Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Kép itt:
[link]
Igen, F6, és felismeri rendesen. Ez a fesz csak azért kell, mert sokkal kevesebbet ad, mint ami biosban van. Ezt nem hívnám dropnak. 1,36V load kell nálam a 4ghz-hez. Te mennyivel próbáltad?
Amúgy az 1,4375V-t már levittem 1,425V-re, mert a legkeményebb progi, amit használok, az nem droppoltatja annyira a lapot, mint a prime95, így kisebb fesz is elég. -
bim
veterán
Robust Graphic Booster: ez semmi érzékelhetőt nem változtat...
C.I.A.2.:ez a giga automatikus tuningfunkcioja.beállitodés terhelés hatására ráad plusz 40mhz-et a cpufrekire terhelés alatt ezt a legnagyobb beállitáson.nem nagyon használja senki...
Performance Enchance:ez a memorakezelésre hat igen erősen.turbo alatt nem is érdemes használni a memot.ez is behatással van a perf.levelre...
amit keresel az az option 1-2.felleslegessé vált az uj biosokban..
a g-skillt csak abban az esetben fogja felismerni 1066-os memonak ha EPP-s!!és abban az esetben normal feszen annyit is ad neki amennyi ehhez a frekihez stabilan kell neki.pl. 2,2V ha viszont csak 800-nak ismeri fel akkor valszeg normal memofesz nél 1,8V-t kap és neked kell manuálisan beállitanod neki.pl. 2,2V az +0,4V
easytune pro nálam fagyást okozott de lehet csak azért mert az én lapom rev.1
töltsd le és telepitsd a giga uj energiasporolos progiját és probáld ki.a te lapoddal mennie kell.nagyon kiváncsi vagyok rá tuning alatt hogyan viselkedik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest