Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
rup1u5
üzenetére
Nekem asztali gépen csinálja.
120.0.6099.217 verzió van fent. Naprakész. Csak nem tudom mikor frissített, mert a háttérben csinálja.
Edit: Redditen sokan panaszkodnak erre a verzióra és ugyan azokat a tüneteket írják le amiket én is tapasztalok. Szerintem gyorsan kiadnak majd egy javítást Chrome-hoz.
-
Ryder62
őstag
Hali,
Win 10 Start menüben másnak is eltűnt a Chrome ikonja? A helye ott van, csak a logó hiányzik. Tegnap frissült fel.
-
Ryder62
őstag
Sziasztok.
Tudtok egy jó, megbízható kiegészítőt a böngészőhöz amivel le lehet tölteni videókat Youtuberól?
-
Ryder62
őstag
Hali,
A mobil böngésző a google kereső alá berak gyors indító ikonokat - olyan könyvjelző féléket.
Én nem tudok kirakni oda oldalakat? Random teszi ki őket.A másik, hogy híreket, cikkeket jelenít meg a google kezdő lapon. Ezt nem lehet valahol letiltani?
-
Ryder62
őstag
Az létezik hogy huzamosabb Chrome használat után lelassul a gép? Kb 12 órát megy a böngésző, 1-szer 1-szer újraindítva, akár 20 lap is meglehet nyitva. 26.-án váltottam Chromra, első két nap ismerkedés, beállítás. Tegnap meg ma már tényleg használtam a 20-30 lappal. Azt tapasztaltam hogy eléggé nehezen záródnak be a programok -- értsd a vinyó kerreg, dolgozik ezerrel, még egy kép bezárásakor is. Tegnap aztán pláne érezhető volt hogy az egész gép lelassult. Érdekes pont a Chrome váltás és masszív használat után.
-
Ryder62
őstag
Hali
Tetszik a Chrome, de ha túl sok oldalt nyitok meg, egyre csak összemennek a fülek. Most is már csak a weblapok ikonjai látszanak, annyira picik a fülek. Erre van valami megoldás? Hogy pl olyan legyen mint a Firefoxban hogy nyilakat tesz a végére amivel lehet ugrani.
-
Ryder62
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Nem 64 bites szerintem. Miben jobb a 64 bites?
Firefox az volt. -
Ryder62
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi. Eltüntettem, és a téma változtatásával az állapot sor is olvasható.
Lassan el is kezdem belakni

-
Ryder62
őstag
Hello
Most váltok Chrome-ra, elegem lett a firefox bénaságaiból.
1. kérdésem hogy a könyvjelző sávban azt az alkalmazásokat nem lehetne eltüntetni?
Második, hogy mikor tölt be az oldal, bal alul a kiírás (mit tölt be, hová kapcsolódik) olvashatatlan. Szürke betűvel van írva és el van mosódva. Ezt hogy lehet fixálni?
A böngésző napra kész most frissítette magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest