácsonyra akkor kéne valami pénz hozzá.
Állati jó poén lenne egy saját villa,főleg ha olyan lenne mint a yacht,hogy van beépített légvédelme.
-
CactuS
Arcképgyáros
Az még nem is a teteje a dolognak, de már messze az a kategória, amit én sem hagynék felügyelet nélkül. Teljesen érthető. Mondjuk az enyém a töredékébe kerül (aluvázas Gepida), de azt sem merném felügyelet nélkül hagyni.
ProgenXL: A bugolás az a leírás szerint sikerült? Vagy máshogy?
-
Pela
csendes tag
Na Hali

Mivel bevettetek ezért úgy illik, hogy írjak ide, ezért megteszem..

Én sem szoktam fórumokat használni, illetve egyet, de az teljesen más téma.
Mostanában sajnos elég sokat voltam itthon, így szerintem maggal már találkoztam, bár mindig találkozok újabb és újabb tagokkal.Én szerintem a jövőhéttől jóval kevesebbet fogok függni, de ennek ellenére jó,
hogy találtam pár hülyét akit ellehet hívni eladásra, meg hozzájuk csatlakozni
... ja izé, úgy értem, tök jó, hogy végre nem 2-en hárman szenvedünk, hogy üres sessiont tartsunk fel, meg az eladásokkal. 
A viccet félretéve, általában a játékba kikapcsolódni megyek fel és míg tart, addig nagyon marha tudok lenni, no meg fárasztó..
de párszor úgyis röhögni fogtok... Mondjuk kb csak MC-zni voltam veletek és az idő nagy részében azt csináljátok mikor fent vagyok, nekem ez kicsit lapos kezd lenni, persze megértem, hogy mindenkinek kell a $$$$. De azért jó lenne valami hülyéskedés vagy komolykodás, valami + erre van tervem..
A fórumot annyira nem szeretem, nekem túl oldschool (bocsi srácok
) de jobban szeretem az interaktív, szabadabb felületeket. Nekem tervben van 1 facebook csoport GTA Online-ra, ahová az értelmesebb embereket gyűjteném össze és ott lehetne tervezgetni mindenféle komoly, vagy hülye dolgot ilyen közösség építő jelleggel - aztán majd eldől mennyire lesz rá időm - oda, sokatokat örömmel várnám, ha van érdeklődés.Nem lett a legjobb, sok helyen lehet benne nyelvtani hiba, de késő... vagyis már korán van.. szóval bocsi.

-
MutantZombie
tag
A sebesség hajhászás csak egy darabig poén motoron.
Ha tudtál 2x is olyat zakózni kerékpárral, hogy kulcscsont is eltört, akkor szerintem gondold át a motoros választást. Ez nem GTA, hogy semmi gond, újra-spawnolsz.
Hiába van 2 milliós gerincprotektoros kabátod, meg 750k-1.5M sisakod, attól még egy nem átgondolt odahúzás eredménye lehet az, hogy csak annyi marad belőled, ami talán megtölt egy urnát.
Épp elég sír van az utak mentén, ne legyen még egy, "Segal" felirattal is...Üdv!
Egy szolid motoros -
Kiskokó
veterán
Helisböl mutatok jobbat
holnapGabo gabo!!! jössz te még az én utcámba

Amugy ja nekem pályárol széle jobb...
nekem jo lehet hétköznap is de sok a melo utana örülök haitthon vagyok, de kitudja.. ha kattanok akkor beülök azt lemegyek egyedül a balatonra szal.. pest is siman jatszhat
-
Segal
veterán
-
gabo91
aktív tag
Bedobod szabi csomagtartójába
és megduplázod a kocsi értékét
(bocs ezt nem tudtam volna kihagyni)
Ha netán ott felejted és elviszi, akkor ledolgozza GTA-ban neked
Jövőhéten 2 vagy 3 napot leszek fent, dec5-i héten viszont végig. Ahogy tapasztaltam ott a 10óra még gyerek idő, valamit egyeztetünk majd akkor. Szabi nektek hétköznap este is jó, vagy csak péntek?
-
Segal
veterán
válasz
Logitech
üzenetére
1 bibi van a tekeréssel. Mivel milliós a kerékpárom (a monti és az országuti is) ezért csak olyan helyen hagyom ahol rálátok. Így ha azzal mennék akkor max a parkolóba tudnánk beszélgetni mert kint nem hagynám felügyelet nélkül. Így marad a bkv. Viszont ha jövőhét akkor amúgy is piszok kicsi a valószínűsége hogy el tudok menni mert heti 5-6 napot melózom reggel 10-től este 10-ig ezért szoktam csak késő esténként érkezni online-ba. Ma épp ráértem volna és szívesen el is mentem volna egy találkozóra de nagyon sok a ha az én esetembe aminek meg kell felelni hogy el tudjak menni akármilyen szívesen mennék. Egyszer majd talán sikerül addig marad a virtuális térbe való találkozás.

-
Segal
veterán
Aki esetleg most csatlakozna vagy speculál annak egy kis kedvcsináló kép formájába

Mintha találkozót szerveztünk volna...
képMunkára várva

képAztán épp munkába rögtön 2 helivel

képMindig lehet fokozni itt már 3+1 (rendőr) heli a képen. (lassan csinálhatnánk egy heli találkozót is rögtön a levegőbe

képTehát tessék csatlakozni mert a hangulat garantált

-
Segal
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Az ötlet tetszik de lehetne valami központibb helyet találni. Szerintem a legideálisabb a Nyugati pályaudvar (akár mekije). Piszok jól megközelíthető mindenhonnan. Előre írom nem azért ezt a helyet jelőltem mert 2 percre lakom onnan (III. kerületi vagyok) hanem mert az tényleg a város közepe SZERINTEM.
Ha megszavazzátok a Nyugatit még be is megyek. -
ProgenXL
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Sikerült a bugoltatás.
Saabe tud valamit
-
Kiskokó
veterán
Estét.
GTA PHHU Tali Meki M3-as kivezető? ha legalább 2 ember van aki benne van akkor megindulok aztán dumálunk egy sort.

-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
CEO-zni sima publicban sehogy sem lehet.
Túl sok az idióta barom aki már csak azért is kicsesz veled. -
Segal
veterán
Baromi vicces dolog történt velem ma hajnalba amit valószínüleg még nem láttatok mert ritka bénának kell lenni hozzá hogy előjöjjön...
Az utolsó bankos melónál tőrtént hogy még bent voltunk a bankba épp folyt a pénz zsákokba pakolása amikor a társam akikkel a félelemért feleltünk meghalt. (meg ne kérdezzétek hogyan sikerült összehoznia nem láttam) és mivel hardon játszottuk megszakadt a küldetés és most jön a lényeg a túszok felálltak és elkezdtek örülni. Soha sem láttam ezt az opciót és nem is hiszem hogy még egyszer fogom de hatalmas volt. Kép sajna nincs az esetről. Ha ki szeretnétek próbálni akkor max amikor 4 magyar van a játékba mert vérciki itt meghalni
Koko: Rendbe 5 kor felmegyek és tudok segíteni

-
Plata
félisten
válasz
gtamate2
üzenetére
Publicban mindig passzív vagyok,így nincs mérgelődés.
Csak Ph sessionban van kikapcsolva a passzív.
Vicces amikor passzívban vagy a yachtodon és lelövöd a beképzelt gyökereket repülőjükkel együtt.
Az még röhejesebb mikor visszajönnek újra betámadni,mert azt hiszi ha messzebbről megszórja a hajót akkor ki tud lőni,sok iq hiányos hülyének nem szokott feltűnni hogy passzív vagyok.
Ezért jó felmenni néha sima publicba,szivatni az ilyen gyökereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Rewards
- További aktív témák...
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezért inkább már föl sem megyek online. Inkább IV-el szórakozok single-ben ha van egy kis szabadidőm.

) de jobban szeretem az interaktív, szabadabb felületeket. Nekem tervben van 1 facebook csoport GTA Online-ra, ahová az értelmesebb embereket gyűjteném össze és ott lehetne tervezgetni mindenféle komoly, vagy hülye dolgot ilyen közösség építő jelleggel - aztán majd eldől mennyire lesz rá időm - oda, sokatokat örömmel várnám, ha van érdeklődés.