- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nandi88 #3328 üzenetére
Még eléggé zöldfülű vagyok a játékban. Titan Questen és az összes diablon azért túl vagyok összes nehézségi fokon, és veteránon sem túl nehéz most még a GD normal. (54-es szint, act 4 vége felé.)
Van egy egyelőre tiszta nightblade-em, amit cold+pierce+poison(+bleed) vonalon fejlesztek critical hitre gyúrva, és erősen elgondolkodtam a Murmuron. Csak az a bökkenő, hogy eddig 0 kék pontom van a csillagokban, és tök elégedett vagyok a mostani összeállítással: Falcon, Fox, CotD, Assassin's Blade, Crane. Előbbi kettő kell a CotD-hez (róka bleedje meg kiegészíti a skilleket), utóbbi kettőt meg a Scales of Ulcama-hoz szánnám. Nagyon rossz irányba megy?
Meg gondolkodom valami olyan második kaszton, ami kevés ponttal sok passzív resistet és/vagy lifesteal-t tud adni. Van esetleg valami ajánlásotok?Közben meg a tankoló asszonnyal húzok egy glass-cannon arcanistot (cold+lightning), most 36-os. Sokkal gyorsabban megy vele a játék, mint a nightblade-del (szintúgy veteránon). Vagy jobban fekszik, vagy nem túl jó a multis nehézségnövekedés.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nandi88 #3276 üzenetére
Ja igen, egy "apróságot" elfelejtettem: én nem aktiváltam az Unstable Anomalyt, nem kell állandóan újra idézgetnem a BF-eket. Amíg nem volt meg a Ghol szett, addig kevés lett volna belőlük, azóta pedig nem kísérleteztem vele, mert ez a hátradőlős, három védelmi rétegű játékmód teljesen megfelelő nekem. Ezért nem akkora dráma a cast interruption.
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
Nandi88 #3274 üzenetére
Köszönöm, ebből a dmg reduction nem volt tiszta eddig. (Ezek szerint nem véltelenül nem láttam a karakterlapon).
A Hidden pathból jött egy plusz skillpont, azt beraktam a master of deathre, így tudom váltogatva próbálni melyik felel meg jobban nekem. (Az item bónuszok miatt egy ponttól is lvl6 lett.)
-
Har_melin
addikt
válasz
Nandi88 #3270 üzenetére
Ezt nem értem.
A Master of death külön OA-t ad a peteknek, plusz méretes dmg bónuszokat és vitality resistet. A skill dispruptiont értem, csak igazából nem tudom, hogy eddig azért nem volt gondom, mert aktív volt? Olyan nagyon gyakran nem kell idézgetnem őket és a BF-ek aggrója miatt engem még pakk közepén sem szoktak támadni. Most látogattam meg Alkamost, életemben először stressz nélkül lement, csak álldogáltam a sarokban.
A Chaos resistet a mostani cuccon a két Rotmender ring miatt a possession nélkül is tudom maxolni, de az lehet, hogy a build szerinti konfigurációban már lyukas lenne.
A dmg reduction hatását látom valahol a statokban? az armornál néztem, de az absorbtion értéken semmit sem változtatott.
-
-
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2501 üzenetére
Szia!
Sajnálom, de persze megértem.
Te rengeteg játékórával rendelkezel, ha többünkét összeadnánk, akkor lennénk valahol a környékén.
Talán az ARPG műfaj a legtöbb időt igénylő az MMO-k mellett. Persze ha valaki többet öl bele, mint egy sztori végigvitelt.
Örülök, hogy voltál, köszönöm az eddigieket, minden jót a továbbiakban!(Én is sokkal kevesebbet játszok, mint pl. 2 éve. Be kell tartani bizonyos határokat. Tudatos dolog részemről is.)
Üdv!
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2433 üzenetére
Sima játékos hadd használjon már potikat a játék legkeményebb ellenfeleihez.
Tudom a builderek kemény legények, így ő hibázott, mert használt.Ezt a Crate figurát le kell győzni bármi áron, kell a nyakék. Inkább potikkal pár perc alatt, mint 10 percig kergetőzni/szenvedni. Én így gondolom.
Ráadásul kari halál esetén kezdődhet az egész elölről. -
Nandi88
junior tag
válasz
Nandi88 #2422 üzenetére
Sziasztok!
Fájdalommal tudatom veletek, hogy Veretragna a compedium adminja elhagyta GD közösséget. Stupid Dragon lépett helyébe.
Én sokat tanultam tőle a játék mechanikáról, így bánt a dolog.
Ez azt is jelenti, hogy buildjei a közel Jövőben nem fognak updatere kerülni, hacsak vki át nem veszi tőle.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2419 üzenetére
reelc jól írja, egyelőre még nem untam rá a sztorira, szóval én ott szintezek. Arra jó, hogy fokozatosan bele tudok tanulni a karakterbe és legalább eshet mindenféle hasznos cucc. Csak azért nem hátrány, ha menet közben nem esik-kel a karakter folyton és rá tudok nézni a kulcsos részekre, meg a nehezebb bossokra is (Rashalga, Kra'Vall, ilyesmi). Bár lehet utóbbira csak a petesek képesek gond nélkül. Vagy csak én voltam béna a Purifierrel.
Tudom, Crucible-ben egy délután alatt fel lehet húzni a karaktert, de az kevésbé szórakoztató (nekem)
Aztán lehet a sokadik karaktert már én is ott szintezem, de perpill egy százasom van eddig, meg a Cabalist most 93-as.
Mondjuk ami a szintezős buildben volt ajánlott, azok közül az első amihez nagyrészt meglenne a gearem (konkrétan ez), a te buildedhez lenne egy gyűrűm meg a csizma
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2409 üzenetére
Warrants átadható.
Egy raktárkarimnál van az összes.(#2410) AtHoS: Nemesis nagyon függ attól is, leállsz-e farmolni valahol?
Az egyik kedvenc farmoló helyem Beastes volt, egy idő után több csillagos is volt ott, szóval elég jól nőtt a repu is.
Cronleyék meg nagyon lassan.
D3 S17 nekem is megvolt, Chaosbanehez hamarosan jön patch, új játékmódot is hoz. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Nandi88 #2409 üzenetére
"Első" kari lévén biztos nem volt Varant, sőt semmi egyéb növelő cucc nálam
Ahogy Shadow írogatja a nemesis harcokat csak pislogok, hogy én szinte nem is találkoztam ilyen szintű ellennel, ezért gondolom, hogy haladósabb voltam nála, mivel ultimate vége felé akadtam csak össze csupakabrával, volt is kis kergetőzés vele, de Ő húzta végül a rövidebbet
Mondjuk egy ideje hanyagolva van a GD, közben beleugrotta a Division2-be, majd D3 S17-ben nyomtam le Conquert, majd ezt követően (igaz 1 hét várakozást követően - early helyett after) Chaosbane-t tolom mágussal, jelenleg "act3"-ban járok, de olvasottak alapján jelenleg nem rendelkezik megfelelő end game tartalommal, így valószínű GD jön majd utána (mert másik karival egyelőre nem tervezem a küldik végigvitelét....bár ez még változhat bármikor
)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Nandi88 #2405 üzenetére
Nem Nemesis hajhászás miatt érdeklődtem, csak csodálkoztam, hogy én Ultimate nehézsége vége felé kerültem csak oda, hogy nemesis-el találkozzam, míg Shadowguard már elite fokozaton őket kergeti, tehát vagy én haladtam nagyon gyorsan előre, vagy Ő nagyon alaposan takarít, hogy a reputációja ennyivel korábban maxolódott.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2387 üzenetére
Ma pont volt lehetőségem tesztelgetni, Ancient Grove-ban belefutottam Csupakabrába (hát hol máshol?). Rajta tökéletesen működik, ha bejött a buff akkor már fordult is le rólam. Meg egyébként a mobok nagyrésze is, ha figyelek a targetelésre, hogy ha valaki engem kerget akkor rögtön ráküldjem az állatkákat. Az biztos, hogy engem kell megüssenek. Először néztem is mi a fene, mert ugyanaz az ikonja, mint a Healing Rainnek.
Viszont van pár enemy, amik ellen érzésre nem működik (lehet immunis rá?): Alkamosnál már megvolt és ő végig kergetett, pedig ott többször is beproccolt. A Manticore Deathstalker Ancient Groveban szintén nem vette figyelembe és a sima Manticore-ok is meglepően gyakran zargattak engem az állatkák helyett. Gondolom az ilyen teleportálós/eltűnős vackok ellen nem működik.
(#2388) reelc : Néha megütnek nem halok bele. Egyelőre jobban bírja a pofonokat a karakter, mint anno a Purifier. Legtöbbször a sima pofonokat a Healing Rain megoldja, még inni se nagyon kell. Kra'Vall-t is megoldottam poti nélkül, pedig ő egy nagy mumus volt. Bár holnap kíváncsi leszek, esélyesen összefutok majd Grava'Thullal... Remélem nem lesz meg a második halálom...
Egyébként egy kérdés: HC karakter a ládát megosztja a nem HC-sokkal? Mert akkor lehet kezdek majd egy Cabalistot azon is. Ha sikerül ultin is így haladni vele akkor sima ügy.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2387 üzenetére
Ja, csak petes buildnél fontos, hogy ha lehet ne téged üssenek meg. Azért vannak a petek, hogy intézkedjenek.
(#2383) reelc: Elég sok link nem működik tegnaptól a GD fórumon, mert változtak az elérések. Gondolom egyénfüggő, hogy aki kreálta korábban az upgradeli-e az új fórumhoz, vagy sem?
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2385 üzenetére
Nehezen, de csak sikerült megtalálnom
Kicsit még nehezen ismerem ki magam az új fórumban. A régi linkek meg nem élnek... Will-o-Wisp. Majd valamikor ez lesz belőle, perpill még kell hozzá pár szint, de cserébe alig pár item hiányzik hozzá.
Nature's Guardiannál (Ishtak, the Spring Maiden jobb felül) írja azt, hogy "Taunt target". Most nem tudom biztosan, hogy ez a proccra vonatkozik papíron vagy passzív bónusz lenne, de nem is számít, mert nem működik úgysem.
Egyébként ez is Maya buildje, elsőre érdekes volt a kezelése, de egész szépen belejöttem. Eliten talán kétszer kerültem meleg helyzetbe eddig, egyébként még inni se kellett. Aztán majd kiderül ultin hogy megy, eddig nincs gond vele.
Kis vackokat többnyire megfogják a petek, bossok hajlamosak rá, hogy akkor is engem kergessenek, ha a peteket küldöm be elsőnek. Benji mondjuk kivétel volt, ráküldtem a peteket és meg se kellett mozdulnom onnantól. Teljesen figyelmen kívül hagyott. Rashalga dettó, bár nála egy idő után elolvadt az állatkert, de gyorsan kidobtam újra a készletet.
-
rocsikzoli
csendes tag
válasz
Nandi88 #2365 üzenetére
Har_melin: Nem gond, lehetséges, hogy jobb az időtartam, azért is írok ide, hogy láthassátok, észrevételezhessétek (de szép szó).
Nandi88: +50% van az itemhez írva alapból, az azért máshogy fest, mint a sima 50%, nekem az egyértelműen 150%, bár lehet másnak nem. És igen, ha nincs külső trauma sebzés, amit még nem néztem, akkor sima trauma lesz, felesleges oda a belső. Köszi!
-
rocsikzoli
csendes tag
válasz
Nandi88 #2358 üzenetére
Maradok az arénánál, láthattad fentebbi hozzászólásomban, hogy én is "holtak arénáját", "légió arénáját" stb. írtam, ezeket így is fordítottam a szövegben is. Egyedül a DLC nevén gondolkodtam, mivel egy Arénák DLC nekem egyszerűnek hatott magához a játékmód összetettségéhez képest. Pont emiatt gondolkodtam azon, hogy a kiegészítő címeket a menüben fordítsam-e, vagy hagyjam-e angolul, csak a teljesen fordított környezetben szerintem zavaróan elüt, ha van benne angol kifejezés, szókapcsolatot.
De lényegében nem magamnak fordítom, hanem nektek, szóval természetesen figyelembe veszem a meglátásaitokat és úgy csiszolom majd a fordítást.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2358 üzenetére
Egyetértek, ez egy igen sötét hangulatú játék.
A játékos minden tette egyfajta jóvátétel. Nem hős, csak bizonyítani próbálja, hogy ember, és nem ő követte el a borzalmakat, amikor megvolt szállva a teste. Ez kell a túléléséhez. Rengeteg ellenség van, és sokan a későbbi barátok közül is látják, hogy megvolt szállva a karakter, alap a bizalmatlanság.
Maga a világ 2 ősi faj/frakció egyik hadszíntere. Szó nincs világmegváltásról, Cairn elbukott, az emberi faj túléléséről van szó.
Az istenek vagy magukat annak kiadó lények nem mitológia, valóban élnek, és visszatérnek.
+ rengeteg drámai sorsot meglehet ismerni.
A gyenge angolommal ilyesmi jött le kb.
Véleményem szerint az ARPG-khez képest kidolgozott és érdekes világa van. Persze nem CRPG mélység (pl. Baldur's Gate és társai).
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2331 üzenetére
Köszi az infókat!
A tagolt build leírásai tetszettek, de ha valakinek olyan a viselkedése, akkor ban. Biztos vagyok benne, hogy jogos volt a dolog, ez egy kis közösség, és nem fér bele az ilyen. Főleg, hogy a fejlesztők nagyon aktívak a fórumukon (mindezt azért írtam, mert gondolom nem sokan nézegetik).
Ami a játék honosítását illeti, ahogy (#2327) MrTwister belinkelte, elhatározta valaki, hogy nekiesik a játéknak.
Pár éve voltak már próbálkozások...Sok sikert kívánok neki, jó lenne egyszer magyarul játszani!
Rengeteg a szöveg a játékban. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2324 üzenetére
Ezért mondtam, hogy függ a karaktertől. A Purifier abból gazdálkodott,ami esett neki és Csupakabra például lement elsőre halál nélkül. Második nekifutásra Grava is, akkor már tudtam mi a teendő és körbetakarítottam a környéket mielőtt behúztam, le is ment halál nélkül.
Persze, nem volt elegáns, háromszor körbefutottam a térképet, de nekem ez Purifierrel teljesen megszokott. Shar'Zult is csak úgy tudom megölni, hogy percekig kergetőzünk.
Jó gearrel más lenne, persze. Láttam olyan videót, ahol Father Kymon is cirka 20 sec volt összesen. Nekem meg volt olyan try-om ami rövidebb ideig tartott, mert lecsapott a francba. Hozzá mondjuk tényleg kevés a gearem, de pár halállal meg tudtam oldani azt is. Majd egyszer nézek hozzá gyenge geares taktikát, már Ramzult is meg tudom ölni aránylag könnyen, pedig ott elsőre rendesen idegbajt kaptam (bár azért kell egy Aether Cluster és kis szerencse is hozzá). Pedig róla is találtam olyan videót, ahol másodpercek alatt eltűnt...
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2320 üzenetére
Erről a visszaesésről nem tudtam.
(#2321) RavenRise:Ahogy mondod, később jött be az Adventure, de nagyon kellett!
Inkább a farmolásokkal kerülsz Nemesis státuszba, A küldik teljesítésétől + pár bountytól nem. Legalábbis normál esetben késő Elite/Ultimateig nem. Aki már Ultin van annak csak van cucca.
Csinálhatsz egy kis Nemesis vadászatot, vedd lentebb egy fokozattal a játékot, és úgy próbáld kinyírni, hogy tapasztald melyik milyen. Én is így csináltam anno, persze videón is lehet nézni, de az nem olyan.
A piros név árulkodó, és akkoriban a legnagyobb kihívást jelentő bossokként kerültek a játékba. Van amúgy fölötte is egy kategória, a Celestialok, de nem akadsz úgy beléjük véletlenül, mint a Nemesisekbe, akik megfelelő területen és repuval spawnolnak. A Celestialok más tészta, pl. Questsorozatot kell teljesítened hozzájuk.(#2322) Shadowguard: Ahogy írod, minimap, koponya jel, többnyire kikerülhetőek. Ha mégsem, nem üldöznek a végtelenségig, majdnem mindet lelehet hagyni, még a teleportálósokat is, talán Csupakabra a kivétel, rendkívül gyorsan mozog, meg ha valami szűk helyen van a Nemesis, és át kell jutnod rajta.
-
Har_melin
addikt
válasz
Nandi88 #2224 üzenetére
A coldos karimnak biztosan nem kell.
Normálon megöltem a boszit a pincében, mert a BL fejlődéséhez jól jött a rep, de úgy gondolom, hogy eliten legfeljebb bevállalom a repi vesztést náluk. Mivel most már az Aetherial Vanguardok is hated, a BL honored, várhatóan lesz annyi plusz hero, ami ellensúlyozza azt a 850 pontnyi repi veszteséget, amit az Outcast küldetések jelentenek. Vagy egyszerűen csinálok nekik egy plusz bountyt, az 50% plusz repivel eliten már ellensúlyozza a veszteséget. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Nandi88 #2169 üzenetére
Ez amúgy simán meglett volna, ha nem csal az a rohadék. Átlőtt a falon !!! Azt hittem könnyű lesz,mert lassú nagy benga, de chtonic cheater
na mikor végre megöltem örültem, mint majom a farkának és mikor már élveztem volna a siker ízét, leklónozta magát és újra megölt a buzi
Leginkább a chargeolós mobokkal van bajom, még csak nem is kell, hogy boss legyen... Hülyén hangzik, de az elején volt egy jó csukám ami semmit sem adott csak MS-t, na azzal nem értek utol.
-
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2155 üzenetére
Azért hotfix a neve.
(#2156) Shadowguard: legelőször én is eladtam, fogalmam se volt mire kellett. Később akadtam bele a leírásba. El kellett rángatnom ezért mégegy karit Ultira (akkor csak egy karim volt erre képes). Azért hogy más ha lehet ne járjon így, egy időben elég sokat emlegettem a questet a fórumon, és hogy nagyon fontos az ékszer, mert karinként 1x spawnol és csak Ultin.
Azért ne vegye el a kedved, a Merit által adott pontok, a Malmouth xp ital és az eddig felhalmozott cuccaid és tapasztalataid na meg a Mandatek révén gyorsabban fog fejlődni a következő karid a szet nélkül is.Mondjuk pár darabja megvan feleslegbe is, úgy rémlik, de sajnos nem komplett.
Kell? -
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2144 üzenetére
Demolitionist cucc és ezért használhatja a Pyro is. Az, hogy vannak célszerűbb cuccok is, az más kérdés, főleg ha nincsenek meg neki.
(#2147) sirdond: köszi hogy linkelted, érdekes hogy a tag-elt keresésben amit linkeltem neked, nem volt benne.
Már napok óta vártam ezt a buildet, a videóiba már pár napja belefutottam (Grimtools link is volt bennük ami alapján majdnem teljesen ki is építettem már), vártam hogy publikálja, hogy kiderüljön változtat-e még rajta?
Ennek a buldernek egy korábbi Purifierét használtam igen hosszú időn át farmolásra, azért vártam erre.
Ami tetszett az előző buildjében: kellően erős volt (Cruci 170 - SR még nem volt akkor, Lokarr Ultin, és 1-2 Celestial kivételével az egész sztori mód jó farmolási sebességgel Ultin), nagyon kevés skillel operált.Lehet vannak jobbak, erősebbek, de engem vonz benne a kevés skill, és hogy az elődje bejött.
Annak a pisztolypárnak megvan az a tulajdonsága, hogy a lövedékük átmegy az ellenségen, így sebzi a mögötte lévőt is. -
sirdond
őstag
válasz
Nandi88 #2136 üzenetére
köszi.
csináltam 2 trade-t tegnap.
- egy Mythical Alkamos' Touch of Dread-et cseréltem egy M. Chausses of Barbaros és M. Will of the Living párosra
- meg egy M. Mindwarp-ot vettem 6 Eldritch Essence-ért.Mindkettő GD fórumról, amúgy még mindig szokatlan, hogy mennyire nincsenek fix árak,de egyben jó is amúgy.
Így most már végre összeállt a Krieg DK-m és elkezdek agresszívan farmolni, már csak azt kellene kitalálnom, hogy mi legyen a következő karakter
Valami DW pisztolyos build-re valami ötlet esetleg? Mennyire életképesek?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Nandi88 #2126 üzenetére
OK, azt szerettem volna kiemelni, hogy AoM területen megvett faction fegyótól nem esett jobb, használhatóbb eggyel magasabb fokozaton alapjáték területén....panaszkodtam is a topikban emiatt [link]. Következő fokozat AoM területű faction árustól tudtam jobbat venni, tehát a fegyverek teljes mértékben kiestek a normális loot-ból emiatt
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2090 üzenetére
Hát, alapvetően az "üss és fuss" taktikát szoktam követni vele. Csak sokszor az is működik, hogy lerakom a Sealt, beleállok a távolabbi végébe, magam elé teszem a mine-t és hajrá. Ha a Blast Shield beproccol (és/vagy alámvág valami csúnyát) és felénél jár már akkor kergetőzök vele egy darabig és ismétel. Sima moboknál sokszor mozogni se kell, mert ami melee nem ér oda hozzám (most nem a hegynyi mobokra gondolok persze).
Csillagos ellenfeleknél is legtöbbször működik, de Alkamosnál sem láttam proccolni a shieldet tegnap. A nagyobb, jellemzően melee enemyk nehezebbek (Swamp King vagy Ilgorr), ott muszáj végig mozgásban lenni, de Lucius vagy Slatsharr is kiszed 2-3 lövésből. De ott látom a fight végét. Rashalga cirka 10 perc után is 80% HP körül volt, mert rangedben is tud HP-t lopni és ha egy pillanatra megálltam rögtön "Ghoul Hungerig" ütött, erre írtam, hogy kevés a karakter/nincs kedvem kergetőzni vele.
Kra"Vall is egy elmebeteg fight volt már eliten is, de ott láttam, hogy ha nem rontok el semmit akkor aránylag hamar le tudom csapni. Grava'Thul is csak elsőre tűnt nehéznek, mikor kitakarítottam a környéket és már tudtam mire kell figyelni már csak idő volt. Loghorreanra leszek kíváncsi milyen lesz ultin, mert az első két nehézségen simán végigálltam az egészet egy helyben.
És sikerült megtalálni ami nekem kell: Grim Dawn Item Search
Úgy néz ki működik, ki is derült, hogy Mythical Gems of Arcane Chill-ből már négy van nálam.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2087 üzenetére
FG-t a Purifierrel gondoltam megnézni ultimate-en. Előző két nehézségen pont azért nem mentem arra, hogy ne csússzak el a szintekkel (nagyon).
Raktáros kari(ka)t használok, csak nehéz megtalálni a dolgokat, mert próbálok mindenből elrakni egyet. És nem tudom mikor van nálam duplicate. Csak gondoltam hátha van erre valami megoldás, amin tudok keresni mi van és melyik karinál. Bár lehet elég lenne, ha az alacsony szintű kékeket kukáznám, de így sokkal könnyebb az új karaktert öltöztetni
Mad Queent értem mit csinál, mikor normálon eldőltem ott párszor megnéztem a dolgait, eliten le is ment aránylag simán. Itt most egyszerűen kevés hozzá a karakter. Máshol nem volt ilyen gondom, ha sikerül összeszedni még egy kis plusz geart akkor vele se lesz. Ha nagyon akarnám lehet meg tudnám oldani, mert vittem már le fél HP-ig, de nem érzek rá késztetést, hogy gyakorlatilag feleslegesen kergetőzzek vele percekig.
-
sirdond
őstag
válasz
Nandi88 #2051 üzenetére
Egy build-et követek, de igazából nem sok minden változott. A különbséget egyébként az okozta, hogy előzőleg maxolt devotion-ök voltak és azért sokat számított. Amúgy nem lesz ez rossz na.
Kösz a tippet fegyverre, ránézek majd.
szerk: grimtools azt írja, hogy nincs semmi noteable loot-ja Theodin-nak. mit kellene dobjon?
-
sirdond
őstag
válasz
Nandi88 #2039 üzenetére
lvl91 Terrnox pedig lvl94
én is mentem úgy 25-30-at mielőtt megkérdeztem, mert nem voltam benne biztos, hogy még az aktuális patch-ben is működik e.egyébként a drop rate szerint a 25-30 átlagosnak számít. a 100-ból, ha nem adott be egyet sem, akkor az vagy nagyon szerencsétlen, vagy valami más nem stimmel.
-
sirdond
őstag
válasz
Nandi88 #2022 üzenetére
Tudom, de akkor is ellenkezik az elveimmel a discord
Meg én már csak ilyen régimódi fórumos vagyok (a d2jsp is működött nem?), nem is cserélgetésre gondoltam, bár mondjuk azt hiányolom, hogy nincs egy olyan trade fórum, mint poe-ban, még ha az szar is. Csak, ha tényleg nem tudok valamit megcsinálni, mert az istennek se esik egy recept, vagy ilyesmi, ami nem azonnal kell, de jó lenne, ha mégis meglenne valahonnan. Alapvetően magányos farkas módban nyomom, szóval nem gond, hogy várni kell dolgokra.
Egyébként igen, egy Krieg DK a cél, csak előbb még el kellene érni a lvl94-et.
-
djherby
tag
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2011 üzenetére
Jól néz ki
Este tesztelgettem kicsit amit én hoztam össze, már ezzel is sikerült végigmenni gond nélkül a Skeleton keyes részen, a végén volt csak, hogy egyszer beproccolt a Ghoulish hunger és még némi lootom is lett belőle. A Mad Queen viszont kifogott rajtam, nem is nagyon erőltettem. Oda biztos, hogy kelleni fog a jobb cucc, de attól eltekintve érezhetően jobb a karakter. Most így néz ki.
Az új kieges cuccokból sok nincs meg, dolgozok az ügyön. Előbb-utóbb csak kiesik minden ami kell.A terv ez lesz, a buildet is erről néztem link. Csak ugye a cuccok 90%-a nincs meg
Purifier Annie azt hiszem.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2007 üzenetére
Kicsit belenyúltam és próbáltam cserélgetni a dolgokat, most így néz ki.
Hát messze van attól, ahogy ki kellene néznie, de ennyire futotta. Majd este letesztelem mennyivel lett életképesebb (ha egyáltalán), de most csak ennyi időm volt -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #2004 üzenetére
Valóban...
Tudtam, hogy két pdf van, le is volt töltve, de valami miatt én leragadtam a kezdőknek szólónál, meg később a Crucible ismertetőt megnéztem, a másikba csak belenéztem, de az annyiban is maradt.
Hát így kb. értem mi üthet agyon, majd meg kell néznem a karakterem, ha hazaérek melóból... így saccra minden kevés, de hogy tudok-e magamra szedni annyi armort/DA-t, hogy ne nyekkenjek meg mindentől (armor 2100 körül van, ha jól emlékszem, DA passz)... Hát legalábbis gyanús. És akkor jön az a rész amikor a resisteket próbálom helyre tenni...
Bár legalább a sebzésből veszíthetek egy keveset. Mostanában nem is nagyon törődök vele, hogy a sebzésre pakoljak, de a karakterlap szerint 18k körül van a Fire Strike sebzése (tudom, soha nem lesz annyi). Bár saccra ez is kevésnek számít és csak én örülök neki
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2004 üzenetére
Én is ezt kérném mindenkitől, aki kicsit megakad, hogy elsősorban nézzen rá az Összefoglalóra.
Nándi PDFjeit annyira előre raktam, amennyire tudtam és logikus volt.
Ha valaki szóban igényelne magyarázatot, akkor elég sűrűn fent van Discordon, lehet egy 4-5 perces beszélgetés jobban rávilágít dolgokra, mint a leírások, interaktívabb forma. Remekül kiegészíti a fórumot.A játék valóban nem olyan "egyszerű", mint egynémelyik másik, rengeteg lehetőség van, folyamatosan jönnek az újabb buildek is.
Annak valóban nehezebb a játék, aki mindent maga akar bekeríteni, mindent saját dropból akar intézni. Ennek sajnos meglehet az a hátulütője, hogy elmegy az ember kedve a játéktól, mert nem nagyon esik olyan használható dolog ami kellene.
A Discordra is belehet írni, hogy nincs-e valami cucc feleslegbe, vagy egy gyors kraftolási segítséget is lehet kérni. Nem egyet lebonyolítottunk és elég jó boostot ad az illetőnek egy-két új cucc vagy egy összerakott relic. Remek lehetőség az FG szetkonvertálósdija is, a kékekhez nem kell ritka alapanyag, a lilákhoz igen.
Mindez lehetőség, nem kényszer.
Persze ott a Crucible farmolás is a cuccok ügyében és most már az SR is.
Én megértem ha valaki totál egyedül akar boldogulni, segítség nélkül - így is lehet, de ára van.Aki a Diablo 2-ről vagy a PoEről jött, nyilván foglalkozott a kereskedős résszel. Aki a Diablo 3-ról az meg biztosan kapott már a partyból cuccot. A GD-ben is meglehet oldani.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #1983 üzenetére
Igazad van.
Amikor beírt próbáltam kezdő(bb) buildeket keresni, nem igazán vannak.
Talán nem is szükségesek amiatt amit írtál.De ahogy írtam neki nem lesz semmi magára rakható - neki kell megoldania mindent.
Azok miatt amit írtál sikerülni is fog neki, de majd farmolnia kell a cuccokért. Ez ilyen játék, műfaji sajátosság.
Ezért is remek öltet a frakció rendszer és a receptek is.(#1982) Har_melin: jó videót találtál, úgy látom sorozat része, lvl1-től nyomta SSF-ként. Pont jó lesz neked ha néha belenézel.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #1963 üzenetére
Óh, akkor megvan. Megnéztem most, Rashalga, the Mad Queen volt az akire én gondoltam, de eliten már őt is sikerült lecsapni. Sharzult meg tudtam ölni normálon és eliten is lement, csak baromi sokat kellett vele kergetőzni. Bár másodjára kevesebbet, de ritka nagyot tud ütni. Szubjekív véleményem, de akiket eddig láttam azok közül nálam a második legnehezebb boss.
reelc: Igen, sajnos bárhonnan eshet. De lassan majd csak meglesz. Tegnap relic/helm esett, hátha a mai lesz az én napom
Csupakabra vicces volt, először gondolkoztam is rajta, hogy megpróbálom kikerülni, de érdekelt mit tud. Kicsit kellett vele kergetőzni mikor elkezdett osztódni, a végén meg majdnem zsákutcába futottam, de lement -
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #1959 üzenetére
Igen, de úgy rémlik amit említett az a legnagyobb karija, szóval a merit dolog még nem játszik be nála.
Amúgy lvl100-as karival Ultimaten sokat farmoltam a Shattered Realms első 1-2 Shardját, kezdetben szépen potyogtak a lila cuccok és elsősorban az új, mozgásos receptek, ill. új nyersanyag is. Runonként 1-1.
(A fagyogatások miatt nem mentem akkor fentebb, és miután igen, az alsóbb szintek már nem dobálták úgy a jobb cuccot - úgy éreztem, de hát RNG)
Más.
SPOILER:
Walkthrough: Crate' Secret Quest
Most már tudom hogy van ilyen is. -
granini
őstag
válasz
Nandi88 #1939 üzenetére
Na hát tegnap betettem a Thermit mine-t attól nem estem hasra viszont a Flashbang az igen.. azt eddig nem használtam, és most minden támadást azzal kezdek hogy vakítok, lekapja a defensüket és a fire strike meg a meteor sokkal durábban viszi le a hp-jüket
És elindultam level 90-en Ultimaten.. meglássuk.. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #1939 üzenetére
Csak amiatt kérdeztem, hogy van-e valami ajánlott útvonal esetleg, hogy nem-e lesz lehet belefutni olyanba, hogy ha most végigtolom az AoM területet akkor utána elite elején már nem fogok XP-t kapni, mert túlszintezem magam a területen
Kicsit keresgéltem most, megtaláltam a komponenst ami nekem kell, este legyártom és fel is javítom a cuccaimat. A két fegyvert leszámítva idáig nem használtam, mondván úgyis cserélem majd (aztán van, amit Act2 óta használok).
Idáig nem nagyon foglalkoztam a resistekkel, csak a sebzésre mentem (perpill 4k a Fire Strike), de a mérgezős növények erősen éreztetik velem, hogy ezt át kell gondolni. -
reelc
Topikgazda
-
Xalderon
tag
válasz
Nandi88 #1875 üzenetére
Kivancsisagbol raneztem. Hat, tenyleg nincs fent sok build, konretan, jo ha van 2.
Na de nem volt hiabavalo az igyekezetem, igazi gyongyszemeket lehet ott neha talalni alairasok formajaban, mint pl. ezt itt: "Stun resist is like a condom... No one actually wants it, but you're far safer using it."
-
VWendigo
tag
válasz
Nandi88 #1857 üzenetére
Nem lepődtem meg azon, hogy lezárt terület magasabb lényeket idézget a nyakamba, de azért, ha jó karid volt adott szinten a többségét le lehetett tolni. Itt simán nagy a szintkülönbség. Na mindegy, akkor FG területen nem nyitok ki mindent normálon.
Link nem nyílik meg.
vagyis üres.
Discordon nem nagyon szoktam lenni. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #1852 üzenetére
És ez legalább a szintezésben is segít, ha meg egyszer eljutok vele lvl100ra akkor majd ráérek a buildek között nézelődni alaposabban
Most jutottam át az Arkovian Undercityn, mint kés a vajon. Emlékszek az előző Purifierem párszor már ott elfeküdt az utolsó mellékküldetéses bosson és a shrine melletti ellenfélen, ehhez képest most csak az utóbbinál kellett egyszer HP-t töltenem.
Minden pont megy a physicre most, cucchoz az elején néha kevés volt, de a mastery ad oda eleget.Egyébként javítottak a dropokon is? Úgy emlékszek régen minden esett, csak pisztoly nem, ehhez képest most rendszeresen tudom cserélgetni egyik zöldet a másikra és még néhány használható kéket is találtam.
-
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #1841 üzenetére
Hát tegnap már belekezdtem, azt már most látom, hogy nem ez az, amit keresek
Nem rossz, és (amennyire emlékszek) életképesebb, mint a Purifier volt, de nagyon passzív. Mondjuk cserébe egy helyben állva lecsapok szinte mindent, de ez így picit unalmas. Ennél azért mozgalmasabb karaktert kerestem... Lehet megnézem amit linkeltél.
Egyébként rájöttem mi volt a legnagyobb baki az én Purifieremmel anno. A Grimtoolsos buildeket nézegetve rájöttem, hogy cunning-ra szinte senki nem tesz pontot, én meg kb. a 60%-át oda pakoltam
Szóval még az is lehet kezdek egy újat
reelc: Arról a Purifierről tudsz adni egy linket?
Illetve még egy kérdés a végére: a Grim Toolsban nem lehet beállítani, hogy az itemekből jövő bónusz skilleket ne mutassa?
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #1847 üzenetére
Köszi!
Eliten biztosan bepróbálom.
Arról szó volt hogy több Shrinet elhelyeznek a világban, hogy minden nehézségen össze tudd szedni az 55-öt, ne kelljen visszamenni más szintre.
De arról nem szólt a dolog (vagy elkerülte a figyelmem a rengeteg infó között), hogy az FG-ben pakoltak le annyit, vagy máshova is?
A Grimtools cheklist még nem frissült, jelenleg a régi felállást mutatja - ez érthető, időbe telik frissíteni.Most gyorsan elszaladtam Ultimaten Burial Hillbe, és ott a Shrine, 1 Tainted Brain Matter az ára.
A Cheklistben látható hogy nem kellene ott lennie.
Megnéztem gyorsan a Flooded Passaget, ott Desecreated van.Szóval csekkoltam, jó lesz ez.
Eliten a Merittel + Lokarr + Mandatek, és nem kell visszamenni Normalra. Főleg ha szedsz ki Devotion pontot a Crucibléből ahogy szoktad. -
-
Peace
nagyúr
válasz
Nandi88 #1782 üzenetére
Bizony Warhammer. Csak világ életembe Warhammer 40.000 rajongó voltam, ugye az a sci-fi része. A Fantasy része az csak tavaly decemberben kezdett el megmozgatni, mikor megvettem a Vermintide II-t. Azóta elolvastam 3 regényt is az univerzumban, erre a Chaosbane-re meg teljesen rápörögtem. Főleg azért is lehetséges, hogy ennyire adja, mert rengeteg a párhuzam a 40K-s univerzummal. Pedig ugyebár elvileg nem egy világ. Rajongói teória sok van, hogy miképp lehetnek egymás részei, de a Games Workshop részéről nincs hivatalos kinyilatkoztatás. Szerintem ők csak hátradőlnek és jót nevetnek ezen a sok agyaláson.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Apple TV eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest