- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberslider #2901 üzenetére
Nekem is van egy fióknyi kiegészítőm, (pl, fejpántból 3db, mellkaspántból 2db, használtan vettem a gopro-t és kaptam hozzá, de nekem is volt már), ami még hasznos lehet, az a nyaralásos, vizpartos videózgazáshoz, egy lebegő markolat, akár aliról is, ha véletlen kiesik a kezedből a gopro a vízben, nem süllyed a víz alá.
-
K53TA
tag
válasz
Cyberslider #2901 üzenetére
Választhatod a gyári "Action" beállítást, az 60fps és 2.7K és szép felvételeket fogsz kapni.
Videó szerkesztőkből azt használd, ami jól fút a számitógépeden és aminek a kezelését el tudod sajátítani.
Kiegészítő van rengeteg, de attól függ mire akarod használni a kamerát, mert ahhoz a felhasználáshoz kell keresni és venni a megfelelőt.
Nem vagyok profi ezért nekem a Davinci Resolve nem jött be.
Nekem a Movavi Videó editor jött be, de meg kell venni, az ingyenes verziót csak kipróbálásra ajánlom.
De szinte az összes videó szerkesztőről van youtube videó, ami alapján már eldönthető mennyire szimpatikus. -
válasz
Cyberslider #2899 üzenetére
1. Milyen programmal (akár fizetős is jó) szoktátok vágni, utómunkázni a felvételt, mi ajánlott? Gopro saját program (pc-n?)
Én Premiere Pro-t, vagy néha Davinci Resolve-ot (van ingyenes verziója, ajánlom) használok néha
2. Nekem persze a 4k 60fps tunik elsore jonak, ez h265 hevc? Maradjak inkabb a 30fps-nél? Nekem persze a 60 tetszik, de az egy dolog kompatibilitás miatt maradjon inkabb a 30-nal..? Codec mas, minosegre ez latszik?
Abba is gondolj bele, hogy az elkészült felvételeket megvágni és utána gondolom, mivel máskor is akarod nézegetni, tárolni is kell tudni, nem feltétlen érheti meg a 4k, de ha neked ezek nem problémák, akkor nem szóltam
De az arany középút szerintem az 1440p3. Eddig nincs semmi kiegészitőm, látom van mindenféle pack, stb. Mi az ami igazán ajánlott és jó?
Én legtöbbször kis hordtáskát, Shorty-t, fejpántot és mellkaspántot használom (bicikli), de egy "suction cup" is hasznos lehet, ha ablakra akarod pl rakni, ha építkezést veszel fel. De igazából majd látod idővel, hogy mire van szükséged
-
togvau
senior tag
válasz
Cyberslider #1898 üzenetére
Ha GPS nem kell, jobban jársz egy SJcammal (olcsóbban), bár a GPS se igazán használható a gopron, szoftveres támogatás hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest