Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nos mivel nem tudom az előéletét a kariaitoknak, így feltételezzem, hogy nincs egy darab a Varantokból sem, amelyikkel +50% reput kapnál az elelnséges factionokre.

Másrészről ezt nem tudom, hogy átadható - e, de én régen bapokoltam párat a stashbe.

Azért tegyük hozzá, eddig leírásai alapján Shadow mindent kitakarít, mint a porszívó. :DD Másrészről mivel legtöbbször Chubit és Gravát említette, amit 2 legkönyebb kifarmolni tekercs nélkül is, mivel legtöbbet beastekkel és Chathonisokkal találkozzol.

Valdaran is ide tartozna, de mivel AoM területen Aether Vanguard kategóriába esik minden mob, tök mindegy ha ugyan úgy nézz ki, így itt Alexanderre tudsz farmolni reput, míg Act 1, 3 eleje, 4 be Valdaranra.

Ez a különbség sem Beastre sem Chathonokra nem vontkozik, mivel minden AoM mind sima területen Beast Beast, és Chathon Chathon. Sőt ha jól tudom még beast alfaljai is addnak Beastre, mert Undead beast is van, meg Beast master vagy mi. (Azok nyomrult Bleed/Healelösök Ugdenbugba. :D)

Új hozzászólás Aktív témák