- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
-
maestro87
őstag
válasz
Rasiel #19514 üzenetére
Ok, átállítom akkor 32-re.
Nekem meg alapból fut a Gmail checker, a Hangouts (mert ugye nincs asztali alkalmazása, vagy csak én nem találtam még...), a Lastpass, a Onetab, az Adblock Plus és természetesen az Adblock for Pirate Bay, mert ugye az Adblock Plus-ba ezt már nem tudták megoldani a kedves fejlesztők... -
maestro87
őstag
válasz
Rasiel #19512 üzenetére
Köszi szépen, ott a pont!
Nekem eszembe sem jutott, hogy IGP-m van.
Beállítottam 128MB-ra és már 3,82GB használható. Meddig érdemes lemenni (32MB-ig enged lemenni)? Gondolom ha nagyon lemegyek, akkor a játék vagy a videólejátszás akadhat, nem?Új mérések:
- frissen indított windows az összes háttéralkalmazással: 1,6GB használat
- Chrome 4 füllel: 2,2GB, ha a 4. fül youtube, akkor 2,5GB, összes bővítménnyel pedig 2,8GB.
Ergo kell még memória a gépbe. -
maestro87
őstag
válasz
Rasiel #19510 üzenetére
A konfigom:
B75 Pro3-M
Intel® Celeron® Processor G540
CSX 4GB DDR3 1333MHz CL9 CSXA-LO-1333-4G
Windows 8.1 Professional VL x64Vagy az átváltásból mutatna csak 3,69GB-ot? Pontosabban azt írja a rendszerbeállításoknál, hogy a 4GB-ból 3,69 használható. És láttam itt már más felhasználó screenshot-ját és ha nem is 4GB-ot mutatott ugyanaz a program, de vagy 200MB-tal ennél többet.
És ez csak 4 megnyitott füllel van!Egyébként most nézem, hogy megy vissza a gépre a régi uTorrent is, mert 120MB-ot kér a semmiért (nem tölt semmit).
-
törölt tag
válasz
Rasiel #18755 üzenetére
Van egy pár, de ezek között több olyan is van, amelyik a Google saját fejlesztése, csak nem építette be a böngészőbe, hanem kiterjesztésként tette közzé. Most pedig a Symantec növelte meg kettővel. Lehet ilyenek nélkül is használni, de szerintem kényelmetlenebb úgy. Ráadásul itt még az sincs, hogy érezhetően lassítani a böngésző indítását, mint Firefoxnál. Most nem számoltam utána, de kb annyi lehet a biztonsági, mint a használati élményt fokozó. Youtube-hoz pont nem használok semmit
Facebookhoz viszont kettőt is, az egyik az értesítő, a másik pedig a Photo Zoom. Mert jó az, ha az egeret az adott kép fölé viszed, és anélkül jeleníti meg lényegesen nagyobb méretben, hogy rá kellene kattintanod, és megnyitni új lapon, vagy az adott lapfülön belül navigálna el onnan, csak azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- EAFC 25
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest