Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz Nandi88 #2144 üzenetére

Demolitionist cucc és ezért használhatja a Pyro is. Az, hogy vannak célszerűbb cuccok is, az más kérdés, főleg ha nincsenek meg neki.

(#2147) sirdond: köszi hogy linkelted, érdekes hogy a tag-elt keresésben amit linkeltem neked, nem volt benne.
    Már napok óta vártam ezt a buildet, a videóiba már pár napja belefutottam (Grimtools link is volt bennük ami alapján majdnem teljesen ki is építettem már), vártam hogy publikálja, hogy kiderüljön változtat-e még rajta?
    Ennek a buldernek egy korábbi Purifierét használtam igen hosszú időn át farmolásra, azért vártam erre.
    Ami tetszett az előző buildjében: kellően erős volt (Cruci 170 - SR még nem volt akkor, Lokarr Ultin, és 1-2 Celestial kivételével az egész sztori mód jó farmolási sebességgel Ultin), nagyon kevés skillel operált.

Lehet vannak jobbak, erősebbek, de engem vonz benne a kevés skill, és hogy az elődje bejött.
    Annak a pisztolypárnak megvan az a tulajdonsága, hogy a lövedékük átmegy az ellenségen, így sebzi a mögötte lévőt is.

Új hozzászólás Aktív témák