-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Har_melin #4223 üzenetére
Köszi tegnap meglett. Most 56-os szintű a driuda, de még nem érezem elég erősnek, még maradok normál szinten, megyek pár kört a csontvázkulcsos részeken még. Bár most már látom, hogy nem kellett volna kiválasztani a sámános cuccot, de nem is használok belőle semmit, csak a két pet-et. Bár lehet később még változik. Van olyan cucc ami az Arkanista használ egykezes és működik vele a pusztulás varázslat? És nyilván jó lenne, ha adna a skillekre is vmit.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4160 üzenetére
Egyetértek.
Eladási adatokat ritkán közölnek, de többször írták, hogy nagyon sikeres a játékuk, ezt is alátámasztja, hogy jön a 3-ik kieg.
A kiegeknél törvényszerű, hogy mindegyiket egyre kevesebben veszik meg, és így is megfogja érni nekik.
Pár éves infó rémlik, olyan 12 fős volt akkor (nem hiszem, hogy mondjuk 15-nél többen lennének), és a csapat fele nem dolgozott a Grim Dawnon.
Többen nem is egy államban dolgoznak, sosem volt irodájuk, otthoni munkával dolgoznak.Sosem voltak kiugró Steamcharts számaik (de volt 1 ingyenes hétvége).
Viszont évek óta hoznak elsősorban single játékként egy napi számot, amit huzamosabb ideig még csak meg sem tud közelíteni Steamen, PC-n a többi olyan ARPG, ami még hasonló üzleti modellel rendelkezik, és azóta jött ki.
Na jó ez éppen most részben igaz, Steamre is kijött a Diablo IV. De neki a Bnet az otthona, meg most majd a Gamepass is bejátszik majd. Szóval nem elsődlegesen Steames játék PC-n, és nem is lesz az.A kitartó játékosok, a moddolási lehetőség, és sok akcióban való részvétel.
Na meg a csapat, ami még mindig nem engedte el a játék kezét!Amit most így össze tudtam szedni:
2016. február 25. - Megjelent, kijött Early Accessből.
2017. május - 1 millió eladott példány, Crucible 200,000
2018. július - túllépte az 1,5 millió példányt, az AoM valamikor a 300,000-et.
2022. február - A játékból és a DLCiből 7 milliót adtak el.
Az eladások Steam, Humble Store és GoG boltokra összesen vonatkoznak.A még Early Accessben lévő Farthest Frontierből közel 1 millió ment el 1 év alatt.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4156 üzenetére
A patchlogból, ez többeket érdekelhet:
"Increased Repuation Bonus from faction Mandates and Warrants to 200%."Lehet ez zavart meg titeket, a patch és a Loyalist pack elvileg együtt jön (fentebb azt írtam egymás után, azt én értettem félre):
"You can expect Loyalist Item Pack 3 to be available mid-February alongside v1.2.0.4"2024.02.25-én lesz 8 éves a játék!
2024.02.26. Jön a következő Grim Misadventure. Lehetségesnek tartom, hogy mondanak egy körülbelüli megjelenést. Ha mást nem devstreamben ami nyilván lesz valamikor.
2024.02.27. Grim Dawn Loyalist Item Pack III és ezzel még a patch.+ amiért úgy gondolom, hogy később jön a kieg az az, hogy az előző kettő megjelenése előtt hónapokkal mentek a devstreamek. Ahogy egyre jobban haladtak a játékkal, fedtek fel belőle dolgokat. Nem hiszem, hogy kihagynák ezt a hagyományt.
Az utóbbi időszakban az 1.2-es patch és a kieg bejelentéses videón kívül a Farthest Frontierről voltak csak videóik."V1.2.0.4 is largely focused on bug fixes, but there’s a few other interesting changes in there before the v1.2.1.0 playtest begins in March:"
Pár frissítés a sok közül:
Version 1.0.0.0 ez volt a megjelenés, amikor kijött Early Accessből
Version 1.0.0.5 Crucible - ez a patch hozta az aréna módot
Version 1.0.2.0 Ashes of Malmouth - első kieg
Version 1.1.1.0 Forgotten Gods - második kieg
Version 1.2.0.4 jön most.
Ha a fentebb említett v1.2.1.0 az új kieget előtti patch lenne... a playtest márciusban kezdődik, és hónapokig szokott tartani. Ha nem ez a patch hozza majd akkor szerintem a következő.A másik játékuk, a Farthest Frontier elvileg a nyáron jön ki.
Nyilván mások dolgoznak rajta.
Szóval várhatóan ez is egy jó év lesz a Crate Entertainmentnek! -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4103 üzenetére
A népszerűségének lehetséges okai a gépigényen kívül:
- A Titan Quest gyökerek. Anno a Kickstarternél és később is ez sokaknak igen pozitív dolog volt. A TQ egyik fő embere egy új csapattal csinálni akart egy jobbat, átvéve ami jó volt benne? Jöhet!
- Teljesen játszhatod offline
- Februárban 8 éves lesz a játék, és patchek még mindig jönnek, sőt egy 3-ik kieg. is. Ez főleg single játék esetében, ami a hagyományos üzleti modellt képviseli (alap+kieg. ) igen rendkívüli.
- Mert jól sikerült a játék.
- Moddolási lehetőség.
- Aki figyelemmel kísérte: az évek során rengeteg QoL és plusz dolog került a játékba. Van ami a community kérésére - ritkán teljesítik, főleg akkor, ha egybevág az csapat elképzeléseivel, nem ellentétes vele.
- Sok nemzet lefordította a saját nyelvére (nem volt agyonbonyolítva a fájlok hozzáférése, stb.) a communitynek ez jól jött.
- Főleg a fórumukon eléggé kommunikatívak a fejlesztők.
- A kora miatt elég régóta rengeteg akcióban szerepel a játék és a kiegek. Igaz vannak akik még sokallják a kiegek árát, de az alapjáték szokott a legolcsóbb lenni, aztán majd meglátja az ember, bejön-e neki?Amúgy több patch javított a grafikán is (effektek, act1-es zombik, stb., hogy ne legyen nagy kontraszt az alapjáték és a 2-ik kieg grafikája között), de nyilván nem remaster szint.
-
Nadiposzi
friss újonc
válasz
Har_melin #4031 üzenetére
Ó, ezt a linkelt retaliation csókát majdnem sikerült összehoznom, csak a kesztyű hiányzott. Vicces volt, a mob döglött körülötte rendesen. A Sigil of Chiton második formája sajnos agyonverte, béke poraira. 48-as pajzsos soldier volt, a második legjobb karakterem eddig.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4037 üzenetére
Itt állítsd Nemesisre az utolsó szűrőt.
Vagy a Wikia oldal. Valdaran lesz az.
Vagy ide beírod a keresőjébe, hogy Valdaran.
A felsorolásban alatta van a terület, elég egyre kattintanod egyféléből, utána más terület nevére.Volt egy guide korábban, csak szerintem még a weboldaluk átstrukturálása előtt. Nem találtam most meg. Illetve csak egy olyat, ami nem volt teljes, és ezt pont nem tartalmazta.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4035 üzenetére
A Grim Tools szerint Alkamos is van az SR-ben.
Bár az más kérdés, mekkora ott az esély a gyűrűjére, és mennyi idő? -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4031 üzenetére
Valóban nehéz bármit is ajánlani az általad fentebb írtak miatt.
Ugdenbloom: sehogy. AoM hozadék volt.
-
hajsza
aktív tag
válasz
Har_melin #4008 üzenetére
"Black Matriarch gyűrűre változatlanul vevő lennék, ha valakinek fölös készletei lennének belőle."
Ha még kell a gyűrű, akkor írjál rám. A GD Item Assistant-om szerint 3 is el van raktározva belőle. A steam azonosítóm, ha jól emlékszem, akkor szintén a "hajsza" néven található, bár a profilomat megnézve a "Don Camillo" nevet látom. A kettőből legalább az egyik biztosan én leszek.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3944 üzenetére
Lehet, nem tudom.
Anno nekem Vinelton kifosztása adott sok még hiányzó blueprintet. Gondolom őt teljesen kifarmoltad.
Meg kezdetben az SR is jól adott... gép problémák miatt csak alacsonyakat mertem akkor menni, mert ha szétfagy a gép, akkor több megy kárba - így voltam vele.
Aztán már az SR se nagyon adott olyan szinten.A Checklist szerint nekem Epicből 6db, Legendaryból 57db hiányzik.
Nagyon régen nem tudott ilyet a Checklist és kínlódhattam Excellel. -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3941 üzenetére
Gratulálok!
A következő karid nagyon fog neki örülni neki.
Régen volt szó a garantált tárgyakról.
A gyűrű Ultimaten spawnol, karinként egyszer.
Lvl10-es, szóval korán lesz használható, és jók az értékei, jó lesz egy darabig a Lokarr szethez. -
Carlosito
csendes tag
válasz
Har_melin #3937 üzenetére
Igazándiból mikor választottam csak a skill fát néztem, nyilván fogalmam se volt, hogy a gear-el alkot egy teljes egészet egy build
. Gyakorlatilag csak a skill fát könyvjelzőztem, hogy nagyjából tudjam követni, de majd kikeresem melyikhez is tartozik. Vagy nézek valami másik hasonlót. Most már világos, hogy a leírásból rengeteg infó nyerhető, ha írt hozzá az alkotó.
-
djherby
tag
válasz
Har_melin #3911 üzenetére
Sziasztok, Én is rég jártam már erre. Igazából benézek mindig, ha van friss hozzászólás. Játszani is játszogattam, tény nagyon keveset. Viszont leporoltam én is az Avanger szettes warden-em, az általad linkelt alapján. Szinte minden megvan, a kesztyű és az egyik gyűrű más egy picit. Viszont az amulettet nem tudom még felvenni két kemény spirit hiányzik. Újra kellene osztani az attribútomokat. Anno volt pár, de mind elhasználtam. Tudtok segíteni, hogy lehet könnyen hozzájutni. Tudom hogy egy küldetés adja, meg Nemesis is. Van egy új karim, de mikor jutok el oda...
Visszatérve a karira, tényleg nagyon jó. Az új cél, hogy lenyomjak pár celestialt vele. Ami még semmivel sem sikerült. -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3877 üzenetére
Biztos van jobb módja, de régen úgy csináltam, hogy behoztam a szeteket, és a böngészőben rákerestem pl. a physical damage-re (vagyis a sebzésfajta), vagy a favorizált skillre.
Az Avengernek nincs kisebb verziója.Lehet úgy jársz a legjobban, ha Soldierként levelingezel (ha nem késő).
Mármint akkor Soldier szettek is jók, aztán fejleszted a másik ágat is.
Vagy csak Shamannal és a petekkel + Devouring Swarm. Majd respeceled.A másik kérdésedre most meg nem mondom a választ, nagyon régen játszottam.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3866 üzenetére
Köszi.
Valóban nem kombinálható, de egész sűrűn van akciózva a Steames változat is!
Viszont most a Humble Storeban is van akció igaz 3-4 EURral rosszabbra jön ki az egész így darabonként összeválogatva, viszont Steames, és meggondolandó annak, akinek csak pl. az FG vagy a Crucible kell.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3843 üzenetére
Üdv újra itt!
Az elmúlt 1 évben ekkor jöttek patchek:
2020 szeptember 1.1.8.0
2020 október (hotfix) 1.1.8.1
2021 január 1.1.9.0
2021 április 1.1.9.1
Itt láthatod, hogy egész sok változás történt némelyik patchben.Július óta az 1.1.9.2 van publikus tesztelés alatt.
Sokszor változott már.A Nekróra nem tudok mit mondani.
Petes Cabalistem volt. -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3586 üzenetére
Igen, szép.
Ez a [1.1.5.0]Belgothian’s Sands of Slaughter - 105 Cunning DW Blademaster lett átdolgozva más classra, úgy látom. Ismerősek voltak a cuccok.(#3588) Vikthor: Igen, de az általad linkeltben ott van ennek a linkje (Superfluff’s famous Belgothian Slaughter guide), erre hivatkozik, ez lett átdolgozva. Abban a hszben nem működik a link a korábbi fórum átrendezés miatt.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Har_melin #3470 üzenetére
Várjá, nem értem... Csak akkor eshet a második u.ilyen, ha nem tanultad meg. (szvsz!)
Pontos prezi a teóriámra:
1. Kiesett a reci
2. Nem tanultad meg
3. Nekirugaszkottá' egy másik sessionnek
3. kiesett még1xEz meg"eshet"... Ha viszont megtanultad egyből az első drop után, és másodszorra is kiesett, akkor ott imho bug van a mátrixban.
(Nem szaladt el a cica még1x gliccselve?)
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3467 üzenetére
1: Grat., hogy már csak olyan kevés van vissza. Igen, kicsi az esélye.
2: Megtaláltam a videód buildjét: [1.1.7.1] Shotgun rata lightning Warder 150-170cr 5:10 + 170ex naked/sr 100 + 75-76 safe farm/Callagadra and Ravager sub 2min + facetank Crate
A kereső ezt a posztot hozta fel beginner ügyben.
Ami a Devotionokat illeti nem néztem mennyire van átfedés, de gondolom építheted a kinézett buildét.3: "Dawnshield helmet can be used instead of Callagadra but it’s a little bit worse choice with Honor."
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3451 üzenetére
Ha nagyon nem fog menni, segítek megoldani, ha gondolod.
Tudom ez most nem vigasztal, de a Crate’s Secret Quest szemetebb, durva még az út is oda, és Crate is húzósabb ellenfél.
A karival amivel eljutottam hozzá... nos nem értem semmit.
Spéci kari kell hozzá.
Ennek még van is haszna a Lokarr szet mellé, de ennek már nem.Ellenben a Lokarr szet szerintem az egyik legjobb dolog a játékban.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3402 üzenetére
Köszi!
Valóban segítség, főleg, hogy timestampokkal ellátott!
Tök jó, hogy szép nagy patchlog volt ez is, és jó, ha akár videó formában kivan emelve ez-az.(#3403) Vikthor: Szép nagy HP, ha úgy érzed nem sebeznek eleget, vagy nagyon halnak a petek, akkor alakíthatsz rajta. Persze ha petes build. Ha nem az, akkor is te látod, mennyire haladsz.
Többek között ezért alakult ki az a szokás, hogy közlik a Compendiumban a buildeknél, hogy mennyi idő alatt megy le a Crucible 150-170 és pl. banner van-e, stb. ill. az SR75, attól függően melyikre van kiépítve, esetleg mindkettőre.
Mivel itt nincs kompetitív rész (LB), így lehet mérni valaminek a hatékonyságát.De a legfontosabb, te hogy érzed játékban, ha a sztorit farmolgatod.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3290 üzenetére
Dehogynem. Beszéltük is nemrég.
Normális módszert nem tudok.
A legaktívabb korszakomban kezdtem neki.
Azok nincsenek még benne, amik nem a raktár kariknál vannak.Igen, vannak dolgok, amik multis/központi szerveres játékok sajátja. Bevágtam volna régen én is sokmindent a közösbe. Ehelyett marad a beírja valaki mire vadászik, és megnézem van-e.
A Serpent cuccot letudom kraftolni, de blueprint nincs plusszban.
Azért törekszik rá a játék, hogy a drop ne duplikátum legyen a receptekből.
Ezért is (na meg gép problémák miatt is) csináltam azt az FG kijövetele után, hogy lvl1-2-3 SR-eket nyomtam ezerrel, hogy hulljon ki az összes mozgásos ami gondolom előresorolt a játék.Persze Vineltonnál egy idő után nincs új, az árusoké, frakcióké fix, ahogy a questes is. Szóval konkrétan a drop.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3287 üzenetére
Vineltonnál nem hiszem, hogy lesz több.
Korábban játszottam én is úgy, hogy jó ideig nem esett.
Az FG megjelenésével akkor változott a dolog, az SR dobálta a mozgásos augmentációs recepteket meg egy ideig elég sok mindent.
Szerintem próbálkozz SR-rel. Nem kell magasra menni, 1-2 szinten, hátha ad be.Tavaly néztem utoljára, az akkori 689 receptből megvolt 580.
Most 691 recept van a Grimtools szerint. -
Nandi88
junior tag
válasz
Har_melin #3271 üzenetére
Az, hogy neked 2 ring van, az mindegy. Buildbe nem az a 2 ring van és ha követed, akkor tuti nem lesz chaosod maxos posession nélkül.
Ahogy elnézzem elég sok skillt nyomkod, szóval a disruption kell oda.
Vitlaty ressi tök fölösleges peteknek papíron szerint 71% van.
A dmg reductiont meg 3 oldalon lesz, de nem lesz fogod látni, mert bekapsz 1000 sebzést, abból levon 150 alapból miatta ha 10000 akkor 1500 at, így értsd.
Szóval így is érthető a possesion. Nem tudom, de lehet így több a defens a karin, mintha master of deathhel menne, bár igen petekre adna +.
Kérdezd meg tőle hozzászólásban, akkor bővebb infót kapsz tőle...
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3250 üzenetére
Azért szívatós, mert jönnek a Bourbon klónok is, meg egy nem olyan régi patch révén az ő területe is kapott mutatort.
Szóval meg kell dolgozni a Lokarr szetért, de megéri.
Nem tudom voltál-e a tőle ellenkező irányban? Keleten? A pálya vége szerintem eléggé hangulatos (a torz DC), és hátha esik is valami.
Másik kari esetén újra kell teljesíteni az egész questet, de ez ugye értelemszerű. -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3246 üzenetére
Akárhányszor.
Egyszer kell kinyírni a megadott helyen, marad utána egy portál. Ami ott is marad végleg.
Egy sessionban egyszer tudod leverni Lokarrt, mindig végig kell majd ezért verekedni hozzá az utat, de a questet többet nem kell megcsinálni.A kék zombit úgy öltem meg, hogy minden skillem levolt kapcsolva, és tartottam a távolságot, így üldözött amíg kellett. A kijelölt helyen visszakapcsoltam amiket kellett, és lecsaptam.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3240 üzenetére
Most nem rémlik, lehet volt jobb forrás ennél: Monster Infrequent Items a lap alja, Crafting.
Innen meríthetsz ötletet, milyen MI-k kellenek kraftoláshoz.
Itt meg van pár árus, ki árul MI-t, és... mit.Unique Merchants of Cairn.
Bár lehet ismered már ezeket. -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3208 üzenetére
Ultimate lvl100-on is beadhat bármit, ami olyan lvl szinten eshet.
A Crucible vagy az SR a farmolás gyorsabb módjai. Meg most már a Totem - de ez ugye a sztori módban van.Igen, itt is van itemlevel, de ahogy a Grimtoolsban látod, az fix dolog. A statok randomok.
MI-knél van olyan, hogy egyazon cucc több lvl szinten elérhető.
Pl. Salazar kardja.Vagy Alkamos gyűrű szetje.
Vagy valami hagyományosabb, a Cronley bandás Murderer cuccok. Ezekből betudsz keríteni egyre erősebb dolgokat.
Stb. De egyes speciálisabb cuccok, Pl. Lokarr szet Ultin farmolható.
Szóval Salazarhoz odamész lvl30-asként, akkor valószínűleg a lvl32-est dobja, ha ő is hasonló szinten van, nem a 24-est. Ha pl. Normalon lvl50-en mész oda és ő mondjuk lvl30-as, akkor meg jó eséllyel semmit nem kapsz, mert akkora a lvl szintetek között az eltérés. Sebaj, majd Eliten. -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3201 üzenetére
Igen, ő kovács, benne is van abban a topikban (és az Összefoglalóban is): Сraftsmen of Cairn.
Valóban megtévesztő lehet, mert olyasmi mint a Diablo 2-es Gambling, csakhogy ez nem csak árus, hanem kovács is.Annak lehet érdemes aki dugig van ritka nyersanyaggal.
Ha szet hiány van, akkor a később megjelent FG szetkonverzó a hasznosabb.Grat a komplett szethez!
(#3202) Har_melin: szerintem random.
Van olyan stat ami jobb, van ami rosszabb.(#3203) _ocsisajt: Súgok egy nagy pozitívumot: mivel nincs központi szerver, a nethez mentéskor nyúl a játék (ha felhőbe mentesz), vagy ha jött ki patch. Szóval itt nem lesz disconnect miatti halál.
Tudom, hogy tudod csak fel akartalak dobni.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3174 üzenetére
Jól gondolod.
A MI-k (Monster Infrequent) specifikusak.
Sztori mód, Crucible, SR - egyre megy. Ha valamelyikben legyőzted az adott szörnyet, eshet a saját cucca elvileg.
Meg persze lvl szinttől is függ, lvl60-on nem fogsz lvl94-est kapni. Ugyanez fordítva.
Van egy -tól-ig határ, pontosan meg nem mondom az értékét.
Ezért is van az, hogy nagyon sok kék cuccot össze tudsz szedni, szeteket is, duplikációkat is a lvl94 felé vezető úton.Inkább az a helyzet, hogy csillagosokból és azoktól fölfelé várható lila cucc, sima mobból kevésbé. De ha eléggé utálnak a csillagosokból is több van, ugye.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3172 üzenetére
Valami bug van a Totemekkel, vizsgálják, mi okozza.
-
reelc
Topikgazda
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3157 üzenetére
& (#3156) jambiyya: Köszi mindkettőtöknek!
Utánanéztem: február 27-n jelent meg a patch, és a Grimtools World Map része valóban jelzi a Monster Totemeket - ez nemrég kerülhetett bele, lehet kb. együtt frissítette Dammit a Builder résszel.
Erről nem volt infó a topikjában.(#3159) jambiyya: Igen, a kérdőjel az feltételes hely. Mert több lehetséges spawnolási pont van egy nagyobb területen belül, és azokon belül az egyik lehetséges helyen ott van.
Mint a Nemesisek. Azoknak is több spawn helyük van, de csak egy helyen van ott egy sessionban. -
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3152 üzenetére
Köszi.
Az tény, hogy az alapjátékosok vannak a legtöbben. A 2 kiegesek meg a legkevesebben. Zantai is írta egyszer, hogy törvényszerű, hogy minden egyes kiegből kevesebb fogyik (sikeres volt az FG is, és ha csak ezen múlna csinálnának 3-ik kieget is, de nem csak ezen múlik).
Igen, a későbbi lehetséges változások miatt nem konkretizáltam anno, mik változtak pl. a lootfilterrel, csak ezt írtam: "Lootfilter: az 1.1.0.0 patchben teljesen átalakult, részletesen konfigurálható lett. A Menü Bar bal oldalán érhető el." Aki most telepíti először, annak mindegy, akkor mi volt, és azóta mi változott, igazad van. A jelen számít, és ez így belefér, benne vannak az alapinfók.
Ezért gondoltam pl. a komponens dolgot átírni:
"Components: Monsterekből, ládákból hullhat, és általában 3-4 azonos db-ból lehet összerakni egy komplettet, a Stash, ill. az Inventory felső részén van ikon hozzá (Auto-Combine)."
Valami ilyesmire: a Components: Monsterekből, ládákból hullhat, és a
Stash felső részén van ikon hozzá, amivel át lehet húzni ezeket a hátizsákból a Stashbe. A menüben belehet állítani, hogy auto-lootolja a karakter.A Service NPC-knél ezt linkeltem: Unique Merchants of Cairn, itt szerepel már FG-s is benne. Majd megnézem, ki maradhatott ki.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #3145 üzenetére
Nem csak a casualoknak jó.
Bárkinek, aki sztori módban szeret szintezni.Ami az SR-t illeti, ajánlom az Összefoglalóban Nándi SR-es összefoglalóját. Most átfutottam, annyi változott, hogy az általa említett amuletet már nem használják, mert nerfet kapott.
Jó kérdés, szerintem befolyásolhatja, ha az illető akit elkerülsz MI-t dobna, de nem ölöd meg. De ez csak találgatás.
A végső loot elsősorban annak a függvénye, hogy időben befejezed-e?Alacsony szinten szerintem nem érdemes a buffos tornyokkal foglalkozni.
Vinelton: "'Érdemes sok millióval menni oda, Vinelton a növényárus miatt, elég sok receptje van, és frissül is a kínálata (előremész a következő pálya kb. feléig majd vissza, frissül)."'
Igaz régi, de szerintem használható: ezek lehetnek Vineltonnál.
Ő egy pool, ami révén összeszedhető sok alapjátékos recept.
Az árra nem emlékszem, de az FG kezdő helyén az egyik NPC tud olyat, hogy tömbösíti az iron bitseket, a tömböt átadod másik karidnak, majd az NPC kibontja a tömböt iron bitssé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest