- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
assemble
addikt
Ezen a ponton - a hivatalos infok teljes hianya ellenere - ugy tunik mar gyakorlatilag biztos, hogy ma lesz:
The Nexus 5 And KitKat Launch Today, October 31stAllitolag itteni ido szerint este 7-ig tart az embergo de lehet h elobb is bejelentik hivatalosan.
-
zenefan
aktív tag
Olyan imázst építettek a Nexus köré mostanra, hogy bőven elég lesz (anyagilag meg olcsó) hogy annyit mondanak, TESSÉK ITT VAN, VEGYED, VIGYED!
A lelkes droidok már hetek óta csak annyit tudnak ismételgetni: stfu and take my money...
Amúgy nem érdekes hogy a "válts G2-re" kampányuk pont ma zárul?
-
-
HuMarc
veterán
Hihetetlenek ezek a "kémfotók". Bocsi az OFF-ért
Kémfotósok jelentkezését várom!
Bárki jelentkezhet!
Amit várunk:
- Maszatos lencse
- Remegő kéz
- Mobilkamera (max. VGA-felbontás)Előnyt jelent:
- Parkinson-kór
- A kép vízjelekkel való telepakolása
- A fotózásra lehető legalkalmatlanabb pontok felderítéseKizáró okok:
- Bármiféle fényképészeti előképzettség
- Bármiféle tehetség
- Előképzettség a fotózásban -
-
icons
addikt
hidd és nem "híd el"
Mi az, hogy után? Ennek semmi értelme. Az, hogy most milyen telefonom van, nem határozza meg, hogy milyet akarok. Ha Blade-m van, akkor egy Samsung Mini példány is elég nekem, ha viszont HTC Desire valamim van, akkor csak S4-gyel érem be?
Ne beszéljünk már hülyeségeketA Nexus 5 nem kétszer annyiba kerül, mint a Nexus 4.
És annak mi értelme, hogy "elég" egy telefon? Ár/érték arányt nézek, nem azt, hogy mi "elég".
A Nexus 5 nekem szimpatikusabb a (feltehetőleg) jobb kamera miatt, a kinézete jobban tetszik, talán még tok sem kell majd rá (nem lesz annyira törékeny), erősebb és kevesebbet fogyasztó HW, nagyobb kijelző (feltételezem szebb is, de ezt korai lenne kijelenteni) alig nagyobb készülékméret mellett (a vastagsága talán kisebb is), ööö, OTG, jó eséllyel egy évvel későbbig kapja majd hivatalosan a legújabb Android OSt.
Most fejből ezek jutottak eszembe.Tisztában vagyok vele, hogy az akksi kicsi (de korántsem biztos, h nem bírja addig mint a N4), és hogy drágább (80 ezer helyett 110). De ha megengeded, én dönteném el, hogy nekem mik a szempontok és milyen telót fogok venni.
(#123) sonique
Nem a Blade-hez mérem a kamerát. Annak nem is használtam még soha. Egyszer kipróbáltam, és el is felejtettemAz, hogy nem jó a kamera azt jelenti, hogy én jobbat szeretnék. És nem, van aminél nincsen jobb. Ahhoz szeretnék minél közelebb kerülni, hogyha már kiadok 100+ ezer forintot egy telefonért.
Egyébként a magyar nyelv szépségei az árnyalatok, a "nem olyan jók" és a "nem jó" között azért van különbség. Nem rossz a N4 kamerája, de a hardverhez és minden egyébhez képest az és az akksi a leggyengébb elem.
Attól, hogy neked még Nexus 4ed van, attól még ez így van sajnos. De még így is az egyik legjobb ár/érték arányú telefon a piacon (nem csökkenteni akarom az érdemeit, csak reálisan látom azokat).Csókolom!
-
-
emvy
félisten
Nem tudom, gondolkozz picit rajta
Tehat allitasod szerint a Mercinek pl. semmi koze a Smart-hoz, mert nem Mercedes emblema van rajta. Illetve a BMW-nek sincs koze a Minihez. Sot, ha az S500 elejere rarakok negy karikat, onnantol annak semmi koze a Mercedeshez.
Hol van a kamera?
-
sonique
őstag
pont azokat nem soroltad amikben valoban jobb/más
mint a nexus 4 és ezért le cserélné valaki
tárhely 32gb igen nyomos érv
végre nincs üveg hatlap !!!!!
valoszinüleg jobb kamera
feltehetöleg müködö OTG
nekem ezek hiányoznak a 4 böl vagy lehetett volna mashogy csinalniami miatt nem
méret
s3/s4 méret nem sokkal nagyobb de engem már zavar nincs akkora kezem
részemröl több indokot nem is tudok felhozni ami visszatart a cserében
kezem meg nagyobb nem lessz
nexus4 et is parszor dobtam már ezért el
Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest