- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #25716 üzenetére
Szia!
Mennyir szaroztunk anno ezzel a vidivel..
Visszaszoktam nézni a saját videóimat,éshát nagyon hiányoznak azok az ökörködések.Nem használtunk trainert mégis mindig föltaláltuk magunkat,mindig kitaláltunk valamit és jókat nevettünk!Nagyon hiányoznak ezek az idők.Ha végre meglesz a kártyám akkor összehozhatnánk egy Emlék Party-t,vagy valami ilyesmit.. -
wednesday
őstag
válasz
szabod #24449 üzenetére
Szerintem jó ez így ahogy van. Nem könnyű egy ekkora fordítást megcsinálni. Ráadásul úgy tudom a szövegek is szét voltak szórva. Egy kérdésre a válasz lehet tök máshol volt, és egy hónap múlva ért oda az ember.
Ráadásul mondták is, hogy bármiféle hibát, elírást, rossz megfogalmazást bárki jelezhet, csak csinálni kell egy képet a problémás résznél és elküldeni. Majd kiadnak egy javított verziót is. -
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23868 üzenetére
Most erre mit mondjak?
Örülök hogy így vágod az angolt.
És engem nagyon is érdekel hogy mit csacsognak a játékban.Meg tök jó hogy az interneten lévő cikkeket is leforditották!
Pont terveztem hogy megint kikéne pörgetni a játékot úgyhogy nagyon klassz lesz!
Na kész off befejezve. -
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23866 üzenetére
Hát tényleg elég szőrszálhasogató vagy...
Én nagyon örülök neki,sokmindenre kiváncsi vagyok hogy forditják le,és örülök hogy foglalkoznak vele.bár nekem az angol is tökéletes volt, de hát nem mindenki tanult nyelvet, vagy nem ezt.
Hát azér szerintem ez elég tág kifejezés.Én pl tanultam és még mindig tanulom az angolt,már jópár éve.A story-t értem,de rengeteg szót nem ismerek még,ezért sok mondatot nem értettem.Úgyhogy nagyon várom már!
-
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23277 üzenetére
Ha ezzel is végeztél, akkor harmadjára is menjél táncolni. Ekkor jön a tömeges tánc, ugyanúgy vmelyik gombto kell nyomni, mint az elözönél. Ha végeztél kiírja, hogy "catch the bus complited".
Hát miután bebizonyitottam a kis langyosnak hogy igen is tudok táncolni,azután ugye visszarak a csaj mellé és nem jön semmiféle tömeges tánc...
Csak táncolok a csajjal aztán a végén megcsókolja....ennyi.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szabod #23224 üzenetére
Segitsetek kicsit.
Készítem a videót és a stáblistánál tartok.
Vannak benne jelenetek a pénteki ökörködésünkból.
Szívesen felírnám a "szereplők" neveit (bár nem sok látszik a közreműködőkből), de nem emlékszem pontosan ki volt ott.
max 8-an voltunk, de néha változott csapat.
.Szabodavid, Ginkrp, Bognar1, Onekristof tuti, de pl. gilgames teljes nevét már nem tudom
Köszi! -
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23185 üzenetére
a sirályokhoz is van térkép (egyébként van hangjuk)
Ma kezdtem el vadászni őket,és közben igen,rájöttem van hangjuk.Kösz,bár én már korábban ki google-ztam.
TLAD-nál márcsak az kell a 100%-hoz hogy nyerjek szkanderben.Hát ez is elég lol.Olyan gyorsan kell rángatnod az egeret amilyen gyorsan csak tudod. (mér nem tudtak valami egyszerübbet kitalálni..váá)Én vagy 5-ször próbáltam,de nem ment,sőt még be is görcsölt kicsit a kezem,olyan mintha tényleg szkandereztem volna.
Majd holnap nekiugrok még1x.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szabod #22976 üzenetére
Köszi! Már előre élvezem, ahogy lenyomom vele a SWAT-os kocsit...
//
danati: Szerintem ez teljesen rendben. Nézd meg amit linkeltem 5870-el. Azon 80 msecces akadások (a csúcsok) vannak és elég sűrűn jelentkeznek.
ehhh.. izé.. ugye nem a benchmarkos "pályán" mérsz? Mert az megengedőbb.... sokkal magasabb FPS-ekkel, ritkább akadásokkal.
Én mindig az első küldit indtom, de bármelyik jó ahol este/éjszaka van esetleg még köd is van, mert az adja a lenagyobb terhelést."HSM" mérési eredménye kb. 2x ilyen rossz lenne az alapján amit láttam a videójában.
Ezeket a dolgokat a tesztekben látható FPS mérések elfedik, lehet a teszterek nem is nézik a képernyőt mikor nmár X-edszerre futtatják ugyanazt, vagy az ő konfigjukban nins ilyesmi.
De jónéhány user panaszkodik erre a dadogás jelenségre. -
Mariann294
őstag
válasz
szabod #22584 üzenetére
Hiába való lenne,hidd el.Én már jártam igy,irtam nekik,de mondták hogy ez nem az ő asztaluk hanem a GFWL-é és hogy nekik irjak.De mivel Magyarország nem támogatott ezért nem is lehetne nekik irni,Ha jól emlékszem én anno nem is találtam email cimet amire irhatnék nekik,csak egy telószámot.Hát kössz...
Egyetlen megoldás az hogy venni valami olcsó GFWL (Live-os!!!) játékot és annak a serialját használni. -
válasz
szabod #14037 üzenetére
De van köze hozzá, például a képen lévő nick miatt kérdeztem. Azért döbbentem rá. Mindegy, tartozom egy bocsánat kéréssel a Mariann294-nek. Persze az sem tudom hogy kik ők, mivel nagyon ritkán néztem be ide a gtaiv topikba és nemrég kezdtem el olvasni az itteni topikot.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
szabod #14037 üzenetére
Ez nem csak neked hanem mindenkinek szól aki ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy idiótákra reagáljon.
Ne kelljen már napokon keresztül azt néznem, hogy egy jelentéktelen hsz-re sorban reagáltok! Esetleg hívjatok még ide párszáz fórumozót hogy ők is teleoffolják a topikot népneveléssel. Hülyéket tessék ignorálni! -
Źşë'
addikt
-
At4
tag
válasz
szabod #12760 üzenetére
"Viszont xboxon nincsenek állandó fagyások és nem optimalizálatlan a játék."
igen, kb emiatt tartok ott mostmár hogyha odakerülne a sor se PCt újítanék hanem veszek 1 x360 elitet meg vmi TV t hozzá (150k ból bőven megvan ha jól számolom, pc ben hasonló színvonal mennyinél kezdődik? 200nál? ja bocs...), és itt nem kell driverekkel bűvészkedni meg hetente újrarakni stb, csak berakom a DVD t és játszok, és ez igaz a többi játékra is.
(mondom ezt úgy h egérrel és billentyűzettel a kezemben nőttem fel, kontroller mennyire lehet szokatlan?)
amit hiányolok x360on az a játékok módosíthatósága (modell stb cserék), ráadásul saját zenét sem lehet belerakni
(ez csak a GTAk miatt lenne hátrány...)
na mind1, van időm még ezen filózni
és kösz a segítséget.
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #12402 üzenetére
Fasza lett bár alig láttam vmit a minőség miatt!
Te figyi.Amikor a Cluckin Bell-ben lökdösödsz abban benne vagyok én is,igaz?Ha igen akkor nem értem.Én nem egy néger csajjal voltam hanem egy kalapos nagyival.Akkor ezek szerint nem igy láttál?
Amikor megérkezünk a hotelbe a kamera kicsit zavaros...ugy kéne hogy beállitod free-re és ugy hogy szemben a kamerával parkoljon a teherkocsi,nem?
(fogalmazáskészségem sosem volt tul jó,de remélem érthető
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest