- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Csapoati #683 üzenetére
Sokan az a bajom vele, hogy ez arcade játék lenne, de billentyűvel kifinomultan nem lehet irányítani, csak kormánnyal. Ha bekapcsolom a menetstabilizátort, kipörgésgátlót, akkor a verdák érezhetően lassabban gyorsulnak, robbannak ki a kanyarból, szemtelenül nagy előnyt adva ezzel az ellenfeleknek. Ha kikapcsolom, akkor máris 10-20%-al gyorsabban tudom csapatni a sebességet, de ekkor meg a 0-1 (azaz nem nyomom a gázt vagy jobb lábam a gázon, bal lábam a jobbon) végállások miatt rettenetesen csúszik kanyarokban némelyik, pl. izomautók a hátsókerék meghajtás miatt. Az első részben szerintem pont eltalálták a menettulajdonságokat, itt arcadenál reálisabb, szimulátornál sokkal fapadosabb.
A grafikát sem teljesen értem, mert bár ne legyünk grafika huszárok, de sokszor azt kell mondjam kifejezetten ocsmány. Törjétek össze a kocsitok elejét és nézzétek meg alatta a motort. Most mondjam azt, hogy a CMR2.0-ban lehetséges, hogy szebb volt? Természetesen örülök neki, hogy FULLHDban, mindent maxra állítva elfut rezzenéstelenül (néha a célegyenesben picikét belassul), de így az ULTRA beállításnak semmi értelme, ha azt jelenti, mint máshol a medium.
-
Đusty
addikt
válasz
Csapoati #635 üzenetére
Köszi, megnézem. Én sem értem mitől akad de nekem másodpercekre megáll, úgyhogy valami nagy gond lehet, csak nem tudom mi. Külön vincsin van a steam a játék meg ssd-n nem tudom így egészséges-e vagy mindegy. A felbontást hiába veszem vissza akkor is ezt csinálja, tehát nem ott a gond. Kipróbáltam offline is akad de én erre a vacak steam-re gyanakszom mert a virágbolti verzió meg teljesen jól futott.
-
- = Zk = -
félisten
-
djculture
félisten
válasz
Csapoati #426 üzenetére
Further to our previous email we have continued to work with our supplier to find a solution to the issue that has affected your CD Key today, however despite our best efforts this has unfortunately not been possible.
We understand that you are very keen to play the game that you have purchased as soon as possible but as a resolution has failed to materialise and as we are unable to offer you a replacement CD Key we have decided to take the action of issuing you a full refund rather than keep you waiting any longer.
We would like to apologise sincerely for the inconvenience and disappointment caused and we will continue to communicate with our supplier to find the cause of this issue to ensure that it cannot happen again. Your refund will show back in your account within 3-5 working days and as a further apology we will be issuing your account with 4000 Loyalty points that will give you £4 off your next order with us.
Ez lett a vége cserébe kérek szerintem egy grid autosportot
Csak nem úszom meg
-
djculture
félisten
válasz
Csapoati #417 üzenetére
Thank you for your recent order,
We are writing to let you know that we are now aware there is an issue with the STEAM key that we sent to you for Sniper Elite 3 and that we are currently working with our supplier and the game publisher to resolve this issue.
At this time we do not have any further information regarding this issue that we can offer you via email or telephone but we assure you that we will keep you updated as and when we have more information regarding a solution.
We apologise sincerely for any inconvenience and frustration caused and we will be in contact with you later today with a solution.
Kindest Regards
Ezt írták
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #360 üzenetére
Szerintem is lesz...már az endurance versenyforma kiállt érte... tuti nem lőnek ekkorát mellé főleg, hogy az 1ben is benne volt szépen pl az Audi akkori R15-se... mit tudnék örülni ha az idei R18 E-tron Ultra benne lenne majd egy dlc pack-ként a La Sarthe mellé... mármint a tavalyi mert külsőleg nem lett más csak picit az idei kocsijuk...
dragonfx: Gratulálunk, megérkezett az első troll aki gondolom már nagyban tolja a törtet, mert ő a király vele.... nem megy a kocsi meg lassú stb??? ember ültél már autóban??? Grid2 irányítás és egyéb téren úgymond egy kitekintés volt, ha veszed a 3-at és az 1et... elment egy árkádosabb irányba, de látom neked ez a baj, hogy nem tudsz 300al belemenni a másikba...csak az a baj élőben az autóban fék is van... biztos láttál már olyat képekről
És köszönjük építő jellegű kritikádat, iszunk rád 1et megígérjük!!!
-
djculture
félisten
válasz
Csapoati #328 üzenetére
Van, a kocsik textúrát skálázták fel 4k-ra, amúgy nem nagy szám a kocsik tényleg szebbek de minden más ugyanaz...: New high resolution texture pack, boosting your car textures up to 4k resolution. To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #309 üzenetére
de... de bachatom, ha nem úgy történik, ahogy én akarom
és akkor a kormány érzékenységről nem is beszéltem
anno Grid 1-ben heteket buzultam ilyennel, csakhogy a billt tökéletesre toljam... csak úgy nem lehetett felmenn iés online tolni PH-s csopival(baaah, régi szép idők...
)
szerk
szeretem finomhangolni a dolgokat -
drr
őstag
válasz
Csapoati #204 üzenetére
Hát azért a tuning nekem új, a nehézségi szinttel kapcsolatos beállítások is erősen megváltoztak, a versennyel kapcsolatos dolgok is. A videókban láttam, hogy ideális ívet mutató nyíl is van, nekem az is tetszik és új. Na meglátjuk. A lényeg, hogy lenyugodjanak a kedélyek és elégedettek legyenek a vásárlók
Mondjuk akinek van erdeti GRID 2-je, kárpótlásul akár ingyen is kaphatná a DLC-ket -
drr
őstag
válasz
Csapoati #202 üzenetére
Már vannak értékelések, ha nagyon akarod, el lehet olvasni, hogy vélekednek a szakportálok...
-
jaddz90
tag
-
-
drr
őstag
válasz
Csapoati #105 üzenetére
A vágásokat viszont remélem jól figyeli majd a rendszer, van hova fejlődni a 2. rész után - ne is mondd, az agyvérzés kerülgetett, amikor csak épphogy lemegyek a pályáról és lebüntet, máskor meg 3x jobban lecsúszok, mégsem történik semmi... Ja, és ha megbüntetnek valakit előttem, miét nem lehet szellemképes, miért kell nekem is bűnhődni más hibája miatt? Sokszor belezúzok lebüntetett emberkékbe...
-
sirszevenap
addikt
Tök jó, hogy megtaláltalak titeket, elég keményen Grid rajongó vagyok!
(Vagy inkább úgy mondanám, hogy kocsi rajongó és ez a játék adja vissza legjobban azt ami nekem kell!
) Grid 2 Xbox-ra volt dobozos, sajna pc-re csak digitálisba sikerült. Én szeretem a kedvenc játékaimat ki rakosgatni az asztalomra főleg, hogy digitálisan 17 font az az 6500 forint az 576-ba pedig 8k dobozosan!
Helyben van is 576, tehát nem kell postára sem költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged