Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A manóba, droidos felület. Mi a megoldás? Agyfsz kapok többet dobja ki mint a rendes weblapot látom.
-
Valahogy be lehet azt állítani, hogy csak a YT-t a HDD-re bufferelje? Ez generál nekem igen sok SSD írást, egész nap HD-ban mennek a zenék. Thx!
-
Véletlenül derült egy érdekes, de nem túl jó dolog. HA fut a chrome, tök mindegy milyen és hány ablak, de legyen csak egy ph fórum ablak és lerakom a tálcára, akkor a noti nagyságrendekkel kevesebbet megy el akkuról. Arra jutottam, hogy fut egy halom chromeˇ32.exe ugye és ebből egy picit dolgoztatja a cpu-t, épp annyira, hogy az a nyugalmi kicsi fogyijából egy nagyobba kapcsol. Észrevétel volt nem több.
-
Sziasztok! Rendeltem egy routert. A gond vele a full kínai felület. Hírhedt erről a hibáról. A megoldás állítólag a chrome lesz, mert automata lefordítja az oldalt. Hol tudom aktiválni majd ezt?
-
Van tippetek miért nem megy az érintőpados vissza gesztus chrome alatt? Csak ott nem megy ahol kellene, hogy menjen.

A többi gesztus megy. -
válasz
myke01
üzenetére
Egy jó ideje ilyen silány. Gép hibának hittem, mert sok sok éves a rendszer, de a null perces win7-en is? Nekem eddig bejön a Chrome. Teszi a dolgát. Elég hamar elindul. Pl a netrádió itt közel sem eszi annyira a procit mint FF-en, ott visított a venti úgy fűtött tőle. Itt nem. Kis apró megfigyelések.
-
2007-2015 >> Firefox. Most ebben a 10 percben telt be a pohár! Nem hiszem el, hogy a FF laggol asztalin és a nulláról telepített notin is, de a Chrome nem! Az összes problémás lapon vizsgázott! Mától Chrome!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest