Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Köszi srácok, remélem az újratelepítés megoldja a problémát. Nem tudom miért fagy ilyensokszor. Több oldal nyitva van pl youtube, mobafire, demotivalo, kommenthuszar és navigálok az oldalak között, lefagy. Eddig nem csinálta és 4GB ramnak meg egy core 2 duo procinak azért elégnek kéne lenni ehhez a feladathoz szerintem - vagy nem?
-
ntomka
nagyúr
Én most is így blokkolom, és rendszergazda jogkör kell a módosításához. Pont elég és a leggyorsabb, legtisztább ilyen célokra. Hátránya, hogy 404 és hasonló dolgok jelennek meg a helyén, amit éppen ki lehet kerülni egy könnyűsúlyú proxy beállításával, ami vagy üres oldalt dob be, vagy egyedi hibaoldalt.

-
ntomka
nagyúr
A táblázatnak megfelelően megkeresed a hosts fájlt, majd megnyitod szerkesztésre és a végéhez adod ezt a két sort:
127.0.0.1 www.youtube.com
127.0.0.1 youtube.com -
törölt tag
az szerintem csak internet explorer alatti szabályt állít be, nem globálisan.
alapból nem találtam ilyen funkciót a chrome-ban, de ha mondjuk felteszel egy adblock kiegészítőt, akkor abban a feketelistára fel tudod venni az egész youtube-ot, vagy akár személyes filterként is beállíthatod.
-
ludla
őstag
Vannak jó programok több gép felügyeletére és letiltható szinte minden a gépeken vele Netsupport
Mint az iskolákban 
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár akkor más se fog menni...