Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Egy kicsit lassítja vissza az SSD gyorsaságát, de legalább kíméli. Eddig sima HDD-n volt a rendszer és ahhoz képest még ezzel a kis kompromisszummal is sokkal gyorsabb, mint eddig volt. Pedig Még nem is sata 3-as az alaplapom, hanem csak 2-es. És így is sokkal gyorsabb lett, hogy a sata 2-ers csatolófelület visszafogja egy kicsit.
-
Probert75
addikt
Mindent kikapcsoltam, átállítottam, ahogyan a cikk javasolja, csak a Google Chrome-nak a gyorsítótárát nem tudtam átrakni. Torrent meg nem az SSD-s gépen megy.
(#17811) Met Én a lapozófájlt is átraktam egy másik meghajtóra, ami nem SSD. És én is fix méretre szoktam állítani.
-
Probert75
addikt
Köszönöm, segítség ez is! Logout-os cikk alapján próbálom minimalizálni az írást/olvasást, hogy meghosszabbítsam az SSD élettartamát. Nem volt olcsó, ezért próbálom a lehető legtöbbet elkövetni az élettartama érdekében.
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Most építettem SSD-t a gépembe rendszer vinyónak és szeretném a Chrome gyorsítótárát egy másik meghajtóra áttenni, hogy kíméljem az SSD-t. De sehogyan sem sikerül. Pedig már a fellelhető lehetőségeket megpróbáltam, de sikertelenül. Biztos rosszul csinálok valamit. Szájbarágósan leírná nekem valaki, hogyan kell, nem vagyok egy zseni ilyen téren?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest