- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
pepusos #55268 üzenetére
Azért előbb utóbb eljut az ember arra a pontra hogy már egy újabb gitár/erősítő/multieffekt utána már nincs semmi értelme még egyet venni
Megtalálja az ember mi ami neki fekszik aztán az új dolgok birtoklása értelmüket vesztik. A túl sok gitár fenntartása is csak nyűg tud lenni. Ha ma vesz az ember egy AxeFX-et utána már nincs nagyon hova továbblépni. Hiába jön az új pár évente annyira jók már a mostani cuccok is, 20 éve még sehol sem volt a modellezés a mostanihoz képest..
5-6 gitár után azért már van az embernek van annyi rálátása a dolgokra hogy eldöntse mi válik be neki. Sokszor pont h nem a drágább gitár a jobb...emlékszem nekem az első Ibanezem világbajnok volt játszhatóság szempontjából(csak 22 bundos volt, vékony de nem túl vékony nyakkal) pedig csak egy sima belépő RG-volt... -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
pepusos #52333 üzenetére
Amikor valaki nyújtogat szám közben, én miért nem látom, hogy tompít? Biztos csinálja, de hogy a viharba?
Erről még nem találtam semmi jó kis videót, tutorialt, hogy HOGY is kell tompítani. Oké, hogy azt mondja, tenyérrel, vagy mutatóujjal, de konkrétan. Most kipróbáltam, a három vastag húrt a békacombbal elég jól tudom tompítani nyújtáskor, de a G-t már nem tudom hozzácsapni, mert akkor a nyújtott B húrt is lefolytom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged