- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Az este hirens boot cd-ről elindítottam a memtestet, az 1.05-t végig futtattam 1x és nem volt error... volt egy resi lefuttattam egy alaplap testet az is ok volt, majd utánna a 3.x-es memtest 86-ot futattam egész éjjel.... 6.5 órát ment, 15 passos teszt volt, meg 0 erroros... szóval szerintem elég megyőző hogy a ramnak nincs baja...
Délután tok válaszolni megint!
-
Pietrosz
addikt
Szerinted 2*2GB-al jobban bírná az FSB-t?
Amúgy számomra érdekes dolgot vettem észre.
alap mch fesszel ugye 4 óra után hibázott a blend test. +0,1V-al nem néztem blendet, csak spi 32m-et, ami viszont kb 8 perc alatt hibázott. Majd felraktam +0,2V-re a feszt és az is végigment. Most már 11 órája megy a blend test hiba nélkül. Jól érzékelem, hogy felesleges a blend test, mert a spi 32m hamarabb kihozza a hibát? Másnak is ez a tapasztalata? Amúgy mindenféle extra venti nélkül megy már ennyi ideje a blend, meleg szobában. Lehet nem is cserélek nb hűtést. -
Drang
tag
koszi a gyors valaszt, nagyjabol helyere kerultek a dolgok
majd ranezek erre az energy saver cuccra es jelentkezem, hogy mi az ujsag.
valahol lejjebb valaki arrol irt, hogy melyik bios verziok a jok (pl F8 nekem ez volt alapbol) es melyek nem (pl F11, ami most van). tudna valaki dobni egy linket errol esetleg?
biosok osszehasonlitasa...stb
-
Muréna
őstag
09.01.08
GA-P35-DS4 - BIOS Version F11
GA-P35-DS3P - BIOS Version F9
GA-P35-DS3R - BIOS Version F11
GA-P35-DS3 - BIOS Version F12
GA-P35C-DS3R - BIOS Version F101. ADD new version super I/O code.
2. Speicheradress BUG beseitigt
3. Loadline Calibration Auto-Disabled-Enabled (nur DS4)bazz, jó h tudok németül nur = csak...
akkor ez tárgytalan -
Arnold2
őstag
Ha normális úton módon akarok hozzájutni,akkor semmi.
Én arra gondoltam,hogy ha valaki használtan meg akar válni a lapjától.Tisztában vagyok hogy a Max From egy jó 20-sal több.
Csak olyan rég óta vannak asus lapjaim,hogy kicsit furcsa lesz a váltás.
S köszönöm a tippeket és tanácsokat!Telefunen:van 1066-os Geil Ultra is.
-
szasanyi
félisten
-
-
Bile Demon
őstag
Azt vettem még észre, hogy a Normál RAM fesz a DS3R-nél 1.9V és a +0.1V is 1.9V-ot eredményez. Multiméterrel nézve 1.88V mindkét esetben.
Ezt azt hiszem szándékosan tették bele valamelyik BIOS verziótól, hogy az indulási problémák számát így is csökkentsék.
A DS4, mennyire pontosan adja a RAM-feszt? Tudom, hogy ott finomabbak a lépcsők, de ott mennyi a minimum amit ki tud adni?
Elkezdtem kitesztelni a RAM párosításom max FSB-jét és 400MHz FSB-n Nyom nélkül eltűnt az alaplapból hallható zizegés. Mármint az ablak átméretezés közbeni. De pl az Easy Tune 5 amikor fut akkor másodpercenként amikor lekérdezi a progi a hőmérsékleteket fordulatszámokat stb. mint ahogy egy óra ketyeg úgy jön a nyekergés.
-
qw78er89
aktív tag
Na megint kezdek elveszni...
"finoman arra célzott hogy ezek a lapok nem elsősorban az intel 2xx sorozatu procijához lettek készitve hanem mondjuk a quadokhoz vagy a 6xxx c2d-hez ahol röpködnek az 500 felett tudo példányok."
Mi a különbség proci kezelés szintjén? Ezzel azt akarod mondani, hogy az E2160-at nem kezeli olyan jól mint a nagyobb procikat? Miért? -
Bile Demon
őstag
Szerintem ez a funkció az lehet hogy a POWER gomb megnyomására hogyan reagáljon az alaplap, azonnal lekapcsoljon, vagy csak akkor ha 4mp-ig nyomva tartják. Ez a funkció csak a bootolás alatt és a BIOS-ban működik, a windows felülbírálja, persze ha 4mp-ig nyomják win alatt tán akkor is kikapcsol, de azonnal nem szokott.
-
Bile Demon
őstag
A blend tesztnél van, hogy ilyen tücsök hangot ad, szaggatottan, ez nem olyan vészes.
Ami sokkal zavaróbb, az, hogy egy böngésző ablak gombjára kattintok a tálcán, akkor arra minimalizálódik, ha mégegyszer rákattintok, akkor meg nagyméretű lesz az ablak, mindkét esetben hallható zizegés + éles sípolás, együtt egyszerre, elég halk, de határozottan kiugró zaj. A zárt házból is kihallatszik. Amikor nincs rajta a gépen az oldala, akkor már nagyon zavaró. -
TazLeacher
nagyúr
Igazából nem az érdekel, hogy támogatja-e, mert amikor bejöttek az 1333-as procik, akkor is több lapnál mondták, hogy BIOS frissítés, azt támogatja, és nagyon soknál voltak problémák...az érdekelne, hogy teljes értékűen úgyan úgy fog működni. A rev2-n már nem az F12-es BIOS van?
-
JagelloZ
tag
Nem igazán akarok úttörő lenni
A DS4 jobban tetszik.
Mit értesz ezen, hogy tesztelt? Jót olvastam erről a ramról, vagy ez nem is számít, csak akkor derül ki ha már én tesztelem?
1066-ost akartam eredetileg, de kifogyok lassan a keretemből... -
szucsinka
őstag
tessék :ram 1200 on
fesz:2.1v de nem fogom igy használni
2.0v-on nem bootolt a win ennyit számit nyavalyás 0.1 volt
-
Gorneck
legenda
Engem annyira nem...
Viszont volt szerencsém egy DS4hez a hétvégén...valóban jó kis lap...viszont egyre jobban nem értem a DS3 vs DS4 feszkóba nyújtott különbségét...főleg ugye ez Quad alatt érdekes.
Amit nagyon nem értettem, hogy annyira függ a procitól is a droop/drop, hogy az csak na...pl a procim teljesen másképp viselkedett benne, mint az Én lapomba...
-
XaraX
addikt
A fene se tudja..
Quad-ot nem használom ki,ezért gondoltam,hogy mehet.
VAlami ujdonság lesz az utodja szerintem.
Lap meg marad Gigabyte(egész megszerettem),abból is valami újabb.
Esküszöm,jobban járnék,ha lenne hardver kölcsönző...
Lehet,nyitni kellene egyet,a sok hülye(mint én is),biztos profitot hozna.
-
janos666
nagyúr
Pontosan milyen 1066-os Kingmaxok ezek? Dual-chanel kitben voltak 2x1Gb vagy olyan mint amiket most kidobott a kereső mikor bepötyögtem, hogy darabjával 6500Ft körül adják?
Szerinted ha 4 db-ot belepakkolok ezekből a DS4-be akkor is mennek 1100-1150 körül? Mert akkor az úgy fasza is lehetne egy E8400 alá ami megcsípi a ~4500Mhz-et szétfeszelve ameddig léggel behűthető.Vagy mikortól is mennek fel a DDR2 árak? Mert valahol olvastam hogy nemsoká meredeken emelkedni fognak, aztán azelőtt be kéne vásárolni 4Gb-nyit...
-
Laraxior
titán
[az erkélyem]
littyós 12%-os kiszerelés,ha érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest