Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a OnePlus 13T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Prohardver app (nem hivatalos)
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
válasz
PeterPH #3657 üzenetére
Én eredetileg egy 256os Hazelt rendeltem elő szeptember 2-án. Pár nappal később megkérdeztem őket chatben, hogy lehetséges-e kicserélni feketére mert ahogy látom az hamarabb érkezik. Azt mondták egy későbbi emailben, hogy igen (minden kedvezményt megtartva), csak sok értelme nincs mert az is csak októberben érkezne. Mondom akkor mindegy, várok. Tegnap ránéztem az Alza oldalára kíváncsiságból és láttam hogy van a raktáron fekete. Írtam a chatnek, ahol nem igazán tudtunk szót érteni egymással, el is engedtem. Délután felhívtam őket telefonon és minden probléma nélkül elintézték a cserét, egyedül az ajándék tokot nem kapom így meg (amúgy se vártam volna arra a tokra tovább, hogy megérkezzen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest