- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TRob1
veterán
Most a 21.0.1180.77 a legújabb, de ezzel is, a 75 végüvel is, a 60as végüvel is, meg az összes előzővel is működik/működött a farmerama nálam mind2 gépen (perpill is kipróbáltam, most is minden oké vele)
(#11354) Raaf :
Mikor írod a szöveget, alul ott van hogy Feltöltendő képfájl... kiválasztod, leokézod majd megjelenik a beillesztés.vagy ha már fenn van vhol a képed, akkor alul katt a Kép vagy a Link fülre (attól függően hogy akarod-e látni az előképet vagy csak kattintható linket szeretnél) és beilleszted az url címet.
De a Kép fülre kattintva csak kis méretű képeket linkelj, mert nem férne bele az oldalba.
Gyakorolj pl. ebben a topikban.
-
spammer
veterán
Szerintem elég a legfelső r31-est bekapcsolva hagyni, de ha nem jó úgy, akkor próbáld ki, hogy csak a második hagyod bekapcsolva. Egyébként megnéztem, nálam mindhárom be van kapcsolva, és nem kavar be így sem.
A Chrome-ot frissítsd nyugodtan.
Ha ezután sem jó és újratelepíted az egészet akkor:
A kiegészítőket webstore-ból fel tudod rakni újra gyorsan, azokkal felesleges vacakolni. A könyvjelzőidet el tudod menteni. Címsorba írd be:
chrome://bookmarks/
Ott a rendezés menüpont és a könyvjelzők exportálása HTML-fájlba. Az importálás is ugyanitt történik majd (a HTML fájlból vissza fogja állítani.)
A jelszavaidat meg jegyezd meg vagy írd fel őket valahova, mert valószínűleg azok is eltűnnek az újratelepítés során. Beállítások -> speciális beállítások ->mentett jelszavak kezelése , itt láthatod őket.
-
spammer
veterán
A fórumba nem lehet csatolni semmilyen doc fájlt. Képet fel kell töltened valahova, vagy akár ide a fórumra is lehet (mikor írod a hozzászólást) és azt be lehet illeszteni a hozzászólásba.
Szerintem az legjobb, ha leszeded a Chrome-ot (uninstall), letöltöd az adobe flash playert egy másik böngészővel, telepíted, és utána felrakod a legfrissebb Chrome-ot.
Nálam van külön Adobe flash és nekem nem akadt össze soha a Chrome-mal, nem kellett letiltani egyik flash plugint se.
Szóval egy tiszta telepítés szerintem megoldja a gondod.
-
spammer
veterán
Képet nem szúrtál be, de képen úgysem látszana, hogy akadozik-e, vagy nem.
Milyen játékok akadoznak? Flash játékok?
Lehet, hogy az adobe oldaláról kellene letöltened a legfrissebb flasht, és ha azután is akardozik, akkor szerintem Chrome újratelepítés kellene.Ahogy olvasom, lehet, hogy privát üzenetben akartad küldeni, de jobb, hogy ide a topikba ment az üzeneted, mert nekem a fentieken kívül nincs tippem, de hátha másnak lesz ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Motoros topic
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest