- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandi88
tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
18k az kurva jó, de azért buildnek is túl kell élnie.
Hát, ha discordra feljössz, akkor jobban tudok segíteni, de azt tanácsolnám, ha el is akadsz egy grimtools linket dobjál, mivel nem tudok semmi biztosat a kariról.
Azt se, hogy micsoda?
Azok, amiket írtam full legendarias cuccokba vannak componenesekkel, augmentekkel, szóval elég távoli, de több mindent meglehet tenni annak érdekében, hogy viszonylag jó buildet rakj össze.
2 componensel a armor absorvationt fel lehet vinni 100% oa da ra 2augment van, ami add. illetve 1 amire Dadt add. Emellett ha pysicre pakolsz az DAt is növeli 8al.
Ha elég jó kari, akkor egy BoC, SoT farmra simán mehetsz és akkor esnek lilák is abból meg építkezel. Vagy csere kereskedelem.
Ha meg vannak cuccok, amit ír a build, akkor cruci is mehet. Ott meg simán esik 1 csomó cucc. A lényeg egy cruci farmert kell össze rakni. Onnatól fogva meg cucc lesz.
Jelenleg én felhúztam 1 karit mentem 2 crucit és annyi lila, kék van nálam, hogy inventorbya az összes helyett kitölti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
reelc