Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Tegnap megint előszedtem a Purifiert és végre (simán teszem hozzá) végigmentem a Steps of Tormenten is. Főboss vicces volt, gyakorlatilag megálltam egy helyben és kitankoltam. Ilgorral többet kellett szenvednem egy szinttel feljebb. Ott is megpróbáltam ezt a taktikát, de mikor első ütésnél beproccolt a Ghoul Hunger gyorsan taktikát váltottam. (jah kérem, -20% HP-val ne ugráljon az ember) :DDD
    Egyébként a múltkori variálás óta egész jó lett a karakter, egy-egy bosson kívül nem nagyon van olyan, hogy valami durvábban tudna sebezni, viszont simán elolvadnak az ellenfelek előttem (21k-23k a sebzés a karakterlapon). Az egyetlen akivel továbbra sem tudok mit kezdeni az a Mad Queen, őt szerintem el is engedem egyelőre, nem vagyunk egy súlycsoport.

Plusz kezdtem egy másik karaktert is: szembemenve a "melee-t nem" kikötésemmel egy Warlordot. Még nagyon az elején vagyok (most megyek Cronleyra), idáig felemás. Az tetszik benne, hogy eddig szinte mindent kitankoltam mozdulatlanul, de nagy tömegben nem túl haladós. Legalábbis a Purifierhez képest. :U
    Majd ilyen lesz, ha egyszer elérek vele százig.
    Alapvetően azért akartam egy valami ilyesmit, mert rengeteg lila pajzsom van, de kicsit nézegettem a cuccokat és rá kellett jönnöm, hogy ehhez a buildhez már most több cuccom van, mint a Purifierhez. Markovian setből kapásból megvan két darab, plusz a kesztyű, cipő, gyűrűk...

Viszont szokás szerint kérdeznék is:
    - Lehet átnézek az FG területre mielőtt tovább mennék és mintha itt azt olvastam volna régebben, hogy minden ottani frakcióval jóban lehet lenni, de az elején választani kell közülük... Ez most akkor hogy is van pontosan? :U
    - Nincs valami olyan mod a játékhoz, amivel meg tudom nézni melyik karinál milyen cuccok vannak? Nem szeretek kidobni semmit, hátha egy másik karakternek jól jön egyszer és már nagyon kaotikus, hogy három karakternél vannak szétszórva a dolgok. Próbáltam némi rendszert belevinni a pakolásba, de elég macerás... Igen, tudom, hogy ott van opcióként a GDIA/ Grim Dawn Stash, de én beérném a raktár karikkal is. Csak tudjam ellenőrizni miből van kettő és robbanthassam szét.
    - Összefoglalóban meg van említve az Avatar of Mogdrogen és a Ravager. Most ha én az előbbit "felidegelem" és sikerül lecsapni akkor jól sejtem, hogy később nem lesz ott az Ancient Grove előtt? Illetve a Barrowholm frakció nem lesz morcos, ha lecsapom a Ravagert?

Új hozzászólás Aktív témák