- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
atidzsiforc #16573 üzenetére
jaja [link]
Jut eszembe elado a 3 huros is, nagyon kellene penz, fel penzer 5k viheto elektronika rendben.
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
atidzsiforc #16567 üzenetére
Okés köszi mindenkinek remélem megtudok beszélni majd vele egy talit ( mármint a G300-assal )
-
aktív tag
válasz
atidzsiforc #16488 üzenetére
Ezt tudtam xD hanem hangzásra ..... vagy ilyenekre gondolok
-
aktív tag
válasz
atidzsiforc #16436 üzenetére
-
atomeec
senior tag
válasz
atidzsiforc #16422 üzenetére
Az
(ha jól emlékszem, melóban vagyok, de úgy rémlik)
Hát nem tudom, nem vagyok hozzáértő, az egyedüli "hiba", amit találtam és majd igyekszem belőni rajta, az az intonáció (ha lefogom a 12. bundnál valamelyik húrt - már nem tudom melyiket -, az nem volt pontos). Mi más van még ami nem lehet jó rajta? Nyaka, tremoló, kulcsok jónak tűnnek.
-
LevinCube
újonc
válasz
atidzsiforc #16411 üzenetére
Igen single hangszedős. Ha átkapcsolom akkor kicsit halkabb.
-
aktív tag
válasz
atidzsiforc #16405 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor mennyibe kerül 6db húr?
-
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #16397 üzenetére
Annyira nem olcsó: [link]
160volt, most van leárazva. 80k jó ár érte szerintem. De persze ki kell próbálni.És erről valami vélemény?
Les Paul Gothic
Nem nekem kéne, én balos vagyok -
sajtee
őstag
válasz
Hmm.. Ez is Rocjfield Mafia szedőkkel van. Van olcsóbb modell is? Az mennyi újonnan?
-
válasz
És úgy is néz ki mint a képen?
-
aktív tag
válasz
atidzsiforc #16385 üzenetére
Ibanez az jobban bejön...
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #16362 üzenetére
csk most láttam meg a j-t, hogy írtad
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #16359 üzenetére
azaz
fasza gitár, nekem is tetszik, olvastam róla jókat is, kevésbé jókat is, de biztos nem szaladnék el előle, ha ide akarnák adni!
van p-ben is, olyat láttál már?
-
atomeec
senior tag
válasz
atidzsiforc #16350 üzenetére
Semmi gond
-
atomeec
senior tag
válasz
atidzsiforc #16348 üzenetére
Egy gitárom van. Bocsi ha valami félreérthető volt. Azért lesz nehezebb, mire belövöm a floyd-ot rajta (mivel leszedek minden húrt a tisztítás végett).
-
nesa
veterán
válasz
atidzsiforc #16344 üzenetére
Ez a pozdorja gitar szerintem varosi legenda, hangszereszek itthon kiprobaltak hogy a legolcsobb retegeltlemezbol csinaltak bass testet es oda jutottak hogy valoban rosszabb mint a fa de kozelse annyival.
Nekem meg nemvolt ilyenhez szerencsem.
-
InHell
senior tag
válasz
atidzsiforc #16344 üzenetére
-
aktív tag
válasz
atidzsiforc #16325 üzenetére
Ha behangolom a gitár akkor is az E' húr és a H húr fél hanggal magasabb és nagyon csúnyán szólnak rajta a szólók meg minden szinte használhatatlan....
Meg úgy is ideje lenne egy új gitár -
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #16283 üzenetére
nem konkrétan a produkció az, mert az jópofa, hanem az, hogy van aki erre bólogat, meg élvezi, és azt gondolja, hogy de király, minek zenekar, ha a robot is tudja
így gondoltam
-
Mathiask
senior tag
válasz
atidzsiforc #16254 üzenetére
Csak gyakorolni kéne. USB kimenetet majd kipróbálom, nem rossz ötlet. Végülis most is úgy sikerül viszonylag jó hangot kihozni halkan, hogy a sz.gépre van dugva a gitár és a hifin keresztűl szól.
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #16237 üzenetére
mivel toltad fel? na látom is a választ
az addictive drums-t próbálom flstudioba betolni éppen
faszán tudsz reszelni
-
válasz
végre valaki nem puhapöcsű tankcsapdás gunsos -
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #16241 üzenetére
valami vst-t pluszba használsz a reaperben?
-
Gyick
őstag
válasz
Ezt hogy vetted fel?
-
válasz
atidzsiforc #16233 üzenetére
De egy lötyögő húr pláne nem nyom el semmit. Az meg lötyög hát ha standardra van hangolva de le van dropba hajtva. A tizenegyes húr meg nudli. Kb mindent elkövettek amit egy karos gitáron nem szabad.
-
válasz
atidzsiforc #16231 üzenetére
Vagy be kell csak állítani drop hangoláshoz, elvégre nem fix híd. Lehet ferde.
-
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #16227 üzenetére
Sokkal fémesebb a hangja. Hallatszik, hogy belülről jön.
Holnap megpróbálom felvenni. -
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #16225 üzenetére
Hát, megpróbálok majd.
Vastag E húron kb a 11-es bund környékén, A5-nél 3-6 környékén, és néha a D4-es húr 1-2-3. bundnál talán. -
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #16223 üzenetére
De inkább fémes az a zörgő hang, vagy attól még lehet ez a gond?
-
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #16208 üzenetére
Köszönöm!
Még egyszer utána néztem, és mindenhol, a hivatalos weboldalon is és még a review videókban is a sima StudioLag elektronika van benne.
Hogy az enyémbe hogy került a Plus verzió nem tudomDe nagyon örülök neki.
Egyébként nem 9V-oselemről megy, hanem 2 gombelemrőlerre most jöttem rá, mert nem találtam az elemtartót
-
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #16158 üzenetére
movie makerrel vagy sony vegassal szoktam úgy hogy a wawet állitom be a hangbemenetnek a felvevő progiban és akkor az lesz a video alatt, eddig ez a legjobb amit kitudtam hozni [link] de ez nagyon sz@r még..ezen kellene javitanom
-
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #16155 üzenetére
Igy van nekem is de kiakarok probálni vmi mást mert ha videót veszek fel akkor a videoban halk a zene hiáa huzok fel mindent a reaperben
-
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #16109 üzenetére
fél fordulatot tekertem rajt,eddig úgy néz ki jobb lett az e húr már nem zörög a h még kicsit zörög,holnap majd még huzok rajt vissza de lehet este beáll és nem is kell.
-
nesa
veterán
válasz
atidzsiforc #16105 üzenetére
Durvan a nyak kozepet tekeri a palca.
-
nesa
veterán
válasz
atidzsiforc #16102 üzenetére
Igen de az elso bundokra nincs kulonossebb hatassal, ott inkabb az also es felsonyerget kene rendberakni.
-
toth_janika
őstag
válasz
atidzsiforc #16045 üzenetére
Keveset gyakorlok? Ez viszonylagos... Minden nap 1 órát gitározok. Kezdek bemelegítéssel... Kromatikus ujjgyakorlatok, és a törzshangsor különböző fekvésekben, majd az A moll skála... Mindegyiket lassú-közepes-"gyors" tempóval (ez metronomon 70-100-120 bpm).
Ezután a kapott dalok gyakorlása: Für Elise, Mother Russia (szóló nélkül), Bach, és Mozart, valamint Pull Me Under eleje...
Azt hogy ezt rosszul teszem, abban lehet valami, ezért szeretnék ezen változtatni.Szerinted a dobgép lehet jó megoldás. Tudnál/tudnátok ajánlani márkát, típust, amit érdemes lehet megvenni?
-
kutjaaa
tag
válasz
atidzsiforc #16003 üzenetére
Igen, valóban így lenne korrekt, én tudok két ilyen boltot az országban, pedig nem csak ennyi üzletben jártam életem során! A többiben sajnos ez a jellemző és nem csak a 100k alatti kategóriában, hanem a jóval drágább cuccoknál is! Mert ugye azok nagy része is csak egy alapbeállítást kap a gyárban!
-
kutjaaa
tag
válasz
atidzsiforc #16000 üzenetére
Én is ezt mondom, ha megveszem addig nem viszem el amíg be nem lövik, természetesen kifizetem a beállítást! De ami bemutató/próba darab az legyen beállítva!
-
kutjaaa
tag
válasz
atidzsiforc #15998 üzenetére
Az OK, hogy a megvásárolt darab nincs beállítva, és X pézé beállítják, de ami a falon van az legyen már belőve!
-
kutjaaa
tag
válasz
atidzsiforc #15996 üzenetére
A Cort KX5 fr-t is nézegettem régen, sőt ki is próbáltam de sajnos elment tőle a kedvem! Valószínűleg azért mert a hangszer szarul volt beállítva! Ezt amúgy rohadtul nem tudom megérteni, hogy egy boltban legalább a kipróbálásra kitett hangszereket miért nem lehet beállítani?!?!? Rendben van, hogy keresni kell nekik is valamin, de ez szerintem akkor is gáz!
-
kutjaaa
tag
válasz
atidzsiforc #15993 üzenetére
Lehet!
Nekem is jobban tetszene egy eredeti MM csak az túl sokba fájna!
Szeretnék valami tremolós cuccot ami nem floyd rendszerű de használható! Ez azért tetszene mert formára nem tűnik tucatgitárnak! A Sterling is tetszene de sajna már az sem az az árkategória ami nekem most beleférne!
Ja és csak a H+H vagy H+S elrendezés jöhet szóba, mert én folyton elakadok ha van középső pikáp!Ami még tetszett az a Vintage VRS 100, de ezek az OLP-k megütötték a szemem, de ha azt mondod, hogy nem jók akkor tovább nézelődök!
-
Eastman
addikt
válasz
atidzsiforc #15993 üzenetére
Jaja, hat ez a korrekt.
...egyébként:
-
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #15975 üzenetére
Na találtam is egyet, balosba való, Tusq, 10$, de a házhoz szállítás is majdnem annyi
Itthon nem lehet kapni sehol?
Illetve milyen ragasztóval kell a helyére ragasztani? -
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #15975 üzenetére
A reszeléssel nem lenne gond.
Kivenné félek a régit -
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #15973 üzenetére
Angol nyelvű oldalakon szódabikarbónát+ragasztót írnak.
A nyerget kicseréltetni drága lenne? Megmaradna a nyoma?Hát nem tudom mi volt benne
De most ha nincs a legvastagabb alatt semmi, akkor zizeg rendesen, sőt...
(illetve a legvastagabb vékony húrnál is van egy ilyesmi kis zizegés) -
Dealer95
őstag
válasz
atidzsiforc #15930 üzenetére
Na most lemértem.
A Gyári pdf-ből néztem a nyak méretét a C-7-nek, illetve megmértem a Peavey nyakát.C-7
Predator EXP
szélesség: 4,8cm
4,2cm
vastagság: 2,0cm
2,0cm
12.bundnál vastagság:
2,2cm2,3cm
utolsó bundnál szélesség:
6,8cm5,7cm
Majd első próba után kiderül, hogy mennyire lesz kényelmes nekem
-
nesa
veterán
válasz
atidzsiforc #15855 üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #15853 üzenetére
Csak hogy meg is magyarazzam, volt 20ezer forintos gitarom, aku meg elektromos is. Onkinzas. Az akusztikus olyan jo 2,5 eves, most haveromnal van, mert nem merem repulore rakni. Nyaron jartam nala, megneztem hogy birja a fadarab a napi strapat: a bundok undoritoan sz*r anyagbol vannak, mar kb teljesen be vannak godrosodve, a hangolokulcsokat gozom sincs mi tartja egyben, a nyakat meg a zsugorodo fedolemez szepen elkezdte a 4. dimenzio fele huzni, mondjuk ez utobbi igyis-ugyis bekovetkezik egyszer, foleg ha nincs parologtatoval kemenytokban tartva. Es mindennek a tetejebe meg a hangja is rossz.
-
Eastman
addikt
válasz
atidzsiforc #15853 üzenetére
Ennyi.
-
nagyj74
senior tag
válasz
atidzsiforc #15837 üzenetére
Városi legenda
-
válasz
atidzsiforc #15837 üzenetére
Gondolom arra gondolnak hogy egy mélysugárzó nem szereti a közép és magas hangokat
-
válasz
atidzsiforc #15809 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
atidzsiforc #15798 üzenetére
Mondjuk nem ez az idealis bealitas hogy zorog, az oktav se biztos hogy igy bealithato...
Engem kimondott irital ha zorog csorog a hur, meg ugye ha valahol megcsorog az a hangot is elcseszi... -
InHell
senior tag
válasz
atidzsiforc #15756 üzenetére
Szép gitár, és elég állat hangja is van! Gratula!
-
reményhal
csendes tag
válasz
atidzsiforc #15775 üzenetére
Köszönöm,rápillázok a progikra
-
madgie
titán
válasz
atidzsiforc #15775 üzenetére
...szom szórakozna ezzel, beütögetem több menetben a garageband-ben a tableten oszt csók
-
McCann
tag
válasz
Úristnnnnn, 8 húr...
Respect!
Nekem a 6 is sok néha
-
izomhod
őstag
válasz
aztamindenit neki!
elég kemény balta, nekem 2 gitáromon van ennyi húrmilyen érzés, átéred a nyakat?
-
válasz
beteg!
-
Gyick
őstag
válasz
atidzsiforc #15727 üzenetére
asio4all+zoomg2+reaper+sony vegas
Letöltöttem ezeket majd holnap kiprobálom..
a reaper plugin mappájába kell bemásolni gondolom?Nem engedi el mert kicsi a lyukja,de régóta tervezem hogy teszek alá egy nagyobb alátétet..
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #15727 üzenetére
Kicsit felrement a szerkesztes, de remelem latszik a lenyeg, kifutottam az idobol
Na szoval azert olyan szaraz a soundod mert nincs a jelutban gitarlada, ez a cucc azt szimulalja, nem is rosszul. Kellenek hozza hangszoro impulzus mintak, amiket a masik linkben mellekeltem.
-
Eastman
addikt
válasz
atidzsiforc #15520 üzenetére
Zsír.
Jó balta. ...meg is kívántam két gombóc pisztáciát...
-
theiron320
aktív tag
válasz
atidzsiforc #15517 üzenetére
köszi én is így gondolom, így inkább marad a jackson, ha meglesz akkor majd teszek fel képeket.
-
theiron320
aktív tag
válasz
atidzsiforc #15510 üzenetére
Pink floyd, guns and roses, metallica. De inkább guns and roses. Viszont fsr nél hiányzik a 22 bund és pár metallica solonál már bejön az is
-
Bobrooney
senior tag
válasz
atidzsiforc #15424 üzenetére
Igen, de annyi a különbség, hogy ők jog díjaztak a Gibson felé...
Ismétlem önmagam: Nem leszólni / beszólni akartam, csak figyelmeztetésnek szántam. de ha nektek hiányzik egy esetleges warn, többet nem fogok szólni.A replika gondolom ilyesmi miatt nem lehet az aprón sem.
-
BluEyes
őstag
válasz
atidzsiforc #15424 üzenetére
De ne írjuk már rá, hogy Fender kópia, ha nem az. Itt is, #15418, milyen kamuság már, hogy "sztrat copy". Hol, mitől "copy" ez a fadarab? Milyen paramétereiben egyezik ez meg bármilyen gyári Stratocasterrel?
-
impalaman
aktív tag
válasz
atidzsiforc #15282 üzenetére
Én is jobb döntésnek látom az Affinity-t, de azért kíváncsi voltam más véleményére is, mert a Soundsation-ről sok véleményt még nem hallottam, de gondoltam, hogy nem túl jó, a Squier Bullet-ről meg nagyon megoszlanak a vélemények, mert valakinek tetszik, valakinek meg nem.
Az a legnagyobb gond, hogy errefelé még kipróbálni sem tudok semmilyen gitárt, mert Pécsen egyik bolt sem tart balkezes gitárokat, max. Johnson-t, de az is tűzifa kategória körülbelül.
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
atidzsiforc #14994 üzenetére
Pont, hogy nem tudom beállítani a húrlábnál, mert nincs elég hely, nem lehet már hova húzni a kicsi csavart, mert nincs hely. Nem magas a húrmagasság egyáltalán, sőt, nagyon alacsonyra akarom állítani, de emiatt nem lehet, mert a többi húrnál jó lenne, de ennél nem.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
atidzsiforc #14827 üzenetére
Az alapok teljes hiányával annyit tudok tenni, hogy elhiszem
Kvint a szegényes tudásommal ennyi: -
blackmacs
senior tag
válasz
atidzsiforc #14689 üzenetére
Mondasz valamit,köszi!
-
Eastman
addikt
válasz
atidzsiforc #14676 üzenetére
Nézegetem a képet, meg az itthoni kápómat és szerintem nem csíptette Tóbiás a húrokra. Simán a fejre tette a szemöldök mellé (fölé), a húrok alá. Amit látunk az a kápó szára vagy markolata lényegében. Ott tartja a fejen az eszközt, ennyi. Hülyeség, hülye kép.
-
M3aN
senior tag
válasz
atidzsiforc #14676 üzenetére
Nem értek én ennyire hozzá, csak tanulgatom éppen.
Ami erővel ráraknám a nyak végére, olyan erővel berakom a táskába, vagy kirakom a polcra.. -
M3aN
senior tag
válasz
atidzsiforc #14668 üzenetére
Azért mégsem egy egészséges dolognak tartom oda rakni a capo-t...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
atidzsiforc #14668 üzenetére
"Az osszes Vintage les paul gitarnak v100 a tipusa"
Ez sajnos nem igaz, van V99 is, jóval gyengébb specifikációkkal.
izomhod: Ha ragasztott a nyak, akkor V100, ha csavarozott, akkor V99.
-
InHell
senior tag
válasz
atidzsiforc #14555 üzenetére
Köszi.
-
M3aN
senior tag
válasz
atidzsiforc #14550 üzenetére
Igen, azt tapasztaltam hogy kicsi és gagyi, emiatt torzít a mély. Annyiból jó hogy nem az enyém, tehát ezáltal csak tapasztalatot gyűjtök a jövőbeni saját cucchoz..
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #14420 üzenetére
az is ugyanannyi itt, frankó!
Bobrooney: köszi, de nekem nem jó a bariton, a sima gitárra mindenhol drágább, ahogy látom
-
BluEyes
őstag
válasz
atidzsiforc #14384 üzenetére
még nem próbáltam
-
válasz
atidzsiforc #14336 üzenetére
Hét húroshoz nem volt még szerencsém csak hangszerboltban tapizva. Nem hiszem, hogy könnyen meg tudnám szokni
Felettem levő kollegának:
Egy DK2-vel nem járnál rosszul. -
válasz
atidzsiforc #14334 üzenetére
Most hangoltattam H-ra az Epimet, .valami 13-62 bariton készletet raktak rá
-
válasz
atidzsiforc #14265 üzenetére
ja reggel hetkor olvastam. nagyon kesz vagyok. rip.
-
sajtee
őstag
válasz
atidzsiforc #14265 üzenetére
nyugodjék békében..
-
válasz
atidzsiforc #14221 üzenetére
akkor tanítsd be a srácot :-)
-
Bobrooney
senior tag
válasz
atidzsiforc #14155 üzenetére
Fenderen usb port van, és kérlek szépen nem csodát várok, csak felvetem, hogy miért is döntenék a Fender mellett, am a VOX nekem is jobban bejön, de ugye azzal nehezebben vennék fel.
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #14079 üzenetére
ööö jazzgitar giraffe edition
de most végre péntek, mindenkinek jó piálást, viszkizést, sörözést, almalevezést, kakaózást, ki mit szeret
-
Injun
senior tag
válasz
atidzsiforc #14074 üzenetére
Júni 18 Pecsa.Itt főbandaként lesznek és jól is fognak szólni nem úgy mint Metallica előtt.
-
BluEyes
őstag
válasz
atidzsiforc #14037 üzenetére
Az bizony
Az álmom akkoriban ennek a sorozatnak a csúcsmodellje, a citromsárga Gambale volt, de nem volt az a pénz a zsebemben sajnos. Így a kistesó maradt, de jól is van ez így. -
BluEyes
őstag
válasz
atidzsiforc #14029 üzenetére
Ehh, és akkor hol van a "kínai epiphone" - életérzés?
22 éve élünk boldog harmóniában (fisz mollban?) a gitárommal. Előtte persze volt pár cserebere, de addigra kialakult bennem, hogy mire van szükségem, és találtam is egy olyan modellt. Vékonyított, könnyű mahagoni test, Wizard nyak (az eredeti, nem ilyen wizard II meg hasonló szar), HSS, lockos kulcsok, kétpontos tremolo, Made in Japan, soha nem lesz eladó
Minden más gitárral kompromisszumot kellene kötnöm. Persze, a Gibbok röfögősebbek, a Fenderek fenderesebbek, de pont letojom, mer ez meg azoknál Ibanezesebb.Erről van szó:
-
InHell
senior tag
válasz
atidzsiforc #13938 üzenetére
Köszi az infót.
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #13938 üzenetére
tényleg az
ma láttam élőben ilyen jazz bass-t először, nem ismertem ezt a márkát
Lodestonetetszik a fejmegoldás, szép, egyedi
-
izomhod
őstag
válasz
atidzsiforc #13935 üzenetére
és ez?
-
Eastman
addikt
válasz
atidzsiforc #13913 üzenetére
Ügyes.
-
Aucor
senior tag
válasz
atidzsiforc #13909 üzenetére
Annyira sok alkatrész nem kell rá, csupán egy felső nyereg, egy teljes beállítás+bundprofilozás, meg a hidat kell berakni jó helyre. Meg az elektronikát átnézni, mert olyan zaja van, hogy az alapzaj rázta a szobát... De a legrosszabb a festés... Az illető valószínűleg elfelejtette, hogy nem ócska zöld kerítést akar festeni...
-
Aucor
senior tag
válasz
atidzsiforc #13907 üzenetére
Akkor egy sima nyereg is megteszi? És ehhez vajon les paulosat, vagy stratocastereset vegyek? Gibson flying v copy volna, akkor gondolom LP felső nyerget.
-
madgie
titán
válasz
atidzsiforc #13830 üzenetére
Azé' egy drop d-nél nem kell a gitár hátulján a rugókkal maszatolni, ez legalább akkora túlreagálás, mint a vastagabb húrra váltáskor az újraoktávozás. Az egy dolog, hogy kiengeded a satukat, lehangolsz és egy óra, mire beáll az egész, folyamatos hangolással... de utána stabil és a tőke sem fog két millit odébbmenni (drop d-nél legalábbis).
-
sajtee
őstag
válasz
atidzsiforc #13738 üzenetére
Épp tegnap láttam. Kurva jó
-
hzoltan88
csendes tag
válasz
atidzsiforc #13727 üzenetére
a következő cuccaim vannak: cube 30x kombó, Zoom g1x pedál, meg egy line6 UX 2 külső hangkártya POD Farm programmal. Mindegyiken külön is megjelenik a probléma. A Próbateremben van egy Marshall JMD 100-as amin általában játszom, azon is jelentkezik, nem annyira, mint a többin, de bántó. Ha újjal hozzáérek akkor is jelentkezik. Ha nagyon óvatosan, csak éppen hozzáérintem az ujjam vagy a pengetőt, akkor is hozza ezt a hangot. A clean hang teljesen rendben van, csak a torzítottal van gond. Ha rossz a "testelés" azzal mit tudok csinálni?
-
hzoltan88
csendes tag
válasz
atidzsiforc #13708 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat és a segítséget, remélem hamar kiderül, hogy mi a baj
-
Eastman
addikt
válasz
atidzsiforc #13704 üzenetére
Probalj meg ugy pengetni, hogy a pengeto feluletebol a legkevesebb erintkezik a hurral.
Vagy... [link]
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
hzoltan88
csendes tag
válasz
atidzsiforc #13700 üzenetére
Más emberek is kipróbálták, nekik is jelentkezett, más gitárokkal is kipróbáltuk, akkor is jelentkezett. Ha az ujjammal nem érek hozzá, akkor is jelentkezik. Eddig a pengetésemre hivatkozva kaptam infókat, hogy azzal lehet a gond. Ha "hardware"-hiba van, akkor mi okozhatja? Mivel több emberrel, több gitárral is próbáltuk, így valószínű, hogy beállítási hibám lesz inkább. Ezt hogyan lehet orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged