- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimbi186
aktív tag
-
válasz
Dubmaster #22008 üzenetére
i have no more idea...
Viszont csak úgy lehet megbizonyosodni róla, ha átteszed a procit másik gépbe...
Valamelyik topikban olvastam, hogy a procikban a kupak alatt valami 100°C körül olvadó anyag van, ami átvezeti a hőt a magról a kupakra... Nem tudom ez mennyire szokott hibaforrás lenni... Tényleg nincs több ötletem -
Geller72
veterán
válasz
Dubmaster #21996 üzenetére
Szia. Ne gondold, hogy hülyének néznélek, de nézd meg a cooler venti forgási irányát. Vettem én már coolert úgy, hogy meg volt fordítva, és a forgási irány ellentétes volt, ergo nem fújt, hanem szívott, ami ugye nem olyan hatásos..A másik, meg hogy ha nem jól van felfeküdve a borda, a te kezed nem ég el, mert a borda nem veszi át a hetven fokot. Tehát simán lehet a cpu meleg, mert a borda nem tudja átvenni, mivel nem síkban van. Próbáld meg paszta nélkül, pucold meg, hogy úgy mit mutat. Ha hűvösebb, mint hetven, akkor vmi bibi van az illesztéssel, esetleg a pasztázással.
Üdv:
Geller -
Telefunen
őstag
válasz
Dubmaster #21152 üzenetére
A Hyper TX2 nem tud semmiféle fordulatszám szabályozást (lásd Hyper TX/TX2 topik első hsz. ), de ha a fan controll method-ot voltage-re állítod akkor azért szabályozza majd a lap.
-
fdisk
őstag
-
stigma
addikt
válasz
Dubmaster #12688 üzenetére
1. kérdésre a válasz.Próbálkozz azzal hogy eltávolítod a AC97et, madj felismerteted ismét és akkor lehet hogy fog menni.Amúgy nem te vagy az első akinek nem ment.
2. Nvidia ban ntune nevezetű progit szerezd be és ha azt felteszed akkor tudod állítania ventrit 2D-ben és 3D ben is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest