- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Pet Fountain - cicaVÍZió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Hali! Uj gopro tulaj vagyok! :) gopro 8-ra esett a valasztas.
Gyereket, epitkezest, kesobb persze kirandulast stb. akarok vele felvenni. Uj nekem ez az egesz. Regen volt egy vhs-c kameram. :)Lenne gyorsan három kérdésem
1. Milyen programmal (akár fizetős is jó) szoktátok vágni, utómunkázni a felvételt, mi ajánlott? Gopro saját program (pc-n?)
2. Nekem persze a 4k 60fps tunik elsore jonak, ez h265 hevc? Maradjak inkabb a 30fps-nél? Nekem persze a 60 tetszik, de az egy dolog kompatibilitás miatt maradjon inkabb a 30-nal..? Codec mas, minosegre ez latszik?
3. Eddig nincs semmi kiegészitőm, látom van mindenféle pack, stb. Mi az ami igazán ajánlott és jó? Valami grip kéne shorty, de jonak tunik a 3way is..esetleg vmi mellkas cucc, +aksi , töltő gondolom ajánlott? Vagy valami pack amiben nem tul sok de jo dolgok vannak..es 8 kompatibilis..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest