- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smarci2000
tag
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy ha vezetek akkor a proci folyamatosan 90-100% kihasználtságon van? A textúrákat van hogy nem tölti be előttem, ami elég zavaró. Egy Intel Xeon E5440-ről van szó gyári órajelen, de így is jóval erősebb mint az ajánlott Q6600. Végigvittem a fő sztorit, addig semmi gond nem volt, aztán elkezdtem a mellékküldetéseket is, és akkor egyre jobban romlott. A legalacsonyabb és a legmagasabb beállításoknál is ugyan így jelentkezik a probléma.
Gépem:
ASRock G41C-VS
Intel Xeon E5440 @2.83 Ghz
2x2 Gb Kingamx DDR3-1333 Ram
Sapphire Radeon HD6670 1Gb GDDR5
1TB Toshiba 7200 Rpm merevlemez
Thermaltake TT-500PL2NK tápA válaszokat előre is köszönöm!
-
Omis
senior tag
Nekem is lett egy kicsi "problémám"minden indításnál leszed egy 512.47MB-os frissítést,mi a franc ez?
-
Plata
félisten
válasz smarci2000 #34008 üzenetére
Szerintem a proci és a Ram kevés neki.
-
4264adam
veterán
válasz smarci2000 #34011 üzenetére
Procit nem csodálom maxon tekeri. 4GB Ram pedig nagyon kevés ehhez a játékhoz. Szerintem próbálj meg egy CCleaner-t, nekem telepítések után közel 2GB-ot szabadít fel SSD-ről a bent maradt szemméttel együtt a rambol. Biztos vagyok benne, hogy a 4GB-ból mindent elhasználod.
4GB ram:
1.7GB Windows
2.3GB GTA V8GB:
1.7GB Windows
5.8GB GTA VSzerintem ezekből látszik az elsődleges számítási gond. I5 3470-et is mind a 4magot 90+% pörgeti.
-
4264adam
veterán
válasz smarci2000 #34013 üzenetére
Arra a 3200mb-ra még rájön a normal windows is . Nekem nappal vezetés közben akadt meg 1-1 mp-re míg nem lett benne 8 helyett 16gb
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Amit leírsz az alapján valószínűleg dobozosan van meg a játék.
Ezt meg kell szoknod ez ilyen.Viszont más forrásból beszerezve nincs ilyen gond: [link]
(#34008) smarci2000 :
Manapság a minimum ami javasolt ha játszik az ember is a gépén a 8GB RAM.
Ha meg már 8GB RAM akkor szükséges a 64Bit-es Windows használata. Abból is a Windows 7 a legjavasoltabb jelen pillanatban mind közül.A GTA és más játékok is meghálálják a több RAM-ot.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Mike
veterán
válasz smarci2000 #34008 üzenetére
tegyél bele 8 giga ramot, az sokat segít rajta, és most nem is drága
le sem írom milyen géppel tolom (nem i5), lényeg, hogy 4 gigával az online lagolt ezerrel, ha nekimentem valaminek akkor recsegés, ropogás, slideshow
na ezzel ez megszünt.
a proci azért van, hogy használd
nekem textúra problémám akkor volt 8 giga ram mellett amikor futott mellette a chromeegy 2 gigás grafkártya is jól jönne, de én is elvagyok 1 gigással, csak úgy állítsd be a grafikát, hogy kb 1,1-1,2-gbnál ne egyen többet
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Igen-igen reméltem is, hogy eredeti.
Viszont pajtások körében akiknek dobozosan van meg a játék azoknak rendszerint indokolatlanul frissítéseket akar leszedni holott már x ideje fent vannak azok és nem is jöttek újabbak.
De ilyen tapasztalatai az itt fórumozgatóknak is van, hogy szedni akar valamit értelmetlenül. Ez a verziója a játéknak ilyen. Hol elő jön ez a gond hol megszűnik.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
smarci2000
tag
Köszönöm mindenkinek! Akkor leginkább ramot kéne vegyek, ugye? Aztán a videókártya?
-
Laraxior
titán
Még felkerul a falra, es mehetnek bele a gombostűk, meg a cetlik, higy mi hol merre meddig
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mike
veterán
válasz smarci2000 #34020 üzenetére
első körben ramot. és ne futass mellette erőforrás zabáló szoftvereket, pl. chrome-ot, vagy van az amd-nek az a nyomoréksága, aminek a neve nem jut most eszembe
(#34022) Laraxior
kemény, te sem vagy megszállott
mibe került az az A0-s nyomat?[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
6670 kártyával normál beállításokon simán mennie kell. Bár már akkor is 4Gb felett használja a ramot a gép.
Szóval nem kérdés mi kell bele szerintemLaraxior: jól néz ki
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
smarci2000
tag
Nem futtatok mellette semmit. Az AMD-nek csak a driverrel települő catalyst control centerje megy. Fut még az MSI Afterburner a ventiszabályzás miatt, meg hogy monitorozni tudjam a hőfokokat.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Vegyél egy ilyet.
Feltéve ha a lapod támogatja. De egy próbát szerintem megér. Olcsó és ingyen posta.
Ez még olcsóbb.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Laraxior
titán
Egy ezresert vettem egy dobozos jatekbol egy masikat, hogy az enyem megmaradjon
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Kipróbáltam az olajoskannás történetet... működik
-
TechN7ne
nagyúr
Eladó,telefonszámom az aláírásomban!
-
Laraxior
titán
Eladni hoztam, erre itt egy másik a LSC parkolóban
Délelőtt 10:20-kor!"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #34045 üzenetére
Olyat keress aminek a motorháztetőn van egy pótkerék, az a drága, ezek csak 7000$
-
doktordevil
tag
Most akkor cross platformos a játék vagy nem? Vagy csak mutatja h valaki PS 4-en tolja?(én PC-n) de akkor mi értelme h mutatja?
-
cyberkind
félisten
válasz doktordevil #34048 üzenetére
Csak mutatja, ha cross platform lenne már régóta nem repülne a multi így a sok csaló miatt aki pénzt adna a konzolosoknak.
-
Ghard
őstag
válasz doktordevil #34048 üzenetére
Nem cross platform.
Nem tudom melyikre gondolsz:
- játékban a kontroller ikonra a név mellett, ilyenkor az illető pc-n játszik de controllerrel.
- socialclub-on mutatja a barátodat hogy playstation 3 vagy 4en játszik, de ilyenkor nem tudsz csatlakozni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok