Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
Jól értelmezem, hogy a 10-es tud időzítettet felvételt készíteni? (nekem ez hiányzik a 8-ból)
"Set the time to record with Schedule Capture Now you can sleep in + get that sunrise video"
Lehetne megint visszaküldési "csere" akció, hogy a régi kamerát beszámítják, mint a 8as megjelenésénél volt.Kíváncsi leszek a személyes tapasztalatokra, hogy a beltéri és a rossz, vagy esti fényviszonyok mellet mennyi a képminőség javulás a korábbi 8-9 szériákhoz képest.
Na meg az akku időre is, hogy jobb lett-e vagy változatlan a korábbi 8-9es szériákhoz képest.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
urban racer
üzenetére
Kosz a hasznos infokat, szerencsem volt!

Sajnos "the handler" nem volt nekik, ugyhogy vettunk "the handler" arban ilyen kitet, legalabb benne van az uszo handler.

-
Bocs, gondolom minden nap megkérdezi valaki, de:
ha rendelek a gopro.com-ról, az eu raktárból jön? Nem kell rá fizetni, mást, csak amit az oldalon?
Köszi!! -
urban racer
senior tag
válasz
Busterftw
üzenetére
2 nézőpont van itt a topikon belül: az enyém, hogy a sós víz öl. Én sósvízben tokba rakom.
A másik, (valahol feljebb), hogy minden sós vizi használat után átmossa csapvízben.
Gopro szerint 10m a határ, függetlenül a víz milyenségétől. Nekem a hajón sokminden oxidálódott 2 hét alatt- gykorlatilag kijött minden hibája a hajógyártónak, ahol pl nem A4-es csavar volt
Alap goprohoz jár 32-es SD és +akksi. Ha veszel, akkor V30-as sebességűt kell venned (pl arany Sandisk extreme)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
urban racer
üzenetére
"The Handler" lesz melle, melybuvarkodas nem lesz, kell akkor a kulso tok?
Ha jol latom a 9-es tok nelkul 10m-ig birja.
SD kartyat mekkorat erdemes venni, alap goprohoz jar SD kartya? -
urban racer
senior tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Akkor kellemes utazást, érezzétek jól magatok

Nem lősz mellé a 9-el. Ha viszed vízbe, nyálazd meg, és ledobja magáról szépen a vizet utána egy darabig. FW-t frissíts 1.6-ra, sokkal stabilabb lesz. Ha snorkelezel, akkor egy "The Handler"-t is vegyél, ha tudsz a boltban-kidobja a vízre ha elvesztenéd+jobb fogni a vízben. BTW meg tudod rendelni úgy is, hogy Istambulba kéred a szállítást. Gondolom rendes szállodába mentek, dobsz egy mailt, hogy UPS-től vársz csomagot, nem lesz gond. 3-4 napra szállítanak. -
Busterftw
nagyúr
válasz
urban racer
üzenetére
1 het Istanbul 1 het Maldiv szigetek. Eredetileg Japan volt a terv, de be van zarva.
Arra is gondoltam, hogy varok aztan hatha jovo heten valahol Istanbulban mar elerheto lesz boltokban de nem kockaztatok, ugy is kaptunk ajandekutalvanyt baratoktol, megveszem a 9-est. -
Busterftw
nagyúr
válasz
urban racer
üzenetére
2-3 munkanapot irtak, nem fer bele, holnap indulas
-
urban racer
senior tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Ú az ilyen felmondásos dolgokat nem néztem meg, nem tudom, hogy ilyenkor mi van. De a legjobb, ha eleve 1 yearrel veszed, 1 évre van készülékbiztosításod és kedvezményed. Én pl ugyanannyit-ha nem többet költöttem kiegészítőkre. Azt tudom, h készülékbizti csak a gopro.comon megvásárolt termékre vonatkozik. Ha következő évben nem kell, akkor lemondod fordulónap előtt.
-
Tuninger
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Én mar eladtam a 9et és berendeltem a 10est. Mindent tud amit szerettem volna. Írtam is róla másik topicban. 120ért elment a 9, 150 volt a 10.
Busterftw: hirtelen sok eladó 9es lett 120 korul. Ha veszel egyet most siman el tudod adni 2 het mulva ugyanennyiért
-
ViBo77
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
köszi!
-
Busterftw
nagyúr
válasz
urban racer
üzenetére
Amugy a subscription hogy mukodik?
Megveszem azzal, hogy olcsobb legyen aztan lemondom es dupla win nekem?
Sajnos ma a 9-est meg kell vennem "hagyomanyos boltban", mert holnap utazunk el 2 hetre.
Kar hogy netes launchal boltokba nem kerul a 10-es.
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
Ahhoz túl drága, hogy 1 évben kétszer elővegyem.
Ha 100k lenne már meg lenne rendelve a bándül.
Na mind1 majd a következő életemben ha tehetősebb családba születek.
-
Czimby
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Köszi!
Közben én is néztem a GoPro oldalán, nálunk Euro lesz az a 79 nem USD ha jól sejtem. -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Hero 8 Black leesett és csúszótt az aszfalton egy keveset...
Elég ramatyul néz ki, de még működik. Kijelzők, lencse ép.
Elvileg még van rajta gyári biztosítás, az erre is érvényes?
Ha nem, lehet készülékházat venni/cseréltetni? -
Márton
nagyúr
válasz
szpeti40
üzenetére
Szuper snittek, bár őszintén nekem ugyanekkorát ütött anno a 3+ bejelentése is. Vettem is 3-at

-
-
ViBo77
senior tag
Az enyém Sandisk Extreme Pro C10 U3 A2 V30 azaz 30MB/sec a minimum írási sebessége ... ennek bőven elegendőnek kell lennie szerintem.
Csináltam egy formázást az SD card formatter progival, remélem megjavulnak a dolgok, illetve a tömörítést HEVC-ről visszaállítottam HEVC+Mp4 -re, mert eredetileg azon volt amikor még nem tapasztaltam ilyen anomáliákat. Meglátjuk a köv felvételnél, hogy jó lesz-e vagy sem így!
-
ViBo77
senior tag
-
XZoli
aktív tag
válasz
urban racer
üzenetére
Pont ezt akarom elkerülni van már belőle
csak ez kéne külön -
ViBo77
senior tag
kis segítség kellene. Hero Black 9 az alany
Mostanában az vettem észre hogy 20-25+ perces felvételeknél a felvétel leállításánál a kamera elgondolkodik úgy 20-30 másodpercig mielőtt a felvételt befejezné és szinte minden alkalommal hiányzik valamennyi felvétel a végéről, azaz félig belefagy a felvétel készítésbe, de mégis megállítja majd ki is kapcsol a kamera (gyors felvétel engedélyezve van)
Mitől lehet ez az adatvesztés?
Hogyan lehet esetleg az SD kártyáról legolcsóbban visszaszerezni a belefagyott felvételt (nincs sérült fájl, de tuti ott van valahol az sd kártyán)?
Megtaláltam pl a wondershare recoverit az ajánlóban, de nem működik kipróbálásra és nem vagyok hajlandó 70+ dollárt fizetni évente olyanért aminek normálisan kellene működnie egyébként.Az SD kártya egyébként csak néhány hónapos és az egyik legjobb támogatott fajta: 256GB micro SDXC Sandisk Extreme Pro
-
XZoli
aktív tag
A gyári ND filtert használ valaki, megéri a cirka 30k
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
Egy Hero 4 Session mennyire vállalható vétel még manapság?
Egyetlen célra kell: gokartozás közben bukósisakra rögzítve használnám
Van hozzá gyárilag mount, amivel tudom rögzíteni bukóra? -
Tuninger
addikt
-
ooloo
őstag
válasz
Tuninger
üzenetére
Tuninger
urban racer
Ripper17Urak , Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a megerősítést !
Sajnos a 128GB kapacitású kártya nem jó , mert a készülék max 64GB-os kártyáig bővíthető .. a részletes műszaki leírásban ez olvasható . Mindegy ... elég a 64GB kártya is , hiszen a készülék folyamatos felvételt is tud .. azaz hurok felvételi lehetőség is van a menüben . -
XZoli
aktív tag
Csak nálam ilyen hulladék a Go Pro Quik laptopon I7 6700HQ CPU, NVidia GTX 865M VGA 16GB
-
Tuninger
addikt
Tökéletes választás, de szerintem rendelj inkább amazonról 128ast olcsóbban
-
ooloo
őstag
válasz
Tuninger
üzenetére
Nem kapcsolódik szervesen a topikhoz , viszont a kérdésemre - kis szerencsével - itt is kaphatok választ . A 4K-s felvételekhez milyen microSD kártyát érdemes venni ? Kinéztem egy SANDISK 64GB kártyát ... autós menetrögzítőhöz kellene .
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm !
-
Tuninger
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Ugyanezt a kört futottam meg én is: 5600x vagy M1. Viszont nekem top prio volt a hordozhatóság, ezért lett Macbook Air.
A 16 GB Ramnak nincs sok értelme, nagyon sok teszt van ahol összemérik. A MacOS az SSD-re swappol így gyakorlatilag soha nem fogy el a memória. Ha tele van az ssd akkor viszont jelentkeznek problémák.Természetesen az SSD-re írás azért elhasználja az SSD-t, 5 éves távlatban már okos lehet a 16 GB-s verzio csak az élettartam miatt. Egyébként szinte kimutathatatlan az előnye performanceban.
-
urban racer
senior tag
-
Tuninger
addikt
válasz
Ripper17
üzenetére
És még nincs is új gopro, tavaly mikor rendeltem a hero9et elakadt a upsnél hiányos címmel, többször próbáltam kapcsolatba lépni a gopro supporttal, de hiába vártam. Végül egy, a upsnek írt levél segített.
Kéne cserélnem törött Hero 7-et (előfizu miatt 25k-ért lehet már lejárt garisat) de pont a tech supportos herce hurca miatt nem vágtam eddig bele..
-
Ripper17
tag
Gopro.com rendelés, kimaradt egy kisebb termék.
Support chat nyit, kértek be fotókat, megállapitották: valóban sértetlen a doboz, nem szállítás közben tünt el. "Eszkalálom a case-t"Eltelt 1 hét: jön egy általános support email. "Reméljük volt progress az ügyben, jelezzen vissza, különben a jegyet lezártnak tekintjük." a levél végén persze: "erre a mailre ne válaszoljon!"
újabb chat, újabb 25 perc várakozás. Nagy szabadkozások, jajj a supervisor nem nézett rá, stb., de utánanéz! eltelt 24 óra: feladtak nekem egy csomagot...jó hirtelen rá lett nézve, na.
mindez gopro cloud elöfizetöként, egyébként. Szóval a körmükre kell nézni, ha ilyen van, mert elsumákolják. -
Tuninger
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Video zajszűrés, motion blur hozzáadás, komolyabb colorgrade. Ezeket a GPU viszi nagyobbrészt és ott kijön hogy az M1 "csak egy tuningolt 1050Ti". Viszont az általános feladatoknál mint maga a vágás, timeline reakció meg hihetetlen a cucc.
FCPX esetén még egy szinttel jobb, ott a timeline egészen döbbenetes, ami színezést illeti, ott amúgy sem lehet túlságosan komplex gradet kirakni a program korlátai miatt. Vagyis fcpx alatt valós hogy ütni tudja a Mac Pro-t.
Rendersebesség meg abszolút ahogy írtam, gtx1060 alatt kicsivel Resolve esetén. Fcpx nekem nagyon gyorsnak tűnik, bár Max Yuryev (youtube: Maxtech) most azt mérte hogy a 17.3-as resolveval egál.Most a beteg GPU árak miatt racionális választás az M1. Az M1X évekre jó lehet, a matek alapján valahol a GTX 1070/ RTX2060 teljesitmenye korul lesz, viszont boritekolhato egy minima 650 ezres arcedula hozzá
-
Tuninger
addikt
-
Tuninger
addikt
válasz
szuszinho
üzenetére
Az elmúlt 4 évben GTX1070 8GB-vel használtam, most júliusban váltottam M1 Macbook Air-re. Számításigényes feladatoknál az M1 a 40%át tudja a 1070-nek (vagyis GTX1050 Ti felett, 1060 alatt). Maga a vágás, a timeline reakció viszont sokkal gyorsabb az M1-el.
6GB VRAM a minimum Davincihez, de a 8at sem nehéz megtölteni. -
szuszinho
őstag
Milyen VGA-t használtok Davinci-hez?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok,
Ezt a NU-grip-et próbálta már valaki esetleg? Elég jónak néz ki, hogy lebeg is, és tripod/selfie bot is egyben. Viszont azért húzós az ára, hogy csak úgy megrendeljem.
-
urban racer
senior tag
A csempekamerákon kívül nincs már beltéri kamera. Hogy beltérre vagy kültérre teszed, oly mindegy

a 2142 az 4 Mpixel, az elég szép már mondjuk egy 2,5-3 méteren az építkezés sarkán. 4g modellről nem tudok-lehet hogy van, de eddig mindig külön egységgel oldottuk meg. Mikrotik a preferált(szintén kültéri), [link] javarészt wAP LTE és LHG LTE-t szereltem. Előző cégnél egy megyeszékhely kamerarendszere komplett hikvision/mikrotik alapon volt, jópár 4g eszközzel-meg mellette sok optikás digivel. Üzemidő? Ha van villany, akkor megy, ezek nem fagynak ki vagy ilyesmi.
-
Márton
nagyúr
válasz
urban racer
üzenetére
Akkor otthon vagy a témában.
Esetleg kültéri (ip68) 4G-s modell is van, ftp-vel, jó minőségű, min. fhd fotókkal, több hetes üzemidővel?
-
urban racer
senior tag
Régi FHD IP kamera, csak arra kellett hogy legyen felvétel, ha lopnak
Kb bármelyiket tudom ajánlani, ha oszlopra kell rakni. Linket nem adhatok, mert hikvision rendszerépítők vagyunk, az reklám lenne
BTW egy 4 mpes dóm pl 2cd2142 jó ár/érték arányú, később fel lehet használni máshol is. -
Márton
nagyúr
válasz
urban racer
üzenetére
Van erre linked?
Ez a legjobb minősége? Picit recés, elmarad a fhd-tól. -
-
Gaborkik
tag
Szia,
Kérdés, hogy milyen felbontással szeretnél rögzíteni.
Memóriakártya maximuma a 8-asnál 256Gb, külső áramforrásról is tud üzemelni.
Pontos infóm nincs, hogy mennyit bír Timelapseben, a fórumok alapján pl. 4k 10s intervallummal olyan 3 órát tud. Elvileg van GoPro Labs firmware ami minden kép készítés után lekapcsolja a kamerát, majd vissza a következő kép előtt, ezzel megnövelve a működési időt, de ezt magam még nem próbáltam
A SanDisk UHS-1 U3 / V30 A1 vagy A2 paraméterű kártyái jók pl.
A legtöbben a gopro.com-ról rendeljük, mert általában ott a legolcsóbb és gyors a kiszállítás. -
plejik
addikt
Sziasztok!
Raktárcsarnok építésének kamerázásához szeretnék egy gopro hero 8 as kamerát timelaps-ra. Kérédsem az lenne, hogy menni ideig bírja egy akkuval, ha timelaps funkcióval használod csak? Lehet működtetni folyamatosan elektromos hálózatra kötve? Mekkora memórikártya megy bele maximum és milyet érdemes venni? Tud esetleg merevlemezre rögzítnei?
És van esetleg az országban olyan üzlet ahol meg is tudom venni személyesen, akár több kiegészítő tartozékkal és esetleg még értenek is hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
XZoli
aktív tag
Rendeltem az alzánál tempered glasst van az objektívre is használ valaki ilyet nem rontja a felvétel minőségét?
[link]
-
urban racer
senior tag
Mi még pár napot vagyunk(2 hét), utána lövök képet, hogy hogy néznek ki a sima rozsdamentes-nem saválló- csavarok, alkatrészek a hajón. Még a sós levegő is pusztulat, hát még ha abban áll. Én a gopron leginkább az alsó zsanért+2 fém fület féltem, plusz jó ha száraz maga a gép-főleg akkucserénél. Mert ha merülök, akkor 2 óra simán elmegy.
-
kovsol
titán
válasz
urban racer
üzenetére
Nekem Hero 7 black van, és több hetes thaiföldi nyaralásokat, és múlt heti egész hetes horvát sós vizes terhelést is szépen bírta minden féle tok nélkül. Simán csak a GoPro The Handler AFHGM-002 van rajta, hogy víz tetejére feljöjjön ha gond lenne.
-
urban racer
senior tag
Mindkettőt. Sőt. Hármat... Édesvízben(pl ha wakeboardozol, sup, vizisí, stb), akkor elég a floaty, ezzel sokkal jobb lesz a hang. Tengerbe-mivel a sós víz megeszik mindent is-kell a vízálló tok+vegyél hozzá the handler-t. Az fel fogja vinni a víz tetejére+ ha snorkelezel vagy búvárkodsz, akkor sokkal kényelmesebb. Én mindet használom, ha kérdésed van, csak bátran!
Mai (butított) fotó:
-
Rambi
tag
Sziasztok,
Van egy gopro 5 blackem és az lenne a kérdésem, hogy normális-e, hogy 3,28gb darabolja szét a felvételt automatikusan.
Gopron 1 felvételnek mutatja, viszont ha letöltöm, vagy az sd kártyát átrakom akkor nem egy hosszú felvételem van, hanem több db 3,28gb felvétel.Van erre vmi állítási lehetőség, hogy 1 fájl maradjon?
-
Ripper17
tag
sziasztok, gopro.com ról meg is jött a hétvégi akciós 9-es kamera, 3 nap alatt. elég hamar megbarátkoztam vele, a súlya sem zavaró pl. bringán fejre rakva.
ami viszont furcsa: voice controlnál a "gopro turn off" parancsot egyáltalán nem érti, csak ha google transletből olvastatom fel. (akkor sem érti ha egyébként natív angolul beszélő ismerősöm kértem meg erre) ez vajon általános probléma a szoftverben vagy...?
nagyon praktikus az "add hilight" parancs, megjelöli a videót az érdekes résznél.
funfact: vigyázni kell hogy ha voice controllált videót játszol le akkor a hangszóróból jövő parancsokat is értelmezi a közelben lévő gopro
-
K53TA
tag
válasz
Russel009
üzenetére
A Gpro 8_hoz a Gopro Labs firmware szükséges, azzal elvileg lehet, de sose próbáltam. Ha az általad említett funkciót alapból tudja a 9_es, akkor szerintem azt vedd.
-
Russel009
csendes tag
Sziasztok! Gopro vásárlás előtt állok és jelen állás szerint a Hero8 vagy a Hero9 lesz a befutó. Már majdnem rányomtam a Hero8 rendelésre, amikor totál véletlen szembe jött a Hero9-es "scheduled capture" funkció, ami érdekes lehet számomra, mert nagyrészt timelapse videók készítésére használnám. Esetleg van rá mód hogy a Hero8-ban is előre beprogramozható legyen a felvétel ütemezése, vagy ez csak a Hero9 kiváltsága?

-
bb.bocs
őstag
Sziasztok lenne egy gyors kerdesem gopro hero 7 silver. Bekapcsolom sd kartya nelkul. 7 gyors pittyenes es kikapcsol. Toltest veszi. Mi lehet a gond?
-
K53TA
tag
No, a Gopro 8as kamerám tegnap elszenvedte az első balesetét, és a hátsó kijelző aljából lepattant egy gombostű fejnyi darab.
Szóval már nem sérülésmentes a kamrám.
(Én és a bringán lényegesen jobban összetört) -
szuszinho
őstag
Na, akkor kezdhetem a megtanulását
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Mini PC
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) akik megrendelték már a 10-et, és van eladó 9-esük még 3 hónap garral illetve subscriptionnel.

BTW egy 4 mpes dóm pl 2cd2142 jó ár/érték arányú, később fel lehet használni máshol is.