Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #23858 üzenetére
Hát azért van még itt munka. Pl: "...aki úgy szop, mint egy vákuum..." Egy vákuum? Ez nekem olyan hülyén hangzik. Akkor inkább legyen így: aki úgy szop mint a vákuum. Nem tudom, lehet hogy jól lefordították, de azért a magyarságra is ügyelhetnének.
Persze lehet, hogy én vagyok szőrszálhasogató, de nekem ez akkor is fura volt. Meg 1-2 részre lennék még kíváncsi, ahol tipikus nyelvi poénok vannak, azokat hogy fordítják le magyarra, hogy még jól is hangzzanak. Na mindegy, végülis jó hír, hogy legalább iulyennel is foglalkoznak, bár nekem az angol is tökéletes volt, de hát nem mindenki tanult nyelvet, vagy nem ezt. Úgyhogy ők örülhetnek
Mellesleg most fedeztem fel, hogy a Split Sides-ban fellépő stand-up comedys csávók, Ricky Gervais, Katt Williams és Frankie Boyle (ő csak a TLAD-ban van) valós emberek, nem csak a játék karakterei, mint rajtuk kívül mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest