Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Köszi mindenkinek. Ezt most valószínűleg nem adom tovább, mert szerintem is csodaszép, nehezen válnék meg tőle.
Most jöjjenek a tapasztalatok:
1. Nehéz, mint a sár. Bár ezen nem csodálkozom, hisz sima kőrisből van, nem mocsáriból. Engem nem zavar, a hátam bírja. Az pedig tudományosan bizonyított tény, hogy minél nagyobb a tömeg, annál jobb a sustain. Kisiskolás koromban mindig lusta voltam esténként a következő napra bepakolni a könyveket, füzeteket, ezért úgy jártam iskolába, hogy állandóan benne volt a táskámban az összes könyv és füzet. Emlékeim szerint ez érettségiig kitartott. Emiatt olyan nyakam lett, mint Henry Rollinsnak, nagyjából a fejemmel megegyező szélességű szemből nézve.
Emiatt nem is tudom begombolni a máskülönben méreten lévő ingek legfelső gombját általában.2. A pickupokból nem tudtam értelmes tiszta hangszínt kihozni, bár ismerve a Quantum pickupok paramétereit (18K/15K), ez nem meglepő. Mondjuk a húrok is totál döglöttek, valószínűleg segítene egy kicsit a cseréjük. Az mondjuk érdekes, hogy 8K-t mérek bridge pozícióban multiméterrel kívülről, bár ez lehet az ötállású kapcsoló fura bekötése miatt is. Valószínűleg úgyis ki fogom cserélni Donlisokra, majd akkor jobban ránézek. A torzított hangja viszont nem rossz, van közép-középmagas tájon valami élesség benne, amilyet eddig nem hallottam a saját gitárjaimnál. Talán ez lenne az Ibanez sound?

3. Pár perc játék után megfájdult a csuklóm, bár ezt betudom a nagyon magas actionnek, amit gondolom azért állítottak ilyen magasra, mert a nyak totál laposra van állítva, nem adtak neki egy kis ívet. Vagy hozzá sem nyúltak, mert gyárilag 10-es húrok voltak rajta, amivel lehetett íve, de 9-est raktak rá, amivel kiegyenesedett a nyak, és fel kellett emelni a húrlábakat, hogy ne zörögjön alsó fekvésekben.
Egyelőre ennyi, bár már most tudom, hogy megtartom, hiszen a szépségével levett a lábáról. Jó pickupok, rendes beállítás, és istenkirály lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Emiatt nem is tudom begombolni a máskülönben méreten lévő ingek legfelső gombját általában.