Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz Rizseslescó #2084 üzenetére

Log. megölése után egyszer beszélsz Creeddel, és unlockolódik. Ugyanúgy ahogy Elitere jutottál. Nem is értem, ez most miért kérdés?
    7 Ancient Heart sok neked? Legalább azt kapsz amit akarsz. Ellenpéldának ott vannak a Gamblinges kovácsok. Pl: Armor Aetherial Missive 6db, és azt se tudod előre milyen armort ad. :)

(#2085) Shadowguard: Melyik karinál mi van: akkor marad a raktárkari neked, ha nem akarsz programot használni.
    Majd szépen felírod papírra hogy "Soldier - Empowered cuccok", "Nekro - blue" - stb. valamilyen logikával, de ne úgy mint anno én, hogy "Sisak", "Lila 1" stb., mert nem vezet jóra. :)
    Ha felhőbe mentést használsz akkor vigyáznod kell arra hogy limitált számú karaktert tudsz létrehozni - most meg nem mondom mennyit.
    Amúgy irgalmatlan sok pénzt elfogsz szórni raktárkarik ládájának bővítésére, és nem 1 kariról beszélünk. Később jól jönne a receptes Vineltonhoz (ha nem voltál nála), vagy kraftokhoz a rengeteg pénz, ill. szetkonvertáláshoz is.
    Az FG-ig sosem volt gondom a pénzzel, azóta meg sokszor kifogytam 0-ra.

De, Mogdrogen ott lesz később, mert questet ad az Ancient Groveba.
    Barrowholmmal nem lesz gond.

Ha meglenne a Lokarr szeted, kb. lvl70 alatt mondjuk petesen kívül nem is nagyon kellene sisak, mellény, vállvért, csizma.

Új hozzászólás Aktív témák