- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Update:
Jó ötlet volt ez a puhán húrt érintős gyakorlat. Érdekes, hogy hozzá lehet szokni elég kevés idő alatt, és hogy milyen kevés erő is elég, hogy rendesen szóljon egy hang. Ez így lassú skálázásnál könnyű, már-már csak csiklandozom a húrokat.
Viszont mondjuk egy D akkordnál, ahol alig férnek el az ujjaim, amikor akkordváltás van, azért nehéz nagyon finomkodni.
Át fogom magam szokatni erre, sajnos pár hónapig eléggé szorítottam a nyakat, és a húrokat is erősebben fogtam le, mint kéne. Fogólapba sose nyomtam bele amúgy.
Megnéztem a körömkifehéredést, már szinte az érintésnél is fehéredik, így nem jelenti azt, hogy ott nagyon erősen nyomtam. Lehet, hogy kicsivel erősebben mint kéne, de már egy egész kis erőkifejtésnél és fehéredik. Nyilván ez egyénenként változó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest