-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
PlayMax #16500 üzenetére
A fejlesztői változatot
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.
Egyébként a frászt hozta rám az előbb. A Windows közölte, hogy egy program interakciót kíván végrehajtani, de a részleges kompatibilitás miatt ehhez engedélyre van szüksége. Átnéztem mit tudunk, és megadtam. Na ekkor fekete képernyő (itt megállt bennem az ütő) és pár másodperc múlva bejött egy világoskék háttér.
Ekkor ugrott be, hogy ez bizony a Chrome OS Light akart lenni, csak gondolom mivel nyolchoz van tervezve, ezért nem láttam belőle többet. Pár másodpercig nézegettem, majd kiléptem. -
spammer
veterán
válasz
PlayMax #14616 üzenetére
Kieg beállításai, Mouse Wheel
nekem így van belőve, de én főleg touchpadezek laptopton, szóval egyénileg kell belőnöd úgyis magadnak, ahogy neked megfelel.
----
Többiek: köszi a képeket, nem örülök, hogy már a gmailben is erőltetik a közösségi/promo szarságokat
-
spammer
veterán
válasz
PlayMax #14612 üzenetére
Ajánlom a beépített helyett: Chromium Wheel Smooth Scroller
(#14613) yuri90: nekem nem változott, de kíváncsi lennék, egy képet lökhetnél róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest