Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Amióta frissült a 48.0.2564.82 m (64-bit) verzióra, néhány oldal szarul jelenik meg. Csak engem szórakoztat ezzel, vagy másnál is ilyen?
-
Colos1
őstag
A zenét wasapival nyomom. Ilyenkor normál esetben kizárólagos prioritást adna a hangeszköznek a win, de a Win10 -hez még nincs rendes driver, ezért ha más is hozzá akar férni, akkor elhallgat az egész kóceráj.
Gondolom már mindenki baromi kíváncsi, hogy hogyan jön ide a Chrome.

Úgy, hogy Facebook -on hiába kapcsoltam ki a beállításokban a hangokat, sokszor elnémítja a zenét. És a Chrome csinálja, mert FF és IE alatt nem szórakoztat ilyennel. És csak a faszbúk esetében.
Valami ötlet? A flags -ban már bekapcsoltam, hogy laponként le tudjam tiltani a hangokat, de ez esetben nem is jelenik meg a hangszóró ikon.
Az a probléma, hogy annak ellenére, hogy le vannak tiltva a hangok, hozzá akar férni a hangeszközhöz.
Valami ötlet?
-
Colos1
őstag
válasz
myke01
üzenetére
Ez már nekem is feltűnt.
Amúgy eleinte az volt a szándékom, hogy ha megint menni fog az IDS FF alatt, akkor visszaállok rá, de jelen állás szerint nem fogok.Telón - mert ha már itt átállok, akkor telón is érdemes a szink miatt az Operát kihajítani - egyelőre zavar, hogy nem lép ki, hanem folyamatosan aktív marad a háttérben 100+ mb RAM -al, de erős telóm van, elbírja az.

-
Colos1
őstag
válasz
myke01
üzenetére
Tökéletes

Én azon rágtam be, hogy már vagy egy hete nem megy a Norton jelszókezelője. Ott javasolták, hogy kezdjek el ezzel foglalkozni. Picit hidegem volt tőle, mert pár éve már próbáltam, és úgy vágtam le a gépről, mint macskát természetes szükségletet végezni, és még azt is utáltam, aki látott olyat, aki szereti a krómot
De azóta sokat változott, és eddig nincs vele bajom 
-
Colos1
őstag
Sziasztok.
Hosszú-hosszú idő után rávettem magam, hogy bizonyos okok miatt leszokok a FF -ról, és legyőzöm undoromat a Chrome -al szemben. Ez már majdnem sikerült is, de van egy nagyon idegtépő problémám.
Hogy a bánatba tudom megoldani azt, hogy a betűknél - pl. itt a PH -n - azonnal fejezze be ezt a simításnak csúfolt elhomályosítást, mert kifolyik tőle a szemem. A hardveres gyorsítást már kikapcsoltam, de a weboldalak esetén még mindig csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy eleinte az volt a szándékom, hogy ha megint menni fog az IDS FF alatt, akkor visszaállok rá, de jelen állás szerint nem fogok.
De azóta sokat változott, és eddig nincs vele bajom