- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
Namelesske #10973 üzenetére
Köszi csak nem bírtam rájönni miért nincsenek smileyk face alatt már újratelepítettem párszor, régebbi verziókkal is próbáltam de úgy sem volt jó.
-
Faterkam
addikt
válasz
Namelesske #10851 üzenetére
Nálam nem futott másik Chrome, csak frissített 19-ről 20-ra!
Én 5x telepítettem tisztán újra a Chrome-ot, semmit nem segített, igaz nekem nem segített senki hiába kérdeztem
-
laszlohu
addikt
válasz
Namelesske #10758 üzenetére
Nálam műkszik a beépített smooth scroll, de csak ha a billentyűzettel scrollozok, de ha az egérrel,
akkor nem.UI.: Lehet, hogy a videókarid driverje nem elég friss
-
spammer
veterán
válasz
Nem tudom, én ezekből a Chrome frissítésekből semmit nem veszek észre
Finom görgetésre meg ott a részletesen konfigolható és előre beállított értékekkel rendelkező SmoothScroll extension. Miért nem használjátok? Teljesen jó, rég ezt használom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Hol itt a metrósabb kinézet? Jah megvan, pl. amikor a könyvjelzősávra húzom az egeret, stb. Oké.
Finom görgetés tényleg nem megy, és nincs aeropeek sem, kapcsolóval sem megy. Ez viszont zavaró.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Namelesske #10713 üzenetére
Koszonom a valaszt, es a kepet is, igy mar ismeros, rég nem jartam Nalatok, megyek szetnezek a lapotokon.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Namelesske #10707 üzenetére
Sziasztok!
Index nélküli keresés: BE Ezt hol lehet beallitani, nalam maga az indexeles van letiltva a szervizeknel.
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
Namelesske #10704 üzenetére
akkor mit érdemes állítani a chrome-ba , vagy csak használjam, úgy ahogy eddig is
(#10702) spammer
-
FlashPlayer
tag
válasz
Namelesske #10564 üzenetére
Hát zsír, köszi a helpet!!!
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
Namelesske #10563 üzenetére
Totálisan lepucoltam, még a registry bejegyzéseit is és ugyan az. Mind 1 átmentem Comodo Dragonra
-
GrandeP
addikt
válasz
Namelesske #10420 üzenetére
User Error.... vagy valami a rendszerben...
Céges gépen sosincs kilépve a chromból, mert azon fut a rendszer, ezáltal a gép is mindig hibernálva vagy alvó állapotban van, ha ott hagyom... és nincs ilyen hiba.
-
TotO'
aktív tag
válasz
Namelesske #10137 üzenetére
Nekem is volt egy kékhalálom, bár mér éppen win7 reinstall előtt álltam, azóta még nem történt meg..
-
törölt tag
válasz
Namelesske #10137 üzenetére
Tőlem sem állt túl messze a gondolat
-
törölt tag
válasz
Namelesske #10112 üzenetére
Ja én meg azon a gépen, ahol az LS1-van és egyúttal a létjogosultsága is lenne ebből kifolyólag, bár van Windows 7 is, de elsősorban jelenleg a Vistát használom, ezért kérdeztem
Amúgy a nagyobbik gépen amin Win 7 van G500-al - már elve G500 mellé felesleges feltenni - tegnap uninstalláltam, mert én azt vettem, észre, hogy pl Google Maps-nél, de fórumokon is, még rontott a hatékonyságon, megálltam a görgetéssel, ez meg még utána előre hátra görgetett egy kicsit
Kis túlreagálás
-
törölt tag
válasz
Namelesske #10102 üzenetére
LOL
Örülök, hogy működik
Még annyit, hogy Win 7-re tetted, vagy megy Vista-XP-n is, mert a honlapon csak Win 7 -et ír
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #10102 üzenetére
Ó pont Chrome-ba nem megy. xD
-
spammer
veterán
válasz
Namelesske #10037 üzenetére
Köszi, úgy néz ki, ez megoldotta.
M3oH: köszi neked is, most hogy így megoldotta, maradok a Chrome-nál, addonokat már feltettem.
Esetleg egy gyors jelszó kezelőt tudtok ajánlani? Olyasmire gondolok, mint Firefoxhoz a Quickpassword, amivel azonnal vágólapra is lehet másolni egy jelszót, vagy csak megnézni, mik vannak tárolva stb. Igazából a gyors másolás lenne a lényeg.
Egyébként nem értem, hogy miért nincs opció erre, hogy az utolsó tab ne zárja be a böngészőt. Tényleg, mi ebben a logika, egyszerűen rejtély. És látom, hogy a Chrome Toolbox is Google fejlesztés, szóval ők csinálták bele ezt az opciót, de akkor már miért nem alapból van benne?
Na mindegy.
-
M3oH
addikt
válasz
Namelesske #10037 üzenetére
Nalam az sem mukodott 100%ban. Es en is agybajt kapok, hogy az utolso tab, bezarja az egesz bongeszot.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Namelesske #9999 üzenetére
Köszi, mondjuk nem nagyon értem a dolgot, mert nem mindig hozza be az első találatot, és lövésem sincs, hogy min múlik
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Namelesske #9864 üzenetére
az után is csinálja...
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Namelesske #9824 üzenetére
Ez egy jó tipp köszi.
De az alap probléma továbbra is fenn áll.Donvit078 Nekem se vált be.
-
zoli62
addikt
válasz
Namelesske #9816 üzenetére
Mármint Windows 8-on? Orr firekt megnéztem, mi van az ütemezett feladatokban, a Chrome nem volt köztük.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #9549 üzenetére
és a legnagyobb baj az, hogy ez magyarázatra szorul, hogy miért nem illő ilyen képet betenni... plusz ahelyett, hogy venné az enyhe célzást, átlendül ellentámadásba
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #9545 üzenetére
Miért, illegális az AdBlock?
Egyébként nem az oldalt használom azzal, hanem a Chrome-ot.
"A legnépszerűbb Chrome kiegészítő, több mint 4 millió felhasználóval! " Akkor nálam miért ne lehetne a legnépszerűbb? Másokat meg nem bíztatok a használatára...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #9435 üzenetére
Most ha 1 verzióban van bug, akkor bő 1 hétig meg lehet lenni mással, mondjuk Én bizonyos esetben próbálom mellőzni addig azt, ami bugos, amíg nincs frissítés.. Youtube gondot is át lehetett vészelni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #9433 üzenetére
Én ilyen helyzetben előveszem az IE9-et. Ezért nem telepítek másik böngészőt.
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #9430 üzenetére
Nem! az Operával szívsz, hanem a stabil Chrome-mal, és ezért váltasz Operára.
(De mint írtam, ha olyan komoly szívás van pl. Chrome betában esetleg, akkor már aznap, de legkésőbb 1-2 nap múlva itt a javítás... na addig akár pont megfelelő az IE9 (A te esetedben meg az Opera)
(#9432) hackeeeee:
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #9425 üzenetére
Jah, pont ezt hagytam ki, és tényleg végzek, nem akarok trollkodni.
Tegyük fel gugliék nem stableznának meg betáznának, csak jönnének sorba az újabb verziók ahogy eddig is, 18.0.1025.137, 18.0.1025.140, 18.0.1025.142... stb. de nem auto frissítéssel, akkor az Tény, hogy nagyon sokan frissítgetnének maguknak... pedig csak ugyanazt kapnák, mint beta jelzéssel.És hogy nincs türelmed pár órányi szívásra se: hisz hetekig is szívsz, és Te mondtad hogy addig átváltasz operára.
Tudod mi még az ide kapcsolódó jó poén? Igaz hogy off: Sokan évek óta várják a Total Commanderből a 64bites változatot, Én vagy fél éve a 64 bites betát használom, pedig nem is vártam, de akik annyira várták, azok közül sokan most is csak várnak, meg panaszkodnak hogy ezt vagy azt nem látják/nem tudják használni a 32bitesben... miközben majdhogynem tökéletes a beta (én nem is találkoztam hibákkal)
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #9423 üzenetére
Oké, persze én is értem amit mondasz/mondotok, de mint tapasztalható is, ha bárhol vmi komolyabb gikszer adódna, legyen az Chrome beta vagy bármi más beta, 1-2 napon belül szinte kivétel nélkül mindig javítják (sőt, van hogy pár óra elteltével). Akkor azért mégiscsak jobban járok ha jobbat/többet tudót használok és max nélkülözöm néhány órát/1-2 napot mint több hetet/hónapot.. Ez az Én véleményem.. Na béka veletek, megyek aludni (és a Chrome 19betáról álmodok
)
"Na stabilon ez sokkal ritkábban fordul elő." - Hát persze, hisz sokkal ritkábban is jön.
(Én a betákat úgy fogom fel, hogy azok mindig vmi javítások vagy többletet adók a stabilhoz képest. Mint egy pc-s játéknál: kijön a játék, ami ugye "stabil", persze tele van hibákkal. Jön hozzá egy patch mittomén, v1.002 verziószámmal, majd 2 nap múlva jön egy v1.008 verzával: akkor ezeket sem teszed fel, csak majd ha jön egy kerek szám? Vagy a win-hez az updatek... mindig javítanak vmit, de mindig derülnek is ki hibák... vagy újabbak, vagy a javítás következtében... vagy a driverek... na én kb. így fogom fel a beták létezését is.
És elég sok tapasztalat mondatja ezeket velem...)
És ugye semmi nem erőszak, mindenki használ amit akar... csak számomra furcsa ez, főleg ha még panaszkodnak is közben.
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #9420 üzenetére
Nem is pont rád céloztam, de te is olvashattad folyamat, hogy nem 1 meg nem 2 ember panaszkodott a 17-esre megjelenése óta... és annak ellenére azt használta, mert nincs ott az a "csúnya" szócska. haha
(#9421) Kunsztler:
Na és szerinted - de őszintén - kinek jobb, aki mindig vár vmit mint a messiást, vagy aki "nyugodtan alszik"...(persze ha mindig a régebbi xarokat/elavultabbakat/kevesebbet tudókat használnám a programokból vagy addig elfordulnék és más használnék helyettük, akkor tuti én is mindig várakoznék/vágyakoznék.
)
És látod, itt is van rögtön megint: hurrá, kijött a 18-as, már úgy vártam a 16os óta, pedig jobb az ie9 is meg az ff és az opera is, de most úgy várom az újabb operát... ha kijött akkor meg majd úgy várom az újabb ff-et... ha megvan, jöhetne már a 19es stable chrome... aztán meg, mikor jön már a 10es ie...
Te ilyen vagy, én nem: Én mindig minden programból/driverből a legújabbat használom, a neve meg nem érdekel... HA netán vmi újabb verza nem stimmel, akkor meg megy vissza az előző mindegy milyen nevű (szerencsére az utóbbi pár évben nem sok ilyen verzióval találkoztam semmi általam használt programnál, most perpill csak MPC HC-re emlékszem, de abból meg kb. hetente teszek fel újabbat)
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9411 üzenetére
DW követlek mindig
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9388 üzenetére
Na megjött a a 18-finál
Letesztelted vagy leteszteltétek hardveresgyorsítás ügybe?
Nálam veri majdnem az IE9-etNálam atomstabil ja az ttudjátok ,hogy új flash is van azt is megkaptuk
Ez jó a Firefox használóknak meg az operának is nem kell vele foglalkozni
-
Fauno
tag
válasz
Namelesske #9365 üzenetére
Köszi a választ!
-
válasz
Namelesske #9346 üzenetére
Az lehet hogy helytelen idobeallitas okozta?
Valami csoda folytan eloreallitodott a gepen az ora egy honappal es egy oraval() s mintha annak visszaallitasa meg egy reboot utan tert volna eszhez.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9319 üzenetére
Most már csak azért is kapsz puszitttttttttttttt cup cup cupppppppppppppp
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9315 üzenetére
Csak vicc volt
Ne vedd komolyan -
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9313 üzenetére
ne hari
Várj adok a buksidra egy puszit -
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9311 üzenetére
Hát ma nem kaptunk 18-verzát megint csúszót a projekt
-
atirag
őstag
válasz
Namelesske #9296 üzenetére
Lehet. Csak azt sem tudom így megnézni,hogy él e az oldal vagy csak a cím miatt irányít e a .hu-ra.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9287 üzenetére
Próbálkozik a mester
Vagy össze jön vagy nem
Egy a biztos jó lesz a Chrome 18 azt garantálom nekem semmi bajom nincs vele -
myke01
senior tag
válasz
Namelesske #9275 üzenetére
Ez nálam is bejött .....
-
laszlohu
addikt
válasz
Namelesske #9275 üzenetére
Idézet : 9250 - es hsz Randras írta:
Az miért van, hogy ha megnyitok valamilyen animált GIF-et (pl. ezt), akkor majdnem 2 percig csak képkockáról képkockára látom lejátszva (1x), majd csak utána játssza le normálisan?
Ad1 : az egy dolog , hogy nem csak nálam van a gond, hanem másnál is, tehát nem légből kapott a probléma,
Ad2 : az, hogy nálad nem jön elő a probléma, örülj neki
Ad3 : Nem az animált Gif - ekkel van a gond igazából, hanem azzal az oldallal, amin egy csomó animált gif van.
Ad4 : Kb. 50 db animált gif - et lejátszottam, és az első lejátszáskor szarul játszotta le, pontosan úgy, ahogy Randras írta, az első 2 percig akadozva játszotta le, és a kör alakú ikon, amíg töltést jelzett, addig akadozott.
Ad5 : amint bepipáltam a Harmadik féltől származó cookie-k és webhelyadatok tiltása, akkor nem akadozott továbbUi: más oldalnál is megoldás a problémákra pl.:
http://subba.blog.hu/ -
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9273 üzenetére
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9258 üzenetére
Pontosabban szerdán fog!
Megy az idő mi?Február 8-án adták ki kb egy hete mindennap kiadnak egy béta verziót -
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #9232 üzenetére
Vissza került Canvas 2D
18-bétába (18.0.1025.108)
Olyan gyors mint az IE9 most teszteltem le hardverergyórsítás ügybeSzerdára meg is kapjuk a végleges 18 finált
-
laszlohu
addikt
válasz
Namelesske #8966 üzenetére
A Prefetch - nél és a defrag - nál mind2 - őtöknek igaza van,
ui. van olyan SSD, aminél automatikusan kikapcsolja, de van olyan, főleg a régebbi
SSD - knél, ahol nem. -
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #8966 üzenetére
Én meg még nem is láttam olyat, ahol be lenne alapból kapcsolva (ami persze nem jelenti azt, hogy nincs).
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Namelesske #8963 üzenetére
Szerintem nem hülyeség, a sok írást tartalmazó userprofile-t külön winyóra tenni. SSD-re telepitve, a Win7 eleve megtesz pár optimalizációt:
- Alignál
- Kikapcsolja a idle-defrag opciót
- Kikapcsolja a performance monitoring logolását
- Windows boot file-ok defragmentációját is kikapcsoljaEzen felül biztosan nem hülyeség még:
- Lapozófile áthelyezése (kerül bele írás bőven, ha kell ha nem. Főleg ha nincs fix méretűre állitva, a Win mindig méretezgeti)
- NTFS Last Time Access kikapcsolása (minden file-hoz bejegyzi mikor nyúltál hozzá utoljára, akkoris ha csak olvasás történt, írás nem).
- Prefetch (az SSD eleve gyors, felesleges mégegyszer a meghajtón egy külön mappában a gyakran indított programok első pár byte-ját).
- SuperPrefetch - ez valami mást csinál mint a fenti, én nem bántottam (egyik cikkben az van érdemes lelőni, másikban az, hogy nem - így nem nyúltam hozzá)
- Indexelő szolgáltatás (Windows Search) - ezt én kikapcsoltam, mert elég sok írási művelettel jár. Igaz, hasznos, ha az ember keres valamit, de én még a "régi iskolában nőttem fel" és egy TotalCommanderrel is megtalálok bármit. -
InfiniteReality
őstag
válasz
Namelesske #8961 üzenetére
A rendszer és a programok nagyon gyorsan bootolnak így is. Kattintok bármit, és történik. Tehát segít...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Namelesske #8958 üzenetére
Ezt cáfolom. Érdemes benézni a HD Sentinel topicba is. Ott írta valaki, hogy HC használat mellett alig maradt valami az SSD-jéből. Trim ide vagy oda, 3 év alatt sikerült "megennie".
Ez a funkció nem gányolás, a Junction point dolgot nem véletlenül tudja az NTFS filerendszer, és erre igen jól használható.
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #8956 üzenetére
Na pont vmi hasonló akartam írni.
Sokszor olvasom hogy pakolnak át mindenfélét a hdd-re hogy kíméljék az ssd-t, de akkor meg minek az ssd? Hogy gyorsabban bootoljon a windows? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #8777 üzenetére
4 lap. FF ~150MB, Chrome, letiltott bővítményekkel ~330-350MB között.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #8711 üzenetére
Ez a 17-es verzió eleve egy bughalmaz úgy, ahogy van..
@Vasinger: Nincs mit!
-
Hulk24
senior tag
válasz
Namelesske #8706 üzenetére
Igen, igen!
Mondjuk a jelszavaknak a fele megmaradt a fele nem, de olyan oldalnál is eltűnt, ahol kérvényeztem a mentését! Mind1, örülök, hogy megmaradt a többsége a dolgoknak!
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske #8652 üzenetére
Én meg tegnap (vagy tegnapelőtt?
Mikor kijött a 17es) csináltam 2 gépen, mindkettőn 17 beta volt, ő frissítette még előtte ugyanarra a verzióra de beta jelzéssel, aztán ráküldve a stable 17es exe-t simán ráfrissített, és maradt ugyanaz a verzió beta jelzés nélkül. És természetesen megmaradt minden beállítás, könyvjelző stb.
ui: De természetesen szintén tegnap még rákerült mindkettőre a 18 beta is. És ebben a pillanatban fejeztem be anyáméknál is a 18betára frissítést.
-
samfishR
senior tag
válasz
Namelesske #8640 üzenetére
megoldódott azzal, hogy újratettem a firefoxot, töröltem minden személyes adatot és sync-el visszahoztam. mostmár nem lassú, chorme meg ment a kukába.
opera pedig tényleg sok időbe tellett volna, míg beállítom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #8577 üzenetére
Hát, ha így haladnak, Én meg visszatérek firefox-ra...
-
L7wy
őstag
válasz
Namelesske #8550 üzenetére
Hogy érted hogy régen kint van?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8550 üzenetére
Pontban 18:00-órakor rakták ki az oldalra amit te raktál ki
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #8535 üzenetére
Naja.. Ginger-re nem is lesz? Ejj..
-
Rototti
senior tag
válasz
Namelesske #8537 üzenetére
Hát nem hiszem (remélem nem
). A Googlenek az az érdeke, hogy minél többen használják. Csak a Chrome-ért úgysem fognak jobb telefont venni az emberek.
-
Rototti
senior tag
válasz
Namelesske #8535 üzenetére
Egyelőre!
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8479 üzenetére
Sokkal jobb ez most majd lehet jobb lesz a plusz akkor majd arra váltok
Legalább a simát majdnem minden nap frissíti a fejlesztőVasinger:Én meg zöldet látok de csak a Google Chrome-al
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #8474 üzenetére
Alapból ezek mind így vannak, ha jól tudom...
Előmegjelenítésben nem vagyok biztos..
Nem az a baj h lassú, hanem h fagy a youtube, ha flash-ben tölti be a videót.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8367 üzenetére
Mi az áttértél rendes Adblock-hoz?Már nem jó az adblock plus?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Furcsamód azóta áll fenn ez a jelenség, amióta a .77-es verizó települt, előtte semmi probléma nem volt a Youtube-bal.. Plusz, a Google fórumát is linkelte itt valaki korábban, ott is beszéltek már róla, tehát nem egyedi esetről van szó. Szal ahogy elnézem, nem eléggé figyelmesen követed a hozzászólásokat.
Ennyi embert lényegében nyíltan lehülyézni? Köszönjük szépen.
-
M3oH
addikt
válasz
Youtube hiba valos, nem nalunk van a problema. Te szerencses vagy, ha nalad minden OK. VOlt, hogy nekem is csak ~10ik videonal fagyott ki. Es bizony a Google is elismerte a hibat, igerte a javitast. Bar en most hiba nelkul el vagyok html5tel.
-
L7wy
őstag
válasz
Azt hiszem nem követed csendben eléggé a hozzászólásokat. Tegnap nekem is megjavult kb egy órára, aztán folytatta... Amúgy meg láthatsz tőlem egy hozzászólást itt, ahol a Google elismerte a hibát, és tudta reprodukálni. Ezek után szerintem nem érdemes vitázni arról hogy bénázunk-e vagy sem...
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Namelesske #8135 üzenetére
THX
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Namelesske #8133 üzenetére
És ez a Toolbox bővítmény merre található?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Namelesske #8120 üzenetére
Hát ez így van, nem tagadom, inkább a saját lelkem megnyugtatása miatt kérdeztem
(mmint, hogy rajtam nem múlt/múlik..) -
válasz
Namelesske #8120 üzenetére
+1
-
Jim-Y
veterán
válasz
Namelesske #8103 üzenetére
? Engem nem igazán izgat, hogy hol vannak az előzmények, úgy se használom semmire őket, viszont az SSD-n szeretném minimalizálni az írást, bár már így is nagyon "jól" használom, de tudod.. ha már lúd, legyen kövér
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8072 üzenetére
Megmondom őszintén én is nagy Operás voltam de a 10.50-es elkúrtak mindent pffff.Firefox hát mit is mondjak nem rossz a 9-verza hát de a finom görgetés akadozik CMS-ében a CSS szerkesztő megnyitásakor szétfagy ezér marad ez ki nálam.Google Chrome nyerő nálam ennek is vannak gyerekbetegsége de bízok a fejlesztőkbe
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Namelesske #8069 üzenetére
Értem, közben töröltem a cache mappában lévő cuccokat, majd ha megint túllépi jelzem.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Namelesske #8050 üzenetére
No, mindent megcsináltam, ahogy a linken van, csak én a helyét nem változtattam meg, de nem reagálta le, ugyanúgy túlmegy a 100Mb-on simán.
Egyéb ötlet?Nincs erre vmi kiegészítés, vagy progi, vmi?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8027 üzenetére
Azóta javitották már a sima Adblockot már lassan lassan jobb lesz a sima mint a plusz
-
jorden06
senior tag
válasz
Namelesske #8009 üzenetére
A túl gyakori CCleaner is gondot okozhat? Havi egyszer mindig lefuttatom, az mennyire számít sűrűnek?
chrome://settings/advanced-ben kikapcsoltam, a rendszerintű google dns-el még várok pár órát, hát ha már ez is használ neki.
egyébként ez a google dns milyen elven működik? miben segíti a rendszeremet?
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8013 üzenetére
Frissült a 16.0.912.75 m
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8013 üzenetére
Harmadik felektől származó cookie-k blokkolása
Cookie-k, valamint egyéb plug-in- és webhelyadatok törlése a böngésző bezárásakor ezt tudom de a gyorsítótárat nem érinti sajnos........Látom nem szereted click and clean bár lehet Pistike csinálta
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8011 üzenetére
Azért használom a Click&Clean belső program de csak azért mert a Chrome nem tudja megcsinálni amikor kilépek töröljön mindent na mindegy nem szeretem az előzményeket nem törik le a kezem ha beírom a webcímeket
. Hát én Perfecdisket használok de nem hiszem,hogy a diskeeper problémás lenne be kell vallani nincs tökéletes böngésző az egyik ebbe jó a másik meg abba de akkor is csak Google Chrome meg pici IE9 de csak azért nézzem,hogy úsznak a halak
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8009 üzenetére
Én pl a Click&Clean7.8.2.0 használom
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8005 üzenetére
Hát olvasgatok hátha tudok nektek segíteni olvastam olyant,is,hogy a diskeeper nem szereti a Chrome-ot vagy lehet vírusirtó vagy fogalmam nincs
.Nálam ez miért nincs nem értem pedig adblock plus is fen van de valahol olvastam,hogy a hunfilter is lassítja próbáljátok letiltani nálam pl le van tiltva
a Google chrome 17 már jó lesz az adblock plus fasza lesz
-
Kunsztler
senior tag
válasz
Namelesske #8001 üzenetére
DirectX End-User Runtime Web Installer
Próbáljátok ezt ki valahol olvastam és valakinek segített
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #6696 üzenetére
Mi számít bugnak, olyan dolgokat blokkol, amiket nem kéne?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Namelesske #6693 üzenetére
Pontosan mivel ad többet a plus?
Ha olyasmivel ami annyira nem fontos, akkor elég Nekem a sima is.
Nem vagyok béta ellenes, csak ha hatékony a sima is, akkor jó az Nekem.
(#6692) laszlohu: Tehát akkor ha ilyen link van direktben, akkor ha rábökök, nem csinál semmit, vagyis ha meg akarom nyitni, tehát összességében addig le kell állítani, utána vissza.
-
válasz
Namelesske #6650 üzenetére
Köszi! Végül is igaz, általában abban vagyok, de ennek ellenére is jó lenne egy ilyen gyors törlő kiegészítőről tudomást szereznem, de nem nagyon találok a neten sem...
-
fatal`
titán
válasz
Namelesske #5588 üzenetére
"Úgyhogy van még hova fejlődni az IE-nek hiába jó, nem elég."
Számdra, meg számomra, meg sokaknak. De irodába, meg Manyi néni kaliberű usernek otthonra is bőven megfelel. Vállalati szegmensben meg a group policy miatt szinte verhetetlen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Namelesske #5586 üzenetére
Nyilván vannak sebezhető pontjai, melyeket felfedeztek, mert nem csak az Adobe-alternatívákat keresők érdeklődését keltette fel a program.
De remélem nem gondolod, hogy a Sumatra-nak nincs legalább annyi, vagy még több.
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a jelenlegi alacsony népszerűségével valóban biztonságosabb a használata, mert azok a bizonyos félelmetes csúnya gonosz hekkerbácsik még leszarják ezt a pdf-olvasót.
Mindenesetre ezen az elven valamilyen Linux-disztribúciót kellene használnod, nem pedig Windows-t, hisz előbbit még mindig kevesebb eséllyel törögetik, mert alacsonyabb a piaci részesedése, és nem éri meg. -
fatal`
titán
válasz
Namelesske #5583 üzenetére
Nem kell mindenféle kétes forrásból kinyitogatni pdfeket
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Namelesske #5583 üzenetére
És ezt honnan tudod?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Namelesske #5536 üzenetére
Én a Foxit Readert használom az Adobe Reader alternatívájaként, ez is nagyon gyors, meg van 64 bites változata is.
Plusz elvileg a Chrome is a Foxit cuccát használja a beépített pdf-olvasóhoz: [link].
Én ezt is ajánlom. Persze biztos az általad ajánlott PDF-olvasó is jó, csak gondoltam megemlítem alternatívaként.
-
idegen lény
addikt
válasz
Az OpenOffice nem nyitja meg a PDF-et?
-
MichaelSD
őstag
válasz
Namelesske #5545 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #5543 üzenetére
Ne káromkodj, az offline apival sokkal jobban fogunk járni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #5541 üzenetére
Most nyáron ígérik az offline api-t, szóval sokat nem kell rá várni, hogy méltó megoldást kapjon a dolog.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske #5527 üzenetére
"bekapcsoltam az offline módot"
És pontosan hogy, mikor most drótozzák kifele a gears-t, a html5 offline api meg még nem lett bedrótozva?
(#5528) hunfatal: Na de kérem, én sem mentem át az opera topicba szarozni.
-
laszlohu
addikt
válasz
Namelesske #5538 üzenetére
Ez ugyanúgy rád is igaz.
-
laszlohu
addikt
válasz
Azért pontosítsunk, a problémám továbbra is fennáll, csak nem untatlak vele titeket, hiába tettem fel a Windows 7 64 bit - et. Ha a hardware accelerationt kikapcsoltam úgy a korábbi konfigommal Vista alatt is tökéletesen működött és mind a mai napig így használom Windows 7 alatt is.
Én nem mondtam soha, hogy Chrome szakértő vagyok, de az biztos, hogy elég sokat nyüstöltem, így rám ragadt valami.
-
laszlohu
addikt
válasz
Namelesske #5529 üzenetére
Sziasztok!
A további könyvjelző, ha teljesen kitörlöm a tartalmát ( alkönyvtárral együtt ) , egyszerűen eltűnik. Ezzel nekem csak az előző verziókban voltak gondjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest