-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
robi-k #42968 üzenetére
Az Epiben megint új pickupok vannak, double cream DiMarzio utánzat a Donlistól.
Nagyon disznó, 17/15k-s a két pickup, királyul szól.
A Samickhez most érkeztek meg az arany pickupkupakok, megszenvedtem velük. Szűk volt az üreg, ki kellett tágítani. Utána zárlatos lett a bridge pickupon belül az egyik vezeték, megolvadt a szigetelése, amikor forrasztottam rá a kupakot. Persze csak azután jöttem rá, hogy már faszául összeraktam újra.
Egyébként nem gyári pickupok vannak benne, hanem Roswellek, amit a Harley Benton CST-24-emből szedtem ki.
-
qltsar
veterán
válasz
robi-k #42890 üzenetére
Nekem ilyen van 7 hurosban, fix hurlabbal. Kenyelmessegre, minosegre (osszeszereles) a legjobb gitarom - jobb, mint a js32-Kellym, ami meglepett (ezen kivul van meg Ibanez, Epiphone es HB) - bar meg nem csereltem pickupokat benne, de studiozasra / koncertekre javasolt :)
-
Goose-T
veterán
válasz
robi-k #42887 üzenetére
Én most cseréltem le egy Cort X-1-et és egy KX5-öt egy ilyen Jackson JS32-re. Az X-250-nek is ugyanaz a nyakprofilja, mint az én Cortjaimnak volt. Nekem nem jött be, a Jackson ezerszer jobb. A hangja is meglepően jó. Elhozta egy ismerősöm, kipróbáltam, instant szerelem, meg is vettem tőle. Tegnap eljött egy barátom, a kezébe adtam, ma vett ő is egy ugyanilyet. Ennyire jól eltalált gitár.
-
sith7
félisten
válasz
robi-k #42841 üzenetére
Jut eszembe még, mi - illetve a lányom - azzal is küzdött, hogy az akusztikus gitárnak elég nagy "teste" van, az elektromosnak negyed olyan vastag
Ahogy feljebb is javasolták, menjetek be egy boltba, és nézze meg őket, esetleg kérd meg az eladót, hogy kösse az elektromost egy gitárkombóra, ne 500.000 Ft - osra, simán egy 10 W - s is elég, aztán az eladó pengessen neki valamit
... aztán meglátod majd a fényt, a csillogást a lányod szemében, onnan tudni fogod, hogy talált - süllyed
Fájni fog a keze, az alkarja, a bőr lejön az ujjai végéről, de ... idővel nagyon jó lesz
Főleg ha lesz is valaki aki tanítani tudja ... nálunk ez nem volt ... voltak is hullámvölgyek rendesen ... de ez már a múlt
-
espista
senior tag
válasz
robi-k #42828 üzenetére
Yamaha vagy Cort. Attól függ milyen zenét szeretne rajta játszani. De ennyi idősnek valami kisebb méretű lenne jobb. Jumbo és Deadnought szerintem kilőve. Koncert/auditorium méret vagy esetleg parlor. Szemelyesen ki kell próbálni. Akár új Akár hasznalt. Valami nagyobb hangszerboltba kell bemenni körülnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged