- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2158 üzenetére
Szerintem úgy értette ahogy írta.
Nem jellemző, hogy a GD fórumon tradeljenek az általunk ismert hazai játékosok (ezen a fórumon + a Discordon lévők).
Inkább ebben a topikban és a Discordon kerül szóba ha kell 1-2db cucc, vagy kraftolás. Segítjük egymást ahogy tudjuk.De többekre még mindig az a jellemző, hogy a saját loottal legyen meg a cucc. Ezzel sincs probléma, mindenki úgy játszik ahogy akar... de egy idő után jön az érzés, hogy vacak a loot és sosem lesz meg ami kell. Ez sajnos végződhet azzal is, hogy az illető inkább leteszi valamilyen szinten rossz szájízzel a játékot, hiába tetszett neki. Holott sokat lehet dobni egy kis segítséggel a másikon. Néha tényleg 1-2 recepten és 1-2 tárgyon múlik build, mert a többit már összefarmolta. Tanácsokon is rengeteg múlik, vagyis a nem tárgyi segítségen.
Ha valaki max. ennyit fogad el. Nem erőszak, az ő döntése.
Jópár ember rendelkezik az FG kieggel, és mostanában többen elérték a lvl100-at is, úgyhogy közös farmolásnak/Cruciblének se lenne akadálya, a Discordon remekül lehet egyeztetni ilyesmit.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2140 üzenetére
Ki is jött, Grim Dawn Version 1.1.2.0.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2137 üzenetére
Na, ügyes vagy.
Lehet nyomulni.(#2138) jambiyya: Igen.
Purifierek itt vannak célszerű olyat nézni amit updateltek, viszont ha nem sürgős, a két Ulzuin's szet most kap buffot a héten érkező patchben.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2116 üzenetére
Értem.
Mivel sztori módról beszélünk... ha a cucc ami kell pl. AoM-es, lehet AoM-es területeken érdemesebb farmolni érte. Akkor is ha nem MI.
Ha alapjátékos, akkor az alapjáték területén.
A Grimtoolsban tudod ellenőrizni, miket adott valamelyik kieg, de pl. ha lvl90-94-es cucc kell, akkor az tuti nem alapjátékos.
Ha jól rémlik nincs Crucibléd?
A Shattered Realms első 1-2 shardja is igen jól hoz kezdetekben Ultin, pl. dobálja a mozgásos augmentációk receptjeit, új nyersanyagot, akár lila cuccot is. Persze jó ha Ultit bíró kari van hozzá.(#2119) sirdond: Igen. De ha képes leszel lenyomni Lokarrt a szetjéért (akár segítséggel), kimaxolni a frakciókat Mandatek miatt és persze Malmouthot az XP ital miatt is - durván gyorsabban fejlődik majd a következő kari a kezdetektől. Ja és a Meritek. Mégha aktiválás után Normalon is maradsz, a kapott pontok miatt elég gyors a haladás egy ideig + ugye a hátizsákokat is feloldja szóval kevésbé sűrűn kell majd visszateleportálni a városba.
Malagant egy tapasztalt játékos, csinált sok videót.
Pl.: Sentinel Leveling 1 to 94 in 5Hrs - Grim Dawn - él olyan cuccokkal amiket leírtam, + 1-2 trükk, egyéb cuccok. Hozzá kell tennem a kari amit csinált sztori módra alkalmas. Ha nincs Crucible akkor pedig az első Devil's küldetés után jutsz be és szedheted össze a ládából.
Mindezt azért írtam, hátha merít ötletet nem első karis ember (aki már Ultin van és betud szerezni dolgokat), másrészt biztatásként, hogy az első karival kitaposod az ösvényt, a következőnek könnyebb lesz.(Azért is emlegetem a Meriteket is annyit, mert úgy tudom régen mielőtt áttervezték és frissítették a PoE-t, sokan nem szerették x-szer végigvinni a sztorit. Megoldották. A GD-ben is van most már lehetőség, ami akár a 2-ik karinak már rendelkezésére fog állni. Lehetőség, nem kényszer. Valahol törvényszerű, hogy a következő karival már gyorsabban haladna az ember, felfedezett már sokmindent az első 1-2-vel és sokat tanult a játékról is - ezután jön mindennek a kamatoztatása.
).
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond #2116 üzenetére
Azt nem ígérem, hogy ott fogom hagyni a mobokat, de minden esetre előnyben fogom részesíteni a questeket. A bountykat lehet kihagyom és ráfekszem Ultin majd rájuk. Pont azért tetszik a GD, mert nem kell átrohanni mindenen, mint poe-ban. Meg bevallom, szeretek elbóklászni...
-
Nandi88
junior tag
válasz
sirdond #2116 üzenetére
Csak 5 - 6 act van. Mindegyiken teljesen mással támadnak. Atc 5 pierce poison bleed, Act 6 aether lightning pierce.
Act 1 bleed, aether, poison pierce. Act 2 pierce aether fire.
És azért ultin ha nincs viszonylag jó cuccod, akkor nehéz átrohanni és vannak helyek, ahol iszonyat jó xpt lehet kapni. Persze ahol sokan vannak.
(#2115) Rizseslescó:
94- ig mindenképp húzd el, és amiket küldtem discordona azok közül válasz egy buildet, ami tetszik.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond #2093 üzenetére
Az a bajom, hogy kezd elfogyni a sebzés a gagyi cuccok miatt és nem tudom elég lenne e ultira? A mirelit homárral is 5 percig kergetőztünk és 3x altatott el mire meglett
Kraftolni meg még nem akarok, mert másik buildet fogok követni és sajnálom a drága matikat eltolni. Gondolkoztam, hogy legyártom a Rakajax fegyót, de lehet inkább elszenvedek 94ig és már a bleedes cuccokat gyártom le magamnak( most lightningos)
Ami küldi van még azokat megcsinálom, most megyek Mamutbaés utána kezdem csak el Ultit.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2110 üzenetére
Persze, esik loot.
A minden alatt nem tudom mit értesz?
Kihívást jelentő terület, jobb a drop is, főleg hogy ultin vagy, lvl100, lesz pár csillagos akikből eshet, és persze főboss is van.
Skeleton keyt csak azon a 4 helyen tudod elhasználni amik a linken vannak.
Azt nyilván nem tudom megmondani melyikben lesz a legjobb drop, RNG ugye.Érdemes végigmenni mindegyiken, ha még nem voltál, jó pályák.
De ha kifejezetten dropra mész, akkor Crucible Gladiator szint 150 fölött, vagy a Shattered Realms.
Illetve persze a főbossok sztori módban és a Nemesisek. Illetve a Shattered Reality, amelyik Lokarr előtt van. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond #2079 üzenetére
na akkor majd átböngészem a bossok dropjait egyesével, hátha közöttük lesz,amit keresek. Tegnap lementem eliten Feral thicketbe 2x és adott jó lego reciket, de igencsak fel kéne turbóznom magam, mert a kis rákokra is rá kell lőjek 3t és már nagyot sebeznek rajtam a mobok. Még jó hogy ki van rakva a Ghoul devon és néha kihúz a szarból. Igaz még csak 83s vagyok és mobok is magasabbak, de kibacott maratonista lett a kari, és nem egy nyóckeres fekának becsületére válna az a bújkálás-menekülés amit művelek
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2081 üzenetére
A Grimtoolsdb-n meglehet nézni.
Alapból átlagértékeket mutat, de felül a fogaskerékkel az Item Attributest átlehet állítani.
Kérdés van-e értelme? Gondolom a jobb statosak ritkábban is esnek.
Ha nem haladsz akkor valószínűleg nem az az oka, hogy nem maxosak a cuccaid statjai.De a lényeg: igen, van rá lehetőség.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2052 üzenetére
A harmadik fázisos adatbázisában meglátod. Az dob cuccot.
-
Nandi88
junior tag
válasz
sirdond #2050 üzenetére
Attól, hogy kreig brutál még nem biztos, hogy tudod használni... Skill devo leosztás is fontos.
Gondold el, ha egy builder, mint én is össze rak vmit és neki is kell idő míg megszokja, mit hogy kéne. Nálam is van olyna, ha egy hétig nem toltam azt karit, akkor már kijövök a rutinból.
Egyébként theodin (Aom Főboss) dob egy aetheres fegyót, amig mindwrap nincs meg, addig az tökéletes alternativa lehet.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2044 üzenetére
Nem lehet MI szetet konvertálni, a Grimtools írja is mindegyiknél.
Ha használnád a Discordot mondanám hogy kérdezd meg ott, 1-2 ember nemrég farmolta/farmolja hátha abból van egy felesleg valakinek. Már nem tudom kiknek.
Nem tudom ki mit kér, én oda szoktam adni ingyen azt ami nem kell és feleslegben van.A GD fórumon: álralában kiírják, hogy I need, I want vagy LF: keresek. stb.
I have: adom.Korábban volt olyan, hogy nem keresett az illető spéci cuccot, csak megadta, hogy pl. 15 Ugdenbloomért adja ami a listájában van, ez még az AoM-es időkben volt.
Ha akarod regisztrálhatsz oda és beírod hogy ezt keresed, és beírsz pár hasonló szintű lila cuccot, hogy valamelyiket adod cserébe.Vagy bepróbálkozol multiban, nem lekódolt partyban, hátha találsz valakit.
(#2045) sirdond: Akkor tárgytalan, de nem törlöm már ki.
Grat., szerencséd volt. -
Rizseslescó
aktív tag
-
Nandi88
junior tag
válasz
sirdond #2026 üzenetére
Ha nagyon nem akarsz discorodot használni, meg ilyesmit, akkor van 1 módszer, ami nem legjobb, de nekem sikerült így is cuccot szerezni.
Felmész a grim dawnba és megnézzed van trade szeró az jó hacsak trade neve ha pl mythical akármi, az nem mert bizonyos cuccot keres, de oda is benézhetsz.
Ott megkérded általában traden találtam 1 - 2 jó cumót régebben. Ha mythicalosra mész, akkor van esélyed ha megvan cucc, amit kér, ha nincs akkor is megér egy próbát.
Ez ilyen 1 2 óra farmolás után érdemes, amikor már nincs kevde farmolganti vagy pihennél.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2026 üzenetére
Köszi, hogy elolvastad őket!
Leírom, mert segítheti a megértést, mi miért van így?
A PoE multis játék sok multira jellemző funkcióval (pl. központi szerver, gördülékenyebb kereskedés kifejlesztése, stb.). Emellett rengeteg currency van, eléggé épít a kereskedelemre a játék, ha valaki haladni akar. Természetes hogy nagy gondot fordítottak emiatt a kereskedelem rendszerére.
A GD single player játék Coop funkcióval. Van kereskedelem is, elég kevés limitációval. Ha úgy áll az ember, érdemes használni. Nincs központi szerver, így azzal lépsz partyba akivel bizniszelni akarsz metódus érvényes. Persze inkább később, tessék felfedezni a játékot, stb. Amikor megakad az ember, és 1-2 cucc nagyon kellene akkor viszont érdemes. Vagy kraft segítséget kérni mert nincs meg a recept.
Szinte naponta jönnek az újabb buildek, a builderek kitesznek magukért találnak ki újabbakat, régebbieket is frissítgetnek. Dropra nem érdemes várni, 600+ recept van, ha jól emlékszem mintegy 160 féle szet, a legendary cuccokról nem is beszélve.
Szóval a GD-sek igényeit ez így kiszolgálja, és szerintem egy ilyen Coopos játéktól kb. ilyesmit lehet elvárni. -
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2024 üzenetére
De van trade fórum. De szó szerint fórum, a PoEbe nem tudom milyen de mindegy is, nem játszok vele.
A grimdawn.com-on találod, van az AoM kieghez is trade topik és az FG kieghez is. Legal Trade topikot keress.
Általában írják mit akarnak cserébe (speciális cucc, ritka nyersanyag), a cserealapjukat listázzák vagy azt írják ami kell. Ha a posztban ott a Steam neve akkor felveszed ott barátnak és írsz pm-et hogy mit szeretnél. Akinek nincs ott a Steam neve, ahhoz regisztrálni kell a fórumra, hogy pm-et küldhess.Dióhéjban leírtam a Trade menetét az Összefoglalóban.
De ebbe a fórumba is írhatsz, és ott a Discord is amit nem akarsz használni. Szóval vannak lehetőségek.
Szoktuk segíteni egymást, nem csak tanácsokkal, hanem gyakorlatilag is.Azt aki igényli.
A Discord azért is jobb, mert egyből látod azt is ki játszik, vagy megtudod kérdezni... a jellegéből adódóan pörgősebb mint bármilyen fórum. -
Nandi88
junior tag
válasz
sirdond #2021 üzenetére
Mivel sgeítségeket kérsz, így egyszerűbb lenne. Az interaktívabb itt beírod reggel és lehet, hogy dután 4kor reagálnak rá. Nem cserekereskedelemre való. Meg + egy oldal ha gebasz van, amit folyamat kell nézni, azt meg nem is számolom, ha nem ír senki rajtad kívül, akkor nem tudsz...
Egyébként build terén én DK Aether kreig buildet ajánlanám. Jelenleg a krieg setet vagy a dark onr setet érdemes kifarmlni utána meg cruciblen csapatni. Dark one kicsit trükkösebb, mivel caster set.
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #2015 üzenetére
Szia!
Üdv itt!
Úgy gondolom igen. Ez a fórum a legaktívabb és a hazai Discord.Nemrég rákerestem fórumokon, megnéztem a hazai Steam csoportot is (pár éves, eléggé elhagyatott, és nem GD-znek azok sem akik aktívak szoktak lenni - párszor ránéztem. Beléptem és be is írtam, hogy van itt Összefoglaló + Discord. Felvettem volna a kapcsolatot az alapítóval is, de régóta inaktív).
A másik hazai fórum ami néha aktív az SG-s. Ott is beírtam már korábban a Discordot, szóval próbáltam összehozni a játékosokat egy fórumfüggetlen helyre.
Kb. ennyi.
Sajnos nem túl ismert itthon a játék a Diablo3/PoE mellett, ez sajnálatos, mert igen jó játék, és minőségben is kenterbe veri az elmúlt pár év ARPG-it. Természetesen nincs tökéletes játékde bátran szoktam ajánlani akár a Diablo 2-3-ról, akár a PoE-ről, akár TQ-ról jön valaki, vagy csak most ismerkedik a műfajjal.
Elég sok példány elment belőle, sikeres volt az első kieg is, és a Crucible DLC is (Aréna mód). Amennyire jól tudom (nemrég jelent meg, és óvatosan fogalmaztak emiatt), az új kieg is elég népszerű lett. -
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #1332 üzenetére
Majd en eldontom mi erdekel ha tudom miaz
A Warhammer pedig nem betaban vagy hasonloban van mar ? Valamiert ugy remlik ha csak az nem egy masik arpg W40K 🤔
Mondjuk szerencse vagy sem lesz egy mutetem nem sokara ket het regeneralon leszek ugyhogy talan jut majd ido egy kicsit mindenre
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #1323 üzenetére
Huh mieza Sekiro?
utanna kell neznem
es a chaosbane? Nagyon Warhammer hangzasa van , basszus igyse tudom utolerni magam
Koszi az infot ugyanakkor Krieg lement alapon eliten asszem epp a sivatagba vagyok mar , talan hirtelen nem tudom reg neztem vissza mert volt/van mas szoval , igysincs meg maxon a kis gunslingerem
Cruci meg jo tud lenni egy kellemes csapattal es darava jott onnan nekem egyket upgrade boven no persze egyedul eselyem nem lett volna szerintem olyan magasra jutni , azert majd ha kijon a kieg ranezek uj reszre
Aom hangulata nagyon atjott foleg a teruletek es questek^^
-
reelc
Topikgazda
válasz
sirdond #1323 üzenetére
Tök jó, hogy van miből választani.
Remélem a Blizznél is látják, hogy elmúlt a Diablo 1-2 ideje, amikor kb. egyeduralkodóak voltak a műfajban.
Össze kell kapniuk magukat, mert van/lesz konkurencia, több, mint a 3-ik rész kijövetelekor. Valamit le kell tenniük az asztalra vagy kb. végük, amúgy is rosszul áll a szénájuk.Ami a Grim Dawnt illeti, nem akarnak 3-ik kieget, a jelen állás szerint nem érné meg nekik. Az FG után is lesznek patchek, támogatni fogják, de a fókuszuk eltolódik a városépítős játékuk irányába. Valószínűleg lesz majd Grim Dawn 2 valamikor (mert nagyon sikeres játék az első rész, és az AoM és a Crucible is jól fogyott) de az már új enginevel lesz és gondolom nagyobb létszámmal.
De van/lesz addig sok más (nekem régi gépem van, sokmindent már be se próbálok, nincs értelme
) de a minőségi játékokkal nyerhetnek a játékosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest