- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
-
Nandi88
junior tag
-
reelc
Topikgazda
Bármikor válthatsz. Az otthagyott állapotot találod.
Olyan dologban lehet változás, hogy ha pl.egy választható frakcióval Normalon jóban voltál, Eliten ezt megváltoztattad, úgy rémlik akkor Normalra visszalépve is ellenség lesz már. Ultin lehet majd legközelebb változtatni/megerősíteni. Legalábbis így rémlik, én sosem változtattam. -
reelc
Topikgazda
Te milyen lvl szinten voltál, és a mobok? Ha annyira 1 hitelsz mindent, akkor lehet jóval fölöttük vagy.
Eliten elölről kezdődik. Újra fel kell fedezned a térképet, végigvinned a sztorit.
DLC-t a mostani nehézségen tudod elkezdeni.Itt megtudod nézni a monsterek szintezését (kattints pl. egy riftre).
Nem tudod folytatni az Elite unlockolása után most az Eliten DLC-vel, pl. az unlockolás feltételei miatt.
Loghorrean megölésével unlockoltad az Elitet, és ha Creeddel tovább beszélsz unlockolod az AoM kieget (ezt Normalon).
Az FG kieghez elég volt az Act 1-es boss, Krieg megölése (szintén az adott nehézségen, szóval Normalon).
Annyira mindenféleképpen érdemes átugrani az FG-re ha megvan és nem tetted, hogy lepaktálj az egyik culttal, és hozzáférj a 3 cult alap mozgásos augmentációihoz.A jó hír az, hogy ha megvan az FG, majd vehetsz Difficulty Meritet, amivel majd tudsz nehézséget ugrani... de ezt csak megvenni tudod majd az első kariddal ami eléri és majd át tudod adni a következőknek.
-
-
Badlof2k
senior tag
Szerintme akkora valtozast nem okoz mivel az alap jatek fobossa utan erheto el az elso kieg resz is , a masodik is , szal kezdhetsz uj karaktert az uj classal es nyomhatod (:
Athos te Poet is toltad szerenyen nem?
parszor mintha lattalak volna a topikban
D3 mar nagyob kiffuladt Poe meg nagyon liga fuggo
ott azert elso 2-3 het eros tud lenni amig mindent megcsinalsz amit szeretnel
-
Peace
nagyúr
Nincs jelenleg Hack 'n' Slash felhozatal.
Diablo-t inkább hagyjuk is. Van GD lassan új kieggel, ami jó hír. Van PoE, ami valakinek vagy bejön vagy nem. ÉS igazából itt kifújt. Wolcen nekem is megvan, de nem hiszem, hogy látunk belőle végleges játékot 2-3 éven belül a jelenlegi tempóval. Ha valamiről lemaradtam, szóljatok.
Vermintide II-re rábeszéltek és az be is rántott a Fantasy világba. Iszonyatosan tetszik, hogy rengeteg a párhuzam a 40K világával és így félig-meddig ismerős a Lore is. Könyveket is elkezdtem olvasni, rápörögtem. Ezt látom benne. Szerintem állat lesz egyedül is meg PS-en co-op-ozni.
szerk.: Van a Steam kívánságlistámon egy Glory Warrior : Lord of Darkness, ami pletykák szerint cancel-t kapott, de másról tényleg nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest