Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A manóba, droidos felület. Mi a megoldás? Agyfsz kapok többet dobja ki mint a rendes weblapot látom.
-
Valahogy be lehet azt állítani, hogy csak a YT-t a HDD-re bufferelje? Ez generál nekem igen sok SSD írást, egész nap HD-ban mennek a zenék. Thx!
-
Véletlenül derült egy érdekes, de nem túl jó dolog. HA fut a chrome, tök mindegy milyen és hány ablak, de legyen csak egy ph fórum ablak és lerakom a tálcára, akkor a noti nagyságrendekkel kevesebbet megy el akkuról. Arra jutottam, hogy fut egy halom chromeˇ32.exe ugye és ebből egy picit dolgoztatja a cpu-t, épp annyira, hogy az a nyugalmi kicsi fogyijából egy nagyobba kapcsol. Észrevétel volt nem több.
-
Sziasztok! Rendeltem egy routert. A gond vele a full kínai felület. Hírhedt erről a hibáról. A megoldás állítólag a chrome lesz, mert automata lefordítja az oldalt. Hol tudom aktiválni majd ezt?
-
Van tippetek miért nem megy az érintőpados vissza gesztus chrome alatt? Csak ott nem megy ahol kellene, hogy menjen.

A többi gesztus megy. -
válasz
myke01
üzenetére
Egy jó ideje ilyen silány. Gép hibának hittem, mert sok sok éves a rendszer, de a null perces win7-en is? Nekem eddig bejön a Chrome. Teszi a dolgát. Elég hamar elindul. Pl a netrádió itt közel sem eszi annyira a procit mint FF-en, ott visított a venti úgy fűtött tőle. Itt nem. Kis apró megfigyelések.
-
2007-2015 >> Firefox. Most ebben a 10 percben telt be a pohár! Nem hiszem el, hogy a FF laggol asztalin és a nulláról telepített notin is, de a Chrome nem! Az összes problémás lapon vizsgázott! Mától Chrome!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest