- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
De, feltelepszik. Sőt, ikonokat is létrehoz magának, ha már volt ott korábban, sorszámozva.
Szerencsére nem mossa össze a szinkron tartalmakat. Az én kérdésem is hasonló volt, amire nem kaptam választ.
Röviden: Hibaüzi:"Már rendelkezik olyan adattal amit egy másik google fiók jelszó használatával van titkosítva. Kérjük lentebb adja meg azt. További információ." -
z123456789
addikt
Ilyen portable-s megoldásra gondoltam én is, de nem tudtam hogy ha falba ütközik a telepítés, akkor automatikusan odaírányít. Mondjuk mit sem változtat a dolgon hogy sose hallottam erről. Ennek ellenére ott van a telepített programok listájában. Akkor ezek szerint ezt majd meg tudom ismételni máskor is ugye?
-
-
spammer
veterán
Nem értem, mire gondolsz, ez az alapértelmezett a Chrome-ban, mindig is ilyen volt. A lapfülek felett van egy kis üres sáv, de annak a végén (jobb oldalon) az ablak gombjai vannak. A füleket nem lehet se feljebb, se lejjebb helyezni.
Dobj be egy képet, nálad hogyan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest