- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
idegen lény #21790 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de egy órája használom ezzel a "--no-sandbox" paranccsal indítva a Canary-t, azóta még nem jelentkezett a hibaüzi!
-
dannyl
addikt
válasz
idegen lény #21759 üzenetére
Amúgy mi számit feleslegesnek a bővitményeim közül? A sok nyomorult reklámot mind letiltja az adblock és az adblock+. A hola! kell, mert itt USA-ban csak úgy tudom nézni az m4 sport-on a F1-et
. Kaspersky-t leszedtem. Más nincs. De amúgy most a google kereső se akar keresni. Chrome-on belül a Bing-et kell használnom, mert a sima google kereső egyszerűen nem keres
. Nem értem...
-
myke01
senior tag
válasz
idegen lény #21763 üzenetére
Nálam nem jött be a 64bit version of chrome
, pedig 64bit-es oprendszerem van . Akadozik ,laggol ,stb. Lehet újra kellene már dobni a rendszert .
-
JanR
addikt
válasz
idegen lény #21755 üzenetére
Évek óta használók Chrome-t, de nem tudtam eddig, hogy van 64 bit-s. Most frissítettem én is arra. Mitől jobb mint a 32 bites?
-
Ryder62
őstag
válasz
Nem 64 bites szerintem. Miben jobb a 64 bites?
Firefox az volt. -
dannyl
addikt
válasz
idegen lény #21759 üzenetére
Jó is hogy irtál, mert megint visszatért a videók be nem töltéséhez. Megpróbálok most egy clean installt. Köszi.
-
Ryder62
őstag
válasz
Köszi. Eltüntettem, és a téma változtatásával az állapot sor is olvasható.
Lassan el is kezdem belakni
-
anonymus89
addikt
válasz
idegen lény #21722 üzenetére
Nincs beállítva.
-
Namelesske
addikt
válasz
idegen lény #5570 üzenetére
Honnan tudjam. Nem használom mert mindig összeomlott amikor bementem a beállításokba.
-
fatal`
titán
válasz
idegen lény #5515 üzenetére
Kérlek fejezd már be a hülyeségek posztolását, mert nem bírom abbahagyni a röhögést.
Nem mindegy milyen oprendszeren végzi a js motor tesztjét?
-
pete_21
addikt
válasz
idegen lény #5515 üzenetére
A motorok sebességét, sebességkülönbségét látod így is. Elvégezhetem én is a teszteket, ugyanazt az eredményt kapom Win7 x64-en is. WonderCSabo kolléga le is írta már több hsz-ben is. Sunspider teszten Fx elveri a Chrome-t, Kraken-ben szorongatja, erre gyúrnak még kicsit, hogy utolérjék.
-
pete_21
addikt
válasz
idegen lény #5510 üzenetére
Nem. Windowst használok én is, mint ahogy a felhasználók többsége.
Sk8erPeter: A #5495 hsz-eden jót röhögtem.
-
pete_21
addikt
válasz
idegen lény #5501 üzenetére
Mivel én leginkább a Firefox-ot ismerem, ezért a Chrome-ot leginkább azzal tudom összehasonlítani.
Sebesség alatt mit értesz? Mert ha a UI válaszképességét, abban tényleg jobb a Chrome, bár már hallottam embereket, akik a Chromeban pont ezt kifogásolták... Ha a javascript teljesítményre gondolsz, akkor nézd meg ezt az oldalt. Kraken-ben jobb a Chrome, Sunspiderben viszont a Firefox veri. V8 bench meg tudtommal a Google tesztje, szóval nem lehet készpénznek venni. Egyébként ezek olyan eltérések, amit általános használat közben nem veszel észre.
Nálam a Chrome több memóriát eszik, de egyébként aki manapság 2-4-6 Gb (vagy még több) memóriával azzal foglalkozik, hogy 50 Mb-tal több memóriát eszik a másik böngésző... Az meg is érdemli. Nem azért van a memória, hogy használjuk?
A közérthetőség mit takar?
Egyszerűségre: nézd meg az Fx4/5-öt, IE9-et, ezek se bonyolult alkalmazások. Az átlaguser ugyanolyan könnyedén elboldogul velük, mint a Chromemal. (Feltételezem az Operával is könnyen el lehet boldogulni, bár ezt régebben használtam csak.)
Abban egyetértünk, hogy manapság az egyszerűségre, letisztultségra mennek rá. De már szinte minden böngésző olyan, hogy az átlagfelhasználó gond nélkül elvan velük, nem igényel egyik sem különösebb szakértelmet. Fx4/5, IE9 semmivel nem bonyolultabb, összetettebb, mint a Chrome. Nem igényelnek több szakértelmet.
Hogy egy gyereknek mit ajánlanék? Én személy szerint a Fx-et, de ez tényleg szubjektív. És azért ezt, mert nem látom, a Chrome miben lenne jobb, és nem látom, miért lenne alkalmasabb egy kezdő felhasználónak/gyereknek. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5491 üzenetére
Te figyelj, idegen lény, rájöttem, hogy te most biztos szopatni akarsz minket, ezt azért már te sem gondolhatod komolyan.
A Google-nek egy egész komoly családnyi terméke van, gyorsan nézd át az egész palettát, még mielőtt heves izgalmadban szívrohamban összeesel, várván a Google által az emberiségre mért végső csapást.
(#5488): gondolom ezt a csodálatos idézetet is a kedvenc rendkívül hiteles, de inkább szánnivaló forrásaidból szedted. Figyelj, van egy javaslatom, inkább menj el vidékre földet kapálni, az elég jól levezetné a felesleges energiáidat, vagy csak kezdj el készülni a legközelebbi Ironman versenyre, tuti nem lesz fölös energiád egy darabig ilyen baromságokat terjeszteni.
Lassan kezdesz tényleg rossz hatással lenni a fórumra.
Figyelmeztető üzenetet kéne kitenni a topic elejére: "Figyelem, nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy rosszindulatú idegen lények zavarhatják meg a fórumlátogatók nyugalmát!"=======
(#5492) ntomka: "Szerintem te Tibii91 vagy másik nick-kel.
"
Azért ez szerintem durva sértés Tibi felé.=======
(#5489) Tibii91: Dehogyis, inkább minden napra egy meglepetés, feltehetem a kérdést, és egyből meg is kapom a választ: "van még lejjebb? Igen, mindig van lejjebb."
=======
(#5490) hunfatal:
"Én jókat röhögök. Biztos Google részvényes."
Én is jókat röhögök, de a mondat második felére, háát... szerintem inkább izé, hogy is mondjam, nem Google részvényes, hanem őőő... hogy is hívják a növényeknél azt a részt, ami rögzítésre és tápanyag-felvételre szolgál? Ja igen, megvan, GYÖKÉR. -
pete_21
addikt
válasz
idegen lény #5481 üzenetére
És ezeket a baromságokat te el is hiszed? Szerinted miben lett a Chrome az etalon, amit mindenki követ?
Mi az, amit a Chrome bevezetett, és mindenki átvett tőle? Miben nyújt a Chrome többet, mint bármelyik másik böngésző??(#5476) idegen lény: "A króm olyan elképesztő iramot diktál a fejlesztésekben, hogy ma már mindegyik őt próbálja követni/másolni."
Az egy dolog, hogy milyen gyakran adnak ki új verziót, de figyeled, hogy mik az újdonságok? A gyors fejlesztési menetrendnek köszönhetően lehet, hogy egy főverzióváltásnál alig van benne újdonság, amit az átlaguser észrevesz, vagy éppen használna.
És megintcsak: miben követik? Miben másolják a többiek?? -
ntomka
nagyúr
válasz
idegen lény #5491 üzenetére
Szerintem te Tibii91 vagy másik nick-kel.
Többiek: Majd este leírom mi a problémám az Operával, akkor több időm lesz szónokolni, de előre szólok, nem szeretnék ebből flame hegyeket indítani. Akinek tetszik az Opera, használja, mindenkinek egyéni döntése. De ha érdekel a véleményem, akkor tényleg leírom majd.
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #5486 üzenetére
"Akkor azt hittem, hogy az Operánál nincs lassúbb és kínzóbb eredményt produkáló böngésző. Ez azért volt, mert nem gondoltam a Safari-ra :-)"
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5485 üzenetére
Imádom a szakmailag is megalapozott hsz.-eid tömkelegét.
Azt azért tedd hozzá, hogy teljes legyen a kép, hogy a Google fogja irányítani a világot, aztán önműködő robotként leigázza az emberiséget is!
Ja nem, bocs, neked nyilván kegyelmezni fog, mert ilyeneket írtál a Chrome topicban..."Az idő nekünk dolgozik, a Googlenak, a Chromenak és nekem."
Azt a qrva, azért ütős mondataid vannak, de az a legdurvább, hogy ilyenkor nyilván úgy érzed, ezek a mondatok helyénvalók! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Mi a tököm az a csillagpor.hu?
És mióta lett az hiteles forrás?
Könyörgöm, ne fárassz már...
A második bekezdésre meg csak annyit tudok reagálni, hogy szerintem túl sok akciófilmet néztél...
-
fatal`
titán
válasz
Ha nem haragszol, a sok tömény baromság után, amit itt a topicban elzengtél, inkább nem alapozok a véleményedre.
A netscapet nem a Google darálta be, hanem az MS az IEvel
-
fatal`
titán
válasz
idegen lény #5476 üzenetére
A Chrome semmilyen iramot nem diktál, semmivel nem fejlődik gyorsabban, mint a többi. Az hogy két percenként új verziót dobálnak ki (amiben alig van újítás), nem jelent semmit. Eleve, ha nem teszel rá kiegészíőt, akkor még mindig butább még az IEnél is.
(#5477) Sk8erPeter: Senki nem rendezi naponta, de amikor kellett volna akkor rohadt idegesítő volt. Szerencsére a könyvjelzősávval végre kiküszöbölték ezt a problémát. Érdekes itt már nem probléma, ha pistike véletlen arrébbrakja... Ha én véletlen arrébbrakom, akkor, majd visszateszem, nem jelent problémát.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5468 üzenetére
Azt a kutya fáját, ez egész egyszerűen csodálatos hír!
(#5467) ntomka: "Ha az opera nem "butáskodna" itt-ott, akkor előbb, de így inkább utóbb, vagy... sajnos az én türelmem is véges."
Most konkrétan milyen parák merültek fel újabban?
A múltkori debuggolós para úgy tűnt a kieg topicjában, hogy megoldódott, még ha körülményesen is.Amúgy ha esetleg összefutnál submit-gomb szövegváltoztatási problémájával JavaScript segítségével, akkor itt van egy tegnap sajnálatos módon felfedezett bug Opera alatt: [link]. Végül is nem esélytelen, hogy fejlesztgetés közben esetleg Te is találkozol ezzel a problémával, azért írom.
-
fatal`
titán
válasz
idegen lény #5468 üzenetére
Extensionokről van szó, nem pluginekről. És nem erről volt szó (nem szélsőséges lassulásról)...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5424 üzenetére
Óriási, amiket írsz, komolyan, annyit szakadok a hozzászólásaidon!
Hogy lehet ennyi f@szságot összehordani egy helyen?
Nagyon nagy!
Már bocsánat!"Jó, akkor a monitorra, nem szeretem azt a szót, hogy Desktop."
Tökéletesen kivágtad magad abból, hogy azt mondtad, a "Letöltötte a képernyőmre"...
Komolyan, írj minél többet, összegyűjtjük majd a hozzászólásaidat "idegen lény aranyköpései" néven.Már van pár: [link] (ATI driver telepítési kísérlete Intel VGA-hoz), [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link]
"Van Vista topic is?"
Inkább az a kérdés, milyen topic nincs. -
napocska2
senior tag
válasz
idegen lény #5419 üzenetére
Egész normális billentyűmatricákat lehet kapni, amivel megkönnyítheted az életed! Nekem sem magyar a bill. a notimon és az eltérő betűknél ezzel oldottam meg a problémát. Mondjuk az én matricám egyszerű fekete és körbevágtam a betűket, hogy még kisebb legyen, így egyáltalán nem rondította el a masinámat.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5419 üzenetére
"És ezt mégis honnan kellett volna tudnom???"
Példa: próbálgatás.
Mellesleg nyugalom, a hosszú élet RITKA! -
koshmar
veterán
válasz
idegen lény #5417 üzenetére
GameSkút?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5415 üzenetére
Az Alt Gr+Q-ra (\) gondolsz?
Amúgy link bemásolása esetén kattints a "Link" gombra, és azután másold be oda a megjelenő mezőbe a címet, akkor kattinthatóvá válik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5407 üzenetére
"Azaz gépelése annyira nem (bár a pár éves játékok alaposan lebutított grafikával elfutnak), de minden másra való a gép."
"gépelése annyira nem" - igen érdekes ez a mondat..."ööö..., hol is találom azt a "rendszermeghajtó"-t? "
Rendszermeghajtó az, ahol a rendszered alapvető működéséhez szükséges fájlok találhatók (esetedben a Vista-é)... ami alapesetben Windows-nál többnyire a C:\. -
koshmar
veterán
válasz
idegen lény #5402 üzenetére
Pedig egy egyszerű böngészőnek szerintem pont, hogy kijárna egy igényes, színes, 3D ikon.
Ezzel az ikonnal túl nagy az összhang.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5401 üzenetére
Meglett a Users mappa?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5398 üzenetére
Vicces az adatlapodon ez a "This device is working properly."
Jó, hogy a "Szabvány szavatosság" részt nem írtad oda.Ilyened van?
Akkor elvileg Intel GMA X3100 van benne.
Ja, de lehet, hogy későbbi sorozatból van, de Intel, a lényeg szempontjából tehát most tök mindegy.
Ahhoz meg mi köze az ATI-nak?Ha Vista, akkor ott kell lennie a Users mappának alapértelmezettként a rendszermeghajtón.
-
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5354 üzenetére
A USERS egy rejtett mappa a meghajtón pl.: "C" -n
Először is engedélyezni kell, hogy láthasd, mert alapból nem látja a gép.
pl. a Total commanderben a beállításokban is lehet engedélyezni ( csak a TCMD számára )Azt ajánlom végezz el egy számítástechnikával foglalkozó tanfolyamot, mert rád fér.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5354 üzenetére
Hogyhogy mit kell a helyére beírni?
Milyen oprendszered van? Elvileg Vista után már így szerepel a könyvtárnév, hogy Users, XP-nél még Documents and Settings alatt található.(#5353) idegen lény: milyen videókártyád van?
Amúgy az Adatlapodat kitölthetnéd (milyen konfigod van), bár tudom, még újonc vagy, de akkor is.(így könnyebb rögtön segítséget nyújtani, hogy tudjuk, milyen konfigra kell)
-
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5350 üzenetére
Catalyst - al kapcs. kérdések a másik fórumon :
http://prohardver.hu/tema/catalyst_driverek_topikja/hsz_13851-13900.html
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5349 üzenetére
Még nem próbáltam, de elképzelhető, hogy ha az egész User Data mappát lemented újratelepítés előtt valahova, majd ezt visszaállítod, akkor nem veszted el ezeket.
Itt találod pl. Windows 7 alatt:
c:\Users\<username>\AppData\Local\Google\Chrome\User DataDe felelősséget nem vállalok érte, mert simán lehet, hogy mégis elveszted.
(#5350) idegen lény: ez pontosan azt jelenti, ami oda van írva, vagyis hogy a Te videókártyád nem kompatibilis azzal a driverrel, amit épp letölteni+telepíteni szeretnél.
Keress olyat, ami a tiédhez való. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
idegen lény #5345 üzenetére
MIért kéne "Notepad-ra rámásolni"?
Amikor exportálod a könyvjelzőidet, akkor egy HTML-fájlba fogja elmenteni, ezt pakold olyan helyre, amit megjegyeztél, amikor pedig újratelepíted a Chrome-ot, akkor ugyanitt az importálásra menj rá, tallózz az előbb említett HTML-fájlhoz, majd okézd le, és meglesznek a könyvjelzőid. Olyan formátumba menti el, amit később is tud értelmezni és feldolgozni, így importálni tudja a könyvjelzőket a HTML-fájlból. -
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5345 üzenetére
Bárhova teheted, lehetőleg olyan helyre tedd, ahol megtalálod.
-
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5343 üzenetére
Rákattintasz a könyvjelzők exportálására, majd kiválasztod azt, hogy hova tegye a könyvjelzőket,kiválasztod a nevét, majd elmented, majd később, ha feltetted az "új chrome" -ot könyvjelzők importálása , kikeresed a könyvjelzők fájlját és kész.
-
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5341 üzenetére
Csavarkulcs ikon - Könyvjelzőkezelő - Rendezés - értelemszerűen Könyvjelzők importálása, exportálása
-
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5339 üzenetére
A könyvjelzőket a könyvjelzőkezelőben elmentheted, majd visszaolvashatod.
-
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5337 üzenetére
Próbáldd meg újratelepíteni innen:
http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable
Chrome 11.0.696.68
Mondjuk a frissítés probléma nem biztos hogy megoldódik.
-
laszlohu
addikt
válasz
idegen lény #5335 üzenetére
Ne a Chromium-ot használd, hanem a stabil portable Chrome-ot, mondjuk abban nincs lehetőség profil váltásra.
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #5331 üzenetére
A Google frissítés Telepítő-ben pedig ezt találtam:
"A Google frissítés telepítése sikertelen volt a következő hibával: 0xa0430606."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest