Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
A leírásod alapján user error.
A sebesség éreztetéséhez minél több motion blur kell, aminek eléréséhez minél hosszabb záridőre van szükség, de ezt erős napsütésben csak ND szűrővel tudod elérni egy GoPronál. 60 fps-nél 1/60 záridő alá nem tudsz menni fizikailag, de 30 fps-nél viszont 1/30-ig is le lehet.
Akadozni nem fog, ezt nem tudom hogy kitől hallottad. Moziban 24 fps-sel nézed a filmeket, azok sem akadoznak
Hazafele milyen fényviszonyok voltak? Azért egy ilyen apró szenzortól és optikától nem szabad csodát várni a vaksötétben. Egy timelapsehez készült képnek nem feltétlen kell teljesen élesnek lennie, mert egymás után lejátszva simán összeállhat rendesen. -
Derron
aktív tag
Először bent próbáltam reggel a lakásban, itt nem volt elég fény ezért kimentem a kertbe. Itt már egész jó felvételek készültek. Aztán elvittem magammal kocsikázni. 2.7k 60fps wide. Nyitott tetővel mikor sok fényt kapott, nagyon szép felvételeket csinált, viszont a sebesség nem érződik, ha jól olvastam ezen azzal tudok segíteni ha 60fps ről vissza veszem 30fps re. De attól félek akkor "akadozni" fog a kép. Hazafele kipróbáltam a timelaps et, az elég jó lett. Viszont van egy olyan beállítás is hogy nightlaps, én azt hittem ott is video fog készülni, de a valóságban csak fényképeket csinál, de azok is szét vannak mosódva. Ez nem arra van mint gondoltam.
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Alapból Mp4 ben rögzít a kamera? Tegnap este megjött a kamera de nem tudtam vele foglalkozni, most reggel kezdtem el tesztelgetni, H.264 re van állítva, de valamiért szemcsés a kép. Lehet ezen valahogy javítani? Mármint ha mondjuk más formátumba rögzítene.
-
arn
félisten
Minel tobb reviewt olvasok, annal inkabb kibanom magam a hero8bol. Az osmot tobben szeretik, raadasul adtak mar 270 dollar kornyeken is, bf kornyeken tuti learazzak.
-
arn
félisten
Eleg jol osszefoglalta [link]
-
huanap
csendes tag
Sziasztok!
Segitségetek-tanácsotok kérném az alábbiakban.
Gopro hero5 készüléket vettem tavaly nyáron. Számomra tökéletes tenger viz alatti es feletti videókat készített. A viz felett tökéletes hangfelvétel volt a videó alatt.
A sós viz után mindig elmostam.Egy pár fényképet lőttem azóta, videot tegnapig nem készitettem.
A tegnap lőtt szárazföldi videok (1080p/60) alatt az első 1 másodperc utàn olyan alapzaj van, mintha iszonyat szél-búgás lenne. A lakásban lőtteknél is.
Szoftverfrissités, másfajta felbontásoknál is ugyanaz.
Mi lehet a probléma? A tengervíz odavert a mikrofonnak?
Tudtok javasolni vkit, aki tudna segiteni a javitásban?
Előre is köszi,
Üdv
Péter -
törölt tag
Ez gyors volt, kedden megrendeltem, most érkezett meg.
-
arn
félisten
tegnap neztem a dokumentaciojat... mi az oka, hogy 4k30p csak a superwide, es nem 60p? azt hittem inkabb a croppal fugg ossze.
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Ha minden jól megy, ma megjön a gopro, gondolom az aksi 0 án lesz, mennyi ideig tart az első töltés kb?
Holnap elvinném egy autós túrára, milyen beállítások mellet érdemes rögzíteni? 4k 30fps? -
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip
üzenetére
Melegedés terén, egy kollégámmal egyeztetve, ez a típusnál megszokott.
(Csak a 7-es, vagy más kiadások is?)Smart Remote működik.
Alacsony (számunkra) üzemidőre a kapott tippek:
Hangfelismerés kikapcs.
Képernyő kikapcs 1 percre
Fényerő 30%-ra
WiFi kikapcs.Kinek milyen egyéb véleménye, tapasztalata van ide?
-
Khaosz55
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Arra ha nagy esemény mozgás van sok pixel mozgás történik pl vízesés stb akkor szokott bepixelesedni bekásásodni a kép ha kevés a bitrate.
Az kérdés hogy 60mbit kiszolgálja-e a 4k felbontást.
Most updateltem 1.2-re mert nem értettem, hogy a menüben miért nem látom HS 2.0-őt.
Azt látom, hogy 4K esetében nincs boost 2,7K nál van. Bár nekem talán a boost nem is kell de kipróbálom.Viszont nem értem hogy ugyan arra állítottam a két videó beállítást.
2,7K 50Frame low bitrate, wide = 8 Óra 3 perc a felvétel
4K 50Frame low bitrate, wide = 8 Óra 25 perc a felvétel
Nem értem miért több a felvétel időm 4K esetében.
Ugyan az a beállítás csak 2,7-et 4K-ra változtattam. -
arn
félisten
S10 vs gopro7
-
Khaosz55
addikt
Szia,
High - 100mbit
Low- 60mbit
2,7K és 4K esetében is, tehát ugyan annyit foglal. 256-os kártyával ez 8óra 26 perc low esetében high esetén meg 5 óra 4 perc.
Ezért inkább a low-ot karom. 8 óra anyag kell egy túrához.
Csak arra gondoltam, hogy 2,7K 60mbit-nék több tartalék van mint 4K 60mbit esetén.Különben tudja valaki hogy működi a dual chargeren a led. teljesen feltöltve megváltozik a LED színe ?
-
-
33as
senior tag
Gyerekek, szerintem itt az egyik legjobb összehasonlító videó GoPro 8 vs Osmo Action témában:
-
nfsu17
veterán
válasz
kk831228
üzenetére
brutális ez a HS 2.0 boost
még mindig az államat keresem és nem akarom elhinni, hogy ezt hogy tudja.a HS 5.0 boost már olyan durva lesz, hogy a triálbiciklisek nem is fogják tudni használni, mert leugranak majd egy 3m magas emelvényről, és a kamera képén nem fog látszódni mozgás
Khaosz55
ha a bitrate ugyan az, mondjuk 80mbit, akkor használd a 4k-t, én nem is gondolkoznék ezen.
2014 óta 4k-ban veszek fel a mobilommal, csak akkor nem, ha 1080p hdr-t akarok venni, mert az 4k-ban nincs. -
Khaosz55
addikt
Superwide-ról visszatérek a wide-ra hiába állítom a bukósisak alja is látszik néha a felvételen, meg eléggé torzul már a kép.. Ma tezsteltem, és gyakorlatilag nem észleltem különbséget a 2,7K alacsony és 4K alacsony bitrate között a monitoron. Mindegyik jó gondolom érdemes akkor a 2,7K-t használni hogy minden esetben elég legyen a bitrate nem ?
-
arn
félisten
Jah neztem, de szvsz nagyon tultoljak ezt a filterezest, olyan mint egy repuloszonyeg, gyilkolja az akciot.
-
arn
félisten
Melyik post process stab van olyan jo, mint a hypersmooth? Mert azon is gondolkodom, hogy chestmountra pl egy galaxy s10 sem kenyelmetlen.
-
zsoltip
őstag
Üdvözlet Fórumtársak.
Adott egy 3 napos GoPro Hero 7 Black készülék. Sajnos, vagy nem, nem az enyém. Egy kedves ismerősömé. Probléma diagnosztizálásban, és megoldásban viszont ha tudok, közre működnék, veletek.- 1,5 óra max amit üzemel, amit videó rögzítéssel (FHD) ki lehet belőle hozni.
- Melegszik. Ez már az otthoni tesztelgetés alatt is feltűnt. Üzemszerű működés közben és után viszont feltűnően magas lesz a készülék hőmérséklete.
- A hozzá kapott Gopro Smart Remote Armte pedig egyelőre be sem kapcsol. Úgy jelzi, mintha venne fel töltést, de nem tudtam ez ideig beüzemelni.Mik a tapasztalatok, vélemények?
Egyedi jelenség lenne ez a 3, vagy találkoztunk már valaki részéről ezekkel?
Nem volt részem, még csak hasonló készülékhez sem, így egyelőre kérdőn állok a jelenség előtt. -
arn
félisten
nekem is kuldtek kupont... 15% van amugy a 7esre is. egy akkuval mennyit bir normal korulmenyek kozott (10-20 fok)? egy potakku eleg?
-
Khaosz55
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Ez annyit jelent hogy NTSC-re kell állítani ? Az az amcsi szabvány.
Igen a gondoltam az 230V 50 HZ miatt van, de gondolom ezen kell hagyni, 60-on eszméletlenül vibrál nekem amit megvilágít az is.Ugyan annyi helyet foglal, akkor megpróbáljuk a 4K-t is igaz ott ha jól tudom nincs superwide.
-
zgospel
őstag
válasz
Khaosz55
üzenetére
A lámpa vibráláshoz:
https://prohardver.hu/tema/gopro_topic/hsz_1320-1320.html"4K-t nem próbáltam mert nagyon nagy helyet foglal."
Ha 2.7-ben is a 100 mbps-t használod akkor pont ugyanannyi helyet fog foglalni a 4K felvétel is, ami szintén 100 mbps-en fut. -
arn
félisten
Sracok, montizashoz milyen kiegeszitoket ajanlotok? Meg mindig csak tokkal vizallo? Nem buvarkodni szeretnek, csak amolyan cseppallosagra gondoltam.
van egy yi4km, ahhoz mellre rogzitheto pantot vettem.
akku meddig birja a gyakorlatban a black8nal? Potakku vagy inkabb akkubank erdemes?lenne meg vkinek ilyen free kuponja?
-
titetoyz
tag
első teszt, BMXes haversrácot elkaptam, 2.7K 60 FPS
-
Khaosz55
addikt
Ma ismét próbálgattam.
1. át kellett állítani 60 Hz-ről 50Hz-re, mert a lámpák fénye villogott a felvételen.2. Az Time Warp nekem tetszik főleg auto beálításon. Szerintem érzékeli a mozgás sebességét és ahhoz állítja a Warp beállítást.
3.Teszteltem a felbontásokat. Nyilván próbáltam figyelembe venni hogy mennyi helyet foglal.
FHD 1080-on a magas bitrate-et ajánlom, mert alacsony esetében pixelesedég elmosódát néha előjön gyors mozgás esetén.
Nekem a 2.7K 50 Hz jött be legjobban. 4K-t nem próbáltam mert nagyon nagy helyet foglal.
2,7k esetében nem véltem nagy különbséget felfedezni az alacsony és a magas bitrate között ezért alacsonyon hagytam.
FHD monitoron is jobb a kép ha 2,7K-ban veszem fel.4. A képet egy kicsit sötétnek ítéltem meg ezért Ev compenzációra raktam +1-et, így meg kicsit világos ezért 0,5-ön fogom használni.
5. Sharpness. High beállításon készítettem a felvételeket, egy kicsit túl erősnek tartom az elléseget, ezért legközelebb medium beállításon próbálom, egy kicsit lágyítok a képen.
Nagyon tetszik, egy gombra bekapcsolás+videó indítás és egy nyomásra kikapcsolás, motoron elég hasznos, korábban nem volt ilyen kamerám.
Egyenlőre Superwide-ban használom. Majd próbálom Wide-módban is
-
kk831228
addikt
Meddig van amúgy ez a kuponos lehetőség...? 🤔 😬 Besz~ljetek le róla hogy cseréljem a 6-ot...😁
-
-
Tündike25
tag
Sziasztok! ezek a 25%os kedvezmények jók a Hero Maxhoz is?
-
titetoyz
tag
válasz
szpeti40
üzenetére
közben Adobe Premiere Pro CC lett, egész jó program, sokrétű, viszont itt is a renderelés az ami érdekes szitu. Bármiben mentem le, brutálisan romlik a képminősége... Hero6nál ez annyira nem volt jellemző, bár lehet, hogy csak annyira nem volt feltűnő mint most?!
Bárkinek bármi ötlete milyen formátumban rendereljek?
-
nfsu17
veterán
majd láthatnánk valaki(k)től "proofot" is (videót)?
csak mert tudom, hogy a gopro promo videók lemásznak a képernyőről, de na...én se most másztam le a fáról. -
titetoyz
tag
Nekem meg gyorsan egy normális kisebb állvány kéne, nincs valakinek eladó veletlen? Ebay és társai kilove
Itt is volt teszt, bringán 2.7k 120fps plusz high bitrate bejött, a kép nagyon szép, éles, és eszméletlen színek vannak... Brutális
-
Khaosz55
addikt
Még kísérleteznem kell melyik a legjobb beállítás nekem. 1080 High vagy Low Bitrate vagy a 2,7K High vagy low Bitrate.
Elsőnek azt kell megnéznem van e nagy különbség a alacsony és magas bitrate között. -
Khaosz55
addikt
Megjött kipróbáltam mocival. Szenzációs, 0 remegés, éles kép, pont amit vártam tőle.
-
Mosqu!to
addikt
Lehet nálam is lesz egy szabad kupon. Aki kiegészítőket is akar venni, az ne felejtsen el előtte feliratkozni a Plus szolgáltatásra, és a kiegészítők többsége -50% (a -25% kamera mellé)
-
titetoyz
tag
[link]
jeessz, megjött ide is!
persze mind3 akksi 0-n szóval ment is fel töltőre.viszont van egy érdekesség:
mikor megrendeltem ki is fizettem egyből a kamerát. le is vonta a pénzt. erre ma megjött a a kamera, ránéztem a számlámra és ott van a GoPro ára
na ez hogy lehet és miért? csak zárolták a pénzt, aztán "kijött" a zárolásból és hamarosan újra levonják? érdekes. -
gyerecske
senior tag
-
-
beci
őstag
Sziasztok. Na ma kaptam en is egy 25%-os kupont. A szallitas ingyenes? Valamint eu-bol jon? A vám miatt. A gari hol ervenyesitheto? Koszonom.
-
Khaosz55
addikt
válasz
titetoyz
üzenetére
Nem értem én sem ezt az eszetlen kuponozást. Vagy iszonyatos nagy túltermelés volt vagy a vártnál kisebb kereslet, ezért meg kell tolni a bevételt.
Azért hogy valaki aki már vásárolt annak adnak még kupont az érthetetlen.
Kb bárki ír kap kupont, ezt tuti nem magánakció hanem kivan adva utasításba: Megjelent, kevés az előrendelés nyakunkon a nagy készlet akkor ki kell árulni. Kapjon kupont mindenki is ! Én ennek örülök azért 150K mégiscsak lélektani határérték, 105-110K meg kb megveregetem a vállamat és örülök. -
Mosqu!to
addikt
Rájuk írtam a céges vásárlás miatt, kérdeznem se kellett és a beszélgetés végén hozzám is vágtak egy kupont
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha van elég fény akkor jó...?