Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViBo77
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Talán annyi, hogy a 32GB-os kártyára sose fér fel 32GB ... jó az kb 30-31-nek ... legalábbis amit eddig én láttam

Mert ugye 32 000 MB is csak a bruttó tárhely, mert kell egy csomó hely a FAT táblának (vagy melyik FS éppen hogyan tárolja ezeket az adatokat) stbstb de ez már nagyon apró részlet ... a lényeg hogy kb semmire nem elég a 32GB-os kártya, így én sem értettem, hogy minek adnak hozzá olyat ... lehessen kártya nélkül kérni vagy akkor már minimum 64 vagy inkább 128GB-ossal kérni! -
-
-
vgergo
aktív tag
válasz
Tuninger
üzenetére
"A szumma kerül 140k-ba, az egy év előfizuval."
Én mást tapasztaltam. Kamera+előfizú+3kiegészítő került 139k-ba
Rendelésem:
HERO9 Black €329.99
SanDisk Extreme® 32GB microSDHC™ Free
1-year Subscription to GoPro €49.99
Shorty €27.99
HERO9 Black Camera Sleeve + Lanyard €13.99
HERO9 Black Rechargeable Camera Battery €13.99
Subtotal €385.96 HUF139214 Én ezt fizettem.
Shipping Standard Service | 3-4 Days €10.00
Shipping Discount - €10.00
Total (including VAT) €435.95 -
Tuninger
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Elég jól körbebástyázták a dolgot
Egyébként sok mindent kapsz azért az előfizuért, szóval nem a semmire fizetsz. Más kérdés hogy nekem pl teljesen haszontalan, báár a kérdezés nélküli csere 100 euroért az még jól jöhet. Eddig már majdnem mindegyik gopromat érte baleset... -
zgospel
őstag
válasz
Tuninger
üzenetére
Hm, köszi, ezen agyaltam, hogy mi éri meg ebben nekik, de akkor ezekszerint az, hogy gyakorlatilag a második éves díjat ki kell fizetni. Gondolom utána meg arra játszanak, hogy csomóan elfelejtik lemondani, és majd meglepődnek amikor vonják a 3. évi díjat is.
Ha az első évben lemondod akkor viszont 100 EUR ráugrik az árra. Szép kacifántos genyóság ez. Ilyenre miért nem ugrik a fogyasztóvédelem?
Ennél sokkal kevesebbre is szoktak. -
Tuninger
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
A szumma kerül 140k-ba, az egy év előfizuval.
Az apróbetűst viszont sokféleképpen lehet értelmezni. Ha lemondod az előfizut a következő 1 évben, akkor a gopro "kifizetteti" a gopro teljes árát veled.A rendelés folyamán egyébként már él a 30-50% kedvezmény a kiegészítőkre így én is berendeltem +1 aksit 13 Eur-ért.
Én úgy járok el, hogy nem mondom le az előfizut, úgyis ki van fizetve egyben, egy év múlva mikor terhelni akarja a kártyát a következő évre, akkor nem fogja tudni mert revolutos virtuális kártya.
-
Friss vidi: GoPro Hero9 Hero8 Hero7 HyperSmooth Comparison
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni. Mai napon megérkezik GoPro 9-esem, de nem tudom, hogy milyen
távirányítót vegyek hozzá. Tudnátok nekem ajánlani?Előre is köszönöm!
vgergo
-
Cindercone82
tag
válasz
Golyobis
üzenetére
A WiFi kapcsolat elég labilis lehet. egyébként van fent a You Tube-on egy csomó teszt ahol külön azt nézik meg milyen távolságból látja a GoPro-t a telefon: "gopro wifi range test" így keress rá.
"a jel mennyire képes áthatolni tömör anyagon" - ez is elég sokváltozós történet. De egy vasbeton tákolmány erősen rontaná a jelet. -
Cindercone82
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Az volt a szitu, hogy a GoPro sikeresen szétqrta az androidos alkalmazást a legutóbbi frissítéssel így a GoPro 5 Session nem tudodd kapcsolódni a telefonhoz. Azzal akartam felvenni a videót, csak ugye nem volt élőkép. (Ugye ezért kellett a display mod hogy a telefonos élőképet kiváltsam, és az ilyen random felmerülő kapcsolódási szopóágaktól mentesüljek). Szóval 30-40 perc próbálkozás után feladtam és mivel idegállapotombavótam a telelefonom (ami amúgy a gopro alá volt rögzítve) előlapi kameráját használva lenyomtam a videót. És nem is vettem észre hogy tükrözve van.
-
válasz
Cindercone82
üzenetére
Jó lett a videó később részletesebb választ írok rá itt de először is:
Miért van tükrözve a videó?
-
Cindercone82
tag
Üdv!
Megérkezett a Display Mod. Kipróbáltam és hát vegyesek az érzéseim, pláne a körülményeket illetően. Eléggé úgy érzem a GoPr magasról tesz azokra akik GoPro 8-ra kötötték a pénzüket:
[link]
Bájdövéj, a GoPro frissítette az androidos alkalmazását is, amivel megint sikerült szétvágni a kapcsolatot a Hero 5 Session és a telefon között. Úgyhogy 30 perc próbálkozás után idegállapotba kerültem és a telefon kamerájával rögzítettem inkább a videót. -
Golyobis
tag
Sziasztok, valami ilyesmit szeretnék eszkábálni:
https://www.youtube.com/watch?v=DXiKHe86-s0
Sajnos a hivatkozott példány nem olcsó, ezért arra gondoltam, hogy magam rakom össze egy távirányítós kisautó, és egy goproból.
Mivel még sosem volt goprom, ezért nem tudom hogy hogy működik a dolog: nekem olyasmi kellene ami vezeték mentesen streameli a mobilomra amit lát, lehet hogy ez alapnak számít nem tudom.
Másrészt ha van ilyen tulajdonsága valamelyik modellnek, akkor kérdésem lenne, hogy ennek mi a hatótávolsága, és ami talán még fontosabb: a jel mennyire képes áthatolni tömör anyagon? Például ha egy pincébe, vagy alagútba lemenne, akkor a felszínről milyen távolságból tűnne el a jel kb? (1-2m, vagy 5-10, 10-20 stb) -
ImI87
őstag
Sziasztok !
Mi lehet a realis eladasi ara egy Hero7 Black csomagnak?
Hibatlan, serulesmentes, osszes tartozeka, doboza megvan, 128 gigas jofajta SD kartyaval.Illetve van millio egyeb eredeti GoPro tartozek is, amik ki lettek bontva, de sosem hasznaltuk oket.
-
K53TA
tag
válasz
trialboj
üzenetére
Gopro Labs a neve, amit le lehet tölteni a Gopro oldaláról.
-
trialboj
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy tudja e a 8, na meg a 9-es azt a trükköt amit pár hónapja láttam.
Az a lényege, hogy egy appal, be tudsz állítani különböző sablonokat, olyan beállításokkal amilyenekkel akarsz, és az app generál ehhez egy QR kódot, amit te kinyomtathatsz és pl ráragaszthatod a sisakodra, vagy kormányodra v bármilyen eszközödre, és ha váltogatni szeretnéd a beállításokat, nem kell levedd a kamerát, csak oda tartod, felismeri a qr kódot, beállítja magát ahogy megtanítottad, és már szúrhatod is neki.
Egy srácnál láttam a videót, de már nem találom, a 8 black ficsőrje volt, viszont se annak se a 9 nek az oldalán nem látok erre irányuló reklámot, pedig marha jó ötlet.
-
Ja hogy nincs kártya olvasó a gépben jaaaaaaaaaaaaaaa.
Akkor ezt mondjátok.
Már megijedtem, hogy webkamerának akarja használni.
Egy ilyet használok már sok sok éve és így SEMMIT nem kell rákötögetnem a gépre.
-
-
K53TA
tag
Figyelem,
Gopro_8 legújabb frissítése óta van a menüben egy olyan opció, hogy Connection: ebben lehet választani, hogy "Gopro Connection" vagy "MTP cliens".
Ezt abból vettem észre, hogy ma az nem akarta felismerni a win10 a kamerát, mert az alap beállítás a" Gopro connection" volt. Vissza állítva MTP-re már ismét felismeri. -
kk831228
addikt
Üdv!!
Rendelt valaki mostanában gopro oldalról? Havernak nem tudtunk rendelni 9 - et, mindig visszadob a fizetéskor az oldal.
Se paypal, se kártyát nem enged....

-
StLui
veterán
gopro.com 380-ért kapható az új 9 black, ami kb 140 eFt, van valami csapda, hogy itthon 178 eFt, ez nem simán a 10% áfa különbözet, ráadásul ha kintről rendelem kapom hozzá az 1 év tagságot is. Jól látom? Gopro plus 4 eur-ért elérhető nálunk is (egyszer olvastam hogy valakinek nem sikerült előfizetnie, de akkor még távolibb volt a vásárlás nekem) Köszi előre is
-
ViBo77
senior tag
-
kalolaci
senior tag
Üdv! Gopro Hero Session 4-hez szeretnék csatlakozni telefonnal, wifivel. Mit kell bepötyögnöm, a jelszóhoz?
-
trialboj
őstag
Egyedül a cserélhető lencse ami igazán fontos "újítás". Azt lehet tudni tavaly mivel magyarázták hogy NEM cserélhető lencsével szerelték a 8-ast? Csak mert bármilyen helyzetben megkarcolódhat v betörhet, és állítólag a 7-nek kb 30 dolcsiért lehet cserélni 1 perc alatt, míg a 8 nál fene tudja mennyibe kerül, és biztos hogy nem megoldható otthon.
Gyűlölöm mikor egy cég szándékosan félrefejleszt valamit, hogy aztán 1-2 év múlva visszatérjen az eredetihez. Ezt általában azért csinálják mert nincs mit fejleszteni, de valami oknál fogva minden cég úgy érzi hogy muszáj kiadni a köv verziót.
Pedig főleg a tech cuccoknál simán megoldható lenne hogy csak a szoftveren csiszolnak, és azt a frissítést adják el neked HA KELL, mondjuk 100 dodóért. Hypersmooth 3, több kiegészítő, fene tudja még mi. -
zgospel
őstag
Úgy látom próbálják behúzni az embereket az éves feliratkozásba. Jóval drágábban nyit így ez a kamera, mint a korábbi egy-két verzió.
Állítólag 30%-kal több akku idő, persze megmagyarázva nincs, még az apróbetűs részben sem
Szerintem amikor 60 perc alatt lemerül, akkor a 30%-os növekedés csak egy pofon a szarnak. De majd meglátjuk a teszteket. -
Márton
nagyúr
válasz
Cindercone82
üzenetére
Na itt a 9, engem annyira nem csigázott fel, 5k nem érdekel, első kijelzőm meg már van az Osmo-n
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cindercone82
tag
Végre elérhetővé vált a Media Mod-hoz a Display Mod!
Elég nagy blama, hogy egy GoPro 8 kiegészítőre annyit kell várni hogy közben már a kamera utódját is bemutatják (ráadásul az új kamerába benne is van az előlapi kijelző).
Elvileg csütörtökön megérkezik. Kiváncsi vagyok milyen lesz. Kifejezetten a media mod és display mod miatt vettem meg a hero 8-at, szóval ideje lenne már használni...
-
Manitou
veterán
Hero 7 Blacknél valaki találkozott már olyan problémával, hogy bekapcsoláskor és a felvétel elinditásakor kiakad a kamera, ilyen fura kerregő hangot ad folyamatosan, mintha beakadt volna valami
Hétvégén így jártam túrázás közben. Csak akkor tudtam leállítani a hangot, ha kivettem az aksit. Az hozzátartozik, hogy egész nap mellkaspánton volt a kamera és fél napig kb be se volt kapcsolva, és a nap is süthette kicsit.Hétvégi mókázás a kamerával: [link]
-
K53TA
tag
Semmi olyan újitás nincs benne ami miatt érdemes lene váltani a 8-ról.
-
válasz
trialboj
üzenetére
Nekem az sem előny mert 3 akkum van hozzá és amúgy sem szoktam folyamatosan rögzíteni pláne nem merítem le az akkukat 0-ra. (és van hozzá dual töltőm)
Jelenleg a Hypersmooth is csak ON állásban van nem kell a nagyobb nekem.
Ilyen szoftveres újításokkal engem nem vesznek meg és a színes első kijelző sem érdekel.
Tegyenek bele fél colos kamera szenzort akkor azt mondom oké talán megéri. -
-
trialboj
őstag
Idén jön a 9 es GoPro. [Kiszivárgott Specs]
Jelenleg még 330€ a 8 as, mennyi szokott lenni az új kamera megjelenéskor? 400 v 500 $ ?
-
-
Van egy fekete alju és egy kék alju gopro akksim, a fekete picit púpos mindkét oldalt, ez normális?
-
togvau
senior tag
Még most se létezik olyan LEJÁTSZÓ, aminél a gps adatok is láthatóak a video mellett?
-
ViBo77
senior tag
válasz
Cindercone82
üzenetére
pont ma néztem hogy ez a konzol kapható itthon is az Aqua-ban LINK
-
Cindercone82
tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Létezik még olyan tartó ami a bringás GPS konzoljára megy rá alulról ( [link] ). Én olyat (is) használok nekem nagyon bejött. Egész jó a nézőpont, másrészt nem foglal helyet a kormányon a kamera. Jellemzően mondjuk a Session-t szoktam oda rögzíteni ( [link] ) A GoPro 8 leginkább mellkaspánton van, szerintem az a legjobb perspektíva.
-
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Inkább hero 5, van benne stabi és nem sokkal drágább, én 50k-ért vettem 1 éve.
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Van még értelme így 2020-ban venni egy használtan Hero 4 silvert (40k körül találtam)?
Nem kell nagyon extrára, csak ha elindulok bicikli/elektromos roller/motor valamelyikével, akkor rögzíteni az utat.
(vagy nézzek valami akaso/sjcam stb alternatívát?)
Köszönöm előre is! -
Greg Vinous
tag
Abszolút így van, amikor köves, sziklás részen jövünk, ahol fényes napsütés, vagy akár szórt fény van, tökéletes a kamera és az elvárásaim szerint alakul a minőség is.
A bajom az árnyas részekkel van.
Még a változás se annyira érdekelne, mert ha Nagy-Hideg-hegyről több órás ösvény van lefelé, ami végig árnyas, úgyhogy oda olyan beállítással jönnék, ha meglenne.
Feltétlen ki fogom próbálni a gyári Action-t, azt még nem teszteltem.
-
Greg Vinous
tag
-
zgospel
őstag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
"A 4K-nak pont az lenne a lényege, hogy magas felbontáson, részlet gazdag képet látsz."
Úgy látom a marketingesek jól dolgoznak.
A 4K csak egy felbontás, képminőségre vonatkozó meghatározással nem bír. Felskálázhatom a 640x480-at akár 8K-ra is, de attól még nem lesz jó az a felvétel. Szarból nem lehet várat építeni.
A képminőség és a felbontás között nincs egyenes arányosság. Valamennyi persze van, de csak a felbontás növelése nem jár automatikusan jobb képminőséggel.Főleg ezekben az akciókamerákban nagyon apró szenzorok vannak, tehát eleve kevés fénnyel tudnak dolgozni. Ha bemész az árnyékos erdőbe, ahol még a napszemüveget is leveszed, ott már kifejezetten kevés fényt kap a szenzor, ezért hosszabbodik a záridő és növekszik az ISO. A magasabb ISO több zajjal jár, amit az automatika megpróbál szűrni, ami a kép életlenedésével jár. Ha viszont nem szűri akkor zajos marad, ami miatt szintén szarul néz ki. A hosszabb záridő miatt pedig több motion blur lesz, ami miatt sokan azt hiszik, hogy a képminőség romlott, pedig nem, az simán csak a mozgásból eredő elmosódása a képnek.
Például ezen az oldalon az első ábra jól mutatja a záridő és különféle ISO beállítások közötti eltéréseket.
-
K53TA
tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Azért nem lehet jól belöni, mert egy eredi úton változnak a fényviszonyok. Én a gyári Action 2.7k beállitással éles felvételeket kapok. Nem kásás.
-
válasz
Greg Vinous
üzenetére
A záridő gondolom a sötétebb erdőben hosszabb lesz, ezért lesz "elmosottabb" a kép.
-
Greg Vinous
tag
Egyáltalán nem vettem magamra, vagyis semmi sértőt nem írtál...
Azért posztoltam ide, mert szükségem volt visszajelzésre.
Legyen az tanács a beállításokat illetően, vagy akár annyi, hogy ez a kamera ezt tudja, elégedjek meg vele...A beállítási tippek, hogyan keressek youtube-on, az egy jó vonal, el is fogok indulni rajta.
Alapvetően nincs nagy gond a videó minőségével, de ha az erdőt, az utat nézed, akkor teljesen mosott képet mutat és nem részletgazdag felvételt látsz.
Ez az ami zavar.
A 4K-nak pont az lenne a lényege, hogy magas felbontáson, részlet gazdag képet látsz.
És tudom, hogy a felbontás egy paraméter és van még rengeteg egyéb, mint bitráta, fény beállítások, stb. Ezeket szeretném rendbe megtanulni, aztán most kutatom, hogy ki mit tud
Mindenesetre köszönöm a tippeket, utána fogok járni pár dolognak, amit írtál.
-
K53TA
tag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Csak egy vélemény amit írók, kérlek ne vedd magadra.
A videót megnézve szerintem teljessen rendben van, hová kel ennél jobb minőség?
Én gyári beállításokat használok 2.7K a felvételeimnél és a Boost szerintem felesleges.A youtubera meg mindig 4K konvertált videót kell feltölteni, lehetőleg magas bitrátával, mert minden más esetben irtózatosan rontja a minőséget.
Akkor némi segítség, pár linkkel:
Beírod a youtubera, hogy "Gopro 8 mtb settings" ki fog adni egy rakás felhasználói beállitást. Egy időben kísérleteztem ezekkel, de nem vettem észre, hogy jobb lenne töle a felvétel.
Akiknek jobb, szebb a felvétele, azok rengeteget utómunkáznak a videó szerkesztőkben. -
Greg Vinous
tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem.
GoPro 8-at használok, már egész sok mindent sikerült kitapasztalnom, de egy helyzetre még nem találok megfelelő megoldást.
Főleg hegyi bringás csapatásokhoz vettem és hogyha beérek árnyas erdőkbe, ott kritikán aluli a képminőség.
Pl.: videó [link]
RES / FPS: 2,7 K / 60 FPS
HyperSmooth: Boost
Lens: Wide
Low Light: On
Zoom: 1xPróbáltam 4K-s felbontással is, de ott a HyperSmooth-nál a Boost pl. nem elérhető és ott a kép minőség szép lett volna, de a mozgásokat nem csillapította eléggé.
Itt a példa videó pedig 2,7 K felbontáson ment, ami azért nem annyival gyengébb, mint a 4K, de a végeredmény egy Full HD-t se üti meg szerintem.Van tippetek, hogy milyen beállításokkal próbálkozzak?
Hálám nem ismer határokat
-
industrial
tag
Hello
GoPro Fusion
Egy video .THM fájl hiányzik így nem hajlandó a Fusion Studio behúzni, manuált próbáltam. Valakinek megoldása? google nem barát... -
-
hatala
tag
Sziasztok.
Gopro 6-ba mekkora micro sd kártya a legnagyobb, amit bele lehet tenni?
Esetleg valami kikötés hogy melyik kártyával működik gond nélkül?Köszi előre is az infót!
-
Darko
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Esti felvételt hirtelen én sem tudok előbányászni sajnos.
A kormányos rögzítésem K53TA megoldásához hasonló, viszont a kamera és a talp között ilyet használok. Előnye hogy vízszintesen bármilyen szögben eltekerheted, és még billentheted is. Viszont a kamerára rá szoktam tenni ezt is és a madzagot ráhurkolom a kormányra, biztos ami biztos ha valamiért esetleg mégis leesne a kormányról.
-
K53TA
tag
A bilincs elég, ha fixen akarod rögzíteni a kamerát a hozzá adott csavarral.
Én bringázás közben néha leveszem a kamerát, de bringázás után is könnyebb így levenni, mint mindig csavarozgatni le és fel a kamerát. Pld egy útközben történt defekt esetén is jobb ha leveszi az ember (minthogy letörje a gumiszereléskor.) és gyorsabb így, mint csavarozni.
Én ezért választottam a gyors csatlakozás megoldást.
Amit linkeltem gyors csatlakozót, az stabil, mert volt néhány más kínai rendelésem, amikben lötyögött a gyári tartó.Az eredeti felvételek minősége klasszisokkal jobb, a youtube -ra feltöltött messze nem olyan már.
Esti felvételek? Hááát, a Gopro8-nál ahoz már állítgatni kell, iso és egyeket, de csodát nem tud. kis kamera, kis szenzorokkal............de esti felvételem nincs.
-
laccerot
tag
Helló mindenki. Szeretnék infót kérni hogy milyen videószerkesztő programot használtok ? Hero 7-es em van.
-
AXisBOLD
addikt
hello,
köszönöm a tapasztalatokat, tök jók ezek a videók, ezzel a minőséggel én már maximálisan elégedett lennék!
esti felvételed nincs esetleg?
Ez a bilincs nem elég önmagában? Mert a bilics + tartó és gopro közé kell még egy átalakító nem? vagy azt adják mellé gyárilag?(#2712) Darko: japp, a külső mechanikás eszközökről már lebeszéltek. csak testen, vállpánton lenne értelme, de azt se tetszene. viszont köszi a gopro 8 tapasztalatokat neked is, esetleg nincs esti, éjszakai felvételed, hogy akkor mit tud?
(#2708) szpeti40: a mellkas pántos videók nagyon nem jönnek be, így ez nem opció, de az nem baj, ha a videó nagyon smooth, a cél is inkább az, hogy ilyen legyen
. -
Darko
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Nem tudom hogy milyen kamerára gondoltál, de ha Fimi palm v. DJI pocket action-re gondoltál akkor lebeszélnélek a kormányra való rögzítésről. Azok szervó motorjai, mechanikája nem bírják azt az extrém rázkódást ami akár rossz úton érheti őket, és nem kell erdőben menned hozzá, elég ha lejössz egy útpadkáról. Volt pocketem, egyszer kipróbáltam kormányon, a kép teljesen beremegett, a hang kattogott minden rázkódásnál. A gopro 8 az a legextrémebb rázkódást is lekezelte szépen, tökéletesen rázkódásmentes képet kapok, viszont kevés fénynél már előjönnek problémák pl. egy árnyékosabb erdős területen. Ha nincs nagy rázkódás pl. városban, akkor gyengébb fénynél még szépen működhet a stabilizáció. Gopro 8-at én is a kormányon használom, szépen belövöm vízszintbe, és tökéletesen teszi a dolgát. Szerintem akció kamerák közül még a 8-nak van a legjobb képstabija.
Ha nem akarsz annyit költeni rá, akkor felraksz testre valahova akár egy osmo actiont, vagy ha nagyon kell a gimbalos vízszintezés akkor Fimi palmot (v. pocket actiont) is rakhatsz, de csak magadra. Szerencsére
már nincs meg a dji pocketem, a gopro 8 minden igényemet kielégíti. -
K53TA
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nekem is van a kormányon minden de azért még elfért a kamera konzol.
Jobb a kormányon, mert nem befolyásolja a testmozgás a kamera látoszögét.
A fejemet ne huzza a kamera sujja is, igy is eleget rázkodik a nyakam.
A testemen ne legyen semmi a dögmelegben, amit lehet azt cipelje a kerékpár.
Én igy vagyok ezzel, de használja mindenki a saját igénye szerint. -
K53TA
tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Én kormányon használom a Gopro8-at.
Kérdés mekkora a kormány átmérőd. Mert a gyári Gopro nem mindegyikre jó.
Aliexpress-röl rendelem olyant ami be vált.
Beállításnál elég a Hypersmooth 2.0 és a wide. Terepen megyek, edfig minden rázkodást remekül kezelt.
2.7k 60fps-t használom.https://youtu.be/6UQT5m9SAFU
-
AXisBOLD
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
autónál? persze hogy a kormányra! hova máshova lehetne még?!
még jó hogy nem vonatról szeretnék rögzíteni, mert azon nincs kormány, ott teljesen meg lennék lőve.tudom, hogy problémás, de amit elképzeltem, onnan nézne ki jól, fix nézőpontból, ezért nem jön szóba a fejkamera. A testkamerákat néztem, vagy pl. hátizsák pántjára rögzítést, azt még el tudnám képzelni, de lenne kompromisszum, mert az se fix nézőpont, viszont akkor nem kellene a drágább Gopro eszköz, megteszi egy Fimi vagy Dji is.
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Hero 8 + a legmagasabb Hypersmooth beállítás.

Saját vélemény:
Egyik sem lesz tökéletes sohasem mert olyan szintű rázkódás is felléphet amit nem tud kikorrigálni és erre van is jó sok példa a YouTube-on.
Több topic-ba is láttam már ezt a kormányra akarom rögzíteni dolgot de kérdem én MIÉRT??????????
Miért nem lehet olyan helyre rögzíteni ami nem rázkódik és akár még élvezetesebbé is teszi a felvételt?
100x-orta jobb egy fejkamerás videó mint egy fix pozíciós mert ott széles skálán tudsz rögzíteni (balra, jobbra, hátra is nézel) míg a kormány legfőképpen csak előre néz.
Nem kell hozzá sisak sem meg fej pánt sem, vannak olyan kiegészítők amik baseball sapkára is tudják rögzíteni a kamerákat.
Mindenki a kormányra kormányra... nekem nincs is helyem a kormányon (TREK 3900) mert rajta van a lámpa meg a Km óra. Mit vegyek le a bicikliről, hogy rá tudjam még a nem kevés helyet foglaló kamerát is rakni?
Fillérekért lehet venni kínai oldalakról olyan kiegeket amivel százféleképpen lehet a testre rögzíteni a kamerákat.. de nem nekik kormányra kell.
Az autóban is a kormányra rögzítenéd?
Rögzítsed bicikli kormányra aztán úgy jársz mint az egyik csávó aki jött panaszkodni, hogy a kormányra rögzített kamera mindent csinált csak rendes felvételt nem, meg lefagy a kamera meg mittudom én.
Meg még éles is legyen a kép főleg este amikor megnövekszik a záridő.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
keresem a megfelelő eszközt bringás videók készítéséhez (DJI, Fimi, Gopro).
Bringa kormányra tenném, nappali, esti, éjszakai normál és timelaps videókat készítenék vele.Gopro termékskálát nem ismerem. Melyik típus lenne alkalmas erre?
A lényeg, hogy a stabilizátor kikorrigálja a billegést, ne legyen szükség utómunkára és alacsony, vagy éjszakai fényviszonyok mellett is éles képet rögzítsen.
-
czakof1946
tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni.
Találtam egy eladó Hero 3 Silvert. Egy kis alkuval meg is venném. Nekem arra kellene, hogy autóba szerelve, hoszabb / 100-150 km /utakat felvegyek.
De a hirdetésben a következő áll:
" Gopro Hero 3 silver, sok tartozékkal kihasználatlanság miatt eladó. Be nem ázott, le nem esett, sajnos hangot nem rögzít valami miatt (lehet, hogy csak beállítás kérdése). Memóriakártyát a csomag nem tartalmaz. "
Megnéztem egy GoPro szerviz árait.
https://re-store.hu/gopro-szerviz/
Ha memóriakártyát és akkut +1 tartalékot kell vennem, meg az esetleges szervíz, akkor érdemes-e vele foglalkoznom?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennél sokkal kevesebbre is szoktak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)