Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #38290 üzenetére
For free chrome Sport category rims: Win 50 Captures
For free chrome Lowrider category rims: Deliver 100 packages in Captures
For free chrome Offroad category rims: Kill 100 package-carrying players in Captures
For free chrome High-End category rims: Complete the final mission for any heist 50 times
For free chrome Tuner category rims: Complete setup missions for any heist 50 times
For free chrome Motorcycle category rims: 100 Kills while wearing nightvision goggles
For free chrome SUV category rims: Be on the winning team of 50 LTS jobs
For free chrome Muscle category rims: Be last player alive in 50 LTS jobsHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
válasz Wiz Khalifa #38291 üzenetére
Azt gondoltam mindenkinek. Akkor téves info bocsi.
Gunner for life
-
Puma K
nagyúr
válasz cyberkind #38284 üzenetére
"... csak azért lépek be hogy egy kicsit kocsikázzak és kész..."
+1
Kéne mán' a GTX1070 emberi áron... sz@r az IGP-vel való "játék"... LoL még elmegy, de az Overwatch low-on 1080p-ben is igen undorító... de legalább játszható FPS-el megy...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
Ha már foci lázban van mindenki, itt egy classic videó
-
-
ProgenXL
őstag
válasz Wiz Khalifa #38285 üzenetére
Szerintem is. A grafika multiban is ugyanaz. Viszont a többi játékos miatt procit ramot jobban zabálhat.
Gunner for life
-
cyberkind
félisten
válasz Wiz Khalifa #38282 üzenetére
De nem a multija, abba csak azért lépek be hogy egy kicsit kocsikázzak és kész, meg persze vga teszt miatt is mert az jobban hajtja mint a single.
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #38282 üzenetére
Tehetek én róla hogy Komment Elek-nek születtem?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #38272 üzenetére
A kinézet még oké, azért Proto, mert prototípus, azok meg ilyenek. A hangja viszont furcsa, nem öblös, nem elég hörgős. Még a kipufogó pattogása is olyan, mintha nem lenne dinamikája a hangnak. Egyszerűen furcsa.
INMOTEP: Mondjuk ez a "screenshot" is üt, kicsit oldschool. Én el tudnám képzeli a helyzetet, amikor lecaplatok a köntösömben megnézni a 10 db supersport autómat.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
INMOTEP
őstag
válasz #81556480 #38272 üzenetére
Meleg van A Versenyek miatt vettem meg leginkább ,T20 al nem tudsz rabdába rúgni egy Banshee vagy egy ilyen autó ellen .Egyébként pár részlet nekem sem tetszik benne ,túl nagy túl széles ,elöl ronda hogy látszik a rugó ,hátul a sárvédő iv ahogy látszik a hátsó kerék .Lehetett volna szebb is ,a végét szerintem összecsapták
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Na tegnap megvettem az új járgányt és fel is tuningoltam úgy ahogy kell ,nem rossz a kocsi csak vizes uton rettentően irányithatatlan .Vagy csak én vagyok béna és szokni kell ,lehet lefogom cserélni a felnit / gumit talán jobb lesz .Másrészt a Banshee-től nem egészen gyorsabb .végsebességben szerintem a Banshee veri ,legalább is vernie kell az adatok alapján .Kanyargós [kép] Persze gyorsulásban simán veri
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
De az olyan vicces volt.
Külön poén volt mikor a karim beverte fejét valami csőbe és olyan szaltót nyomott mint a fene.
Csináltam is róla képet,csak nagyon alul volt öltözve és inkább nem tettem be.
Vagy három kocsit repült hátra,az meg tök poén volt mikor a híd elcsapta,elterült a híd pilléren mint a fene.
Igaz bele halt,de jó hecc volt.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bjørgersson #38260 üzenetére
Sokat nem toltam, de nekem nem volt gondom a mostani patch után.
Más: frissítettem a fejlécben a linket, a heti pici-patchre mutatnak már, plusz tettem oda egy dátumot is, hogy mikor frissült az adott link.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gyula84
veterán
-
Bjørgersson
félisten
A legutolsó frissítés óta nektek is egy nagy rakás fps lag az egész játék?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #38255 üzenetére
Miután leadtam repülővel az árut,és kiírta hogy sikeres eladás,nemsokkal később a karimat kidobta a repülő.Na persze az meg lezuhant,egy benzinkútra.Kaptam csillagot és kint voltam a francba,valami vacak hegyoldalban,jött a vonat felugrottam rá és azzal mentem be a városba.Vagyis mentem volna,ahogy beértünk a városban az alagútban a karim lefejelt valami csövet.
Ez még nem ölte meg,vígan mentünk tovább újra felmásztam mozdonyra,de jött a híd,a híd meg olyan alacsony épp belefér a vonat,a karim felkenődött a hídra.
Na ettől megpatkolt.
Sikerült képet készíteni amikor még az alagútban le bukfencezik a mozdonyról,de olyan előnytelen kép lett hogy inkább töröltem. -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
az előbb én is üres sessionba keveredtem. egyébként előtte meg senkit nem tudtam lelőni. a követő rakéta se működött. valami hackelt session volt.
-
Plata
félisten
Ph zárt sessionban is vannak furcsa dolgok.
Felveszek 1 ládás küldit,kimegyek irodából lehívom a kocsim,beszállok és elindulnék,erre a semmiből egy rakás kocsi potyog le és az én autómra is esik,majd a köv pillanatban az összes kocsi velem együtt felrobban.
És kiírta hogy a kocsimat asuska felrobbantotta.
Túl gyorsan történt,nem nagyon volt időm fényképezni.[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Pörgős, hangulatos videóval indul az újabb hét, amiben egy új Adversary mód kapja a főszerepet. Érkezett ezenkívül egy új szuper sportkocsi is, és természetesen kedvezményeket is kaptunk.
Power Play
Az új módban két csapat esik egymásnak, amelynek tagjai egy-egy különleges képességet használhatnak korlátozott ideig, melyek a következők:
- Beasted: egy szörnyeteggé változtatja a játékost, és láthatatlansággal, extra nagy ugrásokkal vagy szuper erőséggel ruházza fel
- Zoned: lelassítja az időt minden játékos számára, így megkönnyítve egy darabig a célzást
- Doped: az ellenséges csapat tagjai zöld ködbe kerülnek, rontva a látási viszonyokat
- Raging: a csapatunk tagjai több sebzést visznek be miközben kevésbé sérülnek
- Flipped: az ellenséges csapat kameramozgását fordítja meg, és összekeveri a chatban zajló beszélgetést
Dark: az ellenséges csapat nem lát minket a térképenGrotti X80 Proto
Egy új, valószínűleg méregdrága szuper sportkocsival bővült a Legendary Motorsport kínálata is.
Bónuszok (június 27-ig)
- Dupla RP és GTA$ a Power Play playlisteknél
- egy exkluzív póló, ha megvárásoljuk az új autót
- 50% a Swift és Valkyrie helikopterek, valamint a Lampadati Toro motorcsónak árából
- 33% a hőkövető rakéták árából
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Plata
félisten
Hé srácok nincs valakinek zárt public sessionja?
-
Over567
aktív tag
Amikor steal the most car freemode event van.
Annyira GTA jut erről eszembe
Új verda meg olyan mintha középen lenne egy kereke ami hajtaná a többi csak van hogy balanszoljon.
[ Szerkesztve ]
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
törölt tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cyberkind #38214 üzenetére
A srác akinek a videóját linkeltem elég megszállott, mondhatni versenyb*zi, így elhiszem neki, hogy a Proto most a legjöbb összességében, annak ellenére, hogy a Banshee szerintem is nagyobbat tol gyorsulásra, mint a Proto/T20.
-
ProgenXL
őstag
Sajnos csak 2millióm van így még nem tudtam megvenni. Lehet hogy nem a legjobb autó (ami az irányítást illeti) de ettől függetlenül bekerül a garázsba.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
-
ProgenXL
őstag
Akárhányszor bekerül valami újdonság, a szerverek meghalnak. Megint iszonyat lassú...
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bjørgersson #38210 üzenetére
Itt van, ebbe beletettem, kb a közepe felé. De lehet bele kéne tenni a sima összefoglalóba is. Ahogy néztem a külföldi fórumokat, a játékosok többsége használja (a maradék meg mérgelődik, mert csak a többi mérgelődőt tudja lövöldözni publicban).
Frissítettem is egyben az F&F összefoglalót az új autóval.
Az X80 jelenleg a leggyorsabb autó, jobb, mint a T20. Szóval gyorsabb, mint a T20, de nem annyival, mint amennyivel az armored Schafter a sedan classban. Drágább gyorsabb, de "op".
Mai nagy kissé el van cseszve és akkor még finoman fogalmaztam - pedig nem is volt verekedés apósom hagyatéki tárgyalásán, holott számítottam rá a rokonság egyik felétől -, majd próbálok még alakítani rajta.
Illetve javítottam a Ph! játékosok linkjét az összefoglalóban, az az élesítés körüli bakinál eltűnt.
-
Bjørgersson
félisten
Cactus nem találom a privát public sessionös hozzászólásodat, linkeld be kérlek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Modst3R #38204 üzenetére
Ugyanezt választottam én is Sports Classic-hoz, csak top less.
Sedans-ban kedvenc a Super Diamond, kár, hogy teljesítménye versenyzéshez nem ideális.
Na meg a kezelhetősége is inkább egy teherhajóé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest