- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Csöves #33731 üzenetére
TESZTELÉS. Kezdésnek a LITE-ot is tesztelheted, amiket te látogasz oldalakat ott vajon jönnek e korábban nem látott "problémák"?
Aztán az említett Lite -s az Adguard ingyenes böngészőbővítményeAmúgy úgy tudom szűrőket lehet mindegyikhez adni így tetszőlegesen lehet akár javítani a szűrési képességeket.
(azért írom így mert manapság már csak érintőlegesen használok Chrome-ot, saját eszközökön Firefox és ritkán Brave)Sokszor az is előfordulhat, hogy te a Lite mellett is szépen tudsz zavaró dolgok nélkül netezni mert aki panaszkodott rá olyan weboldalakat is böngészik amik a fősodortól eltérőek így akár a Lite szűrőket karbantartók sem találkoznak vele.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Csöves #33726 üzenetére
Nálam annyiban jelentkezett, hogy amíg az uBlock végezte a dolgát és el is felejtettem, hogy fent van, addig a lite melett folyamatosan ugrálnak be minden féle dolgok a képbe mintha nem is lenne, de van amikor olyan szinten akatszja meg a böngészőt , hogy használhatatlanná válik és szinte semmit nem nyit meg. Hektikus a működése (nálam), lehet másnak nincs ilyen gondja.
-
zizidor
őstag
válasz
Csöves #33174 üzenetére
A Hacker News szerint magas besorolású sérülékenységet javítottak éppen.
-
Csápájev
őstag
válasz
Csöves #33073 üzenetére
így utólag is,nekem ez a TÉRKÉP gomb bővítmény nagyon kellett!
-
OldMike
őstag
válasz
Csöves #33112 üzenetére
Köszi, de ma már - a tegnap esti leállítás és a ma reggeli bekapcsolás után - egyelőre nem jelentkezett a probléma. Nem kizárt hogy a Chrome frissítése után nem elég csak a böngészőt újraindítani.
Egyébként tegnap reggel történt meg az aktuális Windows Update is. Azt meg tudjuk, hogy a Windowsnál "minden" előfordulhat. -
OldMike
őstag
válasz
Csöves #33083 üzenetére
Köszi, ezt is megtettem már, eredmény nélkül. Most letiltottam a Chrome-ot, meg minden adatát, előzményét. Más böngészőt használok, azzal - egyelőre - nincs gondom. Ezzel visszaállt a normális akku fogyasztás.
Az az érzésem, hogy valamilyen végtelenített folyamatba került a Chrome, valahogy ez a két weboldal okozhat kompatibilitási problémát. -
zizidor
őstag
válasz
Csöves #33008 üzenetére
Kiderült miért nem működik a térkép a keresőben, bár nem értem miért csak utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest